Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Masteron (drostanolone propionate) hk.

Önerilen İletiler

Loving    10.496
LdOZPa.png

Masteron DHT bir türevi (kimyasal isim anlaşılacağı gibi: 2a-metil-dihidro-testosteron propiyonat) 'dır. DHT ve türevlerinin yaygın olarak belli formları meme kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır. Yağsız vücut ve kas sertliği eklemek için çok güzel yeteneği vardır, ancak DHT androjenik olarak 5 kat olduğundan testosteron ve reseptörleri için bir 3-4 x yüksek afinitesi vardır. Yarışma öncesi Çelik gibi kaslara sahip olmak için kullanılır. fakat bunun için vücut yağsız olmalı yağlı vücutta etkisi belli olmaz.Masteron yan etkileri ilaç olarak kabul edilir, kürünüze Masteron eklerseniz yan etkileri progesteronic / östrojenik yan etkileri ile mücadele için çok yararlı olur. Evet, dogru okuyorsunuz, Arimidex veya letrozol gibi diğer ilaçlara gerek kalmaz.

Kullanımı: Kullanıcıların çoğunun haftada toplam 300-500 mg yani 2 günde bir 50-100 mg arasında değişen dozlarda kullanılır. Yüksek dozlarda gerekli değildir.

PCT: Proscar

Yan Etkiler: Masteron ile Su tutma (ve yüksek tansiyon riski) neredeyse sıfırdır ve karaciğer toksisitesi minimumdadır. Akne, Asabiyet.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Superlevye    12

Merhabalar genel olarak Masterone hakkında görüşlerinizi merak etmekteyim başta Dr Todd lee gibi ve başka olmak üzere birden fazla isim Masterone çoğu bileşiğe göre Bulk Cut ve Recomp benzeri süreçlerde mükemmel şekilde iş yaptığını savunmaktalar sizin Masterone hakkında ki deneyimleriniz ne oldu ne kadar süre kullandınız neler deneyimlediniz aldığınız etkiler yan etkiler ne oldu gibi sorular ile uzar gider liste... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.176
Superlevye, 29 dakika önce yazdı:

Merhabalar genel olarak Masterone hakkında görüşlerinizi merak etmekteyim başta Dr Todd lee gibi ve başka olmak üzere birden fazla isim Masterone çoğu bileşiğe göre Bulk Cut ve Recomp benzeri süreçlerde mükemmel şekilde iş yaptığını savunmaktalar sizin Masterone hakkında ki deneyimleriniz ne oldu ne kadar süre kullandınız neler deneyimlediniz aldığınız etkiler yan etkiler ne oldu gibi sorular ile uzar gider liste... 

Güzel ilac ama cok gerekli degil. Zaten piyasada yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55

bende todd leeye katılıyorum masteron herkesin düşündüğü gibi sadece cut ilaci değil. her türlü dönemde efektif bi şekilde kullanılabilir bence.ilacin en büyük artısı bence e2yi bastırmak yerine yan etkileri nötr etmesi e2yi diplemeyip yüksek igf1 sentezini ve doluluğu alırken bi yandanda kontrol atlında tutulabiliyor. eq ve primo artırılmak istenildiğinde test artırılmak zorunda e2 düşüklüğü yaşanmasın diye ama masteronda öyle değil.

kendi kişisel düşüncem primobolan kadar anabolik olduğu ve şuanki dünyadaki hammadde eksikliği yüzünden kesinlikle daha iyi bi tercih olduğu. bulunsa bile 2 3 katı parayı primoya vermenin manası olduğunu düşünmüyorum. örnek veriyorum 500mg primobolanın anabolik kas yapma etkisini belki masteron 600 700mg da verir ama baktıgında yine yakın yan etki profiliyle oldukça ekonomik bi tercih olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
Superlevye, 1 saat önce yazdı:

Konudan bağımsız, Todd Lee'yi referans alman demek youtube shortslarda arkada mafya müziğiyle karşımıza çıkan eski kel sporcumuzu referans almak gibidir. Gereksiz bir adam. Masteron iyi bir ilaç, ancak zararsız ve testosteron gibi sürekli kullanılacak bir ilaç değil. Saç kökleri, prostat büyümesi gibi yan etkileri vardır. Bundan dolayı bence 14-16 haftayı geçmemeli kullanım. Sonuç olarak kimse büyük prostatla işemek, kıvranmak istemez?  Bulk döneminde NPP'nin yanına ekleyerek bir nevi fakir rimobolanı gibi kullanırsın. Bana kalırsa herkesin favori ilacı vardır, bunu deneyerek bulurlar. 700 mg masteron ile bulk yapan da görüyorum 1.5 gram testosteron ile yapanı da, bazılarını görüyorum 1.5 gram eq 2 gram testo ile yapıyor. Yani bu sporda bir doğru olmadığı gibi bence bunu deneyerek bulmalısın.

Şahsi Masteron deneyimlerim; Güncel 400 mg kullanıyorum, adele sertliğini yeterince sağlıyor. 375 testosteron 350 tren acetat 400 masteron küründe daha fazla çıkmayı düşünmüyorum. Bulk dönemlerinde 700'e kadar çıktım, ancak EQ varken bence pek bir fark yaratmıyor. Cut döneminde 500 üzerinin gereksiz olduğundan adım gibi eminim, 500 üzerine çıkacağıma proviron ve stanozolol eklerim daha iyi görüntü alırım hatta aldım da. Güncel masteron kıtlığı varken bence kullanılacak bir ilaç değil. Elimde stok olduğu için kullanıyorum, 80 ml kadar kaldı, bitince vücudumu dinlendirip eylül başından itibaren NPP EQ Test GH kürüne girerek temiz bir off season başlatacağım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266

Bu elemanın anlattığı dozlarda ilaç deneyimlemedim açıkçası çok yüksek doz ilaç kullananlar için reçete dht dönüşümünü kaldırabildiğin kadar testo + e2'yi kontrol edicek kadar primo/bolde + masteron+dhb kullanın diyor bu eleman her dediğini özet geçicek olursam. Masteronun dht'nin kendisi olmadığını saç dökme konusunda primodan daha nazik olduğunu iddia ediyor bana çok anlamlı gelmiyor bu söylediği elimizde neyin daha çok saç döktüğüne dair deneyim dışında pek bir şey yok bildiğimiz anabolik/androjenik oranlar 10 günlük fare deneylerinin kas gelişimi ve prostat büyüme hızlarına dayanıyor 1. Si biz fare değiliz 2. Si 10 gün bazı ilaçlar için çok kısa bir süre.

Adamın primo masterondan daha çok saç döküyordaki 1. Tezi e2 yi düşürüyor e2 saçı koruyor diyor burda haklı ama test/primo oranını kendimize göre ayarlayabiliriz biz prolar gibi 2 gram 3 gram ilaç kullanmıyoruz 2. Tezi primo kullanan herkesin kel olduğunu söylüyor bunda da yanlış değil ama kendi de kel olmuş saç ektirmiş 😂 yani ağır siklette yarışmaya katılacak kadar ne kullanırsan kullan muhtemelen saçın dökülür o saatten sonra ne kullandığının pek bir önemi yoktur. Todd lee'ye katıldığım tek konu masteronun primodan çok daha fiyat performans olduğu ben mast enanthata 36 dolardan erişebiliyorum ama flakonuna 65-70 dolar vericeksem gider başka bir şey kullanırım. Testosteronun dht olayı da aşılamiycak bir şey değil düşük doz dht blocker kullanıp dht'yi ref aralıkta tutma gibi şeyler teoride mümkün sonuçta arimidexi üretirken gym brolar 500mg testo kullanıp bu hapı bölüp kullanır diye üretmemiştir minicik hap.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: shX648
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Forumdaki bir iki yazıda hem de gittiğim salondaki insanlardan duyduğum kadarıyla bir definasyon kürü varsa orada her zaman testosteron dan yüksek masteron öneriyorlar.
      ÖRNEĞİN:
      Testosteron 375mg Masteron 500mg VEYA:
      Testosteron 300mg Masteron 600mg Gibi ama sebebini mantığını kavrayamadım.. Arada pek fark yok gibi sebebi ne olabilir bu durumun?
    • Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ÖNCEKİ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron (500mg) Boldenon (200mg) Masteron En. (200mg) GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron  Boldenon  Masteron Prop. Geçmiş kürümdeki gibi mast ent. değil prop. geldi bunu kürüme nasıl adapte edebilirim? 
    • Yazan: Mertcikmaz
      Herkese merhaba,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Daha sonra mix. ürüne geçiş yaptım ve 2. Ayımı bitirdim. Haftada 3ml mix ilaçtan alıyorum. Her şey süper kendimi iyi hissediyorum ama diğer kürlere göre libidom pek yüksek değil. Diğer kürümde libido artışı ilk ay gayet güzeldi mix ürüne geçince normal seyrinde ilerliyor.
      SORULARIM:
      Bu mix ürün yanına başka bir ürün eklemeli miyim? Libido konusu neye bağlı değişiklik göstermiş olabilir? Tavsiyeleriniz var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ: 

• Yazan: Tibet Ulubey
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim  güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
      SORULARIM:
      12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
    • Yazan: swaggy
      Merhabalar, öncelikle ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 5 aydır trt yapıyorum (250 mgdı bu hafta 375e çıkardım) ve her gün 50 mg proviron alıyorum (arimidexte kullanıyorum) sizden kür planlaması hakkında yardım istiyorum, amacım vücut geliştirme ve kas kazanımı değil amacım vücudun androjenik özelliklerini maximize etmek provironun bana yetersiz geldiğini hissettiğimden dolayı masteron geçmeyi düşünüyorum (uzun esterli herhangi bi dht türevi de olabilir) sizden ricam bana androjenik etkileri maximize edebilen bi kür yapmamda yardımcı olmanız dediğim gibi amacım anabolik etkiler görmek ve ya kas kazanımı değil önerdiğiniz mgları ve ilaçları ona göre yazarsanız çok memnun olurum.
      Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.