Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

AnimalPower

Eklem , tendon ağrısı ve kas krampları hakkında

Önerilen İletiler

AnimalPower    5

Son bir haftadır özellikle omuz antrenmanlarımda çok hızlı bir şekilde trapezlerde hipertrofi oluşuyor ve antrenmana devam etmemi zorlaştırıyor , yanı sıra kalça ve diz eklemlerinde ağrı yaşıyorum . Nadir olsa da kas krampları da yaşıyorum. Sebebini nasıl bilebiliriz ve bunun nasıl önüne geçebiliriz , ortopediste mi gözükmem gerekiyor , değerli bilgileriniz ile beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


AnimalPower    5
Hendricks, 2 dakika önce yazdı:

Kaç günde bir çalışıyorsun hocam aynı bölgeyi? 

min 3 gün oluyor arada, ama haftanın 6 günü antrenman yapıyorum bunu uzun süredir yapıyorum yaklaşık 1 yıldır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnimalPower    5
Hendricks, 49 dakika önce yazdı:

Natural isen, glucosamin ve kolajen önerebilirim. 

only testo 500mg + proviron küründeyim 8. hafta 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
d3lici    27

Glukozamin & Kondroitin kullan düzenli şekilde bir de ağırlıklarını çok az bişey düşür olumlu etkiyi hissedeceksin muhtemelen 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hasan3542    67
AnimalPower, Bir saat önce yazdı:

only testo 500mg + proviron küründeyim 8. hafta 

kürde olduğu söylesene hocam en baştan

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
d3lici    27

Kürde bu tür pürüzler aslında çok normaldir kardeşim korkulacak bişey yok, eğer ağrıların çok olup günlük hayatta seni kısıtlıyorsa dr.a görünmende fayda var 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aakyez    25

testo kullanımında kas krampı ben de yasıyorum. kesin çözüm magnezyum. eklem tendon içinse kalsiyum öneriyorlar.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yasings81    69
agfitness, 23 dakika önce yazdı:

Şimdi sen terimleri karıştırıp çorba yaptın. Hipertrofi kasların deformasyon sonrası yenilenmesi sonucu oluşan büyümedir.
Omuz antrenmanında nasıl trapezde hipertrofi oluşuyor, bu mübarek olay bir anda olacak bir şey değil. Anladığım kadarıyla kasılmadan ve pump etkisinden dolayı sıkışma hissi yaratan doluluktan söz ediyorsun. Hemen ortopediatriye koşmana gerek yok (eğer gün içerisinde boyun bölgesinde sık sık ağrı, baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü veya kolda uyuşma gibi etkiler görmüyorsan).
Antrenman yaparken hızını, tutuş ve eklem açılarını değiştir çok büyük katkısı olacaktır.

Sağlıklı sporlar...

agfitnes hocam selam,

size nacizane bi sorum olacaktı. benimde diz kapaklarım bükülürken eklemlerim fena ağrıyor. glucosamine chondroitin msm önerirmisiniz ?Mutlaka öğrencileriniz de karşlılaşıyordur bu tür problemler ile.. 

sevgiler..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yasings81    69
agfitness, Bir saat önce yazdı:

Selamlar,
Eklem bölgelerindeki gıcırtılar ve ağrılar çeşitli sebeplere bağlı olabilir.
- Yağ ve su seviyesinin azlığına bağlı olabilir.
- Esansiyel yağların ve sebze tüketiminin az ve düzensiz olmasına bağlı olabilir.
- Overtraining durumlarına ve eklemleri kapasite üzerinde zorlama gibi durumlara bağlı olabilir.
- Tendon problemleri, kalsiyum eksikliği, ödem gibi durumlara bağlı olabilir. 

Şimdi sana kısaca önerim.
Bol su tüket, antrenman tekniklerine ve ağırlıklarına dikkat et. Takviye olarak omega 3 eksik etme.
Günlük olarak eklemleri yağlamak adına soğuk sıkım zeytin yağını ve kuruyemişlerini eksik etme.
Kaliteli bir MSM (condroitin) içerikli Glukozamin bulursan kullan ama min 3. ay sonra etki görebilirsin, ben yıllardır kesmeden kullandım ve kullandırdım çalıştırdığım kişilere. Hiç bir sorun teşkil etmez gönül rahatlığıyla öneririm.
Ayrıca eğer kür içerisinde değilsen en azından 2günde bir mutlaka ev yapımı yoğurdunu tüket.

Bunlar uygulayabileceğin doğal ve olmazsa olmaz yöntemler. Bunlara rağmen 3ay sonra tekrar şikayetlerinde tatmin edici azalma görmediysen, iç deformasyon - ödem gibi teknik konular ile alakalı olabilir. Bu durumda da elbette bir ortopedistin kapısını çalmanı tavsiye ederim.

Sağlıklı sporlar...

hocam değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim. kendime çok iyi bakarım esasında. ev yapımı yoğurdu hegün yerim. kürde değilim. sadece follistatin ve fragment kullanıyorum 7 gün oldu. 3.5 litre su içiyorum. vitamin olarak d3 ve multivitamin alıyorum . birde milk thiste alıyorum. marka olarakta natures supreme kullanıyorum.   kaliteli msn olarak naturenin var lakin başka öneriniz varsa oda olur. tekrardan değerli vaktini ayırdığınız için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yasings81    69
agfitness, 24 dakika önce yazdı:

Rica ederim Yasin, evet yaptığın olumlu şeyler gayet güzel. Marka söylemeyi tercih eden birisi değilimdir esasen çünkü her şey kişiden kişiye göre değiştiği için deneyip kendin için fayda görüyorsan kullanmalı yoksa marka değiştirmelisin. Ayrıca bütçe de çok önemli Solgar markanın ürün kalitesi dünya çapında meşhur ama gel gelelim 120tabletlik ürünü 300den başlıyor en az. Mesela ben orta fiyat olan Hardline Glukozamini kullandım uzun yıllar işime yaradı çok aman aman sonuç vermese de.
Nutraxin Artroflex piyasaya çıkmış tip 2 kolajen içermekte güzel ürün olduğunu düşünüyorum 180tl gibi bir fiyatı var. Yani var da var bir sürü marka. Hangisi cebine ve aklına yatıyorsa al kullan 1-2 kutu sonra beğenirsen uzun süre devam et beğenmezsen marka değiştir. Kimi adamda 3 ay içinde etki gösterir kimisinde 6 ayda. O yüzden alır almaz hemen şıp diye sorun çözülecek diye ümit etme sakın.
Omega 3 ve esansiyel sağlıklı yağlar eklemlerin olmazsa olmazı. Kapıyı yağlı tutmazsan zamanla gıcırdar. Tüm bunlara rağmen çözüme ulaşamıyorsan söylediğim gibi doktora uğramalısın. Bu konuda başka da yorum yapamayacağım.

Sağlıklı sporlar...

teşekkürler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×