-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Kapukaya
Dostlar selamlar iyi forumlar daha önce peptid deneyimim olmadı sizlere danisacagim bı konu olacaktı.
Öncelikle peptid (Gh) enjeksiyonu ayda kaç gün olur veya haftada. Bildiğim kadarıyla kıkırdak büyütme tümör hücrelerini büyütme gibi olumsuz etkileri varmış bu tümör ve kıkırdağın kontrolünü nasıl sağlayabiliriz hangi bölüm ilgileniyor bunla ve hangi testler gerekli olumsuz bı durumda ne yapmalıyız ve son olarak baskılayıcı mıdır pct gerektirirmi yoksa bı anda kesmelimiyiz simdiden teşekkürler sağolun
-
Yazan: query
Herkese selam iyi günler dilerim, benim PeptidTürkiye halkına naçizane bir sorun olacaktı. Arkadaşlar ben minimal zarar alabileceğim ilaç araştırması yaptım araştırmalarımın sonucunda peptidlerin anaboliklere göre bilimsel olarak çok daha az zararı olduğunu keşfettim.
Bende yağ oranımı biraz daha minimalize etmek istiyorum ve biraz araştırdığımda karşıma fragment çıktı. Fragment; Obez fareler üzerinde test edildiğinde %50 yağ düşüşü yaşandığını gördüm 3 hafta sürede (ne kadar mcg kullanılmış belirtilmedi) ve ilacın tek olayı yağ yakımıymış, aynı zamanda fragmentleri binlerce insan üzerinde test ettiklerinde şaşırtıcı bir şekilde hiçbir yan etkiye rastlanmamış.
Ne kadar doğru bilemiyorum ancak bir çok sitede yanıtlar birbirini destekliyor. Sorum şu, Elimde NovaLife bir fragment bulunmakta bir arkadaşımın güvendiği kişiden aldım. Elimdeki ürünün gerçekten NovaLife ürünü olduğunu anlayabilir miyim?
Ve NovaLife Markası Peptidlerde ne kadar etkili ? Fragment kullanmış arkadaşlar güzel sonuçlar gördüyse hangi markalardan gördüğünü ve tecrübelerini bizlere aktarabilir mi? Teşekkürler Saygılar.
-