Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

F26s26

Bim protein tozu

Önerilen İletiler



F26s26, 19.09.2019 - 18:43 yazdı:

Arkadaslar bu bim protein tozunu kullanan varmı?

 

20190919_184152.jpg

Fellasın aroması çok kötüydü arkadaşımda beğenmemişti. Şahsen daha bilindik markalardan alırdım fiyat ortalaması yakın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DAYIOĞLU    54

tek kullanım olması çok iyi  arada alıp stokluyorum mesela bugün hastayım tavuk yapmak zor geldi bigjoyun tek kullanımlık protein tozunu içtim hemen geçen hafta düğüne yetişcektim yanımda götürdüm bakkaldan su alıp hemen içip gittim big joy güzel ama en az 15li ve tanesi 5 tl  bu cebindeki bozuklarla alabilceğin bir şey bence süper çok geç geldi iyi ki geldi severek kullanıyorum içerik orta tat orta gibi ama kötü olsa bile alırım 1 dikişte bitiriyorum tadı umrumda değil.
detaylı inceleme istersen youtube hakkında 10larca video var

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DAYIOĞLU    54
agfitness, 56 dakika önce yazdı:

Bakın arkadaşlar, maddiyatınız yoksa ne kür ne supplement işine kalkışmayın. Kapitalizmi bilmeyen kalmadı sanırım. Ucuz etin yahnisi gerçekten iyi olmaz. Çin üzerinden gelen ucuz hammaddeler ile üretilen bir sürü yerli ve 2.sınıf avrupa ülkeleri markaları var. Belki bir şey olmuyor dersiniz ama kiminizin zamanla böbreğinde kiminizin dermatolojik olarak, kiminizin de nörolojik veya kalp damar sisteminde hasarların meydana gelmesi olası, hatta çölyak hastalığı veya bağırsak florasında bozulmalar olması da çok yüksek ihtimal demedi demeyin.

Paran yoksa normal besinlerle idare et, para biriktir paranı biriktirince de git adam gibi kalite al kullan bu kadar basit. Bunu şeye benzetiyorum 5-6 sene önce parası iphone ve blackberry markalarına yetmeyen Dubai replikası telefonlar alıp kendilerini güya tatmin ediyolardı, sanki onu almasa tüm herkes dalga geçecekmiş gibi. Aynı mantık. Yumurtanı, tavuğunu, balığını, baklagillerini kullan kardeşim ucuza toz alıp sonradan ceremesini çekeceğine.

Sağlıklı sporlar...

ucuz değil 4tl  optimum servis başı 4 tl  sadece bu kutu yerine tek tek paketlenmiş pahalı olan kaliteli olcak diye bir şey yok ! bir ara sabun işine girdim en kaliteli  SOĞUK SIKIM yemeklik zeytinyağından  yapıp 10 tl karla satıyordum  piyasada en ucuz  bendim diğer üreticilerin %80ni atık yağdan yapıyordu  en az 30tl kar koyuyorlardı  benim kıymetimi sadece yaşlı insanlar biliyordu çocukluğumuz da köyde kullandığımız sabunun aynısı diyorlardı çünkü 0 koruyucu 0 kimyasal sadece zeytinyağı ve kül suyu ile  yapıyordum içine koyduğum su bile dağdan doldurduğum kaynak suyu idi  Avel insanlara doğal katkısız olduğunu anlatamadığım inandıramadığım için  bıraktım sadece sabunumun kıymetini bilenlere satıyorum artık.Muhtamelen ben marka basıp satsam ucuz diye ülkenin %99'u dandik diyip almazdı umrumda mı değil kaliteyi fiyatta sanan insanlar sanmaya devam etsin Gıda işi  vicdan işidir vicdanı olmayan iş ahlakı olmayan insanları eline düşürsek vay halimize.... biz ne kireç aromalı NİTROFULL'ler gördük....

+Sabun gıda değil ama cildine sürüyorsun cilt emiyor sabunların %90'nın içinde E kodlu yani kanser yapıcı maddeler var.
+Klasik sabunların pH'ı  10  ama cildimiz  4.5-5.5 ph  ben doğal karışımlar yapıp sabunumun Ph'ını 5.2 yapıyordum ortalama.
+Sabun kurutur ama ben sabunlaşma bittikten sonra içine bitkisel yağlar koyuyordum bu sayede benim sabunumla yüzünü yıkayınca kurutmuyordu ve nemlendiriciye gerek kalmıyordu
-Tarım için kullanılan kükürtün kilosu 10 tl ama ben yenilebilir kükürt koyuyordum içine 150 tl kilosu 

VS. vs. vs. vs. vs.  daha çok çok teday var işimi hakkıyla yapıyordum değerim bilinmediği için soğudum.Ben ülkede tek değilim benim gibi işini hakkıyla yapan insan dolu önyargılı olmamak lazım özellikle fiyat konusunda.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Hikmett
      Merhabalar bu başlığı açmamın sebebi uygun fiyatlı güzel ürünleri öğrenci kardeşlerime ve sizlere sunmak sizde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim yardımlaşalım peptid türkiye sayfası ben başlıyorum:
      MARİNCAP(OMEGA-3) Balık yağı 1 kutuda 60 adet var bir kapsülünde 500mg somon balık yağı var EPA=%18 DHA=%12 şuan trendyol fiyatı 32₺
      MELANİGHT(MELATONİN) 3mg 90 tablet uyku sorunum olduğu dönem kullanmıştım 139₺
      BCAA 2.1.1(mysupplement) Aromasız 250gr 50 servis 200₺ her bir servisinde 
      lösin 2500mg izolösin 1250mg valin 1250mg
      WHEY PROTEİN(Muscle Balance) 2400gr 75 servis tropikal meyveli aroması her serviste(32g)(128kcal) 24gr whey proteini, 5.1gr Bcaa ,4gr Glutamin ,2gr Yağ, 2gr Şeker ,3gr Karb sunmakta 809₺
      Dipnot: Aklımdaki ürünler şimdilik bu kadar sizleri de bekliyorum iyi forumlar
       
    • Yazan: celil00009
      Merhabalar ilk kürüm olcak biraz deneyimliyim ama enjeksiyon vb.konularda-12haftalık
      Testo prop 400-deca 400 clen+winstrol+fragment (deca femur kemiğim kırık kaynamasına yardımcı olsun diye)
      Proviron ve cabaser i ne kadar kullanmamı önerirsiniz veya ilk kür için bu testo dozu uygunmudur, 
      Küre, tren ace var o eklenir mi?
      Birde kürün 8.haftası ameliyat olabilirim tekrar normale dönmem 15gün sürecek. Doktor birşey demedi sigara kes dedi ama ama ilaçları bu 15günde ne kadar kullancam ki sorun yaşamıyım, dikkate alıp güzel info verenlere şimdiden teşekkürler
    • Yazan: Rdm
      Merhabalar,
      Malum hepimiz beslenme planlaması yaparken bin bir çeşit takla atıyoruz ekonomik koşullardan dolayı. Protein ihtiyacını besin değerleri yüksek olduğu için genellikle tavuktan karşılıyoruz veya karşılamaya çalışıyoruz. Eminim çoğunuz internette herhangi bir supplement, protein desteği vs. ürün bakarken servis başına maaliyetine bakıyoruz ilk önce. Veya ucuzdan pahalıya sırala seçeneğini seçiyoruz. Neyse konuyu dağıtmadan,
      Definasyon sırasında nispeten ucuz ve kalorisi az olmasından, içerisinde şeker vb. katkı bulunmamasından ve süt ürünü olmamasından dolayı tercih edilebilir mi ? 1 Kg'ı 150 TL ortalama fiyatıyla internette bulmak mümkün, belki biraz daha piyasa araştırması ile pastane malzemesi satan toptancılardan daha ucuza bulunabilir. Yumurta akı tozu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
       
       
       
    • Yazan: d3lici
      Arkadaşlar selamlar;
      Testosteron E 600
      Boldenon       600  Kürümün 7. haftasındayım küre tren eklemeyi düşünüyorum fakat esteri hakkında kararsızım, hangisini tercih etmeliyim ? hangisi yan etki bazında daha hafiftir ? 
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      İlk defa böyle birşey duydum sizlere de sormak istedim. Protein ve karbonhidratı ayrı ayrı mı almalıyız ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×