-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KAMO
iyi akşamlar bilindik bir isimden koçluk aldım 125testo 250bolde il enjeksiyonumu dün yaptım kalçadan hiçbir hemsire veya doktor yapmadıgı için ilaç kullanan bir abimden yapmasını istedim normalde yüzüstü yatılarak enjeksiyon olur ama arabada yapmak zorunda kaldık ve cenin pozisyonu gibi bir pozisyonda yapmak zorunda kaldık ve steril kurallarına çok uyulmadan yapıldı enjeksiyon sırasında hiçbir acı hissetmedim fakat saat geçtikçe artan bir acı başladı enjeksiyon yerinde akşam saatlerinde ise ani bir halsizlik ve ateş ile hastaneye gidip vitamin+ağrı kesici serum yedikten sonra biraz daha iyiydim ama bugün ağrı çok daha fazla arttı zor yürüyorum ve enjeksiyon yerine dokunduğumda sertlik mevcut bilginiz dahilinde yardımcı olursanır çok mutlu olurum acıdan zor duruyorum🙏🏻
-
Yazan: luffiec
Kalçadan vurulması gereken iğneleri bilen kişi tarafından nasıl yaptırabilirim.Herhangi bir tanıdığım yok acil servisler sıkıntı çıkarır mı ilaçları gördüğü zaman ?
-
Yazan: Kayacrw
MERHABALAR
20 yaşında 3 yıllık naturel olarak yarısı bilinçsiz yarısı bilinçli bb yapıyorum son zamanlarda powerbuildinge sardım
sustanon ve rimobolan kürü için kimden yardım istesem geri çeviriyor
ürünleri eczaneden temin ettim şuan elimde
2 kutu sustanon 4 kutu rimobolan var
kilom 91
boy 183
Kısa bir kür istiyorum ve kaç doz kaç hafta yapılacağı hakkında pek bilgim yok 8 hafta önermiş herkes ve yanında kullanmam gereken koruyucular vesaire bilgim yok yardımcı olabilirmi birisi lütfen
tertemiz yüksek yiyorum güç amaçlı
yüksek protein yüksek karb kilo başına 1 gr yağ tüketiyorum kilomun iki katı protein ve yaklaşık 300 gr karb alıyorum
-
Yazan: kola001
Yardım Edin !!!
Meraba arkadaslar bu sporu 3 Yıl'dır Naturel olarak yapıyorum. Genç yaşlarımda da yüzme kariyerim vardı belirli nedenlerden dolayı bırakmıştım. Artık gelişim bayagı yavaşladı ve bende zamanın geldigini düşünüyorum Sizinle şimdi ölçülerimi, paylaşıcam ilk kürüm nasıl olmalı die yardımcı olurmusunuz ?
Maksimum kalıcı kas kütlesi almak istiyorum. Hangi kürün bana ne katacagını ögrenmek istiyorum
Boy: 170
Kütle: 87.1
Vücut yag oranı: %16 - %18
Vücut ölçüleri
Omuz: 137
Gögüs: 112
Biceps(Kol): 40
Ön kol: 34
Bel (Karın): 90
Kalça: 100
Bacak: 62
Kalf: 40
Arkadaslar benim ölçülerimdeki birinin kürde kullanacagı ilaçların oranı ne olmalı Hangi Kür'ü denemeliyim
-