Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

mstyksl

Arkadaşlar ilk kürüm lütfen yardim edermisiniz

Önerilen İletiler

mstyksl    2

Merhaba sevgili arkadaşlarım 3 yıldır hiç aksatmadan bb yapıyorum. Yaşım 25 boyum 1.74 falan kilom 60 bu spora 50 kg ile başladım 3 yılda anca 10 kg alabildim ne yapsam kilo alamıyorum beslenmem çok kötü değil ama çok ta iyi değil ve artık çok sıkıldım bir kaç güne başlıyorum nasipse ilaç tedarik sıkıntım yok şimdi sormak istediklerim şunlar: kafamda 3 şey var 1.si 8 hafta only testo(propiante) 250 mg haftalık ( saç dökülmesi daha az oluyor dediklerinden dolayi propionate düşünüyorum doğrumu sizce?) 2.si 8 hafta testo p. 100 mg primobolan 3. Sü sadece primobolan ve proviron kullansam doğal testom tamamen sıfırlanırmı? Tekrar nasıl doğal hale getirebilirim?

Birde bu only testo veya testo+primobolan için nasıl bir pct uygulamam gerekir yardimci olursanız çok sevinirim teşekkür ederm arkadaşar birde en çok merak ettiğim bu kürle atiyorum 7-8 kilo aldim diyelim kür sonrasında bu kilonun tamamını vericekmiyim bazi arkadaslar tamamen sönüceksin diyolar bazıları 2-3 kilosu gider diyor yani eğer tamamen gidicekse küre girip sonra tekrar kürlere girmek istemiyorum amacım zaten 5 kg alsam bana yeter bidaha da yapmamak çok iri olmak gibi niyetim yok beni biraz şıcratsin yeter teşekkür ederm

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


forbit    864

Kürün dengesiz daha detaylandır derim kg. bulk kürü yap 10 kg alsan 5i su oluyor dostum zaten. Kür sonu vücut ister istemez suyu atacak beslenmeyi bozarsan aldığın kg kaybedersin ama kesmezisen korursun.

 

20 Ampul Aburaihan Testosteron Enanthate 250mg

20 Ampul Balkan Pharma Nandrolone Deca 200mg

120 Tablet Balkan pharma Danabol 60 tablet

 

 

Testosteron Enant Deca Durabolin Danabol

1.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca 30mg-hergün

2.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca 30mg-hergün

3.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca 30mg-hergün

4.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca 30mg-hergün

5.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca 30mg-hergün

6.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca 30mg-hergün

7.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca

8.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca

9.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca

10.Hafta 500mg Testosteron 400mg deca

 

PCT-TEDAVİ KÜRÜ

Son iğneden 3 gün sonra tedavi kürüne başlayabilirsiniz.

 

HAFTA PREGNYL NOLVADEX

1 5000İU

2 5000İU 40mg hergün

3 40mg hergün

4 20mg hergün

5 20mg hergün

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstyksl    2

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama 500mg gözüme çok yüksek geliyor açıkçası birazda korkutuyor beni 250mg testo almayi düşünüyorum 8 haftayida geçmiyim diyorum ama tabiki sizler daha iyi bilirsiniz tecrübeleriniz var bilginiz var yani 250 mg 8 hafta alsam boşa mı girmiş olurum küre hepsi gidermi aldiğimin dediğim gibi zaten amacim 5-6 kg alsam yeter

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    50

viewtopic.php?f=23&t=848

 

Linkteki kür örneğindeki Testo dozajlarını 250 yapıp kullanabilirsiniz. Ayrıca kür için tüm koruyucular ve destekler ile ilgili bilgiler de konuda bulunmakta. PCT için 4 hafta Nolvadex-Klomen ikilisi kullanılır giriş seviyesi sadece Testo ile yapılan kürlerde.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×