Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Muradsahin

4000 kl beslenme programım

Önerilen İletiler

Muradsahin    0

Değerli hocalarım kendimce 1 hafta içinde oluşturup uyguladığım beslenme programım bu şekilde, herkes gibi spora 2 ay gidip 5 ay bıraktık genel olarak ama son 2 aydır sürekliliğim sürüyor ve 1,87 85 kiloyum ektomorf bit vücut yapısına sahip olduğum için fazla bir yağlanma söz konusu olmuyor, yalnız irileşmekte oldukça fazla bir hedefim olduğu için carb oranını daha yüksek tuttum.  Sizden ricam artısı eksisini söyler misiniz, teşekkür ederim. (Öğle yemeği ile akşam yemeği aynı)

30CDE12D-36D8-4C35-9573-3FEDC9548437.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


morningstar    46

Yag orani kac acaba? 187ye 85 genelde hafif yagli bir vucut oluyor spora yeni baslayanlar icin.

Bir kac senelik gecmisim var pek fazla bilgi sahibi degilim ama onerimi dikkate alirsan tam yagli sut yerine light ve ya yarim yagli tercih edersen daha guzel olur. Kaloriyi yağdan almamaya calis.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drfarmer    1

Selamlar dostum genel olarak bakılınca kahvaltın sıkıntılı gibi 200 gram yulafı tek seferde tüketmek hem zor hem de glikojen depolama açısından olumsuz sindirimi zor.50 gram bal yüksek bir miktar en orijinal bal da olsa şeker oranı yüksek özellikle de fruktoz, tavsiyelerim şöyle balı çıkar yulaf miktarını azalt öğün sayısını arttır tavuk pilav öğününü 3e böl kahvaltıyı da 2ye böl, 3 öğün değilde 5 öğün yaparsan daha verimli olacağını düşünüyorum antrenman öncesi sonrasını da düşün.Tabi ki imkanın varsa eğer kısaca böyle kolay gelsin 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Yigit3541
      Merhaba arkadaşlar
      Bugün antrenman programları ve üzerine bir konu açmak istedim başlığı açma nedenim tamamen konu üzerinde bilgi alışverişi sağlamak
      Siz hangi programları kullanıyorsunuz? 
      Ne yararı veya zararlarını gördünüz gibi? 
      Konu yapıcı eleştirilere açık. 
      Karantina sonrası bir süre çoğu sporcu spor salonlarından uzak kaldı bu sebeple eski komplike programlara dönmek çoğumuz için zor oldu,kendim karantinadan öncesinde spordan uzak kaldım ve ancak yeni yeni başlayabiliyorum. 
      Bunun için köprü görevi gören 4-8 haftalık programlar kullanılıyor genelde, push pull Legs, lower body-upper body veya full body antrenman şekillerine ayrılıyor. 
      Antrenmanların içeriği, tercih ettiğim antrenman şekli progressive overload şeklinde,ısınma setleri ile başlıyor gerçek setlere geçiyorum ağırlık arttırdıkça tekrar düşürüyorum,belli bir seviyeye geldikten sonra içgüdü ile egzersiz yapmayı doğru buluyorum yani kendimi iyi hissettiğim ve sevdiğim egzersizleri tercih etmek zevk veriyor yinede elimde herzaman bir program olmasını ve ona göre ilerlemeyi tercih ediyorum,programın üzerinde belli sürelerle değişiklik yapmayı doğru buluyorum. 
      '' Vücut su gibidir, bulunduğu şişenin şeklini alır''
      Antrenman şekillerinde hergün tek kas grubu çalışmak bence eksik bir sistem haftada 1 kere hasar verebildiğimiz kas grubundan istediğimizi alamayız en azından potansiyelinin tamamını dolduramaz,PPL olarak zaman bulunursa haftanın 6 günü doldurulabilir bu şekilde bir  kas grubuna haftada 2 Kez hasar verilir ve yeterli onarım süresinede sahip olabilir. 
      Antrenmanda iyi odaklanabiliyorum, dinlenme sürelerim 90 saniye civarında oluyor, kendimi hazır hissettiğimde devam ediyorum, antrenmanların çok uzun süre tutulmaması gerektiğini düşünüyorum 45dk -1.5 saat arasında uygun.
      Siz değerli üyelerin de fikrini almak istedim, herzaman ilaç konuşuluyor, farklı konularda renk katabilir. 
      Şuan köprü programım yani kendimi asıl programa hazırladığım programım şu şekilde, 

      Aşağıdaki linkte birçok Bodybuilder/YouTuber tarzı insanların bulunduğu para ile satılan programları içeren bir link paylaşıyorum, yabancı bir forumda denk gelmiştim,yararlı olabilir. 
      https://drive.google.com/drive/folders/1U1zSdTBhaMxzN8kYzo0dx7LvaqYscqL_
      Ayrıca bu sitede amacınıza uygun veya düzenleyebileceğiniz excel listesi şeklinde antrenman sistemlerini indirebilirsiniz,
      https://liftvault.com/
      Yazıda super set, giant set, vb gibi antrenman şekillerine yer vermedim bunları yapmaya genelde antrenman içinde karar veririm, bunlar için yeterince kaynak İnternet üzerinde halihazırda bulunmakta. 
      İyi sporlar 💪🏻 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×