Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Adanalı    70

Arkadaşlar 2. Kürüme tren girmeyi düşünüyorum hatta kesin karar verdim 

tren entt be testo entt kullanacağım 

yanına başka ne ekleyebilirm ayrıca ne tür vitaminler ve koruyucular kullanmalıyım 

trene ilk defa giren birisi haftalık kaç mg almalı 

15-20 hafta arası düşünüyorum 

ilk kürüm 

testo 600 mg

boldenon ilk 3 hafta 600 sonra 8 hafta 900 mg 

30 mg danabol 6 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

arrangerant    49
Hakarakikiri, Bir saat önce yazdı:

15 hafta tren olmaz maks 10 yap.

Neden 10 hafta ? 15 olmuyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
Adanalı, Bir saat önce yazdı:

15-20 hafta arası düşünüyorum

Kullanacağın markaya göre değişir, eğer sadece zeytinyağı varsa içerisinde 25 de girebilirsin :) şaka olsun diye değil gayet ciddi olarak yazdım.

Trenbolone kullandığını zannedip ben hiç yan etki görmedim dozaj arttırayım veya hafta uzatayım vs diye söylenen kişiler genelde trenbolone kullanıdığını ''zanneden'' kişiler aynı zamanda.

Şimdi daha dün testo bolde kürümün 8. haftasındayım diyordun şimdi 2. kür diyosun. Demek istediğin ara vermeden trenbolone ekleyip boldenon eklemek mi ?

Bu şekilde yapacaksan 2. kür değil ilk kürüne devam etmiş oluyorsun. Şimdi ilk kürde trenbolone çok uygun olmaz desem, neden olmaz? neden uzatılmaz? neden kullanılmaz? vs diyen İFBB PRO 45 kg kategorisinde yarışan sporcular cevap verecek.

Öncelikle kilonu, boyunu, yaşını, spor geçmişini ve hedefini net bir şekilde belirtirsen yardım etmek çok daha kolay olacak.

Mesela boldenon istediğin tepkiyi vermedi mi neden trenbolone ? Veya 8 haftada nekadar gelişebilmeyi umuyordun? İstediğini dahada detaylandırırsan verilen cevaplarda okadar seni tatmin edecektir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adanalı    70
toxic, 52 dakika önce yazdı:

Tren 15 20 hafta az olmuş, 30 40 kadar yapmali :)

Dalga geçecek başka birisini bul kardeşim 

burada bilgi edinmek için soru soruyoruz dalgaya vurulmaya değil

xxgokhanzz21, 2 saat önce yazdı:

Kullanacağın markaya göre değişir, eğer sadece zeytinyağı varsa içerisinde 25 de girebilirsin :) şaka olsun diye değil gayet ciddi olarak yazdım.

Trenbolone kullandığını zannedip ben hiç yan etki görmedim dozaj arttırayım veya hafta uzatayım vs diye söylenen kişiler genelde trenbolone kullanıdığını ''zanneden'' kişiler aynı zamanda.

Şimdi daha dün testo bolde kürümün 8. haftasındayım diyordun şimdi 2. kür diyosun. Demek istediğin ara vermeden trenbolone ekleyip boldenon eklemek mi ?

Bu şekilde yapacaksan 2. kür değil ilk kürüne devam etmiş oluyorsun. Şimdi ilk kürde trenbolone çok uygun olmaz desem, neden olmaz? neden uzatılmaz? neden kullanılmaz? vs diyen İFBB PRO 45 kg kategorisinde yarışan sporcular cevap verecek.

Öncelikle kilonu, boyunu, yaşını, spor geçmişini ve hedefini net bir şekilde belirtirsen yardım etmek çok daha kolay olacak.

Mesela boldenon istediğin tepkiyi vermedi mi neden trenbolone ? Veya 8 haftada nekadar gelişebilmeyi umuyordun? İstediğini dahada detaylandırırsan verilen cevaplarda okadar seni tatmin edecektir.

Reis boldenon kürü bittikten birkaç ay sonra demek istedim 

tren hakkında fazla bilgim yok o yüzden sordum kaç hafta kaç mg almalıyım diye 

18 yaş. 173 cm boy 86 kiloyum yağ oranım %17-18 

2 seneye yakın spor geçmişim var ciddi anlamda büyümek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon    72

Belli ki ilaçların çöp o mg larda ve ilk kürde ne istedin de olmadı  arkasına tren düşünüyorsun  nor19 kullanacaksan bunun basamağı decadır ve deca girilmeden tren giren vücuda yazık olmuş demektir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
megalodon, Bir saat önce yazdı:

Belli ki ilaçların çöp o mg larda ve ilk kürde ne istedin de olmadı  arkasına tren düşünüyorsun  nor19 kullanacaksan bunun basamağı decadır ve deca girilmeden tren giren vücuda yazık olmuş demektir 

Hocam niye öyle yazdın açıklar mısın?Öğrenmek adına soruyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

arkadaş benim only testodan aldığım etkiyi alamamış olacakki 2.kür tren düşünmüşsün 3 ürün var ve mg lar oldukça yüksek verim alamadıysan sahtedir ve @megalodon katılıyorum deca girmeden tren girmek eksik olur

Vural2, 1 saat önce yazdı:

Hocam niye öyle yazdın açıklar mısın?Öğrenmek adına soruyorum.

tren parçalanma için nasıl mucizevi bi ilaçsa decada büyüme için mucizevi bi ilaçtır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adanalı    70

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar peki deca testo sadece ikisini kullansak olur mu 

kaç haftalık olmalı 

ayrıca ilaçlarım orjinal testte gayet çıkıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
Deity, Bir saat önce yazdı:

arkadaş benim only testodan aldığım etkiyi alamamış olacakki 2.kür tren düşünmüşsün 3 ürün var ve mg lar oldukça yüksek verim alamadıysan sahtedir ve @megalodon katılıyorum deca girmeden tren girmek eksik olur

tren parçalanma için nasıl mucizevi bi ilaçsa decada büyüme için mucizevi bi ilaçtır

Bence bu çok abartılıyor.Bu sporda 3-4 yıl geçirmiş biri her ilacı kullanabilir kanısındayım.Avrupa da ilk küründe tren kullanıp sorun yaşamayan tonlarca insan var bence bizim insanlarımız herşeyi ilaçlardan bekleyip diğer konularda pek istikrarı sağlayamıyorlar.Tabi sizinde düşüncelerinizi,tecrübelerinizi duymak isterim.Henüz bir tecrübem yok okuyorum sadece ne kadar şey alırsam o kadar iyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
Vural2, 37 dakika önce yazdı:

.Bu sporda 3-4 yıl geçirmiş biri her ilacı kullanabilir kanısındayım

Bu kısım hariç diğer söyledikleriniz konusunda size katılıyorum. Elbette herkes her istediğini kullanabilir sorun yaşasın veya yaşamasın, buradaki herkes farklı tavsiyelerde verebilir buda çok doğal, ancak eğer bu sporda uzun vadeli bi gelecek düşünüyorsanız kademe kademe ilerleyip kısa vadede çok birşey beklememek daha mantıklı.

12 haftalık küre girip dev gibi adele yapmak ütopik bi beklenti, eğer bu şekilde ilerlenseydi her salonlarda her gelene birşeyler satılıyor ama ne adele var ne form var ortada.

Hiç deca tren kulanılmadan uzun vadede gelinebilecek kütlelere ilk kürlerden tren kullanarak ulaşmak yine istisnai durumlar hariç yine pek mümkün değil.

Genelde yüksek doz veya güçlü ilaç kullanıp hızlı yükselen kişiler ilacı kesince aynı hızda geri çöküş yaşamaları muhtemel.

4 yılda nabba dünya şampiyonu olanda var 250 gram adele kazanamayanda, neye göre kime göre 4 yıl mesela.

Herkesin görüşü kendinedir, bence orta doz uzun kürler bulk için gayet ideal testo bolde gibi kombinasyonlarda. Ancak 19 nor grubu ilaçlara girilecek ise 8-10 haftadan sonra kesilip arada only testo geçişlerle sonrasında tekrar istendiği şekilde devam edilebilir 15 hafta yapmaktansa.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
xxgokhanzz21, 1 saat önce yazdı:

Bu kısım hariç diğer söyledikleriniz konusunda size katılıyorum. Elbette herkes her istediğini kullanabilir sorun yaşasın veya yaşamasın, buradaki herkes farklı tavsiyelerde verebilir buda çok doğal, ancak eğer bu sporda uzun vadeli bi gelecek düşünüyorsanız kademe kademe ilerleyip kısa vadede çok birşey beklememek daha mantıklı.

12 haftalık küre girip dev gibi adele yapmak ütopik bi beklenti, eğer bu şekilde ilerlenseydi her salonlarda her gelene birşeyler satılıyor ama ne adele var ne form var ortada.

Hiç deca tren kulanılmadan uzun vadede gelinebilecek kütlelere ilk kürlerden tren kullanarak ulaşmak yine istisnai durumlar hariç yine pek mümkün değil.

Genelde yüksek doz veya güçlü ilaç kullanıp hızlı yükselen kişiler ilacı kesince aynı hızda geri çöküş yaşamaları muhtemel.

4 yılda nabba dünya şampiyonu olanda var 250 gram adele kazanamayanda, neye göre kime göre 4 yıl mesela.

Herkesin görüşü kendinedir, bence orta doz uzun kürler bulk için gayet ideal testo bolde gibi kombinasyonlarda. Ancak 19 nor grubu ilaçlara girilecek ise 8-10 haftadan sonra kesilip arada only testo geçişlerle sonrasında tekrar istendiği şekilde devam edilebilir 15 hafta yapmaktansa.

Çok haklısınız hocam eksik konuşmuşum.3-4 yıl bu sporu hakkını vererek ve belli bir kütle elde etmiş diye düzeltelim onu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Fuarkistan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
      Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: efe1101
      Diğer bölgelere göre eksik gelişmiş bir bölgeyi haftada 3-4 kere çalışmak doğalken yararlı olmadığını biliyoruz ama only testo kürü kullanırken bir bölgemiz eksikse haftada 3-4 kez çalıştırmak ekstra bir gelişim sağlar mı?
    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftaya pazartesi only testo kürüme başlıyorum.
      Güncel olarak kullandığım takviyeler:
      Magnezyum çinko vitamin d ashwagandha vitamin c cod liver & fish oil omega3 & fish oil Ek olarak kür içinde eklemek istediğim ürünleri fotoğraf ve içeriği ile yükleyeceğim. Çıkartmam gereken veya eklemem gereken bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
      Ayriyeten bir sorumda olacak:
      Östrojenin yükseldiğini nasıl anlayabilirim?

• Yazan: Yusuftzr
      Merhaba hocalarım,
      Aklımda 400 mg tren asetat ve 200 mg testesteron propianata kürü var.
      Daha öncesinde 2-3 kür geçmişim oldu en son eczane kürü yaptım. 
      Kür detaylarım 15 hafta:
      750 mg sustanon 400 mg rimabolon  Kullandığım vitamin mineral ve takviyeler :
      Ferrum (100 mg demir,folik asit) 1 tablet Benaxol (b1,b6,b12) gün aşırı 1 tablet  Forbiol (folik asit b9) gün aşırı 1 tablet Omega 3 sabah 2 akşam 2 kapsül  Mucovit (1200 mg) gün aşırı 1 tablet  Ursomed (250mg) sabah 1 akşam 1 Probiyotik gün aşırı 1 tablet Zinco (100mg) gün aşırı 1 kapsül Magnezyum (mix) gün aşırı 2 tablet Kalsiyum (600mg) gün aşırı 2 tablet Glukozamin gün aşırı 3 tablet D vit ampul (300.000 iu) 2 haftada 1 Bemiks ampul (b1-b6) haftada 1-2 Dodex ampul (b12) haftada 1-2 Evigen ampul (e vit) haftada 1-2 Kür gayet iyi geçti 95 kg bandına ciktim clean şekilde, güç açısından 250 kg deadlift, 200 kg squat ve 130 kg bench ağırlığına çıktım amacım powerlifting değil ama güçlenmek güzeldi. Şimdi asıl konuya gelirsek kür bitti ve 5 hafta boyunca trt dozunda gitmeye karar verdim haftada 4 kez 0.10-15 ml sustanon ile referans değeri olan testoyu yakaladım. Şimdi tekrardan bi kür girmek istiyorum tren asetat ve testesteron propianata olarak forumda bi çok oranda kombinliyorlar 2:1 1:1 1:2 şeklinde... 
      Sorularım:
      400 mg tren acetata 200 mg propionata ile 15 haftalık kür girip 10.haftada treni kesip propianata ile kürü tamamlayıp pct ye geçmem ne kadar mantıklı yüksek tren düşük test sıkıntı yaşatır mı ? Yoksa herkesin yaptığı gibi testonun dozunu yüksek tutup örneğin en az 400 mg test ile 400 tren ya da daha yüksek test ile mi girilmeli? Şuanda trt de ki kan sonuçlarımı paylaşıyorum...
      Bu kür için kan testimde tek iyi görmediğim ast alt değirmimin 150 lerde olması trt de olmama ve takviyeler kullandığım halde onun dışında pek bi sorun göremiyorum onun dışında ldl ve hdl değerlerim ve bobrek fonksiyonlari hepsi iyi ama karaciğere anlam veremedim.

• Yazan: efe1101
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      19 yaşındayım 2 yıldır vücut geliştirme yapıyorum boyum 180 şuan 80 kilo yüzde 12 yağ oranındayım bi kaç aydır yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum. Aralığa kadar daha düşürüp daha sonra bulk dönemine girmeyi düşünüyorum. Ama bu sefer bulka ilaç ile girmeyi düşündüğüm için ve ilk kürüm olacağı için bazı sorular oluştu aklımda onları sormak istiyorum. Öncelikle aburaihan testosteron ile only testo girmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda rimo vb. ekleyebilirim belki. İlk doz olarak 250 ye düşük diyenler var, 500 girenler var bu konuda biraz kafam karışık ilk haftalar dozlar ne olmalı? Birde kan testi özellerdeki fiyatların çok fazla olduğunu biliyorum bunu devlet hastanelerinde baktırmamız için ne yapmamız gerek ya da kan testini only testo kürü için her ay baktırmak elzem midir? Son olarakta rimobolone ile ilgili bunu testonun yanına eklemek çok bi fark yaratır mı ve en min dozajı ne olmalı?
      Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.