Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

KaiGreene

Steroid kürü ve natural plato noktası

Önerilen İletiler

KaiGreene    34

Herkese merhaba forumdaşlar. Uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm. 

Benim üzerinde durmak istediğim konu şu

Herkes steroide başlamadan önce özgeçmişinde 3 - 4 yıllık sporcuyum, bıraka bıraka 3 - 4 yılı devirdim diyor fakat görsel açıdan hiç bu kadar uzun yıllar süregelmiş bir sporcuya benzemiyor. Bunu sakın hakaret ya da küçük düşürme gibi algılamayın. Bu herkesin kendi kararı tabii. Aslında bende hiçbir zaman sürekli olarak beslenme, Antreman ve uyku düzenimi 1 yıl da olsa düzene sokamamışımdır. Bu spor sevgili gibi bırakıyorsunuz sonra özleyip  tekrar başlıyoruz 😀 haliyle parça parça spor yapmış birisi girdiği kürden de verim alamıyor. Herkes natural plato noktasına ulaş diyerek tavsiyede bulunuyor. Her yaşın kendine göre plato noktası olduğunu düşünüyorum. Bu işlerinde aceleye gelmeyeceğinin farkındayım. Beslenmeyi ince detayına kadar öğrenmeyince ya da Antreman ve ilaçların vücutta ne gibi etki yaratacağını bilmeden başlanmayacağını da biliyorum. 23, 24 yaşından önce endokrin ve epifilizlerinde zarar göreceğini de defalarca dile getiriyoruz. Sizler plato noktasına gelmeden küre başlamanın ya da yaşınız küçük ama temel bilgilere ve daha da ekleyerek bilgi sahibi olduğunuzu varsayarsak küre girmenin ne kadar mantıklı ve verimli olduğunu düşünüyorsunuz? Tüm forumdaşlarımdan küre girsin girmesin bir yorum bekliyorum. Bu işe girince 1 ya da 2 kürle bitiririm mantığıyla olmayacağı kanaatine de çok önceden vardım. Natural başlayınca 2 3 ay bıraktığımız da yine aynı eski halimize dönüyoruz. Küre girsekte eski haline dönüyoruz. Yarışmacı olmadığımıza göre bu kür muhabbetinin sağlık kısmını bir köşeye atarsak sezonluk yaptıklarını düşünmeye başladım. Sağlıklı beslenmek günümüzde çok zor ve masraflı (çok masraflı) yeteri kadar zamanı olan ve tüm bu bilgilere sahip olan birisinin 21 yaşında olduğunu farzedelim (ki bu ben oluyorum 😀) vücudumun da gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum. Maddi durumum da gayet uygun sıkıntı çekmeyecek durumdayım. Küre başlamam sizce doğru mu olur? Fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler ve saygılar. 

İyi forumlar 

tarihinde KaiGreene tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Fthh    70

Merhaba

Bana göre yarışmacı olmadığın sürece veya yarışma düşünmediğin sürece küre girmek mantıksız.Bu söylediğim için beni taşlayacak arkadaşlar da buyursun taşlasın. İleriye dönük muhakkak sağlam planlamaların olmalı.Seninde yanlış anlaman beni üzer lakin bu sporu gerçekten sevdiğin için mi yapıyorsun ? yoksa bir kaç dişiye kendini sergilemek için mi bu da çok önemli. 21 yaşında küre girilebilir evet ama istikrarlı olabilecekmisin? vucudunun hormon dengesini bozmaya değecek mi ?  İyi düşünmen lazım bunları kendine iyicene sorman lazım ve cevapları emin bir şekilde verebilmen lazım. Bu işi tıpkı bir çocuk gibi düşün onu besleyip , uyutup , hastalandığında hastaneye götürüp , aynı zaman da işini bitirir bitirmez çok özlediğin için koşabilecekmisin ona? Verimli olur mu sorusuna gelecek olursak dediğim gibi emek verirsen değişirsin emeksiz hiç birşey olmaz. Tıpkı kürdeymişsin gibi beslen , dinlen , sporunu yap. Platoya gelmeden neden kür? belki naturel halini çok daha beğeneceksin nedir bu acelen ? Vucudumun gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum demişsin görsel atarsan ben ve diğer arkadaşlar değerlendirecektir. Eğer bu söylediklerimin cevabı evet ben küre girmeye hazırım gibi bir cevap olursa @Loving burak hocayla İletişime geçersen ürün teminini ve planlamanı yapabilirsiniz beraber. İlk küründe sende herkes gibi dolandırılma.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Çok teşekkür ederim emeğiniz için. Tek tek yanıtlamak ve istişare etmek isterim sizinle. Diğer forumdaşlarda yazar ise onlarla da detaylı konuşabiliriz. İlk yorumunuz '' yarışmacı olmadığın sürece girmen bence mantıksız '' Bu sporun psikolojisini siz ve tecrübeli sporcular çok iyi anlar diye düşünüyorum. Formdan düşersiniz sonra özgüvenimiz azalır ve tekrar başlayınca özgüvenimiz tavan yapıp hayattan aldığımız tat ve heyecan da yükseliyor. Bana bu hazzı ve heyecanı yaşatan sadece bu spor. Çoğu ilgileler içinde bu böyledir benim fikrimce. Yarışma zamanım ve sabrım olamayabilir. Çünkü çok sağlam sporcular ve benden daha istikrarlı adamlar vardır. Ben yarışmacı boyutunda istikrarlı olamam ama kendi çapımda sonuna kadar yürütebilirim. Bu 2 3 yıl aralıksız yaparım demek değil ama nerde ne yapacağımı çok iyi bilirim. Bu hayattan aldığın zevk ve özgüven olarak bu spor bende 1. Planda dişi hususu çok önemli olsaydı emin olun bu kadar araştırma yapmış olmazdım. İlk anlatılan şeye kulak asıp direk girerdim bu işe. Tabii bir kadını etkilemek istemek hepimizin doğasında var bunu da göz ardı edemeyiz ama ilk amaç bu değil. '' platoya gelmeden neden kür? '' bunu çokca düşündüm. Etrafımızda ve forumda steroid kullanmış arkadaşlarımız harika vücutlar elde ediyor. Bu bize de biraz gaz veriyor. Plato kısmı çok düşündürücü 4 5 ay yapıyoruz araya esnek zamanlar giriyor sonra tekrar düşüş. Evet naturalde büyüyoruz ama bu bizi tatmin etmiyor ve tutucu olmuyor. Psikoloji olarak kürde iken daha disiplinli olabiliyor.diğer türlü natural çalışıyoruz ara verelim sorun olmaz diyip bırakabiliyoruz. Hiçbir zaman düzenli anlamda platoya ulaşamıyoruz. Yani ben ulaşamıyorum. Natural gelişimimi iyi buluyorum fakat daha iyi olabilir.. Hemde çok daha iyi.. '' vücudunun hormon dengesini bozmaya yetecek mi? '' sanırım tek düşünmem gereken bu 🙄 ciddi yan etkiler de görebilirim her şey terste gidebilir ama insan beyni şunu diyor, aldığın artılar giden eksilere değer. O zaman gir küre kardeşim kafana koymuşsun diyebilirsiniz. Bu konuyu açma sebebim ben ve biraz da benim gibi olan forumdaşlarıma yardımcı olmak. Fotoğraf atmayacağım çünkü formumdan düştüm. Çabuk toparlanmak için de steroid kullanma peşinde değilim. Tekrar kendimi toplayıp düşüneceğim. Asla bu halde girmeyi düşünmem. O zaman size fotoğraf atabilirim. Beni düşündüren kısım bu tamamen natural de çok büyük düşüş yaşıyoruz, kürdeyken de ikisinin tek farkı hormonlarla oynamak. Emeğiniz için tekrar teşekkür ederim elinize sağlık. 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34
gönderildi (düzenlendi)

@merkar özellikle murat abi senin düşüncelerini de duymak isterim. Yıllardır tanıyorum seni 😊 vücudumu da bilen bir sen varsın bu forumda 😀

tarihinde KaiGreene tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133

Natural plato::: kur sonu tüm kazanımlarını yitirsen bile senin elinde kalacak olan daimi miktardır...

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Kesinlikle haklısınız platoyu ne kadar üstte tutarsak o kadar  iyi olduğunu bende savunuyorum.Görüşlerinz için teşekkürler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    287

Ben roidleri sıçrama tahtası gibi görüyorum. Özellikle zayıf insanların (ektomorfik) doğal olarak gram ilerleyemeceğini, bunun motivasyonlarını düşürüp sporu bırakacaklarını( tartıya çıkıp gram kilo alamamak) düşünüyorum. Özellikle benim gibi orjinalde tüy siklet olanların 1 senenin sonunda küre girmeleri gerektiğini düşünüyorum. Zaten deca, anapolon gibi ilaçlar da tıbbi olarak aşırı zayıflamış insanlar için bulunmuş ilaçlar. Birde müsabık olmadıkça kullnmayın mantığınada karşıyım. (Bu da benim görüşüm.) Yıllarca denenmedik diyet, gidilmedik doktor, kullanılmadın supplement kalmamış biri olarak. 3. Kürüm(2. si başarısız biraz) 63 kg başlangıç şu an 83 kg. Her bölgeden 10 ar cm ortalama ölçü alındı. Çok dağıttım kusura bakmayın☺

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Teşekkür ederim sizede fikrinizi sunduğunuz için. Bu da ayrı bir görüş harika fikirler geliyor 😊 bana öneriniz ne olacak peki bu konuda? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133
KaiGreene, 10 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim sizede fikrinizi sunduğunuz için. Bu da ayrı bir görüş harika fikirler geliyor 😊 bana öneriniz ne olacak peki bu konuda? 

Arkadasim sen kure gireceksin anlaşılan kafana koymussun.yanlış ilaca düşme sakin Rimobolan. Sustanon danabol düşün. Uzun bir kur olmasin maximum 12 /16 haftada tamamiyle bitsin. Forum yönetimiyle de mutlaka gorus .. kendine iyi bak....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34
gönderildi (düzenlendi)

Sustanon çok dalgalanma yaptığı için testosteron enantheyi düşünüyorum. Yanına birde boldenon. Tabii ilk başlayacakların aklında şu üçü kafa karıştırır. 250mg only testo, 500 mg only testo ve testo boldenon kombinasyonu 😀 bunu da detaylıca araştıracağım. Kafama koydum evet ama şuan deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Getirisi götürüsüne değecek mi bunu ben asla bilemeyeceğim. Sözel olarak bilirim ama yaşayan sizlersiniz. Teşekkür ederim. 

tarihinde KaiGreene tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Güncel form durumunuzu görebilirsek yorum yapmak isteriz yazılan yazılar güzel tamamlanabilecek notkalar var yardımcı olmak isteriz istrikrarlı iradeli dürüst sporcu kardeşlerimizi görmek bilgiyi aramak öğrenmek en doğru ve en önemlisi . bilgi bir havuz tecrübe ise yaşanmışlıktır yaşadağımız sürece her zaman öğreneceğimiz bir şeyler vardır tecrübe edeceğimiz bende 20 li yaşlardayken çok araştırıdım okurdum hala da devam ediyorum yeni şeyler öğreniyorum insanlardan herkesten her şeyden ayıplanacak bir şey değildir bu paylaşmak güzeldir :) yardımcı olmak isteriz .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×