Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Deity

Uzun kürler ilaç kombinasyonları tavsiye! yarışmaya hazırlanıyoruz :)

Önerilen İletiler

Deity    171

evet iyiden kaptırdım kendimi marta niyetlenmiştim ama sonraki yarışmada boy göstermeyi düşünüyorum oraya kadarda ilaç kesmicem büyük ihtimal şuan prop 400 bolde 600 gidiyorum 5. ayı bitirmek üzereyim (testodan yaklaşık 20 gün sonra başladım boldeye) cjc1295dac ve ipa eklicem 1 ay içinde ayrıca enant geçicem doz 500 olacak  deca ve tren uzak durmaya çalışıyorum + olarak ne eklenebilir tbol oxa ve bitişi nasıl olmalı.. görüş ve önerilerinizi bekliyorum

+

ilaçların algılanma süreleri ve bu ilaçlar ne zaman kesilmeli vs..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mlt44    133
Deity, 58 dakika önce yazdı:

evet iyiden kaptırdım kendimi marta niyetlenmiştim ama sonraki yarışmada boy göstermeyi düşünüyorum oraya kadarda ilaç kesmicem büyük ihtimal şuan prop 400 bolde 600 gidiyorum 5. ayı bitirmek üzereyim (testodan yaklaşık 20 gün sonra başladım boldeye) cjc1295dac ve ipa eklicem 1 ay içinde ayrıca enant geçicem doz 500 olacak  deca ve tren uzak durmaya çalışıyorum + olarak ne eklenebilir tbol oxa ve bitişi nasıl olmalı.. görüş ve önerilerinizi bekliyorum

+

ilaçların algılanma süreleri ve bu ilaçlar ne zaman kesilmeli vs..

Öncelikle resim bekliyoruz...ghrp 6 ve cjc yeter ekonomi iyiyse folistatinde olurrrr eyer kan alacaklarsa boldeyi en az 120 160 gün once kesmen lazim... on7n icin ghrp 6 ve cjc 1295 temiz isss bütün miller bunu kullaniyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

Bazı nedenlerden dolayı fotoğraf paylaşmıyorum konumda 1 2 adet fotoğrafım mevcut onlarında kaldırılmasını talep ettim

Ipa değilde neden gh6  ayrıca turinabol ve oxandrolon gereksiz mi olur

Herhangi bi testte peptidler tespit edilemiyor mu

tarihinde Deity tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004

Bir hocamızın konusu vardı yarılanma süresi algılanma süreleri vb. tablo şeklinde ararsan bulabilirsin. Kategori ne hocam ?

link:

teşekkürler @Bay-T

tarihinde Vural2 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133
Deity, 10 saat önce yazdı:

Bazı nedenlerden dolayı fotoğraf paylaşmıyorum konumda 1 2 adet fotoğrafım mevcut onlarında kaldırılmasını talep ettim

Ipa değilde neden gh6  ayrıca turinabol ve oxandrolon gereksiz mi olur

Herhangi bi testte peptidler tespit edilemiyor mu

Ipamorelin ghrp 6 ve 2 den daha yeni bir jenerasyon açlığı cok teşvik etmez...3. Ve ya 3. Peptid kurunde daha yuksek kg da kesme kurun icin düşünmen daha mantıklı olur. Peptidler hirmon prokusoru olduğundan yarilanma omurleri hatta tamamiyle metabolize edilmeleri 1-2 saattir. Sağlıklı sporlar...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon    72

Güzel manzaralar :) hayırlı olsun diyelim öncelikle fragment eklemeliydin sona doğru anavarda olabilirdi kombinasyon ve dozlar iyi belki bolde 800 olabilir sona doğru 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171
Vural2, 28.02.2019 - 05:38 yazdı:

Bir hocamızın konusu vardı yarılanma süresi algılanma süreleri vb. tablo şeklinde ararsan bulabilirsin. Kategori ne hocam ?

link:

teşekkürler @Bay-T

70 kg büyüklerdeyim hayırlısıyla 

Mlt44, 28.02.2019 - 10:27 yazdı:

Ipamorelin ghrp 6 ve 2 den daha yeni bir jenerasyon açlığı cok teşvik etmez...3. Ve ya 3. Peptid kurunde daha yuksek kg da kesme kurun icin düşünmen daha mantıklı olur. Peptidler hirmon prokusoru olduğundan yarilanma omurleri hatta tamamiyle metabolize edilmeleri 1-2 saattir. Sağlıklı sporlar...

Ipa gh salınımı için daha etkili olduğundan onu tercih ettim zaten bolde olduğu için iştah sorunu da yok 

Tespit süresi yok gibi birşey güzel  insülin tespiti ne kadar?

megalodon, 28.02.2019 - 12:03 yazdı:

Güzel manzaralar :) hayırlı olsun diyelim öncelikle fragment eklemeliydin sona doğru anavarda olabilirdi kombinasyon ve dozlar iyi belki bolde 800 olabilir sona doğru 

Frag ox düşündüm ama tercih etmedim açıkçası birazda maddiyat sona doğru olabilir ama bolde 800 çıkabilirim büyük ihtimal de çıkarım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133
Deity, 37 dakika önce yazdı:

70 kg büyüklerdeyim hayırlısıyla 

Ipa gh salınımı için daha etkili olduğundan onu tercih ettim zaten bolde olduğu için iştah sorunu da yok 

Tespit süresi yok gibi birşey güzel  insülin tespiti ne kadar?

Frag ox düşündüm ama tercih etmedim açıkçası birazda maddiyat sona doğru olabilir ama bolde 800 çıkabilirim büyük ihtimal de çıkarım 

Insulin kisa ve uzun ester etkileri bakimindan uzun ester 8 saat kadar etki suresi varr...

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

Ptesi günü test yaptırdım 1 haftadır hcg uyguluyordum günlük 500iu  testte lh ve fsh 0.0 çıktı ben yükselir diye bekliyordum yani bi dalgalanma en azından  ilaca devam ediyorum bu arada 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133
Deity, 8 saat önce yazdı:

Ptesi günü test yaptırdım 1 haftadır hcg uyguluyordum günlük 500iu  testte lh ve fsh 0.0 çıktı ben yükselir diye bekliyordum yani bi dalgalanma en azından  ilaca devam ediyorum bu arada 

Ben geçmişte bir konu acmistim kur icinde pregnyl kullanimi diye hala o konuda tez makale ve değişik çalışmaları okuyorum. Benim kanaatim cok faydalı olamayacağı yönündeydi sen kullanımı detaylandirirmisin lütfen..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171
Mlt44, 3 saat önce yazdı:

Ben geçmişte bir konu acmistim kur icinde pregnyl kullanimi diye hala o konuda tez makale ve değişik çalışmaları okuyorum. Benim kanaatim cok faydalı olamayacağı yönündeydi sen kullanımı detaylandirirmisin lütfen..

daha önce paylaşmıştım "ben buradayım" demeleri için 4. 5. ayda yapıcam diye test tarihini hcg uygulamasına başladıktan 7 8 gün sonra yaptırdım günlük 500iu (1-2 enjeksiyon atlamış olabilirim) kan testinde lh fsh değerleri 0.0 geldi e2 tolerans içinde birde Gama Glutamil Transferaz GGT değerim düşük gelmiş bildiğim kadarıyla bu değerin yüksek olması sıkıntı düşük olması herhangi bi probleme işaret değil?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133

Ggt karaciğer parametreleri acisindan istenir dusuk olmasi guzel. Normal hipogonadizm tedavisi sırasında eş zamanlı olarak 500 ünite hcg uygulaması lh aktivitesinde ve özellikle spermiogenesiz devamlılığı icin uygulanmakta ve semen parametreleri acisindan basarili donusler alınmaktadır. Gözden kaçan sey onlar haftalık 50 60 mg testo alıyorlar biz o dozun iki katını günde alıyoruz. Malesef kur ici hcg bizim kullandığımız dozajlarda calismiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

son enjeksiyonda iğneyi batırırken kalçadan kıtır kıtır ses geldi iğne zor girdi enjeksiyonu yapıp iğneyi geri çıkardığımda bayağı kan aktı (20-25 damla) şuan enjeksiyon kısmı acıyor  o gelen kıtırtının sebebi nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
Deity, 6 dakika önce yazdı:

son enjeksiyonda iğneyi batırırken kalçadan kıtır kıtır ses geldi iğne zor girdi enjeksiyonu yapıp iğneyi geri çıkardığımda bayağı kan aktı (20-25 damla) şuan enjeksiyon kısmı acıyor  o gelen kıtırtının sebebi nedir

Flakondan çektiğiniz iğne ile mi yaptınız enjeksiyonu ? Özellikle iğne keskin olmadığında adeleye girerken resmen yırtılma sesi geliyor ve ertesi günlerde ağrı olması da kaçınılmaz oluyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133
Deity, 2 saat önce yazdı:

Iğne körelmiş...cok geçmiş olsun..hematom oluşturmuş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171
xxgokhanzz21, 15 saat önce yazdı:

Flakondan çektiğiniz iğne ile mi yaptınız enjeksiyonu ? Özellikle iğne keskin olmadığında adeleye girerken resmen yırtılma sesi geliyor ve ertesi günlerde ağrı olması da kaçınılmaz oluyor.

Hatırlamıyorum ama ucu her seferinde değiştiririm

Mlt44, 13 saat önce yazdı:

Iğne körelmiş...cok geçmiş olsun..hematom oluşturmuş.

Tehlikeli olabilecek bi hematom mu

Kör iğneyle damarı deldiysem ne gibi sorun olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133
gönderildi (düzenlendi)
Deity, 3 saat önce yazdı:

Hatırlamıyorum ama ucu her seferinde değiştiririm

Tehlikeli olabilecek bi hematom mu

Kör iğneyle damarı deldiysem ne gibi sorun olur 

Damar delmek demiyelim kas hasarı ve kılcal sızıntılar zaten daima enjektörü kan varmi diye kontrolet pistoleyi geri çekerek steroidler damar ici enjekte edilirse ölümcül olabilirler. Bur kac güne gecer cok geçmiş olsun..

tarihinde Mlt44 tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

kategori değiştirme kararı aldım yarışmacıları düşününce fazla büyümek istemiyorum(45+ kol hayalim olmadı hiç)

atletik fizik giricem kısmetse ama boyla ilgili sorunum var -168 göremedim  benim boyum 167  yarışmacı bi arkadaşım 163 le atletikten giren olduğunu söyledi bu doğrumu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
Deity, 53 dakika önce yazdı:

kategori değiştirme kararı aldım yarışmacıları düşününce fazla büyümek istemiyorum(45+ kol hayalim olmadı hiç)

atletik fizik giricem kısmetse ama boyla ilgili sorunum var -168 göremedim  benim boyum 167  yarışmacı bi arkadaşım 163 le atletikten giren olduğunu söyledi bu doğrumu

Fazla büyüme hayalim olmadı :/.-170 diye siklet var diye biliyorum ama bu mart yarışında yeterli yarışmacı yoktu sanırım.Açmadılar o sikleti.-174den açtılar bu sene.İstersen 1.50 ol girebilirsin alt sınırı yok.Bence de klasik de iyi işler yapabilirsin.Daha dolu gözükürsün boydan dolayı.Atletikde 1.70 adam ile 1.74 arasında dağlar kadar fark yaratabiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.