Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Deca-Dianabol Kürü Mantığı

Önerilen İletiler

Loving    9.264

Birçok sporcu gelişiminin durduğundan ve artık gelişemediğinden yakınmakta. Bu noktada steroidler sporculara ''bilinçli'' kullanıldığı takdirde zaradan ziyade yarar sağlamaktadırlar. Temel prensipler üzerine kurulu kürleri doğru algılayıp uygulamayı da doğru yaptıktan sonra güzel ve kaliteli bir gelişim kaçınılmaz olmaktadır.

 

Bu kür incelemesinde ilk defa küre girmeyi düşünen arkadaşlar için bir çalışma hazırladım. Kürdeki dozajlar ortalama bir kilo düşünülerek yazılmıştır. Başlangıç seviyesi için birçok alternatif kür var,ben en çok bilineninden başlayacağım. Zamanla diğerleri de gelecek.

 

1.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin-günlük 40 mg danabol-günlük 50 mg proviron

 

2.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin-günlük 40 mg danabol-günlük 50 mg proviron

 

3.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin-günlük 40 mg danabol-günlük 50 mg proviron

 

4.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin-günlük 40 mg danabol-günlük 50 mg proviron

 

5.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin-günlük 40 mg danabol-günlük 50 mg proviron

 

6.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin-günlük 40 mg danabol-günlük 50 mg proviron

 

7.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin- -günlük 50 mg proviron

 

8.hafta 500 mg testostorone enanthate-400 mg deca durabolin--günlük 50 mg proviron

 

9.hafta 500 mg testostorone enanthate-günlük 50 mg proviron

 

10.hafta 500 mg testostorone enanthate-günlük 50 mg proviron

 

11.hafta 500 mg testostorone enanthate-günlük 50 mg proviron

 

 

 

Kürün kaba çizelgesi bu şekilde. Bu çizelgenin mantığını anlamak önemli. Kürümüzün başrollerinde üç farklı steroid bulunmakta. Bunlardan ilk Testosterone Enanthate. Androjenik bir steroid olan Enanthate türevinden oluşan bu ilaç,kürümüzün ''androjen ilaç'' kısmında yer almakta. Androjen kelimesini açacak olursak,kısaca erkeklik hormonu maddesi diyebiliriz. Bu madde her iki cinste de bulunmaktadır ve böbrek üstü bezinin kabuk kısmında salgılanmaktadır. Erkeklerde androjenik faaliyetler yüksekken,kadınlarda ise östrojenik faaliyetler yüksektir. Androjenik bir ilacı küre koymamızın iki temel nedeni var. İlki,testosterone seviyesi ne kadar yükselirse kas yapımı o kadar hızlanır,kas kazanımına katkısı olur. İkincisi ise çizelgede adını gördüğünüz Deca Durabolin ve Dianabol gibi anabolik ilaçların östrojenik yan etkilerinden korunmak.

 

 

 

Yukarıda bahsettiğim Deca ve Dianabol'e gelelim. Bu iki ilaç ise kürümüzün ''anabolizan'' kısmında yer almakta. Anabolizan tanımını kısaca yapacak olursak,erkeklik hormonu iskeletine sahip olan ama erkekleştirici özelliği kısıtlanmış sentetik ilaçtır diyebiliriz. Kürlerde anabolizan maddeler genelde patlamayı ve gelişmeyi sağlarlar ve vücut reseptörlerine bağlanış tarzlarına göre vücutta yan etkilere neden olabilirler. Testosterone maddesini açıklarken anabolizanların yan etkilerinden korunmak için alındığını aynı zamanda da kas gelişimine katkıda bulunduğunu belirtmiştim. Yine testosterone gibi anti-östrojenik maddeler özellikle östrojen üzerinden reseptörlere bağlanan ilaçların yan etkilerini azaltabilir,fazla alındığında ise tüm etkilerini kısıtlayabilir. Bu bağlamda Deca ve Dianabol östrojen üzerinden reseptörlere bağlandığı için kürümüzde hem testosterone alıyoruz hem de Proviron tablet (çok kuvvetli olamayan bir anti östrojen).

 

 

 

Kulllanacağımız maddelerin kısaca neye yaradığını öğrendiğimize göre,artık küre başlayabiliriz. Kürümüzün amacı hacim ve ölçü kazanmak üzerine bu yüzden uzun esterli (kana geç karışan) ilaçları ilk kürümüz olduğu için tercih ediyoruz. Uzun ester olduğu için haftalık enjeksiyon günleri haftada bir veya iki gün olabilir. Kürde bulunan Dianabol tablet ise ''kick start'' amaçlı konulmuştur. Bunun amacı,iki uzun esterli ilaç devreye girene kadar vücudu küre hazırlaması ve iyi bir başlangıç vermektedir. Çizelgeden de anlaşılacağı üzere Dianabol 6.haftadan sonra kürden çıkmaktadır. Bu süreçte diğer iki ilacımız kanımıza karışmış ve maksimize olmaya başlamış olacaktır,Dianabol artık karaciğeri yormaktan başka bir işe yaramayacağı gibi etkisini de yitirdiğinden kürden çıkarılmıştır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ZYZZ    37

Dianabol bir kere kullandım bir daha tövbe belkide bende böyle oldu sadece 1,2 haftada HULK oldum tabi bir kütlem ve altyapım üzerine konuşuyorum ama ne zaman kür içinde Dianabol bitti vücut 2 günde tüm suyu verdi ve ben eski kütleme döndüm ayrıca vücuduma verdiğim zararla kaldım 1 hafta böbrek ağrısı 1 haftada bariz görme bozukluğu yaşamıştım ama herkeste böyle olacak demiyorum arnold ise Dianabol farklı bakış açısı var sabah kahvaltılarında çerez niyetine gömüyormuş sanırım :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Merhaba;

 

1.Deca kürlerinin pct si çok daha fazla önem taşıdığından keşke pct olarak da bizi bilgilendirseydiniz. malum bu tür hazır kürler her yerde yazılı ancak böyle bir kürün pct sini nasıl yapılması konusunda açıklamalara ihtiyacı var insanların diye düşünüyorum.

 

2. olarak "Dianabol artık karaciğeri yormaktan başka bir işe yaramayacağı gibi etkisini de yitirdiğinden kürden çıkarılmıştır." Dianabolun tam olarak nasıl etkisini yitirmiş onu anlamadım? yani 6. haftada etkisini yıtırdıgı için mi çıkarıyorsunuz yoksa artık dianabol mu kullanmıyorsunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    50

matasoy,

 

Benim de açtığım bir konu var ancak orada Anapolon var Dianabol yerine. Ancak yine de orada yeterine PCT ve kür içi korumadan bahsettim. Orada yazdığım Anapolon yerine 30 mg Dianabol var gibi düşün sen : ) Onu incelemeni öneririm.

 

viewtopic.php?f=23&t=878

 

Dianabol konusunda bir araştırma okumuş değilim ancak çevreden duyduğum kadarı ile karaciğerin 6. haftadan sonra oluşacak toksiteyi tolere edemeyeceği için bırakılıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×