Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Mrcustom

Ilk kür ve herkesin merak ettikleri

Önerilen İletiler

Mrcustom    0

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım daha önceden boks ve vücut geliştirmeyle sürekli ilgilendim ektomorf yapıda bi vücuda sahibim.Daha önce supplement kürü vs cok denedim sonunda bende bi yerden bu işe girişmeye kafayı koydum vücut geliştirmeci hatta Türkiye 5.liği olan bi arkadaşımlada sürekli iletişim halinde olarak aşağda belirttiğim ilaçları aldım sizlerinde fikirlerinizi almak isterim neticede doğruya birden fazla fikri analiz ederek ulaşabiliriz 

20 *sustanon 250      1-10hafta pazartesi(250mg)-perşembe(250mg)

40*rimobolan(100mg) 1-10hafta

3 hafta 300-4hafta 400-5hafta 500

1 kutu anapolon(50mg) 1-4hafta

 

Koruyucu ve vitamin olarak 

Arimidex, cabaser

Fermanat, zinco220,efermag365

benexol b12,nac600,ester c vitamin,

biotin,omega3 

Supplement olarak

Whey ve creatin

Sizden özellikle deneyimli arkadaşlardan gerek ilaçlar olsun gerek koruyucu ve vitaminler hakkinda tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum eklemem gereken varmı yada şunlar fazladır gerek yok dediğiniz şeyleri belirtirseniz sevinirim herkese iyi forumlar

(arimidex ve cabaser el altında bulunucak kür ortasındaki test değerlerine göre kullanılcak)

 

 

 

 

 

 

 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Delipanter00    176

Gerek koruyucular gerekse kür dizayni olarak güzel, planli bir seruven gecireceginize inaniyorum hocam. Hersey guzel, yerli yerinde gibi gozukuyor fakat kurden once kan testi yaptirmayi unutmayin derim. Bu kür planlamasi basangic icin ideal ama eger daha fazlasini istiyorsaniz 1-10 hafta araliginda deca eklemenezi tavsiye ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mrcustom    0

Küre başlamadan kürün 4. Haftasında ve kür sonunda olmak üzere kan tahlili yaptırıcam .

Deca konusunda çok fazla şey duydum yan etki bakımından ilerleyen kürlerde belki denenebilir

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mrcustom    0

Ne kadar giderse kickstart için kullanıcam anapolonu 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Musclemachine
      Arkadaşlar selam herkese,
      Kürüme rimobolan eklemeyi düşünüyorum fakat hiçbir yerde bulamadım.
      İstanbul çevresinde hangi bölgedeki eczanelerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
      Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mootyy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim yaşım 18, büyüklerim bu konu hakkında cahillik diyebilir saygım sonsuz ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok 3 hafta oldu haftada 1 ml susta 1ml evigen alıyorum, 12 haftalık bir süreç düşündüm pct konusunda pek bilgim yok tecrübeli bir ağabeyim sayfayı önerdi her türlü konuda yardımcı olurlar dedi bende tecrübelerinizden istifade etmek için ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım...
      SORULARIM:
      NE TÜR KORUYUCULAR KULLANMALIYIM? NELERE DİKKAT ETMELİYİM? İLAÇ NE ZAMAN HİSSİYAT OLARAK KENDİNİ GÖSTERİR? İLAÇ NE ZAMAN AYNADA KENDİNİ GÖSTERİR? PCT NASIL YAPILACAK? İLK KÜR İÇİN MG NE OLMALI?
    • Yazan: Ferdikra
      Merhaba arkadaşlar,
      Sustanon almaya karar vermiştim ve pazartesi yarım ml sustanon perşembe 1 ml sustanon yaptım ama hiç bir etki hissetmedim normal mi ilk kez sustanon kullanıyorum 2. Kürüm ilk kürde testo enantat kullandım ilk enjeksiyonum da gözüme uyku girmemişti o derece libido etkisi vardı bunda libido sıfır şuan sustanon bilgisi tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: NiqhTM4r3
      Herkese iyi forumlar,
      Salondan bir arkadaşımın birkaç haftadır kütlesindeki değişikliği sorduğumda küremi vb girdin muhabbeti açıp iğneden korktuğunu çocukluktan beri biliyoruz muhabbet arasında aşağıdaki ürünleri temin ettiğini söyledi ben ilk kez görüyorum tablet testosteron anapolonu biliyordum lakin bu iki kombinasyonu yapan kişi enjeksiyondan korkan birisi için uygun bir şey mi yapmış sizce?
      Kür içerisin de karaciğer koruyucu vs aldırmamış ben yardımcı olacağım koruyucular konusunda sizde tablet kür deneyimi ya da böyle yardımcı olduğunuz kişiler varsa koruyucu olarak tablet küre özel bir şeyleriniz var mı yoksa enjeksiyonlarla aynımı protokol uygulanıyor birde tablet testosteron ne kadar iyi ki arimidex vb bir sey vermemiş anapolon jino yapmaz mı kafam çok karışık bilgili yönlendirebilecek kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.
      Arkadaş başlamış geri döndüremeyiz bu 2li esnasında pct yapacak mı?
      Kür içinde ne kullanılacak bilgilendirirseniz çok sevinirim.
       
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese selamlar anapolon kullanmayı düşünüyorum şu an bolde testo olarak ilerliyorum 8.haftaya giricem. Anapolon ekleyip biraz daha dolu gözükmek istiyorum fakat anapolon kullananlara sormak istiyorum
      Anapolon sadece sulandırıp gücünü mü arttırıyo yoksa kas kütlesinde fark yaratıyor mu ve anapolonu bırakınca kazançların hepsi mi gidiyor. Güç artınca tabikide kas kütlesi artar  ama sorum şu anapolon oxandrolone gibi kullanılmaya değer mi yoksa değmez mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×