Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

fat32

Avodart + proscar + testosteron (aralarındaki bağ nedir?)

Önerilen İletiler

fat32    18

Merhaba arkadaşlar kafama takılan birkaç soru var bu soruları eminim saç dökülmesini önlemek için birtakım ilaçlar kullanan arkadaşlara da cevap olur umarım sizlerin bilgileriyle ...

Öncelikle saç dökülmesi için kullanılan ilaçların genetiğe bağlı olarak avodart ve proscardır bu ilaçlar testo nun dht ye dönüşümünü engelleyerek genetik yatkınlığı olan kişilerde saç dökülmesini engeller. 

Bu ilaçların bir özelliği ise testo'nun dht dönüşümünü engellemesi sebebiyle serbest testo oranında dönüşüm olmadığı için bir artışı da söz konusudur fakat....

Bu ilaçlar çok yüksek östrojen içerir.. 

Ben kendim kullandığım için şunu diyebilirim örneğin danabol gücünü ostrjonenden alır değil mi ? ama ben avodart kullandığım zamanlarda bile ki hala kullanıyorum herhangi bir güç artışı neden göremedim ? 

dolayısıyla bir danabol kullanıcısı aslında gücünü ostrojenden değil de içindeki farklı bir molekülden alıyor olabilir mi ? yüksek ostrojen yani su tutumu sadece görsel olarak mı ön plana geçiyor ?

Diğer sorum ise avodart kullanıcısıyım ve only testo kürüne girdim ve hala kürüm devam ediyor. Arimidixle e2 yi tamamen baskılarsam ve avodart ile dht yi de baskılıyorum zaten serbest testo da mantıken çok büyük bir artış olması söz konusu değilmidir ?

Bazı arkadaşlar e2 çok onemlidir e2 olmazsa olmaz demişler ama bildiğimiz üzere erkekler testo kadınlar ostrojen (e2) salgılar o zaman kadınların bizden daha güçlü olması gerekmezmiydi ? bizim amacımız serbest testo yu arttırıp protein sentezini çoğaltmak değil mi ? 

yani dolasıyla ostrojenin erkeklerde sadece yağlanma ve jinekomasti den baska ne etkisi olabilir ? tamamen baskılamak değil sadece yarıdan aza düşürmek daha mantıklı değilmidir ? e2 gereksiz değilmidir ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Cherox    6

Genellikle böyle yararlı şeylere cevap vermezler burada kanka, only testo kürü sorman lazımdı 😅

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    27
fat32, 3.03.2018 - 13:17 yazdı:

e2 gereksiz değilmidir ?

İnternette çok az bir araştırmayla şöyle bir bilgi sahibi oldum.

Erkeklerde östrojen hormonunun varlığı, kemik yoğunluğunun korunmasına, kardiyovasküler sistemin düzenlenmesine ve bilişsel işlevlerin sürdürülmesine yardımcı olur. Massachusetts General Hospital tarafından yapılan bir araştırmada, östrojenin erkeklerde sperm üretimi ve libido üzerindeki etkisinin tahmin edilenden daha büyük olduğu belirtilmiştir. Ayrıca, normal seviyelerde bulunan estradiol, erkeklerde testosteron ile dengeli bir ilişki içinde çalışarak kas kütlesinin korunmasını ve yağ dağılımının düzenlenmesini sağlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.477

@Feladel Eline sağlık hocam çok güzel yazmışsın. Bu üsluptaki birine cevap verilmez aslında :) Düzeltilmesi gereken diğer konu "Bu ilaçlar çok yüksek östrojen içerir.. " Böyle bir şey yok arkadaşlar. Dht blokerlerda kesinlikle östrojen bulunmaz  😂

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    273
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Eline sağlık hocam çok güzel yazmışsın. Bu üsluptaki birine cevap verilmez aslında :) Düzeltilmesi gereken diğer konu "Bu ilaçlar çok yüksek östrojen içerir.. " Böyle bir şey yok arkadaşlar. Dht blokerlerda kesinlikle östrojen bulunmaz  😂

Haklısınız hocam. Sırf belki merak eden olur diye yazdım :D Dht blockerlar yüksek östrojen içerir kısmını gözden kaçırmışım :D Söylediğiniz gibi blockerlar östrojen içermez ve çalışma mantığı basittir. Testoyu DHT'ye 5 alfa redüktaz, östrojene ise aromataz enzimi dönüştürür. Blockerlar ise bu enzimleri inhibe eder yani bu enzimlere bağlanıp testoyu dönüştürmelerini engeller. 

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: papahet
      Herkese merhabalar. ilk kürüme girmeye karar verdim. Sadece testosteron kullanacağım. marka öneriniz var mı? açık siklet body'ci ifbb pro bir eleman bana zphc kullanmamı önerdi. 50 dolar da fiyat çekti. Fakat sitede bu marka ile alakalı kötü şeyler okudum. Bundan dolayı kafam karıştı. Türkiye'de olanların çoğu orijinal değil vs. gibi yorumlar sitede çok var kullanıp iyi bir etki gören var mı? Bu markayı kullanmalı mıyım veya sizin bir marka öneriniz olur mu? Ortalama ürün fiyatları nasıldır iyi markalar için? Ne yapmam lazım? önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Yardıma ihtiyacım var. Vakit ayırdığınız için teşekkürler
    • Yazan: isimsizkullanici
      Arkadaşlar cümleten Selamün aleyküm,
      Size kendimden ve sorunumdan kısaca bahsedeyim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      17 yaşında 165 boyunda 52 kg Olan vücut geliştirme sporuyla ilgilenen biriyim. Uzun zamandır neredeyse 1 yıldır filan bu kilolardayım sürekli yağsız ilerlemeyi hedefledim hep küçük küçük yağ eklemeden yağsız kas eklemek ile kafayı bozdum zaten 50  kg yim o kiloda ne yağı neyse tamamiyle yaklaşık 1.5-2 yıldır idman yapıyorum spor salonunda üyelik bitince eve geçtim diyetim vs her şeyi ayarlıyorum full temiz besleniyorum yağ makroları karbonhidrat protein, yağı kilom kadar 50 gram karbonhidratı 380-420 grama yakın alıyor proteini ise 140 145 gram kadar alıyordum , sodyum bile hesaplar günlük vitamin olarak omega , d3,multi,demir,c vitamini,creatin gibi takviyeler kullanıyorum. Bunları anlatmamın sebebi çok bilinçsiz yapmadığımı anlatmaya çalışmak. Yağ oranım 11 10 bilemedin 12 civarlarında filandır.
      ŞİMDİ BENDEKİ SORUNA GELELİM:
      ÇEŞİTLİ BULGULAR:
      Benim sürekli testosteron ile ilgili sıkıntılarım yani belirtilerim vardı. Sürekli cinsel isteksizlik, kıllarda azalış. Ses de kalınlaşmama. Gün içerisinde halsizlik yorgunluk. İdmana bile giremeyecek kadar yorgun olma. Ayağa kalkacak dermanım yok bile diyebiliriz. Her gün hiç sekmez idman sonrası 40 dakika kardiyomu yapar bozmak zorunda olmadığım zaman diyeti bozmam bozarsam da bozmak sayılmaz marketten pirinç patlağı vs vs türevi şeyler tüketirim. Kan vermeye gittim. Bende Varikosel ve Hidrosel var ameliyat dediler ama acil değildi ondan ciddiye almadık. Kan testinde önceki aylarda sürekli testosteronum azaldığını fark ettim. Varikosel ve hidroselden dolayı testoma bakmışlardı bundan 1 yıl önce 550 filan çıkan testom geçen verdiğimde total testom 43 çıktı lh referansdan düşük , free testomda referansdan düşük çıktı, onu ekleyemedim ama istenirse eklerim ama düşük referans değerinden diğer değerleri isterseniz atarım başka bir değer gerekirse, ondan sonra çok şaşırdım yaklaşık 3-4 hafta önce ondan sonra aynı hastanede başka bir endokrine gittik normal dedi bir daha kan testi aldı total testom bu sefer 150 lh da düzgün çıktı referans değerlerin normal birşeyim yok spor yapma diyerek kendini çok fazla zorlama diyerek yolladı.
      Hatta kızlardan örnek vererek fazla spor yapan kadınlar adet olamaz diyerek bana nasihat verdi oysaki ben erkeğim. Hayatımda hiç sarms türevi anabolizan kullanmadım tamamiyle takviye edici gıda başka hiçbir şey yok.
      SORULARIM:
      Sizce ne yapmam lazım? Sağlıklı yağda tüketimini son zamanlarda artırdım 50 idi 60 a çektim bana tedavimi gerekiyor? Beslenme ile mi çözeceğim? İlacamı  başlamam gerek trt maksadıyla? Ama doktorlar vermiyor hayat kalitem berbat lütfen yardım edin. Ekstradan gün içerisinde en az 6-7 saat uyumaya gayret ediyorum ama bazen azalıyor ramazanda özellikle 5 saat filan ama bu testler varken 6.30 7 saat civarındaydı. Ve de alt ast değerlerim yüksek hem yüksek proteinli beslenmeden bilirsiniz hemde kreatin kinaz creatin kullandığım için ve de kas yıkımından olduğunu düşünüyorum ama önemli olan testosteron.
      GÜNCEL KAN TESTİM: 

    • Yazan: lordboethiah
      Herkese iyi günler iyi forumlar.
      Only testo kürümün 4. haftasını kapatırken şunu farketmeye başladım, ufacık şeylere aşırı tepki göstermeye başladım. 
      Çok basit durumlar karşısında içim öfkeyle doluyor. Bu durumu daha hafif nasıl atlatırım arkadaşlar?
    • Yazan: damdeok
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      10 haftalık bir bulk kürü yapmak istiyorum. Daha önce bi kere only testo kürü bir kere testo masteron dbol kürü yapmıştım. Şimdi testo boldenon yapmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Sizce doğru mu düşünüyorum?  Testonun yanına bolde dışında ne eklesem gelişimim optimum düzeyde olur? NOT:
      Tren, npp ve deca kullanmak istemiyorum onlar dışındaki önerilere açığım. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      180 boy 79 kg 26 yaş spor geçmişim 4 yıl Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: okanngkc
      Merhaba arkadaşlar, selamlar
      Pazartesi günü başlayacağım ilk kürüm için bilgi ve desteğinize ihtiyacım var.
      KİŞİSEL VERİLERİM
      YAŞ: 24
      BOY: 187
      KİLO: 95
      KÜR PLANLAMAM
      TEST. E 500MG 
      DECA 300MG 
      BOLDENONE 400MG
      KORUYUCU VE VİTAMİNLER
      NAC600, ZINC220, BENEXOL B12, BLACK GUARDIAN, MONSTER PAK, ALPHA KING, FLEX COMPLEX, OMEGA 3, D-VİTAMİNİ, ESTER-C, ENGİNAR SUYU, BİTKİSEL KÜR PRO V2
       
      Hocalarım, arkadaşlarım planlamam hakkında her türlü fikir ve yardımınıza açığım. 24 hafta yapmayı düşünüyorum. Kürün başında test. e, deca, boldenon ile direkt başlamalıyım yoksa decayı sonradan mı dahil etmeliyim? Artı olarak eklemem gereken veya sürecimi baltalayacak, çıkarmam gereken koruyucular ve dikkat etmem gereken şeyler hakkındada yardıma ihtiyacım var. Kür öncesi kan değerlerim ve güncel formumu ekte bulabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻 
          

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×