Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

kotucocoq    16

selam  arkadaşlar yaklasık 3 haftalık bir kür yaptım wist+clen ile sonuclarım aşagıda belirttigim gibi testo seviyem  baya bir düşüş görünüyor. sizce nasıl bir yol izlemeliyim.yada ilaçları kesersem düzelirmi.şimdiden teşekkür ederim

testo.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.220

panik yok toparlarsın.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

Hocam peki Toparlamak için ne yapmam  lazım zamanamı bırakayım yoksa Takviye alayımmı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Kendi kendine düzelir bırak rahat ol. (diğer adamın konusuna da testi atma yav zaten burada paylaşmışsın gören yazıyor işte önemli bir şey olsa yazarlardı heralde :D)

fvx doğru söylüyor ama kim sana böyle bir şey yap dediyse ya da böyle bu şekil satıyorsa ondan hemen uzaklaşmalısın dostum :D 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

Hocam telefondan girmiştim bir an  birden fazla yere kopyala yapıştır gitti sile bildiklerimi sildim.onun için merak etmeyin hocam  ilaçları dehmin ettiğim kişiden uzaklaştım ne söylemissem bana verdiği cevap şu oldu.Testo seviyen baya bi düşmüş bünyan kaldırmıyor(çok fazla seks hayatın var yada çok sıkı bir diyettesin ) cevapını aldım bende  hayır hocam normal bir hayatım ve beslenmem normal dedim.O zaman sen bolderon+propinat bunları al  kullan diyor. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

:D boldenone propionate. Abi bak biri bulk ürünü bolde 10. haftadan sonra çalışmaya başlıyor genelde 16 haftalık bulk kürlerinde kullanılıyor. Gidip bir de onu mu söylüyormuş :D . (yabancı forumlarda 16 hafta definasyon yapıp bolde kullanana denk geldim de gidip 8 10 hafta yapılıyor def kürleri genelde) Demek ki elinde o ürünler var kakalamaya çalışıyor bünyen kabul etmez ne demekmiş ya :D . Tabletler en fazla karaciğere etki ediyor senin tahlilde de onu göremiyoruz malesef. Testo seviyen kendine gelir yavaş yavaş sonra da forumdan bir şeyler öğrenir bir kür yaparsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

Hocam zaten dünden beri baya okuyorum formu baya bilgi etinmeye başladım ilk defa kür yaptım onun için böyle bi tedirgin oldum hocada öyle diyince iyice stres yaptım hatta bu kürü yapmadan önce sprem testi bile yaptırdım.bu hafta gidip genel bi dahlil yine yapıcam o zaman hepsini atarım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası yani koşturmanızı gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tabletler enjeksiyondan daha fazla yorar karaciğeri bu yüzden 3 hafta 1 ay kadar vücudunuzu dinlendirin sonra mevsim dolayısıyla bir bulk kürü düşünürsünüz bence 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

hocam emin olun bu kürden sonra 3 ay boyunca vucuduma hic bir şey sokmam o derece beni strese soktu varya kalkıp sizler degerli hocalarım gibi bana bilgi verseydi emin olun böyle stres yapmazdım normal dogal birşey diyip gecerdım. hatt dün akşam kendi  kendime dedim gidip bir testo alıp onumu vursam ne yapsam düzelmesi için.benim amacım sadece karın bölgemde çok az bir şekilde yağ kalmıştı onu eritmekdi .sonradan  fromda  öğrenmiş  oldumki YOHİBİNE die bir ilaç varmış son yağları eritmekde baya bir  etkili oldugunu.

İŞTE İNSAN BİLGİSİZ  OLUNCA VE KENDİLERİNE HOCAYIM DİE PİYASADA GEZEN KİŞİLERE GÜVENİNCE BÖYLE SONUÇLAR ORTAYA ÇIKIYORMUŞ.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Ya abi estafurullah burada kimse anasının karnında öğrenmedi okuyarak Türkçe yabancı kaynaklardan bilgiler edinerek sabit konuları inceleyerek bir sürü şeyler öğrendik hala öğreniyoruz. Dediğiniz doğru ama :D , bilgi kirliliği çok fazla. He bir de bizim insanımızın genel özelliği ; özellikle bu anabolik konusunda daha da aşmış durumda herkes bir şeyler biliyor :D . Bilmiyorum diyene denk gelmedim ben. 3 ay boyunca bir şey yapmama gibi bir durumunuz olmasın. Bence yağları boşverin mevsim nedeniyle bir 16 hafta veya 12 haftalık büyüme (bulking) kürüne girin. İrileşin iyice tişörtleriniz gömlekleriniz dar gelsin bir :D . Yaza yaparsınız definasyon ne var ne yok süpürürsünüz. Burada önemli kısım mct (yani kür süresince kullanılan koruyucu ilaçlar) ve o sizin değerlerden korktuğunuz kür sonrası yapılması gereken pct (yani kür bitince kullanılan ilaca göre kür bittikten x gün sonraki değerlere göre yapılan test değerlerine göre karar verilen tedavi süreci). Bunları yaptığınız sürece aşırı bir alkolünüz ne bileyim ; sigara veyahut diğer kötü alışkanlıklarınız yoksa 1 senede yapılan 1 2 kür o kadar da korkutucu sonuçları barındırmıyor.

Şimdi reklam gibi olmasın da kişinin zaten reklama ihtiyacı yok :D . Gidip ürünlerinizi de @Loving (Burak Bey)'den temin ettiğiniz sürece kafanız da rahat oluyor. Ben mesela anlamam pctden falan :D . Yollarım Burak Abi'ye değerlerimi o gider şunu şunu yap der ben de nadir de olsa büyük sözü dinlerim :D . Zaten piyasada sizin de başınıza gelen böyle bir olay varken bu forum kurucusuyla ilgili de bir tane bile leke yokken macera aramaya gerek yok mantıken. 

Zaten bu ilaç sektörü öyle bir olmuş ki herkes bilmeyenleri direk yolmaya meyilleniyor burası hariç. Ben de hiçbir şey bilmezdim burası sayesinde biraz da takoz İngilizcemle yabancı forumlardan öğrendim bildiğim 3 5 bir şeyi zaten :D . 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

Hocam allaha şükür hiç bir alışkanlıgım yok fazla su içmekten fazla (10-11 lt) günde  dediginiz gibi yapıcam bende burak beyin telefonu bir arkadasım verdi bana hatta ilaç için iletişime bile geçmiştim ben ordan gördüm fromu geldim ve iyikide gelmişim hem sizin gibi bilgi paylaşımı yapan hocalarla tanışınıp bilgi alıyoruz hemde insanlarım başından gecen olayları okuyup bilgileniyoruz.🙏🏻Ve dediginiz gibi yapıcam hocam bulk dönemine giricem iyice büyüyüp sonra  taza temiz bir şekilde çıkıcam gerçekten çok teşekkür ederim hakkınızı helal etin 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Estafurullah abi ya ne hakkı Allah aşkına ne olacak taş atıp kolum yorulmadı :D . Hoca denilecek kadar da bilgim yok açıkçası ; ders çalış şunu çalış deseler yapmam ama bunla ilgili şeyler olunca 1000 sayfayı okuyasım geliyor :D . Yalnız abi 10 11 lt ne ya hayatta içemem o kadar heralde :D helal olsun keşke ben de kür zamanı 5 lt içebilsem :D 3.5 4 nadiren 4.5 içebiliyorum. Yani benim alkol kullanma gibi bir alışkanlığım var , onu yapmama rağmen kürü ve diğer şeyleri doğru yapınca pek bir sorun yaşamıyor insan :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

İnş bir gün sende içersin hocam:D spora yaklaşıl 1 senedir   Merak saldım bende tabi ilk başladıgımda 120 kiloydum onun için hiç böyle şeyler ihtiyaç duymadım araştırmadım açıkcası kilom ne zaman 70-71 düştü artık etrafımdaki herkesin bu tür şeylerle ilgilendigini fark ettim ve biri kanıma girdi die bende kullanmaya başladım wist ile cleni yoska yine dogal gidicektim.artık sizlerin konu paylaşımlarını gördükden sonra ve yorumlarınızı okudukca  insan bilgilenip düzgün kürler çıkarıp iyi sonuçlara gele biliceklerine inanıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

120den 70e helal olsun valla büyük başarı :D . Hele de doğal yollardan... Maşallah diyelim :) . Yav işin doğrusu suppelentların %80i 90ı pazarlama harikası ve inanın o kadar çok kişi kullanıyor ki steroidleri. 1 kürde adam olunmuyor inanın. O hulk gibi veya düşük yağ oranlarında devasa kollarla göğüslerle gezenlerin %99u kim bilir kaç kür peptid gh o bu kullanmıştır kim bilir :D . He şu da bir gerçek hiçbir zaman kürdeki gibi olmayacaksınız :D ve bu sigara içmiyorum ama heralde onun gibidir. Başladığınızda senelerce ara vere vere kullanıyorsunuz malesef. İnsanlar gidip uyuşturucuya falan yöneleceğine en azından doğru şekilde beslenerek kendine bakarak steroidlere yönelsin bence. Zararın en faydalı olanı en azından kendine özen göstermeni ve disiplinli olmanı sağlayan bir şey bu ilaçlar :D .

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

Gerçekten bu makelene katılıyorum  hocam çok doğru bir tespit yaptınız.👏

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wezlard    10

hocam geçmiş olsun.Tüm yorumları  okudum.Bende bu foruma yeni kayıt oldum şu 2-3 günde çok şey öğrendim.Zaten burada biraz zaman geçirsen neyin ne olduğunu ne işe yaradığını artık az çok anlıyosun.Bende yaklaşık 2 yıldır spor yapıyorum ve 135kg dan 95kg kadar düştüm.Boyum 1,90 Şuan natural olarak cleanbulktayım 98kg çıktım tekrardan.Burak @Loving hocamdan dün clenbuterol aldım.Sağolsun gayet iyi bir şekilde ilgilendi.clenbuterolu alma amacımda 90nın altına bi düşebilmek.Kendimi o kiloda görebilmek.Çok şükür aralıksız 2 yıldır spor yaptığım için alt yapım var kendimi görmek istiyorumo kiloda.Sonrasında bende ilk kürüme inşallah giricem.Burak hocayla konuştum inşallah yardımcı olacak günü geldiğinde.Zaten forumda görürsün @JrRommel gibi hemen hemen her konu altında varsa bildiği birşey çekinmeden üşenmeden doğruysa yazan arkadaşlar abiler hocalar var.Buda bende kürden çekinmemi korkmamı azaltıyor. :)

tarihinde wezlard tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

Tşk ederim hocam  herşeyin hayırlısı inş herşey gönlümüzce olur :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kotucocoq    16

wallah hocam halsizlik bitkinlikden eser yok sadece yemek yemek istiyorum sürekli :))) kaslarda erimede yok   baya bı sıkı qorunuyor vucutum.Soncuları doktora gösterdım doktor 1 hafta sonra tekrar testleri vermemi söyledi 1 hafta sonra inş testlerim düzelir(Not yumurtalıklarda küçülme mevcut ilaçtan dolayı oda geçici bildigim kadarıyla)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×