Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Enantate

BULK SONU DEFİNASYON BAŞLANGIÇI DESTEK LÜTFEN

Önerilen İletiler

Enantate    0

MERHABA ARKADAŞLAR

16 HAFTALIK KÜR UYGULUYORUM ŞUAN BULK OLARAK 9.HAFTASINDAYIM GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR ALIYORUM VE YAGLANMA DA OLDU YÜZDE OLARAK BİLMİYORUM ÖLÇMEDİM.

BOYUM 173 CM

KILOM 90 (KÜR BAŞLANGICI 80)

KÜRÜMDE:

TESTO ENANTATE 500 MG 16 HAFTA

BOLDENON 600 MG 16 HAFTA

DANABOL 3X30-3X40 MG TOTAL 6 HAFTA

KÜRÜM BİTTİKTEN SONRA NASIL Bİ DEFİNASYON UYGULAMAM LAZIM DAHA VAR KÜR BİTİMİNE AMA ILAÇLAR PAHALLI OLDUGUNDAN PARÇA PARÇA ALMAYA BASLIYCAM FİKİR VERİRSENIZ SEVİNİRİM.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.084

10 kgnun 4,5 kg su ilaçların vücudunda tuttuğu su zaten hocam o konuya bir netlik kazandıralım öncelikle. Kür iyi gözüküyor hacime yönelik definasyon için kür sonuna winstrol ve masteron ekleyebilirsin masteron gün aşırı akabinde winstrol tablete başlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

SPECTRE hocamın yazdıklarına ek olarak,

Yağ yakımı için aşağıdaki ilaçların kullanımını araştırabilirsiniz.

-Clenbuterol veya Ventolin

-T3 veya T4

-GH veya HGH Frag

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

Hocam şuan 90 kıloyum kürüm 5 hafta snra biticek ve askeri sınava giricem kılomu 78 e kadar düşürmem lazım kısa bi süre de bunun için nasıl bi antreman uygulamam lazım bide aklımda şöyle bi kür var etkılı olur mu ?

400 testo propinat

400 trenbolon acetat

pramit kullanım-clenbuterol

(depot) winstrol

bu dört ilaç ile kur yapmayı dusunuyorum kaç hafta da etkılı sonuç alırım wınstrol u kacıncı hafta da eklemeliyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

İlk öncelikle merhaba bence kür+pct süresi kadar diğer küre girmen için ara vermen lazım reseptörler için hem define kurune gelecek olursak onu kur Zamanı vücudunun durumuna göre karar verirseniz daha iyi olur. Ben ve burada ki arkadaşlar örnek olarak yazar.

Testo p.

Masteron

Efedrin

Anavar

Enjekte Win. Son 4 hafta

Turinabol

( 2. Kür de tren önermem )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

bulk kürümü 12.haftasında kesmek zorunda kalıcam acil olarak kılo vermem gerek ve zamanım cok kısıtlı bu yuzden hemen baslamam lazım bulk kürünün pct sini yapmadan definasyn a baslasam olur mu ?

kısa süre de hızlı etkı ıcın trenbolon düşünüyorum erken oldugu konusunda ben de hem fikirim ama zaman yönünden cok kısıtlı vaktım

elımde

testo P.

trenbolon acetat

winstrol

clenbuterol var bu ılaçlarla defınasyona giremezmiyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Efedrin

Anavar isini gorur.

Ketojenik diyet yapabilirsin hizli kilo vermek icin

Son 3-4 gun kala su atici kullirsin cok rahat inebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

efedrin beni korkutuyor ama anavarı iştahı kestigi için küre ekliycem

testo p.

clenbuterol

trenbolon a.

son 4 hafta winstrol

anavar şeklinde uyguluycam

10 haftalık kür de haftalık kaç mg yeterli olur ben 400 mg testo ve tren düşünmüştüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.084

testo p.

clenbuterol

trenbolon a.

son 4 hafta winstrol

10 haftalık kür de haftalık kaç mg yeterli olur ben 400 mg testo ve tren düşünmüştüm

Yeni kür sistemlerinde testoyu düşük tutup treni arttırıp böylece anabolik etki ile testoyu daha etkili kullanabilirsin. :sout

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

400 trenbolon acetat 300 testo propionat olarak kullansam 10 hafta olur mu dediginiz sistemde bunlarla beraber de 10 hafta pramit sistem clenbuterol ve son 4 hafta winstrol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76

testo p.

clenbuterol

trenbolon a.

son 4 hafta winstrol

Yeni kür sistemlerinde testoyu düşük tutup treni arttırıp böylece anabolik etki ile testoyu daha etkili kullanabilirsin. :sout

Dostum bu sistem yeni diyorlar avrupalı forumlarda çok okumaya başladım sen yazınca fark ettim çok iyi sonuçlar alındığını duydum. :alt

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

ARKADASLAR PROPİONATI VE ACETATI 10 HAFTA BOYUNCA 300 MG MI DAHA ETKILI OLUR 8 HAFTA 400 MG Mİ ?

KÜRÜ 8 YADA 10 HAFTA YAPICAM

BU SÜRE DE CLENBUTEROL KULLANIMINA DA DEVAM EDİCEM

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.473

10 hafta yapabilirsin problem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

bendeki clenbuterol 0,02 mg yazıyor üzerinde buna uygun olarak kullanım bu şekilde mi olmalı ? yada dogrusu nedir ?

İlacın örnekteki gibi kullanıldığında maksimum etki gösterdiği bilinmektedir :

İlk gün 1 tabletten fazla alınmamalıdır.

2.gün: 1 sabah, 1 de akşam olmak üzere 2 tablet.

3. gün: 1 sabah- 2 öğlen olmak üzere 3 tabet alınır.

daha sonra kullanıma aşağıdaki gibi devam edilir...

1.hafta: Günde 3 tablet: 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen

2.hafta: Günde 4 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen

3.hafta: Günde 5 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında

4.hafta: Günde 4 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen

5.hafta: İlaç Kullanımına 1 hafta ara verilir. Bu Hafta boyunca diete dikkat edilir ancak ilaç hiç kullanılmaz.

6.hafta: Günde 3 tablet: 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen

7.hafta: Günde 3 tablet: 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen

8.hafta: Günde 4 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen

9.hafta: Günde 5 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

evet baska bi başlıkta bu programı 0,01 mg a göre yapmıslar bende şuan sohparma 0,02 var onlar bıtınce balkan phrma 0,04 mg alıcam bunun kullanımı nasıl olucak bılmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Hapları bölerek kullanmanız gerekecek o zaman. Hap boyutları çok büyük olmadığını düşünüyorum ancak en azından ikiye bölünebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

hocam bişey sormak ıstıyorum winstrol ü neden son 4 hafta kullanıyoruz neden baştan sona kadar kür de degil bana anlatabılırmısınız ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Tablet versiyonu alındığında, hem kür sonu kalan suyu atması için, hem karaciğer tahribatını kısa tutmak için, hem de Winstrol gibi eklem sıvısına zararlı bir ilacı ne kadar az kullansak o kadar iyidir. Çünkü ağır kilolara Winstrol varken girmek de çok tehlikeli eklem sıvısı azalacağı için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.