Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Yunusemre

10 haftalık testo kürü içi alınması gereken koruyucular ve ptc nasıl olmalı?

Önerilen İletiler

Yunusemre    0

Başlangıç olarak 10 haftalık pazartesi ve perşembe olmak üzere haftalık 500 mg testo yapıcam ilk kürüm. Fakat kür içinde ve ptc de hangi yolu izlemeliyim tam olarak bilmiyorum umarım yardımcı olursunuz saygıdeğer abiler.

BCD8321E-60F0-4D37-80BB-E89DEF4E3346.png

7746C223-BB5D-4B0B-BA0C-819EDD2C2CB6.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: 10urack
      Merhabalar 19.10.2022 tarihinde @Loving hocamın planlamasıyla  peptit hgh fragment - efedrin - yohimbe kürüne başlamıştım konu açmaya vaktim olmadı şimdi müsait kaldım ve konu açıyorum ileriki günlerde eklemeler yaparım.
      Beslenmeyi elimden geldiğince bu şekilde tutuyorum.
      MİN 250 PROTEİN İLK 1 AY 50 KARB SONRASI 0 CARB.  yeşillik + salatalık her öğün yanında var. yeşil çay yeşil elma 30-50 gr badem . günlük 1500 calori civarında 250 protein 30-50 karb ve max 50 yağ. ANTRENMAN VE KARDİYO
      sabah-akşam aç kardiyo minimum 50+50 dk 15 eğimde yürüyüş .
      antrenman bölgesel 4-5 hareket 45 saniye dinlenme 4-5 set düşük ağırlık 30-40 dakika da bitirip kardiyo ya geçiyorum.
      İLK HAFTA ÖLÇÜM VE KİLO:
      KİLO:94.7   BEL:102
      https://www.hizliresim.com/rhg8eme
      https://www.hizliresim.com/nctsbys
      https://www.hizliresim.com/7o5wupe
    • Yazan: F.ufacik
      Merhaba arkadaşlar Burak hocamla iyi ki tanışmışım diyeceğim adını kötü bir şekilde değil de harbi adamdır şeklinde anma sebebimi anlatacağım 😂. Küre girmeden  6 aylık bir araştırma yaptım neredeyse. Her gün en az 3 saatimi ayırıp araştırıyordum doğru ilaç orjinal ilaç aramaktan yoruldum. Çevremde bi çok örneği olduğu için  güven pek olmuyor piyasada yığılı sahte ilaç var . Bana denk gelir , ya sahteyse diye  çok kafa yordum  😂 sonunda Burak hocamla tanışma fırsatım oldu.
      Mütevazi bir şekilde davrandı telefonla görüştük onlarca soru sordum  Cidden çok yardımcı oldu benim için. En uygun kürü planladık su an kürümün 8. Haftasındayım. Tam tamına 9 kg aldım. Harika güç artışları yakaladım beslenme ve antrenmanımı olabildiğince güzel yaptım ve harbiden memnun kaldım . Benim gibi araştıran arkadaşlar var ise Burak hocaya danışmadan sormadan riske atmayın dürüstlüğünden ve samimiliğinden dolayı teşekkür ediyorum 👑  fotoğraflarda ufak çıkıyorum ne yazık ki  
      reelde görmeniz dileğiyle takipte kalın 
       
    • Yazan: aykt34
      Burak hocamdan gönül rahatlığı ile peptid vs konularında destek alabilirsiniz kendisi sadece destek vermesinin dışında ürünler konusunda ayrıca ilgileniyor elinden geleni yapıyor teşekkür ederim yardımları için  
    • Yazan: Adm
      Buraya o kadar çok fazla şey yazabilirim ki @Loving hakkında ama biraz kısaltarak yorumumu ve düşüncelerimi paylaşmak isterim. Kendisiyle bu sene tanışma fırsatım oldu gerek bilgisi, gerek karakteri , gerek tecrübesiyle gerçekten müthiş bir adam. 24 saat bilgi paylaşımın da bulunan atılan her mesaja sanki daha önce bir dost ilişkisi varmışçasına cevaplar verip bilgi paylaşan ve kaliteli ürünler temin edebileceğiniz tek kişi diyebilirim.
      Kendisini tanıdığıma gerçekten mutluyum.
      Sadece destek aldınız diye size yazan yada destek almanız için peşinizden gelen insanlarla zerre kadar uzaktan yakından alakası yok!
      Tekrardan kendisine buradan teşekkür etmek isterim . Adamsın Burak Hoca @Loving 🙏👏🙏👏
    • Yazan: Cengiz
      Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun araştırmalar sonrası Burak hocamla tanıştım ve aldığım destek ile 12 haftalık sadece testo kürüne girdim spor salonları Covid19 sebebi ile kapanmadan 4 hafta önce girmiştim. Salonlar kapandıktan sonra 12 haftalık testo kürene devam etmeye karar verdim eve aldığım ağırlıklarla devam ederek evde çalıştım 12 haftalık testo kürünü tamamladım kür sonrası Kan verip Burak hocamla paylaştım pct yapıp bitirdim.
      Öncesi ve sonrası foto paylaşıyorum Yorum sizin.
      Şunu da belirteyim bu süreç sadece evde çalışarak olan süreç Spor salonunda çalışmış olsaydım daha iyi sonuç çıkabilirdi. Bu süreçte bana her konuda destek olan mesaj attığımda bıkmadan usanmadan cevap veren gecenin kaçı olursa olsun aradığımda sorularıma cvp veren benim kahrımı çeken bu koca yürekli adama Burak hocama çok teşekkür ediyorum. 🙏🙏

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×