Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

murat159

Bozulan ürün

Önerilen İletiler

murat159    10

Samimi bi arkadaşım bulgaristan üzerinden mal getiriyordu.  Tanışıklığım yaklaşık 3 sene önce ilk kürüme girerken ondan gep aldığım  dönem olmuştu... Bolde testo giriyordum ilk kür.  Garip bi şekilde cinsel istek veya açlık olmamasına rağmen efsane kilo artışı olmuştu bunun yaninda bana getirdiği eksiler karaciğer tavan yaptı sırtta sivilceleri yara şeklinde çıkıyordu... Gel zaman git zaman yin e arkadaşla kontakt kurdum ve yeni malını aldım, tren testo bolde,  aynı şekilde cinsel artış olmadı,  tren asabiyeti olmadı boldenon açlık hissi oldu. Etki olarak 3 4 hafta içindre 3 kilo koydum vücut şişmeye başlıyordu ağırlıklar anormal şekilde artıyordu yüzüm yağlanmaya başlamıştı.  Herşey güzeldi ilaçlar etki veriyordu ta ki bugün bi arkadaşım bana bozulan ürünlerin fotoğrafını atana kadar.  Resmen şok oldum sizinle de paylaşayjm ürünlerin fotoğrafını sizce bozulan steroit bu şekli alır mı?  Ürünleri ne zaman aldı bilmiyorum ancak 3 hatta önce sapasağlam olan ürünler bu hale gelmiş. Ürünlerin kortizol tarzı bişey olmasından şüpheleniyorum çünkü bozulan mal dibe çöker genelde.  Bugün alman arkadaşlarla yaptığımız muhabbete ise ürünlerin kalitesiz Filtrelizasyondan geçtiğini hemen tüketilmesi gerektiğini hammadde olup olmadığını anlamak için dibine bakmamız gerektiğini söylediler bidaha da kullanma dediler sizin görüşünüz nedir?  Sümük gibi olan trenbolone diğeri boldenon 

IMG-20190529-WA0023.jpg

IMG-20190529-WA0022.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


zubonk    290

Aklında zerre kadar şüphe varsa (sağlığın söz konusu) ki görsellerdeki ürünler seninse olmalı da. Benim tavsiyem, ürünleri çöpe atmandan yana. Hatta flakonu kırıp içindeki sıvı/katı her neyse eğer yakıp yok et ki hayvanlar vs zehirlenmesin. Bu nasıl bir sterilizasyonsuzluktur. İçeriğinde nasıl ağır metaller mevcuttur kim bilir. Eczane ve kaliteli/steril üretim yapan kültleşmiş laboratuvar sterilliğinden vazgeçmeyin. Ülkemizde piyasası olan İran Aburaihan (testosteron olarak en iyi hissettiğim marka diyebilirim), Balkan Pharma, SP Labs gibi markalardan şaşmayın. En olmadı bizim eczanemizdeki sustanon, primobolan, anapolon vs kullanın. 

300-500 liraya kür maalesef ki olmuyor. X marka çalışıyordur, testlerde testo yüksek deyip tamam demeyin. İçeriğindeki ağır metaller, filtreleme, sterillik vs gibi konular sağlık için çok ama çok önemli. Şu anda ülkemizde piyasası olan markalar yarışmacılarında kullandıkları dahil çoğu içerik olsada Türkiye üretimi ve bu işler öyle bir oda kurup iki makine alıp flakona hammadde koyup içine benzyl alcohol basmakla olmuyor maalesef. Bu kadar basit olsaydı azıcık kimya hakkında bilgi edinip, pratik yapan herkes bunu yapardı.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ilk defa böyle bir steroid görüyorum son kullanma tarihi 1.5 sene geçmiş steroid bile normel duruyordu 
enjeksiyon winsterol  hariç  enjeksiyon winsterol cif gibi  zamanla dibe çöküyor  kesinlikle riske girme   

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murat159    10

Muhtmelen gepde olduğu gibi kür sonunda ağır metaller vs yüzünden sırtımız sivilce dolacaktı karaciğer alt üst değerler yerle bir çıkacaktı,  etki vermesine veriyor direk vücut değişti ama bi ürün 2020 skt tarihli olmasına rağmen 3 4 ayda bu hale geldiyse vardır bi pisliği en iyisi bırakayım,  bu fotoğrafı arkadaşım atmıştı bana 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xax1    34

Yerinizde olsam bunun yerine hakiki zeytinyağını enjektöre çeker vururum üstne 2 rekat namaz kılar allahım bicepslerimi omuzlarımı göğüslerimi büyüt diye dua ederdim daha çok etki alırdınız

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
murat159, 14 saat önce yazdı:

Garip bi şekilde cinsel istek veya açlık olmamasına rağmen efsane kilo artışı olmuştu bunun yaninda bana getirdiği eksiler karaciğer tavan yaptı sırtta sivilceleri yara şeklinde çıkıyordu... Gel zaman git zaman yin e arkadaşla kontakt kurdum ve yeni malını aldım, tren testo bolde,  aynı şekilde cinsel artış olmadı,  tren asabiyeti olmadı boldenon açlık hissi oldu. Etki olarak 3 4 hafta içindre 3 kilo koydum vücut şişmeye başlıyordu ağırlıklar anormal şekilde artıyordu yüzüm yağlanmaya başlamıştı.

Bence sizin yaşadığınız yan etkiler tamamen kortizol yan etkileri. Su tutumu, yüz şişmesi, sodyum tumutumuna bağlı güç artışı vs. Elbette kesin bir şey söylemek için belki test sonuçları karşılaştırılabilir. Dışardan kortizon alan hastaların kan değerleri referans aralıklarının kat ve kat altında oluyor mesela belki kullanılıp kan değerlerine göre bir yorum yapılabilir ancak fotoğrafta ki ilaçları bırakın kullanmayı ben olsam bana o ürünü satan adamın kafasında patlatırdım. Ben tarihi geçmiş ilaç da kullanmışlığım var örnek olmak açısından söylemiyorum ancak ürün kaliteli ve hala cam gibi hiç bir bozulma belirtisi yoktu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Urun turkiye veya herhangi biryerde merdiven altinda steril olmayan kosullarda uretilmis bu sekli almasinin nedeni yetersiz sekilde temizlenmis flakonlar, kullanilan yagin icerisinde bakteriyel aktivite, flakonun icerisine su vb yasam barindiran birsey karismasi yada ilacin icerisine konulan bezoik asidin veya alkollerin iyi dozajlanamamis olmasi. 

Urunu bu sekilde kristallenmisken kesinlikle kullanmayiniz. Aldiginiz kisiden baska alisveris yapmayiniz. Urun kesinlikle lab uretimi degildir. Elde bu isi bilmeyen kisiler tarafindan uretilmistir. Iyi forumlar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murat159    10

Ürünün bulgaristan uglsi olduğunu biliyordum zaten de bu kadar sıkıntılı olacağını düşünmemiştim allahtan kaçlada enfeksiyon falan kapmadım son enjekte mi pazartesi vurdum bıraktım daha da vurmam çok teşekkür ederim cevaplar için

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×