Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fazia

Ilk kürde deca ve tren

Önerilen İletiler

Fazia    10

Testo deca danabol bulk küründeyim 10 hafta. 70 kg başladım 80 civarı bitirmeyi hedefliyorum. Vücut yapım hiç parçalı değil. Yağ oranım 14 civarında

Sorum şu;

Bulk bittikten sonra hemen şu küre girsem kas kaybetmeyip yağ yakabilirmiyim? İlk kürüm diye korkuyorum açıkcası..

Testo Propionat

Tren Acetat

Winstrol 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

toxic    205
Fazia, 27 dakika önce yazdı:

Testo deca danabol bulk küründeyim 10 hafta. 70 kg başladım 80 civarı bitirmeyi hedefliyorum. Vücut yapım hiç parçalı değil. Yağ oranım 14 civarında

Sorum şu;

Bulk bittikten sonra hemen şu küre girsem kas kaybetmeyip yağ yakabilirmiyim? İlk kürüm diye korkuyorum açıkcası..

Testo Propionat

Tren Acetat

Winstrol 

Hocam vücut yapisi parcali olmasi icin belirli bir kas kalitesine + hedeflenen yag oranına ulasmis olmaniz gerekli zaten 14% parcali olmaz, 8 9 % iyidir.  Kas kaybetmek ile ilgili bir cok peri masalı var gercek kas hemen kaybolmaz 6 ay ara verseniz de gitmez bir yere biraz yaglanir form kaybedersiniz o kas kütlesi gitmez bir yere, öyle bir anlatiyorlarki hemen 2 günde kaslar yok olacakmis gibi sonra insanlar sürekli kür yapmak istiyorlar. Kazanilan kas gercek ve sert kas kütleniz olustuysa igne de soksaniz patlamaz merak etmeyin.  Siz öncelikle kas kütlesi koymaya calisin, kür esnasında antrenmanların arkasina 30dakika cardi ekleyin düzgün beslennin kas kütlesi zamanla oturarak yag oranı düsecektir. Ve evet 2. kürden tren acetat falan bence hoş degil :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fazia    10
toxic, 4 dakika önce yazdı:

Hocam vücut yapisi parcali olmasi icin belirli bir kas kalitesine + hedeflenen yag oranına ulasmis olmaniz gerekli zaten 14% parcali olmaz, 8 9 % iyidir.  Kas kaybetmek ile ilgili bir cok peri masalı var gercek kas hemen kaybolmaz 6 ay ara verseniz de gitmez bir yere biraz yaglanir form kaybedersiniz o kas kütlesi gitmez bir yere, öyle bir anlatiyorlarki hemen 2 günde kaslar yok olacakmis gibi sonra insanlar sürekli kür yapmak istiyorlar. Kazanilan kas gercek ve sert kas kütleniz olustuysa igne de soksaniz patlamaz merak etmeyin.  Siz öncelikle kas kütlesi koymaya calisin, kür esnasında antrenmanların arkasina 30dakika cardi ekleyin düzgün beslennin kas kütlesi zamanla oturarak yag oranı düsecektir. Ve evet 2. kürden tren acetat falan bence hoş degil :)

anladım hocam. Peki ilk kürden deca girdiğimden 2. bulk kürümde ne girmeliyim? 2 ay civarı vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
toxic    205

Bolde ekleyebilirsiniz, karaciger durumunuz iyi ve hipertansiyon falan yoksa saglam bir danabol kullanabilirsiniz, sadece testo bile gidebilirsiniz. Beslenme + antrenman önemli :)=

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fazia    10
toxic, Şimdi yazdı:

Bolde ekleyebilirsiniz, karaciger durumunuz iyi ve hipertansiyon falan yoksa saglam bir danabol kullanabilirsiniz, sadece testo bile gidebilirsiniz. Beslenme + antrenman önemli :)=

Deca girildikten sonra bolde girilmez diye okudum birkaç yerde. Girilebilirse 20 hafta civarı yapmayı düşünebilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
toxic    205

Kim demiş onu, dünya saglik örgütü mü? bu yargıya varmayı sağlayan etken nedir? :) Eklem güçlendirici bir ilac ve kırmızı kan hücresi artirici bir ilac ne alaka??? Karaciger enzimlerine falan baktirin ikisinden birini girin :) Testler icin forumda bir gezinin cokca örnek var hocam herkes liste atiyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fazia    10
toxic, Şimdi yazdı:

Kim demiş onu, dünya saglik örgütü mü? bu yargıya varmayı sağlayan etken nedir? :) Eklem güçlendirici bir ilac ve kırmızı kan hücresi artirici bir ilac ne alaka??? Karaciger enzimlerine falan baktirin ikisinden birini girin :) Testler icin forumda bir gezinin cokca örnek var hocam herkes liste atiyor

Teşekkürler hocam. Bu kürümü Haziran başı bitireceğim. Ağustos gibide testo+bolde girmeyi düşünüyorum 20-25 hafta civarı. Birde SP Boldenon nasıldır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
Fazia, Bir saat önce yazdı:

Deca girildikten sonra bolde girilmez diye okudum birkaç yerde. Girilebilirse 20 hafta civarı yapmayı düşünebilirim.

Bunu genelde kasap tarzı satıcılar ortaya atıyor zannediyorum ki. Bu sporda olmaz diye bir şey yok yaparsan olur. Only testo veya boldenon ile çok iyi kütleler kazanan arkadaşlar var forumda konularını incelersen bu işin aslında çokda ağır olmayan ilaçlarla, iyi antrenman ve beslenmeyle olabileceğini görebilirsin.

Benim daha önce tren ve deca deneyimim olmasına rağmen son 2 kürümde sadece testo, bolde devam ediyorum ve ozamanm ki kütlemden çok çok daha ilerideyim.
Genelde tren, deca, anaplon gibi etkilerini daha çok su tutumu üzerinden fazlasıyla görebileceğiniz ve hem tartıda hem aynada hacim anlamında da ciddi değişimleri yakalayabileceğiniz ilaçları kullandıktan sonra belki bolde kullanıp aynı etkiyi göremediğinizde artık bende işe yaramıyor diye de düşünebilirsiniz.

Ancak gerçek anlamda adele kazanmak 8-10 haftada internette yazdığı gibi 10 kilo kas eklemek falan bunları çok fazla takmamak lazım.
Yıllarca antrenman ve beslenme disipliniyle ilerleyip imkanlar doğrultusunda da bu tarz takviyeler kullanarak yıllar içerisinde iyi bi form zaten geliyor ancak 10 veya 15 haftada değil... bunlar naçizane görüşlerim katılan olabilir, katılmayanda olabilir. En azından kendi doğrularımı yazmak istedim, kolay gelsin :) 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat32    18

Şu treni kullanmayın ya veteriner ilacı anguslara vuruyolar. Orjinalini bulmak isteyenler bi angus öküz çiftliğine gitsin hayvanların kulaklarında plastik mühür olur kırmızı yada sarı o plastiğin içinde yağ olur o yağ trenbolone dur. Şu steroidlerin hepsini doktor reçete edebilir ama trenin hiç reçete edildiğini duydunuz mu ? en nefret ettiğim ilaç tren tek uzak durulması gereken ilaç bence :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.