Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Square

Saç dökülmesi için proscar kullanılmalımı ?

Önerilen İletiler

Square    4

Testo ent boldenon küründeyim proscar diye bi ilacın 2 günde yarım tablet alırsak saç dökülmesini engelliceğini duydum fakat

bu ilaç aldığım testonun yada boldenonun etkisini azaldırmı çok merak ediyorum çelişkideyim saçlarımdanda olmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Square    4
aynı soruyu bende arastırmıstım fakat negatıf olarak etkılemeyecegını soyledıler bende hergun bır tablet alıyorum

Çünkü proscar kullanımı testesteron seviyesini düşürmeye dönelik olduğunu biliyodum yani testoyu düşürerek dht hormonu vardı hatta bunu düşürerek saç dökülmesini azalttığını biliyodum hatta hatta cinsel isteksizlik bile yapıyomuş testo düştüğü için bilen araştıran varsa kür zamanı kullanılırmı kullanmazmı acaba bu arada sizin testo üretimi düştümü gerçi nerden bileceksiniz :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4
bende cinsel istek hat safhada testisler normal boyutta :)) ama cidden testonun etkisini azaltıyorsa almayı bırakırım

yok bu spora başlamadan önce kullanmıştım ben proscar saç dökülmesi için evet saç dökülmesini engelliyo fakat testo üretimini baskılıyormuş östrojen arttığı için düzey olarak saç dökülmüyo internette pekte buna benzer başlık yok bakalım illa çıkar emin olan biri kel ama vucutlu olmayı istemem şahsen :D şaçlarda vucut kadar önemli benim için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

benım ıcın dııl ne de olsa evlıyım kıme begendırcem kendımı :)) hatta benım ıcın defınasyon da onemlı dııl sadece ırı ve bulk olmak onemlı :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

Saç dökülmesini engelleyecek kadar dozda kullanılan (yani 1 mg) Finasterid'İN NE ANDROGENİK NE DE ANTİ-ANDROGENİK ETKİNLİĞİ VARDIR. GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ. Yanız piyasada daha ucuz olan Proscar isimli ilaç 5 mg finasterid içermektedir. Onun için aynı şeyi söyleyemem. Soruna gelince kanda bulunan en potent androjen DHT'dir. Ve reseptörlere kaslarda dahil DHT şeklinde bağlanır. Onun için Testosteronu arttırması bir anlam ifade etmiyor. Sadece dengeyi sağlamak için vücudun gösterdiği bir cevap(negatif-positif feedback). Şunuda belirteyim "silici" olarak doping listesinde bulunmaktadır. Müsabakalara katılacak arkadaşlar kulanmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371

Proscar cinsel isteksizlik yapabilir bilginiz olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    47

Forumda belkide bu konuyla en fazla haşır neşir olan kişiyimdir ve finasterid'i 7-8 yıla yakın kullanmışlığım vardır propeca pahalı olduğundan prostat bezi büyümesinin önlenmesinde kullanılan ve etken maddesi aynı olan proscar adlı ürünü tercih ediyordum,Malesef finasterid'in bazı yan etkileri var bu yan etkiler sizin hayatınızı yönlendirebiliyor,Nasıl derseniz finasterid kullandığınız dönemde hiç olmadığınız kadar vurdumduymaz oluyorsunuz, Çünkü hormonlarınızın kapasitesiyle oynuyorsunuz ve bu başlangıçta bir mühdet'te olsa libidoda azalma olduğu gibi başka sorunlarıda yanında getirebiliyor,ayrıca propeca kullandığım ve bb yaptığım 4 aylık bir dönemde sehpaya oturmak ne kadar zor geliyordu anlatamam ,ayrıca bu bir plecebo etkisi değildir,bu konuda fikrim gayet net ve sabittir,bir vucud geliştirmeci finasterid kullanmamalıdır ,Kişi kullandığı takdirde oluşabilecek durumları kabul etmelidir,Aslında şu şekilde anlatsak testeronun saç köklerine nufuz ederek seyrelmesine neden olan yani ''dehidrotestesterona'' dönüşümünü sağlayan enzim 5 alfa redüktaz enzimidir.Bu enzimin aktivitesini durdurarak saç dökülmesini önlenmektedir ,yani dht dediğin hormon senin erkeklik hormonundan başka bir şey değil,ayrıca topical yönde kullanılan minoxidil haricinde diğer uygulanan yöntemler pek işe yaramazlar buna finasteridi topical şekilde kullanmak dahildir,Bir sağlıkçı olarak deneyimlerimi ve bilgilerimi aktardım umarım faydam dokunur... :mar:crs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

Benim zaten libidom baya artmış durumda şuanda biraz düşse hiç fena olmaz :D şaka bi yana korkum hem kas yapmak için küre giriyoruz birde proscar içip kürün etkisini kısıyoruz umursamazlık sorun değilde düşük doz alımında sizce sıkıntı yaratırmı yada özetlersek bi küre giren biri proscar türevi ilaçlar kullanmalımı kullanmamalımı uyuşukluk sorun değil yüksek dozda kafein alımıyla onu çözebilirim ancak vucuttaki testesteron miktarını düşürüyorsa bu tarz ilaçlar tabiki kullanılmaması gerekir . sanırım kesin bi bilgi yok insanlar arasında ? kimi 4 de 1 kullanırsa bişi olmaz diyor kimi kullanma diyor acaba ne kadar bi düşüş yaşatıyor testesteron seviyesinde bu ilaç 10 20mg lık ufak bişise değer ancak 0 lama noktalarına getiriyorsa kür yapmanın anlamı kalmıyor malesef

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.