Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ero44

Dihydroboldenone

Önerilen İletiler

ero44    2

Selamlar oncelikle, arastirmalarim sonucunda ogrendigim bir steroid dhb . Adindan anlasilacagi gibi bir boldenon turevi. Boldenondan farki cok daha etkili oldugu soyleniyor . %100 androjenik %200 anabolic oldugu belirtilmis testosterone ile kiyaslandiginda. Yan etkilerine gelirsek hicbir yan etkisi olmadigi soyleniyor sadece vucut isisinda bir artis metabolizmanin hizlanmasina bagli olarak o da ne kadar yan etki bilemedim. Cok fazla kas ve guc artisi. Dayaniklilikta cok yuksek artis. Mukemmel derecede pump hissiyati verdigi soylenmis. Yorumlariniz nedir bilenler varsa cok iyi olur yorumlamaniz yapacagim kurde kullanmayi dusunuyorum gerci tr de nasil bulunur bilgim yok.

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.852
ero44, 4 saat önce yazdı:

Selamlar oncelikle, arastirmalarim sonucunda ogrendigim bir steroid dhb . Adindan anlasilacagi gibi bir boldenon turevi. Boldenondan farki cok daha etkili oldugu soyleniyor . %100 androjenik %200 anabolic oldugu belirtilmis testosterone ile kiyaslandiginda. Yan etkilerine gelirsek hicbir yan etkisi olmadigi soyleniyor sadece vucut isisinda bir artis metabolizmanin hizlanmasina bagli olarak o da ne kadar yan etki bilemedim. Cok fazla kas ve guc artisi. Dayaniklilikta cok yuksek artis. Mukemmel derecede pump hissiyati verdigi soylenmis. Yorumlariniz nedir bilenler varsa cok iyi olur yorumlamaniz yapacagim kurde kullanmayi dusunuyorum gerci tr de nasil bulunur bilgim yok.

Bunu kullanmadım, ülkede bir taife üretip satıyorlardı bir aralar.Susuz boldenon demek tam anlamı.Boldenondan hiç bir farkı olmayan belki sadece biraz daha kısa esterli hızlı çalışan bir türdür.Buna kaç tl isterler ve verim alırmısın bilinmez.Ben boldenonu bile gereksiz görüyorum şahsen...Adını değiştirip allayıp pullayıp satıyorlar bir çok şeyi...Senin hevesini kırmak istemem ama, bence bilindik steroidlerle deneyim kazan...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ero44    2
metinav, 13 dakika önce yazdı:

Bunu kullanmadım, ülkede bir taife üretip satıyorlardı bir aralar.Susuz boldenon demek tam anlamı.Boldenondan hiç bir farkı olmayan belki sadece biraz daha kısa esterli hızlı çalışan bir türdür.Buna kaç tl isterler ve verim alırmısın bilinmez.Ben boldenonu bile gereksiz görüyorum şahsen...Adını değiştirip allayıp pullayıp satıyorlar bir çok şeyi...Senin hevesini kırmak istemem ama, bence bilindik steroidlerle deneyim kazan...

Anladim hocam fakat boldenondan cok daha androjenik ve anabolik olarak kuvvetli oldugu vurgulanmis. Yan etki olarak hicbir yan etkisi olmadigi ayriyetten su tutumunun hic olmadigi da soylenmis. Tr’de bulma imkani gercekten zor herhalde yurt disindan getiren de cok yok sanirim o yuzden bilemiyorum fakat deca falan hic disummuyorum zaten boldenon ilk kur icin cok mantikli gelirken bu ilacin yaninda boldenon hikaye demisler hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.852
ero44, 2 saat önce yazdı:

Anladim hocam fakat boldenondan cok daha androjenik ve anabolik olarak kuvvetli oldugu vurgulanmis. Yan etki olarak hicbir yan etkisi olmadigi ayriyetten su tutumunun hic olmadigi da soylenmis. Tr’de bulma imkani gercekten zor herhalde yurt disindan getiren de cok yok sanirim o yuzden bilemiyorum fakat deca falan hic disummuyorum zaten boldenon ilk kur icin cok mantikli gelirken bu ilacin yaninda boldenon hikaye demisler hocam.

Bir sey hem bu kadar kuvvetli olacak, hemde hic yanetkisi olmayacak...Böyle bir sey olabilir mi sence ? Piyasada en güçlü enjeksiyon steroid trenbolon ve türevleridir.Ve bir ton yan etkisi var.Bu doğru orantilidir.O yorumlari yazanlar bu tip steroidleri satmaya çalisan kisilerdir.Ve abartiyla reklamla piyasa oluşturmaya calisirlar.Bir seyi yeterince insan deneyip gördükten sonra kullanmani öneririm.Tabii yine de sen bilirsin...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.