Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Baro3

Tren küründen sonra deca kürü

Önerilen İletiler

Baro3    9

Meraba arkadaşlar ve hocalarım forumda yeniyim yaklaşık 8 9 senelik vg geçmişim var  sorum şu acemilik dönmlerimde ilk kürümü hocalarım tren yaptı ondan sonra bi kaç kez tren kürü daha yaptım lakin giç birinde hacim alamadım şimdiyse deca kürüne girdim hiç etki hacim alamadım sorum şu ki ürün sahtemiydi yoksa tren yemiş bir vicut deca işe yaramadımı 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


3 tren 1 deca küründen verim alamadıysan şunları gözden geçir

1-İlaçlar çalışıyor mu ?
2-mct pct nasıl yaptım ?
3-dozaj ve haftalar doğrumu ?
4-beslenme antreman uyku yerinde mi ?
5-steroidler sihirli değnek değil aldığım sonuç normel ama benim hayalimdeki gibi değil mi ?
6-Genetik limitin sonuna mı geldim ? (folistanin olmadan aşamazsın limiti tabi yağlanır su tutarsın büyüdüğünü sanırsın o ayrı)
7-steroidler bende çalışıyor mu ? bazı yabancı forumlarda steroidin çalışmadığı insanlardan bahsediyorlar 
 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx    101

tren yemiş vucuda deca yararmı diye birşey yok , her ilaç her zman işe yarar yeterki orjinal olsun , bir kaç kez tren girmene ragmen verim alamadıysan ilaçlar sahtedir yüksek ihtimal , çünkü orjinal tren   kötü beslenme kötü antrenman bile olsa kütle koyar 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Delipanter00    176

Hocam siz benden kat ve kat daha tecrubelisiniz ama benim kanaatimce urunleri aldiginiz kisiyi degistirin saglam birini bulun. Ilaclari surekli ayni kisiden aldiysaniz bu kişi muhtemelen size ilk ticaretinizde saglam urun verdi ve  sonrada "yok sen tren aldin bidaha zor buyursun" ayagina bundan sonraki urunleri size sahte kakaladi.

Ben ilk kürümü yeni bitirdim ve ilaclari bu forumdan temin ettim, tabiricaizse fişek gibi de calisti hepsi 😃, size de tavsiyem bu forumdan alisveris yapmaniz yonunde olur. Hem paranizi cope atmamis olursunuz hem de ilaclarim sahtemi degilmi derdine son vermis olursunhz.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Baro3    9

İlk tren kürüm güzel çalıştı 9 kilo civarında aldırdı diğerleri sanırım çakmaydı şu an deca pripiyonat danabol kürüne girmeyi düşünüyorum cevaplar için saolun bu sitede kimden aldınız ürünleri

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×