-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Cuneyt
Merhaba arkadaşlar,
Trenbolone acetat küründeyim ama inanılmaz derecede bi halsizlik var üzerimde antreman yapamıyorum hatta evden bile çıkasım gelmiyor. @GHOST @metinav @otopsicikedi @rastlantisal
Bu sorun tiroidlerle alakalı olabilir mi ? ve eklemeyi unuttum sürekli terliyorum oturduğum yerde bile.
-
Yazan: roddy0
Arkadaşlar bu konuyu genc kardeslerime bilgi amaciyla yaziyorum psikolojiniz bozuksa asla küre girmeyin hele ki trenbolone ise asla ve ASLA.
Dün gece karbonmonoksit gazı ile intihar etmeye kalktim fakat gazı actiktan 20 saniye sonra pişman olup disariya koştum, treni kestigim halde bu düşünceler aklimdan asla ve asla cikmiyor psikolojiniz kotuyse asla girmeyin hayatimda bir ton sorun var ve bilmiyorum bi üşengeçlik var üstümde duzeltmiyorum ve de duzeltemiyorum sonumu az çok tahmin edebiliyorum ben ettim siz etmeyin
-
Yazan: novadrum
Herkese merhabalar,
Tren küründe 4. Haftaya girdim.
tren winstrol testosteron masteron Sormak istediğim sorulara:
Küründeyim şu an için kalsiyum çinko magnezyum kullanıyorum harici olarak kullanmam gereken destekleyici var mıdır? Birde kan testi için haftaya kan vereceğim sonuçlara göre tecrübeli abilerimden kardeşlerimden destek alabilir miyim ? Teşekkürler.
-
Yazan: slymnplt
Merhaba. 16 haftalık 500 mg tren 250 test kürümün 3.haftasına giriş yaptım. İkisi de uzun ester. Benim sorum şu, tren hakkında ciddi etkiler duydum sinir uykusuzluk aşırı terleme benzeri ancak hiçbirini yaşamıyorum. Tren Enanthate kaçıncı haftada tam etkisini göstermeye başlar ve bunu nasıl anlarım? haftada 2 enjeksiyon yapıyorum. pazartesi 250 test 250 tren, cuma 250 tren.
diyetim kabaca vücut ağırlığı x2,5 protein, 1-1.5x yağ, kalan karbonhidrat 4k kalori günlük. 3k'sı temiz, kalan 1k çok masum değil.
Antrenman her bölge haftada 2x, ağır.
Şimdiden teşekkürler.
-