-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Trolke
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
500 testosteron enanthate 400 Boldenon Küründe 15. haftadayım total testonun 1621 çıkması düşük değil mi? Haftada iki enjeksiyon yapıyorum, kan testinden üç gün önce vurulmuştum.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: albertocamus
Selamlar dostlar,
Yakın vadede başlangıç için ideal sayılabilecek kürlerden birine gelişim ve güç odaklı boost kazanmak adına girmeyi planlıyorum.
6 ay önce vermiş olduğum tahlillerde "kuvvetle muhtemel" cinsellik ve stres kaynaklı Prolaktin hormonum referans değerin üstünde çıkmıştı. O zamandan beri spor, beslenme ve yaşam tarzımı olabildiğince disiplinize edip tekrardan kan tahlili verdim. Sizce kan değerlerim küre girmeme uygun mu? Amacı yağsız kas kütlesinde artış olan birine hangi kürü önerirsiniz, SARMS ve anabolikler olarak?
Kullandığım supplementler:
-Whey
-Kreatin
-ZMA
-Animal Pak
-Animal M-Stak
-D vitamini
NOT: Kan tahlillerimi uyandıktan 3 saat sonra, sabah 10.30 gibi vermek zorunda kaldım. Kortizol ve testo seviyeleri "çok hafif" yanıltıcı olabilir.
Ekte kan tahlillerimi paylaşıyorum. "Referans Değer" kısmının sağında 6 ay önceki verilerimi görebilirsiniz.
-
Yazan: trensetter
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kullanıyorum 7. haftadayım. bu hafta 250mg deca da ekliyicem. Kolestrol ve karaciğer değerlerimi nasıl düzeltirim ?
KÜR İÇERİĞİM:
300 test cyp 300 bolde 200 tren hex MCT GRUPLARI:
1 adet omega3 1 adet çinko magnezyum 1 adet milkthsitle 1 adet nac600 d3k2 civt b12 KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: sonmez
Herkese iyi akşamlar,
Bir arkadaşımın kan değerleri referans dışı çıktı daha önce ilaç kullanımı olmadı natural bir arkadaş. Libido kaybı ve aşırı koyu sperm şikâyetiyle gitti fakat başka değerler de sorunlu gözüküyor. Aşırı stresli bir donemden geçiyor, testlerden önce cinsel perhiz uygulandı, antidepresan vs. hiçbir ilaç kullanımı olmadı dipnot geçeyim dedim.
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARI:
-