Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

wolkanku

YENİ ÜYE / İLK KÜR

Önerilen İletiler



roidmax    49

Forumumuza hoşgeldiniz.

 

Kür planınızı inceledim.

 

Bir kaç konu ile ilgili yorum yapmak istiyorum

 

Kür içi Nolvadex kullanımı

Kür içinde Nolvadex kullanımı konusunda iki görüş var.

 

1. görüş her gün Nolvadex kullanımı üzerine

2. görüş 2 günde 1 yarım tablet Arimidex veya her gün Aromasin kullanımı üzerine.

 

LH ve FSH nasıl üretilir, hormonların çalışma biçimi ve Nolvadex-Klomen ile ilgili yazılarımı okumanızı öneririm. Bu yazının devamını okumadan önce.

 

Doğal Testosteron üretimi ve PCT içi doğal üretim destekleme : http://www.peptidturkiye.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=858

Neden Nolvadex ve Klomen birlikte kullanılıyor ? : http://www.peptidturkiye.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=876

 

1. yöntem çok eskilerden beri kullanılan bir yöntem. Ancak ben kürden alınacak verimi azaltacağını düşünüyorum. Düşünüyorum diyorum çünkü o şekilde denemedim. Nolvadex direkt olarak E2 yani östrojen engellenmesi, dolaylı olarak da FSH ve LH uyarımında çok başarılı.

 

2. yöntem çoğu yabancı forumda görebileceğiniz, benim de uyguladığım bir yöntem. Arimidex ise inanılmaz şiddetli bir ilaç değil ancak, anormal seviyelerde östrojen engellenmesi yapmıyor, dolaylı olarak da FSH ve LH uyarımını belirli bir seviyede yapıyor.

 

Kür içi bu değerler zaten düşük olduğundan ve PCT'de bunları(LH ve FSH hormonlarını) iyileştirmeye çalıştığımız düşünülür ise Arimidex, östrojen fazlalığını alarak jinekomasti engellenmesi konusunda görevini layığı ile yerine getiriyor ve PCT döneminde vücudun temizlenmesi sürecine önceden katkı yapıyor. Bence bu şekilde kür içi verime kötü yönde etki etmemiş oluyor.

 

2 yöntem de yanlış değil ancak burada farklılık görüş açısı.

 

Benim görüşüm şu şekilde. Kür içinde östrojen hormonu da önemli. Vücuttaki anabolik/katabolik denge ve zamanlamasını da çok bozmamak gerek hem genel sağlık, hem de kür verimi açısından. Vücut anabolik olmaya ihtiyaç duyduğu kadar olmasa da katabolik olmaya da ihtiyaç duyar. Bu da doktordan edindiğim bir bilgidir. Kafama göre de söylemiyorum.

 

Şu konuları okuduktan sonra, yabancı sitelerden de araştırarak kendiniz bir karara varmalısınız. Bu konuda yönlendirme yapmak istemem.

 

Kür içinde Pregnyl kullanımı

Kür içi Pregnyl dozları daha ufak tutulmalı. Kür içi Pregnyl kullanımını denemedim ve ondan dolayı destek verebileceğim bir konu değil. Ancak tek söyleyebileceğim, daha az dozajlar kullanman. Bu konuda forumda bu kullanımı yapmış kişiler var. Onlar size destek verebilir.

 

Ek olarak Pregnyl PCT'de de kullanılacaksa. 1500 ui tek seferde değil, 3'e bölünerek yani 500 ui olarak her gün veya gün aşırı kullanılması daha doğru bir kullanımdır. Bunu da ek bilgi olması açısından söylüyorum.

 

Deca yarılanma süresi

Decanın yarılanma süresi Testo'dan daha uzundur. Ondan dolayı kür sonundan 1 veya 2 hafta kesilmesi daha uygundur. Bu şekilde Deca'nın yarılanma süresi dolduğundan dolayı, PCT ilaçlarından daha iyi verim alırsınız.

 

Deca-Prolaktin Bağı

Kürde Deca olacağı için, kür içinde Prolaktin değerinize baktırmanızı öneririm. Libido düşüklüğü yaşayan biriyseniz eğer, yükselebilecek prolaktin bu durumu daha kötü hale getirebilir. Ama alacağınız düşük olduğundan pek bu durumu yaşayacağınızı düşünmüyorum.

 

Eğer prolaktin kür içinde düşük ise Cabaser kullanımı 3 günde 1 yarım tablet Cabaser (0,5 mg) uygulanabilir. Paylaştığım Testo-Deca kür örneğinde bunu detaylıca anlatmaya çalıştım. Bu konuyu da incelemenizi öneririm.

 

viewtopic.php?f=23&t=878

 

Ayrıca bir şey daha belirtmek istiyorum. Günlük hayatta yaşanabilecek libido düşüklüğünün bir çok nedeni vardır. Ondan dolayı ezbere prolaktinden diye düşünüp Cabaser kullanılmamalıdır. Deca kullandığımızda, libido düşüklüğü yaşamamız muhtemel olduğu için, kan testi de yaptırılarak Prolaktin düşüklüğü konusunda emin olarak, Cabaser kullanılabilir. Yani bir önceki cümlede olan 3 koşul bir araya gelince Cabaser kullanımı düşünülebilir. Tekrar belirtmek isterim ki bilinçsiz ve ezbere kullanılan her ilaç zararlıdır.

 

Diğer önerilerim

-Spor geçmişinizin olduğunu okudum ve gördüğüm kadarı ile de iyi seviyede. Tekrardan herkesin de görmesi açısından, beslenmenin ve antremanın iyi planlanmamış olduğu kür dönemleri, verimsiz olur. Steroidler tüm gücünü antreman ve beslenmeden alır. Bizim antremandan ve beslenmeden maksimum seviyede yararlanmamızı sağlar. Yani steroidler, antreman ve beslenme ile doğru orantılı çalışır.

 

-PCT'niz 4 hafta sanırım ama tam çıkmamış resimde. PCT 4 hafta olması ideal süredir. PCT öncesi ve sonrası LH-FSH-Testo değerlerinize baktırıp, ona göre PCT yapmanızı öneririm. Ezbere PCT yapmak yanlış bir şeydir. LH-FSH-Testo değerleriniz referans değerlere yakınsa 2 tablet Nolvadex 2 tablet Klomen yerine, 1 tablet Nolvadex 1 tablet Klomen kullanımı yapmak daha doğrudur. Eğer tam aksi ise bu PCT planını uygulayabilirsiniz. PCT süreniz yani 4 hafta bittikten sonra tekrar test yaptırırsınız ve sonuçlarına göre 2 hafta sadece Nolvadex ile uzatabilirsiniz. Bu size ve araştırmalarınıza kalmış.

 

 

Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Biraz uzun bir cevap oldu ama size biraz daha bilinçli bir kür yapmanız açısından bir kaç yazı paylaşmak istedim.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Hastanede yapılabiliyor. Doktoruna veya yapan yere göre biraz azarlayabiliyorlar. Yaptıran arkadaşlarım var oradan biliyorum.

 

Ben de bana enjeksiyon konusunda yardımcı olan özel polikinlikten yaptırmıştım. Biraz pahalıya gelebiliyor yerine göre.

 

Ben kendi ilk kürümde 11 kg alıp PCT'den 2 hafta sonra tekrar kilo ölçüldüğümde 5 kg'ını tuttuğunu görmüştüm. Sizde ne olacağını önceden kestirmek zor ama, iyi bir beslenme-antreman planı, iyi bir kür planı, iyi bir PCT ile vücudunuzun izin verdiği kadar kiloyu korumanız mümkün.

 

Bir de yazmayı unutmuşum PCT'de kortizol baskılamak adına, günlük 500 mg-1000 mg civarında C vitamini alımı yapmanız da önerilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Testler için devlet hastanesine gitmenizi önermem zira roidmaxın dediği gibi hoş olmayan durumlar yaşanabiliyor. Ben de birkaç hafta önce yaşadım maalesef. Şimdi kan testlerimi özel hastanede para verip yaptırıyorum, ukalalık yapan doktor ya da sağlıkçı olursa ''Sanane işine bak'' diyorum. Güzel oluyor :) Ama tabi ki efendi gibi sorana da efendi gibi cevap veriyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233
babam doktor olduğu için protein tozuna bile karşı, sizleri çok iyi anlayabiliyorum..laf anlatmak pek mümkün olmuyor..

bir noktaya geldikten sonra ekstra bir "boost" olmadan yapılamayacağını anlamak istemiyorlar.

 

hastaneden ziyade, güvendiğim laboratuvarlar var orada da yaptırmak mantıklı olacaktır diye düşünüyorum..

 

 

Laboratuvar iyi fikir, hem sonuçları da daha erken çıkar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kür içi nolvadex gereksiz olur.HCG olmadan pct intihar gibi bir işin içinde 19nor var..Son test enjeksiyonundan 3 gün önce başla 10 gün boyunca 500 iu pregnyl vur

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×