-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Define gözükebilmek için ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Xccc, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: weoji0
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
4 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, bilgim vesaire iyi yıllardır ... hocamın podcastları ve peptid Türkiye'de okuyarak araştırarak ederek bilgi sahibi oldum ama henüz kür deneyimim olmadı ve bu işten keyif aldığım için (para kazanmasam bile) bu hayat tarzı bana göre olduğu için bir ileri seviyeye taşımak istediğim için küre girmeye karar verdim uzun zamandır düşünüyordum.
Normalde başta 500 testo 500 bolde + armidex gibi ilk kür için çok fazla olan bir küre girecektim sonra en sonda kararım tamamen 250mg testo enantata kadar indi. İlk kürden çok şey beklemiyorum maksat vücudumu gözlemlemek istiyorum maddi durumum yeterli herhangi bir sorun etmez kür içinde bana bu. 12 hafta sürecek pazartesi cuma rotasyon yapacağım pazartesi sağ kalça cuma sol kalça öbür hafta pazartesi sağ uyluk cuma sol uyluk gibi bir rotasyon planladım ona göre şırınga seçimi vesaire yapacağım.
Tek kafamın karıştığı durum ben kan tahlili nerede vereceğim, sağlık ocağında veriyorlar diye okudum serbest testo total testo lh, fsh, E2 gibi ama pek inanmadım açıkçası, ya özelden yapacağım ama çok fazla para da veresim gelmiyor pintiliğime denk geldi, veya bahane falan sunup devlet hastanesinden randevu mu alacağım? Randevu da 1 ay sonra falan çıkıyormuş sanırsam ki benim bu kasım ayının sonunda küre girmem gerekiyor. Yanıtlarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim.
-
Yazan: Rose
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
16. Hafta ilk başta 5 hafta boyunca tanıdık vasıtasıyla benelux pharma kullandım sonra araştırdım ve Türk üretim ve iyi yorumların olmadığını öğrendim ama ilacı kullanırken 5. Hafta sonunda tahlil verdiğimde testo 15> çıkmıştı lsh fsh sıfırdı testosu dolu yani sonra bıraktım bunları humax bolde sepecterum bolde ve iran testo kullanmaya başladım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Dianabol 40 mg Npp 300 mg Kür boyunca hiç yan etki yaşamadım ufak tefek yüz sivilcesi dışında süreç boyunca da 5. Hafta dışında tahlil yaptırmamıştım oda testo dolumu diyeydi şimdi gelelim bu haftaya e2 değerim sıfır ve armidex kullanmadım bolde düşürdü galiba e2 değerinin düşük olmasıyla bildiğim kadarıyla bulk küründe istenmeyen bir sonuç ve normalde bolde kan yapması lazım bende yapmamış demir değerime baktığımızda oda çok düşük kalmış.
SORULARIM:
Boldeno'nun kan yapmama sebebi bundan mı? Yani demir değeri düşükse bolde hiç bir işe yaramaz mı? Bunca süre boşa mı kullandım? Bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim? 16. Haftadayım zaten boldeyi bırakıp npp testo mu gideyim? Direk kürümü keseyim? GÜNCEL FORM:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden yorum ve düşünceleriniz için teşekkürler.
-
Yazan: Kewin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Burayı yeni keşfettim ve çok kıymetli bilgilerle karşılaştım. İlk kürüme girmek istiyorum ve salondaki hocamın tavsiyesini sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü yeniyim ve hata yapmak istemiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron 500mg (16 hafta) Rimabolan 300mg (16 hafta) 4 Hafta OFF Testosteron 500mg (16 hafta) Boldenon 500mg (16 hafta) SORULARIM:
Bana önerilen bu kür mantıklı mı? Eksik veya fazla yerleri var mı? Sizin tavsiyeniz neler olur? Şimdiden tüm yorum, tavsiye ve düşünceleriniz için teşekkürler.
-
Yazan: mertviking
Herkese merhaba,
27 yaşındayım ve 2019 dan beridir bu sporla birlikte fiziğimi naturel olarak bir yere getirdiğime inaniyorum. 62 kg olarak başladığım vücut geliştirme yolculuğumda 93 kiloya ulaşmış bulunmaktayım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 177 Kilo: 93 Yağ oranı: %16 Antrenman sistemimde veya beslenmede ne kadar oynama yaparsam yapayım 6 yılın sonunda gelişimimin yavaşladığına inanıyorum. Bu sebepten ötürü kendimi birkaç adım ileri taşımak için ilaca girmek istiyorum. Konuyla ilgili bilgi sahibi değerli hocalarımdan desteklerinizi rica ederim. En son verdiğim kan testiyle birlikte güncel form fotoğraflarımı eklemiş bulunmaktayım.
Saygılar ve iyi forumlar.
KAN TESTİM ve GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Bezgin
Selam dostlar,
Bir süredir düzenli olarak spor yapıyorum (1,5 Yıl) ve beslenmeme dikkat ediyorum. Şu anki formumdan genel olarak memnunum ama artık bir tık daha ileriye taşımak istiyorum. Hedefim biraz daha kas kütlesi kazanıp özellikle göğüs, omuz ve karın bölgesinde dolgun bir görünüm elde etmek. Antrenman düzenim haftada 3 gün ağırlık temelli (Full Body), beslenmem yüksek protein ve dengeli makrolarla ilerliyor. Ancak son zamanlarda gelişimim biraz yavaşladı gibi hissediyorum.
Bu yüzden, bu seviyeden sonra nasıl ilerleyebilirim diye sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca, ufak destekler veya düşük doz steroid / peptid kullanımı hakkında tecrübeli arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum. Henüz böyle bir şeye başlamadım ama araştırma aşamasındayım mantıklı bir adım olur mu ? risk/fayda dengesi nasıl olur diye sizden fikir almak isterim.
Aşağıda güncel formumu paylaşıyorum:
Vücut Bilgilerim
Ölçü / Bilgi Değer Yaş 26 Boy 181 cm Kilo 75 kg Yağ Oranı %10 Kol Ölçüsü 38 cm Bel Ölçüsü 78 cm Kullandığım Supplementler
Ürün Not Whey Protein Antrenman sonrası 1,5 ölçek Kreatin Monohidrat Günlük 3 g Omega-3 Günde 1 kapsül Multivitamin Her sabah B12 Vitamini Haftada 3-4 kez 1 kapsül D Vitamini Günlde 1 kapsül C Vitamini Günlük destek amaçlı 1 kapsül ZMA (Çinko, Magnezyum, B6) Akşam yatmadan önce 1 kapsül Deve Dikeni (Milk Thistle) Haftada 2 bardak çay şeklinde. Şimdiden teşekkürler, herkese iyi antrenmanlar.
-