-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: EmirSfk
Arkadaşlar selamlar,
7 yıldır düzensiz olarak fitness hayatımda yer alıyor bu süreçte tamamen hayatımdan çıkarmasam da sporu iradeli ve istikrarlı şekilde devam ettiremedim özellikle Jinekomasti olduğundan dolayı sürekli bi motivasyon düşüklüğü moral bozukluğu yaşıyordum tüm estetikliğimi bozduğundan dolayı plajda havuzda yada tişörtü üstümden çıkarmam gereken herhangi bir yerde sürekli elim göğüs uçlarıma gidiyor, sertleşsin çirkin durmasın diye uzun süredir bunu yaşıyorum.
Asıl konumuza gelirsek Şuan ki asıl amacım jinekomastiyi ameliyatsız yok edemeyeceğim için yağ oranımı olabildiğince azaltma derdindeyim aynı zamanda karnımı da eritmek yaza formda girmek istiyorum. Daha önce bir anabolik kullandığım hiç olmadı sadece gectiğimiz kasım ayında cok kısa rad140 kulandım yağ yakım sürecimi hızlandıracak bi ürün kullanmak istiyorum.
Aklımda olanlar;
cardarine fragment Bu konuda sizin önerilerinizi almak istiyorum. Antrenman sürecim son 1 aydır haftanın 5 günü ppl şeklinde ilerliyor her antrenman öncesi 20mg yohimbine kullanıyorum ağırlık antrenmanı sonunda ise eğimli kardiyomu yapıyorum aynı zamanda protein odaklı diyetimle desteklemeye çalışıyorum.
Güncel Form;
183 boy 88 kilo
-
Yazan: Osman059
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.
16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
-
Yazan: Poolside
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Önümüzdeki birkaç aylık dönemde bir peptid kürü planlıyorum ve bu ilk kür olacak.
KULLANMAYI PLANLADIĞIM PEPTİD GRUPLARI:
Hgh Fragment Igf1 lr3 Ipamorelin Cjc1295 Epitalon Bpc 157 KULLANIM PLANLAMAM:
Uyandıktan sonra Fragment ve igf1 lr3 Öğlen spordan 1 saat önce Ipamorelin ve cjc 1295 Gece uyumadan önce Epitalon ve bpc 157 Küçük dozlarda başlamayı ve ilerleyen günlerde artırmayı planlıyorum ama peptitleri karıştırmak ve kür de bu kadar farklı peptidi kullanmak doğrumu bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi den teşekkürler.
-
Yazan: Yasinakda
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim elimde ıpamoralin var 10 mg ama bunu sıvıyla nasıl karıştırıcam bilgi verir misiniz? Bide şuan toz halinde bu dolaba koymaya gerek var mı sıvı hale gelince mi dolaba koymalıyım?
Teşekkür ederim.
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam saygıdeğer arkadaşlarım,
CJC+hexarelin kullanıyorum yanın da T3-T4 var ama diyet spor olmasına rağmen kilo veremiyorum. Daha önce Grhp-2+Cjc kullanırken treoid ilacı kullanmadım, diyet ve spora rağmen kilo almıştım
Bunun sebebi nedir ? Normal bir durum mu bende mi sorun var ? Peptid yokken kilo verebiliyorum.
-