Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Dagcıkomando

Kemik yaşı

Önerilen İletiler

Merhaba,bir ay önce hastahanede kemik plaklarıma baktıydım,doktor kapanmış uzamasın dedi.Farklı bir yorum almak için foruma sormak için açtım konuyu anlayanlar vardır mutlaka,sizce röntgendeki durum kapandığını mı gösteriyor?Kemik yaşım kaç?Boyum 167 anne 151 baba 178.Boy uzatma egzersizleri işime yarar mı?yaşım 16

resim (2).png resim.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hakarakikiri, 2 dakika önce yazdı:

Sen neden donup donup bu konuyu aciyorsun zaten cevap vermisler sana

Benzer konuda açtım,büyüme plakları kapandıktan sonra boy uzar mı diye ,şimdi bilen abilerimden röntgeni yorumlamalarını rica ediyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaissbiceps    11
Dagcıkomando, 52 dakika önce yazdı:

Benzer konuda açtım,büyüme plakları kapandıktan sonra boy uzar mı diye ,şimdi bilen abilerimden röntgeni yorumlamalarını rica ediyorum.

Röntgeni doktorlardan başkasi yorumlayamaz. Hatta her doktorda yorumlayamaz. Önerim ortopedi uzmanlarina yorumlatman. Buradan sana cevap verebilecek birisi yok ne yazık ki.

  • Beğen 1
  • Üzgün 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaissbiceps    11
HallOfFame, 7 saat önce yazdı:

Plaklar kapanmış

Görüntülerin tam olarak neresindeki hangi yapıya baktın hangi değişikliği gördün ve plakların kapandığını söyledin bahsetsene biraz:D

  • Üzgün 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HallOfFame    63
kaissbiceps, 5 saat önce yazdı:

Görüntülerin tam olarak neresindeki hangi yapıya baktın hangi değişikliği gördün ve plakların kapandığını söyledin bahsetsene biraz:D

Kemiğin metafiz ve diafiz kısmı birleşmiş orta kısımda olmasi gereken epifiz kısım kemikleşmiş. 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: mawsqa
      Merhabalar, merak ettiğim ve etkisinin olup olmadığı hakkında kafamda soru olan bir konu var. Mesela MK2866 kemik yoğunluğunu arttırıyor diyor yüz kemikleri küçük olan birisi 6 ay süreyle mk2866 kullanırsa yüz kemiklerinde irileşme gerçekleşir mi? @rastlantisal @metinav
      Gerçekleşirse bu vücudun bütün kemikleri için geçerli midir?
    • Yazan: İngilizkano
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Beyler genotropin kullanacak bütçeyi ayarladım 18 ime gireli 5/6 ay oldu plaklarımda açık ama nasıl kullanacağımı ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum şuan spor salonuna da gidiyorum ama genoyu öyle fizik inşa etmek için değil de boyum için kullanmak istiyorum (boy 172) günde de ancak 4iu kullanacak bütçe ayarlayabildim ama ne yapacağım hakkında pek bir bilgim yok bana yol gösterirseniz çok memnun olurum yani genoyu kullanmadan önce mutlaka şu testi yap şu doktora git onla konuş o sana ne yapman gerekeni söyler gibi.  Şunu yapma yada hangi şu bölüme git doktorla konuş o sana yardımcı olur zaten derseniz ya kısaca bana ne yapacağımı söyleseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler 🙏🙏
    • Yazan: Destroy9
      Arkadaşlar 25 yaşındayım hani internette bu growth hormonunu kullanan bazı insanlarda sadece boy uzaması değil bazı yan etkiler görülüyormuş. Kendi durumumdan bahsedeyim genel olarak ellerim parmaklarim bile küçük, bir kızla el ele tutuştugumda genellikle onların elleri benden daha uzun oluyor. Bu da psikolojik olarak etkiliyor sanki ben kadin rolundeymişim gibi. Her neyse konu sadece bu değil.
      Growth hormonu alsam faydasını görür muyum bu konuda? Genel olarak vücudum da küçük kafa olarak bütün uzuvlar aynı şekilde kucuk ben bu hormonu aldığımda yan etkisi diğer uzuvları da büyüttüğü söyleniyor. Yani yan etkisi aslında benim işime gelir. Tabi burada biraz esprili bilinçsiz konuşuyorum fakat sizin görüşlerinizi bekliyorum. Gerçekten ellerim vücudum genel olarak diğer insanlara göre küçük kısa ve hacimsiz.
    • Yazan: Byjoogo
      Merhabalar 180 boy 86 kilo yaklaşık %8-10 yağ oranına sahibim.
      haftalık 500 testo e.3 00 primo 200 masteron kürü yapmaktayım. Günlük 4 ünite kadar gh kullanmaya başlayacağım. İnsülin kullanımı olarak lantus ve humalog kullanmayı düşünüyorum. Kalori olarak şu an 3500aliyorum her hafta 200 kalori artarak devam edecek. Sabah kalkar kalmaz 10 ünite lantus akşam idman sonrası öğünü öncesinde de 5 ünite humalog kullanmayı düşünüyorum. Sizlerin önerebileceği ek düşünceniz varsa sevinirim.
    • Yazan: sarmkolik
      Öncelikle hepinize iyi forumlar.
      Forumda çoğu konuda gördüğüm üzere MK-677'yi boy uzaması için kullanacak olan arkadaşlara GH ve igf-1 gibi yanıtlar verilmiş ama MK-677 büyüme hormonunu artırdığı için dolaylı olarak boy uzamasına da katkı sağlamaz mı? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×