Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ucanhollandalı

Choriomon nereden bulabilirim?

Önerilen İletiler

Aradigim hicbir eczanede bulamadım bu ilacin türevi var midir acaba ya da nasil temin ediliyor depolarda da yokmuş çünkü öyle diyor eczaneler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abdullah    51
ucanhollandalı, 32 dakika önce yazdı:

Aradigim hicbir eczanede bulamadım bu ilacin türevi var midir acaba ya da nasil temin ediliyor depolarda da yokmuş çünkü öyle diyor eczaneler

Pregnyl bulabilirsen o da olur...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
ucanhollandalı, 59 dakika önce yazdı:

Aynen hangi eczaneye gitsem yok dediler.Eczacıma sordum tüp bebek merkezlerinin çevresindeki eczanelerde bulursun dedi ki öylede oldu prengly buldum . :) Ankara'daysan yardımcı olurum bu konuda 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus, 2 saat önce yazdı:

Aynen hangi eczaneye gitsem yok dediler.Eczacıma sordum tüp bebek merkezlerinin çevresindeki eczanelerde bulursun dedi ki öylede oldu prengly buldum . :) Ankara'daysan yardımcı olurum bu konuda 

Ankarada değilim de kocaeli tarafındayim bana 5 hafta sonra lazim da olası sokaga cikma yasagin mubabbetinden dolayi bulamadım 30 40 eczaneye sordum bulamadim burda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851
ucanhollandalı, 2 saat önce yazdı:

Ankarada değilim de kocaeli tarafındayim bana 5 hafta sonra lazim da olası sokaga cikma yasagin mubabbetinden dolayi bulamadım.

İzmitte devlet hastanesinin çevresindeki eczanelere sor.Sokağa çıkma yasagı sözkonusu, şimdiden 30 gün olacak gibi alın ilaçlarınızı...Eczanelerde olmasa da çalıştıkları depolarda var.Sistemden bakıyorlar türkiyede hangi eczanede varsa onu getirtebiliyorlar.Benim en son aldığımda sakaryadan getirmişti... :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
ucanhollandalı, 6 saat önce yazdı:

Ankarada değilim de kocaeli tarafındayim bana 5 hafta sonra lazim da olası sokaga cikma yasagin mubabbetinden dolayi bulamadım 30 40 eczaneye sordum bulamadim burda

Yardımcı olmak isterim fakat forum kuralları söz konusu :)

metinav, 4 saat önce yazdı:

İzmitte devlet hastanesinin çevresindeki eczanelere sor.Sokağa çıkma yasagı sözkonusu, şimdiden 30 gün olacak gibi alın ilaçlarınızı...Eczanelerde olmasa da çalıştıkları depolarda var.Sistemden bakıyorlar türkiyede hangi eczanede varsa onu getirtebiliyorlar.Benim en son aldığımda sakaryadan getirmişti... :)

Dikkat kendine abi sen bize lazımsın😁😁😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav, 4 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim abi gene yetistin imdada.Kralsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
d3lici    27
Spartacus, 30.03.2020 - 18:29 yazdı:

Ankaradayım yardıma ihtiyacım var bu konuda hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
d3lici, 15 saat önce yazdı:

Ankaradayım yardıma ihtiyacım var bu konuda hocam

Kardeşim benim aldığım eczanede yok çekiyor şimdi :/ Yinede adını veriyim Gençaslan eczanesi yükseltepe de . Sana tavsiyem ankarada ne kadar eczane varsa telefonla sor eminim bulursun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
d3lici    27
Spartacus, 15.04.2020 - 10:18 yazdı:

Kardeşim benim aldığım eczanede yok çekiyor şimdi :/ Yinede adını veriyim Gençaslan eczanesi yükseltepe de . Sana tavsiyem ankarada ne kadar eczane varsa telefonla sor eminim bulursun 

Anladım hocam teşekkür ederim elinde var mı peki senin, fazladan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
d3lici, 37 dakika önce yazdı:

Anladım hocam teşekkür ederim elinde var mı peki senin, fazladan 

Malesef kardeşim sen tüm eczaneleri ara illaki bulursun.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.