Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Test-enjoyer

Only testosteron kürüm hk.

Önerilen İletiler

Uzun zaman önce steroid geçmişim oldu ve baya bir senedir ilaç kullanmadım şimdi ise tekrardan başlamak istiyorum ve uzun soluklu olmasında karar verdim.

Asıl merak ettiğim soru pct yapıp tekrar küre girme imkanım var, işim ve ortam elveriyorken kesmek istemiyorum fakat sonradan geri dönme ile "Fertility" sorunu yaşamaktan baya çekiniyorum.

Kür boyunca kullancagım ilaçlar listesi;

500mg test e

haftada 2x 250ui HCG (1 yıl b&c yapacaksam kesmiycem)

----

Saç korumak için;

dutasteride 2mg 

oral minoxidil 2.5 mg

ru58841 topikal

---

Kardiyovasküler Koruma;

Telmisartan 20mg ila 40mg

Nebivolol 5mg  tercihen ikisi çok gelir duruma göre 

---

Lipidler

Ezetimibe (10 mg)

Citrus Bergamot

Fish Oil (2g EPA/DHA)

TUDCA (500 mg)

---

Sivilce problemi olursa;

Isotretinoin / Roaccutane (10 mg)

---

Antioksidanlar & Hücresel Sağlık;

CoQ10 200mg

---

Genel olarak düzenli kan testleri tabiki olucak.

bunlarla blast&cruise devam mı yoksa pct mi mantıklı ? Mantık acısından pct gereksiz geldi fakat yukarıda belirttiğim gibi ileri Fertility problemi olmasından korkuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    423

Only testoda topikal ru kullanmanın hiç bir anlamı yok dutasterid zaten dht'yi inanılmaz azaltıyor oral dutasterid yerine finasteridi tercih ederdim yerinde olsam, küründe oral yok tudcaya ihtiyacın yok, statin kullanmıyorsun coq10 ihtiyacın yok, dht blocker sivilceyi engelleyecek accutane ihtiyacın yok, küründe kolesterolü pek yükseltebilecek bir şey yok ezetec ve citrus bergamota da muhtemelen ihtiyacın olmayacak ancak doğal halinde ldl 100 üzeriyse kullanmanda fayda var, tansiyon

takibi yapmadan telmisartana, nabzın yükselmiyorsa nebivolole ihtiyacın yok, oral minoxidil de dirençli tansiyon için kullanılır ve nabız artışı yapabilir eğer minoxidilin arttırdığı nabzı nebivolol ile dengelemeye kalkarsan 2 tane güçlü tansiyon ilacı kullanmış olacaksın muhtemelen hipotansiyon sorunu yaşayacaksın bunlar yerine oral finasterid + topikal minoksidil ve ketokonazol kullanabilirsin eğer halihazırda bir saç dökülmen yoksa hiç birini kullanmamanı tavsiye ederim, hcg testis atrofisini önler sperm sayını da uzun süre yüksek tutar kalıcı kısırlık pek görülen bir şey değil cruise'da fsh analogu ve hcg ile bile çocuk yapabilirsin sadece maliyeti yüksek.

• Beğen 3
  • Jest 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    78

Merhaba,

Only testoda uğraşacağın değerler E2, Kolestrol değerleri ve HGB-HCT.

500mg çok fazla, yüksek aromatizasyon ile uğraşırsın, ilacın doluysa arimidex olmadan 500mg gidemezsin haftalık E2 100'ün üzerine atar. 250mg olabilir.

Bi de HCG koymuşsun o da E2'yi iyice zıplatacak. O E2 değerlerinde hiç ereksiyon bekleme.

Kolestrol için reta koyabilirsin formuna göre dozunu ayarlarsın. Kolestrol profilini çok güzel düzeltiyor. İnsülin hassasiyetini harika bir noktaya taşıyor.

HGB-HCT'yi de takip edip çok yükseldiklerinde kan bağışı yapman lazım düzenli olarak.

1 sene gibi uzun kullanacaksan ve elinde varas HCG mantıklı. Testis atrofisini önlemiş olursun. Ama E2'yi güzel yönetmen lazım. Senin doz da mantıklı

Geriye kalan saydığın tüm takviyeler bence gereksiz. Reta koymaz isen LDL düşürmek için citrus bergamot olabilir, ama o da ne kadar efektif bu konuda ben hiç kullanmadım bilmiyorum.

Türkiye dışında mı yaşıyorsun HCG ve Citrus bergamotu'u nereden bulacaksın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lorderlik    3

Ezetimibeye gerek yok 500 testodan lipitlerin zaten fazla bozulmayacak beslenmene dikkat ettiğin sürece, dutasterid finasterid tarzı ilaçlardan ben şahsi olarak nefret ediyorum insanların yaşadığı yan etkilerden dolayı ama hcg kullanman bunları engelleyebilir yine de temkinli olmak lazım bir yan etki yaşarsan nörosteroid takviyesi yapman gerekebilir telmisartan kullanılabilir ama gerçekten gerek var mı nebivolol ise hiç gerekli değil 500 testo için beta blockera ihtiyaç duymayacaksın sivilce olursa accutane demişsin accutane bu dünya üstündeki en kötü ülaçlardan biri yasaklanması ve toplatılması gerekiyor yine şahsi fikrim ayrıca zaten kürde olan birinin accutane kullanmaması gerekiyor bence bu kadar toksik bir şeyi vücuduna sokma sadece ciğer yiyerek bile çözebilirsin sivilce sorununu inan bana, aromatizasyon konusuna gelirsek tahlil vermeden belirti vermeden ai başlama benim 500 testoda e2 42 çıkmıştı 0 ai ile genetik olarak doğal e2 seviyeni düşün yüksek estradiol belirtileri var mı düşün göz önünde bulundur belki hiç gerekmeyecek tahlilde çok yüksek bi değer çıkmadığı sürece yan etki yaşamadığın sürece ai başlama. Kısacası temkinli olacağım diye gereksiz miktarda farklı farklı ilaç sokup her şeyi daha da karmaşıklaştırmaya, ezbere iş yapmaya gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    4
Wassat26, 1 saat önce yazdı:

Merhaba,

500mg çok fazla, yüksek aromatizasyon ile uğraşırsın, ilacın doluysa arimidex olmadan 500mg gidemezsin haftalık E2 100'ün üzerine atar. 250mg olabilir.

Bi de HCG koymuşsun o da E2'yi iyice zıplatacak. O E2 değerlerinde hiç ereksiyon bekleme.

Kolestrol için reta koyabilirsin formuna göre dozunu ayarlarsın. Kolestrol profilini çok güzel düzeltiyor. İnsülin hassasiyetini harika bir noktaya taşıyor.

HGB-HCT'yi de takip edip çok yükseldiklerinde kan bağışı yapman lazım düzenli olarak.

1 sene gibi uzun kullanacaksan ve elinde varas HCG mantıklı. Testis atrofisini önlemiş olursun. Ama E2'yi güzel yönetmen lazım. Senin doz da mantıklı

Geriye kalan saydığın tüm takviyeler bence gereksiz. Reta koymaz isen LDL düşürmek için citrus bergamot olabilir, ama o da ne kadar efektif bu konuda ben hiç kullanmadım bilmiyorum.

hocam reta için hangi markayı önerirsiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26, 1 saat önce yazdı:

Merhaba,

Evet şuanda avrupadayım ve ilaçlar ve teminatı konusunda problemim yok. Yanıtın için teşekkür ederim bu yazdıklarım genelde yabancı forumlarda paylaşılan şeyler bunları hepsini tabiki aktif kullanmıycaktım sadece elimde bulundurucaktam ne olur ne olmaz diye. Kür içinde hcg yüzünden e2 yüksek olucak demişsin fakat ai kullanmak benim için iyi bir seçenek bence . Herhangi bir sorun çıkana kadar sadece testo , hcg ve ai kullanıcam bir çoğu orda yanımda durucak sadece 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35, 2 dakika önce yazdı:

Bildiğimden değil fakat bana sorarsan markadan çok temin ettiğin kaynak önemli örnek vermek gerekirse yurtdısında arkadaşlarım çin ve ya hindistan gibi yerlerden baya yüklü şekilde alıyolar markasız ve komik olan tarafı çalışıyolar. Ama Türkiyeye bir şey geçirmek gerçekten zor olabiliyor , o yüzden dediğim gibi güvenilir kaynaktan alımlarını yap bana sorarsan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    78
Sinan35, 4 dakika önce yazdı:

Ben sadece zphc marka kullandım gayet düzgün çalışıyor ama tuzlu fiyat. Diğerleri hk bilgim yok

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
impulse101    13

aromatizeti kontrol etmen lazım sürekli benim gibi şanssız isen 250 testo ile 253 e2 değeri bile görürsün 5. haftalarda

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    423
Test-enjoyer, 5 saat önce yazdı:

Evet şuanda avrupadayım ve ilaçlar ve teminatı konusunda problemim yok. Yanıtın için teşekkür ederim bu yazdıklarım genelde yabancı forumlarda paylaşılan şeyler bunları hepsini tabiki aktif kullanmıycaktım sadece elimde bulundurucaktam ne olur ne olmaz diye. Kür içinde hcg yüzünden e2 yüksek olucak demişsin fakat ai kullanmak benim için iyi bir seçenek bence . Herhangi bir sorun çıkana kadar sadece testo , hcg ve ai kullanıcam bir çoğu orda yanımda durucak sadece 

Elinde bulundurabilirsin ihtiyacın olmazsa sonraki kürlerde kullanırsın özellikle bolde ve nor-19 giren kürlerde antioksidan ve anti infalamatuar takviyeler önemli oluyor curcumin ve boswella eklemlerde oluşan inflamatuar ağrılarda baya etkili benim dizlerime çok iyi geldi ağır antrenmanlar yapıyoruz doğal olarak eklemlerde inflamasyon artıyor antioksidan olarak da uzun salımlı c vitamini sabah akşam 500-1000mg kullanabilirsin yüksek doz bolde verilen farelerde yüksek doz c vitamini kullanımının böbrek değerlerinde inanılmaz fark yarattığı bir çalışma vardı, antioksidan olarak tokotrienol içeriği yüksek e vitamini, astaxanthin, nac kullanabilirsin tudcayı yağlı yemeklerden sonra en alt kaburganın altında ağrı hissedersen veya karaciğer değerlerin yükseldiyse oral kullanıyorsan kullanabilirsin avrupadaysan iherbde %20 indirim oluyor zırt pırt o zaman sipariş verirsen çok ucuza alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    7
berkay16, 14 dakika önce yazdı:

Elinde bulundurabilirsin ihtiyacın olmazsa sonraki kürlerde kullanırsın özellikle bolde ve nor-19 giren kürlerde antioksidan ve anti infalamatuar takviyeler önemli oluyor curcumin ve boswella eklemlerde oluşan inflamatuar ağrılarda baya etkili benim dizlerime çok iyi geldi ağır antrenmanlar yapıyoruz doğal olarak eklemlerde inflamasyon artıyor antioksidan olarak da uzun salımlı c vitamini sabah akşam 500-1000mg kullanabilirsin yüksek doz bolde verilen farelerde yüksek doz c vitamini kullanımının böbrek değerlerinde inanılmaz fark yarattığı bir çalışma vardı, antioksidan olarak tokotrienol içeriği yüksek e vitamini, astaxanthin, nac kullanabilirsin tudcayı yağlı yemeklerden sonra en alt kaburganın altında ağrı hissedersen veya karaciğer değerlerin yükseldiyse oral kullanıyorsan kullanabilirsin avrupadaysan iherbde %20 indirim oluyor zırt pırt o zaman sipariş verirsen çok ucuza alırsın.

Hocam kullamdığınız tüm koruyucuları yazabilir misiniz teşekkürler. Keşke berkay16 olsam....

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    423
yhy789, 47 dakika önce yazdı:

Hocam kullamdığınız tüm koruyucuları yazabilir misiniz teşekkürler. Keşke berkay16 olsam....

Şuan trt yapıyorum kür bitti

Sabah 500mg c, 1000mg nac, deve dikeni karışık bi ürün(ucuz diye aldım), pregnanolone, krom, k2, d vitamini, 5mg tadalafil

akşam 2200mg epa 880mg dha, curcumin, boswella, citrus bergamot(blasttan kalma kutu bitince kesicem), astaxanthin 12mg

yatmadan önce 500mg c, 1000mg nac, 320mg magnezyum bisglisinat, 30mg çinko, 250mg sensoril ashwagandha

küre girince başka şeyler de giriyor duruma göre dozlaeı artıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp