Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

serador

Trenbolone ve Kür içi koruyucular

Önerilen İletiler

serador    3

Merhaba herkese, burda öncelikle kür sırasında öğrendiğim bazı şeyleri paylaşacağım ve birkaç da sorum olacak. Öncelikle belirteyim şu an definisyon küründeyim ve haftalık

400 mg Testo P.

300 mg Trenbolone A.

200 mg Masterone

300 mg Winstrol kullanıyorum. Günlük 120 mcg de clenbuterol alıyorum. Bu 10 haftalık bir kür ve 103 kilo yüzde 22 yağ oranıyla başladığım kürde 7. haftada 90 kilo yüzde 14-15 yağ oranındayım. Bazı problemler yaşadım kür içinde bu problemlerden bazılarını araştırıp düzelttim bazıları ise hala muallakta. Sizin de fikirlerinizle olabilidiğince az zarar görerek devam edip bitirmek istiyorum kürümü. Şimdiden teşekkür ederim.

 

İlk sıkıntım kür içi koruyucularla ilgiliydi. Öncelikle arimidex ve nolvadeks arasında kalmıştım. Okuduğum makalelere göre arimidex direkt olarak testesteron aromatizesini engelleyerek östrojen oluşumunu engelliyor. Nolvadeks ise göğüs ve beyindeki östrojen reseptörlerine bağlanarak östrojenin o kısma etki etmesini engelliyor. Yani siz nolvadeks kullandığınızda vücüdunuzda yüksek miktarda östrojen dolanıyor fakat göğüs ve beyninizdeki östrojen reseptörleri nolvadeks tarafından kapatıldığından dolayı jinekomasti gibi belirtiler oluşmuyor. O yüzden kür sırasında arimidex kullanımı sizin östrojenin yan etkileriyle (libido düşmesi, yüksek tansiyon gibi) daha rahat başa çıkmanızı sağlıyor. Kür sonrası tedavi içinse nolvadeks vücudun hormon dengesini değiştirmeden sadece reseptörleri kapattığı için normale dönüşü kolaylaştırıyor. Burdan çıkarılacak sonuç Kür içinde Arimidex PCT de nolvadeks daha mantıklı. Şimdi benim sorum şu ben günde 20mg nolvadeks ile başladım ve şu an arimidexe dönmeyi düşünüyorum. Acaba çok mu geç kaldım dönmek için. Kalmadıysam dozajları ne olmalı.

 

Diğer sıkıntı Trenbolonenin yan etkileri. Geceleri terleme, agresyon, panik atak hali gibi sadece rahatsızlık veren etkiler sağlam bir motivasyonla tolere edilebiliyor fakat bazı yan etkileri var ki fiziksel anlamda gelişimi sınırlandırıyor. Örneğin gün içinde 10 saat uyusam bile hala yorgun ve uykulu oluyorum. Antremanda fiziksel performansım düşüyor. Bir diğeri de tirodi baskılayıp TSH hormonuna etki ediyor. Benim TSH mı yükseltti bu da metabolizma hızımın düşmesine yani kürümün amacı olan yağ yakımının azalmasına sebep oldu. Bunun için de tiroid hormonunu düzenleyen Levitron adındaki ilacı kullanmaya başladım. Burdaki sorum da Levitronun dozajı ne olmalı, Kullanmaya başladıktan ne kadar sonra etki eder ve kür bittiğinde levitronu da direk olarak kesmeli miyim yoksa azaltarak mı kesmeliyim.

 

Ayrıyeten Trenbolone nin bir diğer özelliği östrojene dönüşerek aromatize olmaması. Bunun yerine prolaktine dönüşerek aromatize olması. Prolaktin de yine jinekomastiye sebep olabilen bayanlardaki süt üretimine etki eden bir hormon ve siz nasılsa arimidex veya nolvadeks kullanıyorum deseniz de östrojenle alakası olmadığı için size sıkıntı doğurabilir. Bunun için de Cabaser adlı ilaç kullanılarak prolaktin seviyesi dengede tutulmuş oluyor.Burdaki sorum da şu ben son 3 haftaya kadar haftada 300 yerine 100 mg trenbolone kullandım ve cabaser almamama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fakat trenboloneyi 300 e çıkardıktan sonra cabaser almalı mıyım sizce? Alırsam dozajı ne olmalı.

 

Son olarak pct de ne kullanmam gerek ve dozajları nedir hiç bilmiyorum. En zayıf yönüm o kısım. Daha önce tecrübesi olan arkadaşlardan önerileriniz nedir. Nasıl bir pct uygulamalıyım. Ve pct sırasında aldığım dozajların doğru olup olmadığını öğrenmek için yapabileceğim tahliller nelerdir. Ne kadar zaman vücüdum eski haline döner. Umarım faydalı olabilmişimdir. Cevaplarınız için teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.253

Kür içinde Arimidex PCT de nolvadeks daha mantıklı.

 

Bu alanda cevabı vermişsiniz zaten. Hayır geç kalmadınız.

Tren için çok detay var ama kısaca sinir kat sayısı yüksek kimselerin kesinlikle kullanmaması taraftarıyım yüksek ateş yüksek sinir ve boğaza oturan bi daralma yapabiliyor. Levitronun normal kullanım miktarınız nedir şuan ? Yağ yakım hızınızı arttıracak bir etken bu zaten.

Cabaser de o rakamın (tren) çok daha üstünü kullandım ilk 4 gün tam kalan günler yarım tablet.

Yazınız için çok teşekkürler soru sorarken fazlasıyla okuyanları bilgilendirmişsinizde.

 

Normal PCT planınız nedir onu yazın üzerinde hata varsa düzeltelim beraber.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Teşekkür ederim ilginiz için. Levitrona günlük 75 mcg ile başladım. Henüz 2 gün oldu fakat henüz bir etki görmedim. Trenboloneyi kullanırken siz de benim yaşadığım halsizliği yaşadınız mı peki? Yaşadıysanız nasıl üstesinden geldiniz paylaşabilir misiniz?

 

O zaman yarın nolvadeks yerine arimidex e başlayacağım. 3 günde 1 tablet almayı düşünüyorum.

 

Pct içinse açıkçası hiçbir fikrim yok tamamen forumunuza güvendim o konuda. Asıl kafamı kurcalayan nokta HCG kullanmam gerekli mi acaba?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Nolvadex ile ilgili

Buna kesin bir şey söylemem için 2 tane aynı kür yapıp birinde Arimidex, birinde Nolvadex kullanıp sonuçları karşılaştırmam gerekiyor. Ben kür içi Arimidex kullanılmasından yanayım. Nolvadex'in çok etkili olmasından dolayı, biraz küre fazla gireceğini düşünüyorum. Bilimsel bir dayanağım yok. Mantıklı bir açıklama olursa okumak ve tartışmak isterim. Ancak bana kalırsa kür için jinekomasti engelleme ve östrojen düzenleme için Arimidex en uygun ürün.

 

Cabaser ile ilgili

Cabaser'i kesinlikle ezbere kullanmayın. Prolaktin ölçtürün, ona göre hareket edin. Ancak Trenbolone kullanıyorsunuz. Kullanımı doğru olabilir, ancak kesin kullanın demiyorum. 3 günde 1 çeyrek normal şartlarda koruma amacıyla tablet size yetebilir. İnternette de genelde 3 günde 1 çeyrek veya prolaktin çok düşükse sadece belirli bir süre olmak üzere tam veya yarım önerilir.

 

PCT ile ilgili diğer konunuzda size bir link yollamıştım. Loving hocamın dediği gibi bir PCT planı oluşturun ve biz de onu yorumlayalım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

PCT olarak son igneden 12 gün sonra 5000iu pregnyl ve son igneden itibaren 3 hafta boyunca günde 40 mg nolvadex ve 100 mg klomen düşündüm. Siz ne dersiniz? Bİrde pregnyli tek seferde mi yapmam daha mantıklı yoksa bölerek mi yapmalıyım?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

HCG için önerilen enjeksiyonları kesinlikle ve kesinlike bölerek yapmanız. Leydig hücrelerinize geri dönüşü olmayan zararlar verme durumu oluşabilir. Tek seferde maksimum yapılması önerilen dozaj 1000 ui'dir. Yabancı sitelerde bunu çok da sık görebilirsiniz.

 

Genelde önerilen yöntem ise 5000 ui'yi 10'a bölerek oluşan 500 ui dozajı her gün veya günaşırı yapılmasıdır. Eğer HCG kullanımına karar verdiyseniz başka yöntem zararlı olabilir.

 

Eğer LH-FSH-Testo değerleriniz çok düşükse dediğiniz dozajları 3 veya 4 hafta kullanmanız doğru kabul edilebilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Ek olarak yağ yakımının azalmasına neden olan şey Beta2 reseptörlerinin yorulmuş olması da olabilir. Clenbuterol bu reseptörler üzerinden çalışıyor.

 

Ketotifen adlı etken maddeyi araştırmanızı öneririm. Bu tam emin olmamakla beraber, alerji hastalarının kullandığı bir ilaç. Ancak, vücut geliştirme yapanlarda Beta2 reseptörlerini yenilemek adına da kullanımı görülüyor. Bununla ilgili araştırma yaptıktan sonra tekrar konuşabiliriz.

 

Ancak direkt olarak buna yönelmeyin. İlk etapta yağ yakımının azalmasına neyin etki ettiğini düşünüyorsanız ve ona doğru yöneldiyseniz onu irdeleyin. Bu genelde pek rastlanılmayan bir durum.

 

Çok fazla ve sık aralıklarda Clenbuterol kullananlarda, Beta2 reseptörlerinin yorulması, olabilecek bir durum olarak belirtilir. 6 hafta üzeri kullanımlarda Beta2 reseptörlerinin yorulduğunu söylüyorlar, ancak ben Clenbuterol kullanan ve 6 hafta üzerine çıkan kişilerde gözle görülür verim düşüklüğü görmedim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Peki HCG alımına enjeksiyondan 12 gün sonra yerine şu an yani kür bitimine 3 hafta kala almaya başlasam. Haftada 3x500 iu şeklinde nasıl olur? LH iyice düşmeden toplamış olmaz mıyız?

 

Dediğiniz ihtimal üzerinde ben de durdum. Çünkü artık clenbuterol kullandıgımda nabızım artmıyordu veya az artıyordu ilk sefere göre. Bu sebepten 1 haftadır clenbuterol almıyorum ve bu hafta da almayı düşünmüyorum. 2 Hafta içinde reseptörlerin clenbuterolu unuttugunu okumuştum. Haftaya tekrar almaya başlayacağım. Tiroidi de düzene sokarsam bir engel kalmayacak gibi maksimum yağ yakımı için.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Kür içi HCG kullanmadım. Ondan dolayı bu sorunuzu cevaplayamacağım. Bu konuda gurbuz ve Loving hocamız size çok daha sağlıklı yardımcı olabilirler.

 

HCG konusundan ayrı olarak, yağ yakımınızdan aldığınız verim düşüklüğü ile ilgili yukarıda bir mesaj daha yazdım ama sanırım arada kaldı. Onu da okumanızı öneririm.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Gördüm fakat yeni mesaj yazmak yerine önceki mesajımı yeniden düzenledim o da arada kaldı sanırım. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. O zaman diğer hocalarımızın yorumlarına göre HCG kullanımını belirleyeceğim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Merhabalar, PCT ile ilgili birkaç kişiden daha fikir aldım. Kimileri satıcı kimileri tecrübeli hocalar kimileri de yabancı forumlardaki gurular. Kimisi pregnyl i 5000iu tek seferde vur diyor. Kimisi kullanmana gerek yok diyor. Kimisi tamoxifen ve klomen bile kullanma diyor.Anladım ki PCT ile ilgili kimsenin kesin ve net bir bilgisi yok. O sebepten dolayı Kür bitiminden bir gün sonra gerekli hormon tahlillerini yaptırıp bir endokrin uzmanına gideceğim. Net bir şekilde ilaç kullandığımı ve durumu anlatacağım. Çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Madem bir iş yapacağız bari düzgün ve net bir şekilde yapalım değil mi?. Daha sonra doktorun dediklerini paylaşacağm burada.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.253
Merhabalar, PCT ile ilgili birkaç kişiden daha fikir aldım. Kimileri satıcı kimileri tecrübeli hocalar kimileri de yabancı forumlardaki gurular. Kimisi pregnyl i 5000iu tek seferde vur diyor. Kimisi kullanmana gerek yok diyor. Kimisi tamoxifen ve klomen bile kullanma diyor.Anladım ki PCT ile ilgili kimsenin kesin ve net bir bilgisi yok. O sebepten dolayı Kür bitiminden bir gün sonra gerekli hormon tahlillerini yaptırıp bir endokrin uzmanına gideceğim. Net bir şekilde ilaç kullandığımı ve durumu anlatacağım. Çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Madem bir iş yapacağız bari düzgün ve net bir şekilde yapalım değil mi?. Daha sonra doktorun dediklerini paylaşacağm burada.

 

Ben ilk kürlerimde hep tek seferde aldım ama prof. adı attığımda kademeli olarak almaya başladım bunuda pramit sistemi gibi düşünebilirsin.

 

Ultra üst düzey BB 'lerin ben kullandığını görmedim ama yapılması taraftarıyım ( ladydig için ) Doktor söylemlerini bende merakla beklemekteyim.

 

Yakında PCT için uzun bir makale yazacağım. :sat

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerem2018    1
Loving, 02/03/2016 - 22:05 yazdı:

Kür içinde Arimidex PCT de nolvadeks daha mantıklı.

 

Bu alanda cevabı vermişsiniz zaten. Hayır geç kalmadınız.

Tren için çok detay var ama kısaca sinir kat sayısı yüksek kimselerin kesinlikle kullanmaması taraftarıyım yüksek ateş yüksek sinir ve boğaza oturan bi daralma yapabiliyor. Levitronun normal kullanım miktarınız nedir şuan ? Yağ yakım hızınızı arttıracak bir etken bu zaten.

Cabaser de o rakamın (tren) çok daha üstünü kullandım ilk 4 gün tam kalan günler yarım tablet.

Yazınız için çok teşekkürler soru sorarken fazlasıyla okuyanları bilgilendirmişsinizde.

 

Normal PCT planınız nedir onu yazın üzerinde hata varsa düzeltelim beraber.

Hocam Tren-a, Testo-p kürünün 3. haftasındayım, ilave olarak cabaser ve arimidex gibi preparatları eklemem gerekir mi ? Biraz sinirlilik ve ateş var. Teşekkürler şimdiden. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×