Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dagcıkomando

Kemik yaşı

Önerilen İletiler

Merhaba,bir ay önce hastahanede kemik plaklarıma baktıydım,doktor kapanmış uzamasın dedi.Farklı bir yorum almak için foruma sormak için açtım konuyu anlayanlar vardır mutlaka,sizce röntgendeki durum kapandığını mı gösteriyor?Kemik yaşım kaç?Boyum 167 anne 151 baba 178.Boy uzatma egzersizleri işime yarar mı?yaşım 16

resim (2).png resim.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hakarakikiri, 2 dakika önce yazdı:

Sen neden donup donup bu konuyu aciyorsun zaten cevap vermisler sana

Benzer konuda açtım,büyüme plakları kapandıktan sonra boy uzar mı diye ,şimdi bilen abilerimden röntgeni yorumlamalarını rica ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaissbiceps    11
Dagcıkomando, 52 dakika önce yazdı:

Benzer konuda açtım,büyüme plakları kapandıktan sonra boy uzar mı diye ,şimdi bilen abilerimden röntgeni yorumlamalarını rica ediyorum.

Röntgeni doktorlardan başkasi yorumlayamaz. Hatta her doktorda yorumlayamaz. Önerim ortopedi uzmanlarina yorumlatman. Buradan sana cevap verebilecek birisi yok ne yazık ki.

• Beğen 1
  • Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaissbiceps    11
HallOfFame, 7 saat önce yazdı:

Plaklar kapanmış

Görüntülerin tam olarak neresindeki hangi yapıya baktın hangi değişikliği gördün ve plakların kapandığını söyledin bahsetsene biraz:D

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HallOfFame    63
kaissbiceps, 5 saat önce yazdı:

Görüntülerin tam olarak neresindeki hangi yapıya baktın hangi değişikliği gördün ve plakların kapandığını söyledin bahsetsene biraz:D

Kemiğin metafiz ve diafiz kısmı birleşmiş orta kısımda olmasi gereken epifiz kısım kemikleşmiş. 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: VARGAS
      Merhaba ben 16 yasindayim ve boyum 171 bunu sosyal olarak sorun etmiyorum(bazen ediyorum cunku yasitlarimdan en az 10 cm kisayim uzun insanlari gorunce sinirleniyor ve icten ice uzuluyorum.) fakat 2 yildir aktif olarak voleybol oynuyorum ve boyumun bu spor icin yeterli olmadigini dusunuyorum fakat bu spora cok duskunum ve hayalimdeki kariyer bu yonde. Mk-677 nin growth hormonlari arttirdigi soyleniyor. Lutfen yasimi ve zararlarini aciklamaya calismayin hepsinin zaten farkindayim ve bosu bosuna yorulmus olmayin.Zevkim icin degil gelecegim icin kullanmak istiyorum. Bu mk677 urununu kullanirsam boyumda gozle gorulur bir buyume olur mu? Beslenmem boyumu uzatmak icin ideal zaten ve uyku olarak da gerekli uykuyu aliyorum ( daha once testo cyp ve primo kullandim yaklasik 10 hafta ve zararini gormedim ama pek yarari da dokunmadi biraz kutlelendim ve guclendim sadece bunu da not duseyim.)
    • Yazan: mertblk10
      Arkadaşlar ben cinna kullanıyorum sabah akşam toplam 4 iu elleirm ödem topluyodu evet sonra parmaklarım uyuşması ve devamlı olarak karıncalanmaya basladı ve şuan bunu yazarken bile karıncalı yani 7/24 kesintisiz uyuşuk ne yapmam lazım bilen kişilerden çözümünü ögrenebilirmiyim ?
    • Yazan: emre1234
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız ?
      Ben 18 yaşındayım ve röntgen çektirip kemik disklerim (kapandıktan sonra boy uzaması duruyor)  kapanmış mı kapanmamış mı bakıp eğer kapanmamışsa growth hormonu alıp uzayabiliyeceğimi düşünüyorum doğrumu yanlış mı sizede sormak istedim eczane ürünü alamıyorum malasef.
    • Yazan: testis torsiyonu
      Arkadaşlar selam,
      19 yaşındayım erken başlayan yavaş ilerleyen ergenliğim var bu teşhisi sakal bıyık ses kalınlaşması ve penis gelişimi açısından kendim koydum ergenlikteki genel testosteron eksikliğinden ötürü yaşanıyor bu durum daha önce bir kutu lawless mk677 kullandım 25 mg kutuda yazdığına göre, ama etki aldım 2. Haftanın sonunda acıkma başlamıştı ve uyku kalitemde aşırı artış oldu ek olaraktan browridge ve elmacık kemiklerimde büyüme daha belirginleşme gözlemledim markadan memnun kaldım ve godzilla sipariş ettim daha başlamadım kullanmaya genel bir vitamin pct planı yaptım iki ay kullanacağım beraberinde 1200 nac libido düşüşü olursa 25 mg proviron ve göğüste hassasiyet olursa 4 günde bir 1 mg arimidex kullanacağım boy uzama plaklarım kapandı.
      NOT:
      Kürden sonra daa ashwagandha tonkgat ali çinko bakır ve kan tahliline göre 1-1.5 ay tamoksifen kullanacağım 
      SORULARIM:
      Penis gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu? Kemik gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu? Kıl yapısı açısından faydası veya ekstrem zararı olur mu? ÜRÜN GÖRSELİ:

Tüm cevap veya öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: fitjoy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Clen bulk yapmak istiyorum ve bunun için programlama yaptım! Sizden ricam eksik varsa düzeltmeniz.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testo enantath haftalık 200 mg masteron haftalık 2-4 ui hgh  3500/5000 kalori kademeli çıkıp inerek gideceğim SORULARIM:
      Bu kürü 20 hafta kullanmayı düşünüyorum sizce uygun mu? Kuru büyüme hedefim var masteron kısa ester mi uzun ester mi kullanmalıyım? Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.