Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

arrangerant

Deca tavsiyeleriniz lutfen

Önerilen İletiler

arrangerant    49

Evet bir küsüp bir baristigim arap saçına donen kürumden en son vazgecmistim fakat duramiyorum malesef. Şu an sustanon deca ve anapolon olarak tekrar başlamaya karar verdim elimde sustanonlarim ve anapolonum mevcut daha önceki balkan deca husranindan sonra deca ile ilgili karar veremiyorum genessis buldum optimum buldum tiger buldum lakin daha once hiç birini kullanmadım forumlarda farklı farklı yorumlar var çok kafa karıştırıcı lütfen bu konuda tavsiyeleriniz bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

arrangerant    49
Mucoo, 1 dakika önce yazdı:

Optimumu satan adam thaiger genesiside satiyorsa onlarda sahtedir :)

:)) ayrı satıcılar ama ben hiç birini daha once kullanmadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mucoo    36

Şimdi thaiger labs ve pharma var ve labs sahte olani thaiger pharma orjinal olani ama malum ulkemizde onunda sahtesi bulunuyor genesisde guzel üründür ama onunda sahtesi var :)) yani senin saglam satıcı bulman lazm dostum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arrangerant    49
Mucoo, 1 dakika önce yazdı:

Şimdi thaiger labs ve pharma var ve labs sahte olani thaiger pharma orjinal olani ama malum ulkemizde onunda sahtesi bulunuyor genesisde guzel üründür ama onunda sahtesi var :)) yani senin saglam satıcı bulman lazm dostum :)

Balkan hakkında ne düşünüyorsun kardeşim  :)) orjinal bulma durumum varmidir sence piyasada %80 sahte diyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.925

Ben gecen sene alpha bulup almistim bir saticidan.Cok iyiydi eger orjinaline denk gelirseniz.Thaiger vb. hic kullanmadim.Genesis ilk ciktiginda parabolani ni denemistim memnun kalmamistim.Piyasa cogunlukla sahte roidle dolu.Markalarin cogunun fake'ini ulkemizde uretiyorlar.İcerigi boş olanda var dusuk doz olanda...Markadan ziyade saglam ve orjinal ürün getirip satan güvenilir bir satıcı bulmak daha önemli...Eskiden balkan ve bvs den baskasini kullanma gereği duymazdim ve cok verim alirdim.Simdi ise her ay yeni bir marka üretip piyasaya sürüyorlar şaka gibi :) Fakat bos ve zayif oluyor genellikle...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Alwaysinbusiness
      Selamün aleyküm beyler,
      HAFTALIK OLARAK:
      2ml deca 2ml enantat 2 ml bolde Küründeyim 10-12 hafta falan oluyor aşağı yukarı saymadım kan tahlilinde rbc yükselmiyor boldenin çalışmadığını düşünüyorum alt ast şuan 60 civarında seyrediyor kaşındığım ve denemek istediğim için eczane ürünü günlük 50 mg anapolon eklemeyi düşünüyorum karaciğeri alt üst eder mi sizce? Tecrübelerinizi duymak istiyorum deca enantatta sıkıntı yok.
      Şuan öğrenmek istediğim tek şey anapolon hakkında TECRÜBELERİNİZ.
    • Yazan: barany1dz
      Merhabalar ilk öncelikle forumda yeniyim,
      İlk konum 18 yasındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım daha öncesinde 6 ay önce kadar hgh fragment kullandım tek başına ve son 1 aydır da sadece only testo prop 300mg yapıyordum tabi çok bi etki alamadım ve testo ent bolde npp kürüne girmeyi düşündüm düşünceleriniz nelerdir ilaçları temin ettim beslenme yağ oranı veyahut programlama nasıl olmalı abilerim.
      Birde ne kadar süre kaç hafta yapmalıyım değişim nasıl olur?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Rhysema
      Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir küre başlayacağım elimde 3 flakon testo prop var fakat bunun yanına ne ekleyeceğim konusunda kararsız kaldım.
      NPP & DECA arasında git gel yapıyorum, aralarında sadece ester farkı olduğunu biliyorum. Kürü maksimum 10 hafta tutmayı planlıyorum. Haftalık 500mg testo prop ve yanına ekleyeceğim. Benim aklım NPP, Testo Prop ve Dianabol ile başlamaktan yana fakat sizlerden doz anlamında öneri almak istiyorum.
      SORULARIM:
      İlaç konusunda tavsiyelerinizi almak isterim. İkisinin arasında ester dışında fark var mı? Hangisi ayna karşısında beni size(ölçü) bakımından tatmin eder? 500mg testo prop ile kaç mg ilacı kombine etmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: tiger97
      Merhaba iyi akşamlar dilerim,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      7 yıllık bb geçmişi 25 yaş 180 boy 85 kg Bunun geçmiş yıllarında 2 kez cycle’a girdim. Yaklaşık 2 senedir temizim ancak omuz lifimi yırtmıştım 1.5 senedir spor da yapamadım. Kick start olması için ve araştırmalarım sonucunda deca olan bir kürde omzumun da rahatça iyileşebileceğini gördüm okudum (omzum iyileşti aslında bir problem bulunmuyor ). elimde deca mevcut idi.
      Lakin decalar iran decabolex 1ampul (25mg) decadurobolin içeriyor. 
      AKTİF KÜR DETAYLARIM:
      25mg 1 ampul deca  400mg boldonone  500mg testosterone enanthate  ALDIĞIM VİTAMİNLER:
      milk thistle c vitamini  omega 3 çinko vb SORULARIM:
      Deca'yı 50 mg çekmeli miyim? Deca dick olmamak için nelere dikkat etmeliyim? Aromatize olacak testosteron için hangi sıklıkta ne kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Mhmt38
      İyi günler arkadaşlar, hocalarım. Soruma özellikle tecrübeli hocalarımdan yorum bekliyorum. Bu deca dick olayı prolaktin yüksekliğinden mi kaynaklanıyor. Yoksa başka türlü sebepler mi var. Korkmaya başladım biraz 😃

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.