Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kola001

Ilk kür - steroid oranları nasıl olmalı - yardım

Önerilen İletiler

kola001    0

İlk kürüm nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz ?

Maksimum kalıcı kas kütlesi almak istiyorum. Hocalarım yardımcı olur musunuz ?

Boy: 170

Kütle: 89.3

Vücut yag oranı: %16 - %18

Benim seviyemdeki bir kişi örnek veriyorum ''Boldenon Testosteron'' gibi steroid ve çeşitlerini ne kadar oranlarda almalı ?

Yardımcı olur musunuz ?

Vücut ölçüleri ---

Omuz: 137

Gögüs: 112

Biceps(Kol): 40  -  Ön kol: 34

Bel (Karın): 90

Kalça: 100

Bacak: 62   -   Kalf: 42

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kola001    0

Hocam dediginiz gibi %10  %12 oranına düşürücem. Yaşım 20 - 21  bu arada

BB Spor geçmişim 3 yıl kadar  daha önce profesyonel olarak  3+3 yıl yüzme kariyerim var. Boyuma göre nereden baksanız 20 Kg agırım agır kilolar kaldıyorum ama artık artmıyor  kas kütlesi.

Beslenme ve antreman programlarını iyi biliyorum bilmedigim konu

Maksimum verim alabilecegim kür ve özellikle bu kürün oranları nasıl olmalıdır   yardım eder misiniz ? 

M4jeste

tarihinde kola001 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    133

yağ oranı konusu gerçekten önemli. ben ilk kürüme %15-16 civarı yağ oranı ile başlamıştım, pişman oldum :) 

gelişimi gözlemlemen zor oluyor, ayrıca kür içinde alınan yüksek kalorilerden dolayı yağ oranı iyice artıyor.

Standart başlangıç kürlerinden yapabilirsin;

haftalık; 500mg Testosteron - 400-500mg Boldenon (paran varsa Primobolan)

14-12 hafta.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Bence formunuz zaten iyi daha cürretkar davranabilirsiniz ilaç seçimi konusunda boya oranla ölçüler felan baya iyi dolu dolu vucudunuz her ilacı tolere edebilecek seviyede ben sizin yerinizde olsaydım ilk kürümü formumu tam ortaya çıkartacak sekilde 8 hafta bir definasyon kürü yapar bi ne var ne yok görürdüm. yüzde 10 seviyesine indiğinizde de tahmini +82 lerde bırakabilirseniz kendinizi beslenmenizle birlikte ardından clean bulk şeklinde ilerleyebilirsiniz ve bu seviyeye geldiğinizde her ilacı girebilirsiniz. Hakkını verebilecek vucuda sahip olmuş olursunuz tabi profesyonel bir yardım almalısınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kola001    0
tolgacan94, 12 saat önce yazdı:

Bence formunuz zaten iyi daha cürretkar davranabilirsiniz ilaç seçimi konusunda boya oranla ölçüler felan baya iyi dolu dolu vucudunuz her ilacı tolere edebilecek seviyede ben sizin yerinizde olsaydım ilk kürümü formumu tam ortaya çıkartacak sekilde 8 hafta bir definasyon kürü yapar bi ne var ne yok görürdüm. yüzde 10 seviyesine indiğinizde de tahmini +82 lerde bırakabilirseniz kendinizi beslenmenizle birlikte ardından clean bulk şeklinde ilerleyebilirsiniz ve bu seviyeye geldiğinizde her ilacı girebilirsiniz. Hakkını verebilecek vucuda sahip olmuş olursunuz tabi profesyonel bir yardım almalısınız.

SaSayın hocam ben definasyon yapıcam ama bunu steroidlerle yapmayı düşünmüyorum çünkü Definasyon tamamem beslenme ile alakalı her ne kadar ilaçların etkileri büyük olsada ilk definasyon kürü düşünmüyorum. Normal olarak  yapıcam definasyon'u % 12 %10 sevilerine Yeşil çay + Mate yapragı + Clen ile düşmeyi düşünüyorum. (Clen'i ilk kez kullanıcam)  

Daha sonra BULK kürü yapıcam  şimdi hocam ben maksimum temiz kas kütlesi almak için hangi ilaçları  hangi dozda almalıyım ? 

(Boldenon ? Deca ? Testosteron Eath ? Testosteron Cypionate ?  Sustanon ? Primabolon ? Hangisi daha iyi olur benim için ?)

Petpid kullanmak istiyorum ayrıca ama kullanmalı mıyım ? desteklemek için özellikle kas kütlesinin kalıcı olması için ?

( Follistatin 344 Myostatin + CJC  1295 Dac & No Dac + GHRP 6 )

tolgacan94

merkar, 13 saat önce yazdı:

Standart başlangıç kürlerinden yapabilirsin;

haftalık; 500mg Testosteron - 400-500mg Boldenon (paran varsa Primobolan)

14-12 hafta.

Hocam  şimdi söyle yukarıdaki kür planını önerdiniz bu kür bana maksimum kazanç saglaması için yanına baska ne ekleyebilirim ?

0.  Petpid ekleyebilir miyim çünkü ben bu kas kütlesinin kalıcı olmasını istiyorum  ?

1. Şimdi hocam Boldenon - Primabolon arasında nasıl bir fark var ?

2. Hangisi bana daha fazla kazanç saglar  kas kütlesi olarak ?

3. Hocam birde mesela bu kürü bitirdim diyelim (kimse bilemez ama) ama aşagı yukarı bana ne kadar kütle katar  bu ilaçlar ?

merkar

M4jeste, 6 saat önce yazdı:

testo bolde 500 400 girebilirsin yada 500 500 14hafta

Sayın hocam başlangıç için bana bu kür planını önerdiniz  çok teşekkür ederim bu arada aklınızda olan benim gibi kütleli birisi için başka önerebileceginiz steroid çeşitleri var mıdır ? Anabolik ve androjenik etki bakımından daha fazla  kalıcı temiz kas kütlesi yaratan önerebileceginiz ilaçlar var mı ?

(Boldenon ? Deca ? Testosteron Eath ? Testosteron Cypionate ?  Sustanon ? Primabolon ? Hangisi daha iyi olur benim için ?)

Petpid kullanmak istiyorum ayrıca ama kullanmalı mıyım ? desteklemek için özellikle kas kütlesinin kalıcı olması için ?

Sayın Hocam birde mesela bu kürü bitirdim diyelim (kimse bilemez ama) ama aşagı yukarı bana ne kadar kütle katar  bu ilaçlar ?

M4jeste

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214
kola001, 49 dakika önce yazdı:

Yeşil çay + Mate yapragı + Clen ile düşmeyi düşünüyorum.

yanına yohimbine de ekleyebilirsin yağ yakımına etkisi bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

kola001, 50 dakika önce yazdı:

Daha sonra BULK kürü yapıcam  şimdi hocam ben maksimum temiz kas kütlesi almak için hangi ilaçları  hangi dozda almalıyım ? 

Bir definasyonunu yap kütlenin ne kadarını korudun onu görelim bence fakat zaten doğal sınır seviyelerinde olacağını tahmin ediyorum ve spor bilinci oturmuş biri olmandan ötürü senin yazdığın o ilaçların hepsi sana yarar sağlayacaktır. Hatta 400 boldenon sana hafif kalacaktır girersen minimum 600 seviyesini bence görmelisin. Uzun geçişli bir kür yapılabilir Testonun sabit gidip anabolizanın değiştiği şekilde.

Peptidler konusu ise bütçe meselesi. Orjinalini aldığın zaman her zaman etkisi azalmadan devam edecek vucudunda zaten olan hormonların direk taklidi olduğundan alışma vb durumlar olmuyor anabolizanlar gibi. Paran var ise Follistatin344 her zaman iyidir bulk kürlerinde ben ghrp 6 yı hem iştah hemde yağlanmayı azaltması yönünden çok sevdiğimden zaten öneririm. Forumda bunların etkisini yazan günlükler mevcut oralardan bakabilirsin.Peptidde önemli nokta orjinallik mevzusu paran yoksa hiç girmemelisin 100 liraya peptid alırsan hergün enjeksiyon olduğunla kalırsın açıkçası birde içerisine ne koydukları belli değil insulin vb maddeler koyabiliyorlar acıktırma hisleri için baya tehlikeli hal alabiliyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kola001    0
tolgacan94, 19 saat önce yazdı:

Bir definasyonunu yap kütlenin ne kadarını korudun onu görelim bence fakat zaten doğal sınır seviyelerinde olacağını tahmin ediyorum ve spor bilinci oturmuş biri olmandan ötürü senin yazdığın o ilaçların hepsi sana yarar sağlayacaktır

Sayın hocam ilk öncelikle definasyonumu yapıcam 82 - 84'den aşagı düşcegimi sanmıyorum çünkü 4 ay gibi bir sürede düşücem yüksek ihtimalle daha sonra belirli bir süre sonra normal devam edip küre girmeyi düşünüyorum.

Uzun geçişli bir kür yapılabilir Testonun sabit gidip anabolizanın değiştiği şekilde.

Sayın hocam burada bahsettiginiz kür Testosteronun sabit kaldıgı anabolizmanların degiştigi  şekilde demişsiniz beni aydınlatırmasınız mesela kaç haftalık bir kür hangi anabolizmanları kaç hafta şeklinde kaç oranlarında aşagı yukarı kullanıcam açıklarsanız sevinirim. Bu anabolizmanların vuctta kaç haftadan sonra etkisini kaybettigini ?  Tesekkür ederim bu arada hocam size tekrardan saygılar

Birde hocam Post Satkıl Terapi varmış bu uzun geçişli kürlerde kür içi  tedavi nasıl yapılmalı ?

Peptidler konusu ise bütçe meselesi. Orjinalini aldığın zaman her zaman etkisi azalmadan devam edecek vucudunda zaten olan hormonların direk taklidi olduğundan alışma vb durumlar olmuyor anabolizanlar gibi. Paran var ise Follistatin344 her zaman iyidir bulk kürlerinde ben ghrp 6 yı hem iştah hemde yağlanmayı azaltması yönünden çok sevdiğimden zaten öneririm. Forumda bunların etkisini yazan günlükler mevcut oralardan bakabilirsin.Peptidde önemli nokta orjinallik mevzusu paran yoksa hiç girmemelisin 100 liraya peptid alırsan hergün enjeksiyon olduğunla kalırsın açıkçası birde içerisine ne koydukları belli değil insulin vb maddeler koyabiliyorlar acıktırma hisleri için baya tehlikeli hal alabiliyor

Sayın hocam dediginiz gibi ucuz ürün alma taraftarı degilim Petpidleri bu siteden temin etmeyi düşünüyorum güvenilir bir site oldugunu düşünüyorum her ne kadar güvenilir olsada buradan aldıgım petpidleri bir labaratuvar kontrolu yaptırmadan vucuduma sokmayı düşünmüyorum steroidler içinde aynısı geçerli çünkü saflık oranları önemli benim için önemli gidip düşük ilaç yada çalışmayan ilaçlarla ugrasmak istemiyorum. Ama bu siteye güveniorum ve  sizde bana çok yardımcı oldunuz tesekkür tekrar .

tolgacan94

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

son formunuzu görmeden dozaj hesaplaması yapmanın manası yok fakat testo deca başlayıp ardından testo boldenon devam edilebilir yada testo boldenon yerine güzel bir definasyon kürü yapılabilir eğer buradan alacaksanız ürünleri zaten burak hoca size kür planı ilaç seçimi pct mct gibi konularda tam destek verecektir. 

info@peptidtürkiye.com dan ulaşabilirsiniz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kola001    0

Hocam çok tesekkür  ediyorum  yardımlarınız için  daha definasyondan önce net belli olmaz dediniz ama  size bir kür çizelgecesi atıcam  sizce benim için uygunmudur cevabınızı bekliyorum ?

Boldenon ile  B vitamini  birlikte kullanılmalımıdır yanlışmıdır (Dodex 1000 mcg Eczane) ?

1.Hafta 300 mg Testosterone enanthate 300 mg boldenon + 30 mg dianabol-günlük 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

2.Hafta 400 mg Testosterone enanthate 400 mg boldenon + 30 mg dianabol-günlük 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

3.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 400 mg boldenon + 30 mg dianabol-günlük 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

4.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 400 mg boldenon + 30 mg dianabol-günlük 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

5.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon + 30 mg dianabol-günlük 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

6.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon + 30 mg dianabol-günlük 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

7.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon + 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

8.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon + 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

9.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon +  50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

10.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon + 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

11.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon + 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

12.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon + 50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

13.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon +  50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

14.Hafta 500 mg Testosterone enanthate + 600 mg boldenon +  50 mg proviron-50 mg zinko + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C + 200 mcg Follistatin 344 (2x100 Sabah ve Ant önce) + 300 mcg Ghrp-6 (2x150 Sabah yatmadan önce)

16.Hafta 30 mg Nolvadex + 100mg klomen + 1500 i.e. hcg x2 + Devit-3 100.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C

17.Hafta 30 mg Nolvadex + 100mg klomen + Devit-3 200.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C

18.Hafta 30 mg Nolvadex + 100mg klomen + Devit-3 300.000 I.U/ml + Günlük 1 tablet omega 3 6 9 + Günlük 1 tablet Ester C

tolgacan94

Hocam bu kür  aşagı yukarı sizce benim için uygunmudur kontrol  eder misiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: symbol
      Herkese selamün aleyküm hocalarım kardeşlerim
      Benim aklıma takılan bir konu var ve bu benim aklımı çok kurcalıyor belki size de denk gelmiştir 
      Bir ilaç alırken işte yarışmacılar için ayrı normal insanlar için satılan ilaç tarzı muhabbetler var bu olayın gerçeklik payı nedir yani atıyorum 2 kişi var birinin satıcı ile arası iyi diğeri de ilaç arıyor satıcı işte bu ilaç yarışmacı için sen vur diğerini sat tarzı bir muhabbet var mı biraz karışık anlattım ama inşallah anlamışssınızdır
    • Yazan: haadkhann
      iyi bir sarm markası tavsiyesi istiyorum öğretmen sevgisi bana yardımcı olmuyor 4 aydır stok istiyorum ama hep bitiyor yardıma ihtiyacım var para sorun değil ama orjinal bir şey istiyorum orjinal birşey istiyorum zararlı sahte maddeler almaktan endişe ediyorum
    • Yazan: karaeski_26
      İlk kürüm nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz ?
      Maksimum kalıcı kas kütlesi almak istiyorum. Hocalarım yardımcı olur musunuz ?
      Boy: 170
      Kütle: 88.3
      Vücut yag oranı: %14 - %16
      22 Yaşındayım  Spor geçmişimde şu şekilde 4 Yıl Fitness (Body) + Daha önceki yıllarda 4 Yıl Yüzme (Profesyonel)
      Benim seviyemdeki bir kişi örnek veriyorum ''Boldenon Testosteron'' gibi steroid ve çeşitlerini ne kadar oranlarda almalı  veya önerebileceginiz başka kür çeşitleri var mı ?
      Yardımcı olur musunuz ?
        Vücut ölçüleri ---
      Omuz: 137
      Gögüs: 112
      Biceps(Kol): 40  -  Ön kol: 34
      Bel (Karın): 88
      Kalça: 100
      Bacak: 62   -   Kalf: 42

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.