Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Jake

Uyku kalitesi ve lean kütle için subq tavsiyeniz ne olurdu?

Önerilen İletiler

Jake    0

Selamlar,

Forumu uzun süredir takip ediyorum, aranızda bu işleri çok iyi bilen tecrübeli arkadaşlar var. Kendi ufak kür/protokol deneyimim hakkında bilgi verip sizlerin tavsiyesini almak istedim. Agresif bir stack kesinlikle düşünmüyorum; hedefim yavaş, temiz ve kaliteli bir şekilde lean kütleyi az da olsa yukarı taşımak. Mümkün olduğunca az yan etkili ve sadece subq yoldan uygulanan eklemeler arıyorum.

Fiziksel Durumum & Geçmişim

• Boy: 168 cm
  • Kilo, 62 kg
  • Yağ oranım %11 civarı
  • Son 1 yıldır aralıksız haftada 5-6 gün aktif olarak spor yapıyorum (ağırlık + düzenli yaşam/beslenme disiplini).
  • Güncel Protokolüm:
  • Somatropin Günde 3 IU (Yatmadan önce alıyorum). Toplamda en az 6 ay devam etmeyi planlıyorum, şu an 1. ayımı geride bıraktım.
  • HGH Frag: Haftada 4-5 gün sabahları aç karnına yaptığım kardiyo öncesi 500 mcg vuruyorum.
  • Uyku ve Nabız durumu

Süre olarak her gün yeterince uyuyorum ancak uykum bir türlü yeterince derinleşmiyor, sabahları tam dinlenmiş hissetmeyle ilgili ufak sıkıntılarım var. Ayrıca Somatropin'e başladıktan sonra uykudaki ortalama nabzımın da biraz yükseldiğini fark ettim. Eskiden gece nabzım 49-50 civarındayken, bu son haftalarda 53-54 seviyelerine çıktı.

Sorum şu:

Hem uykumu derinleştirmek/kalitesini artırmak hem de yavaşça lean kütleyi desteklemek adına bu protokole yan ektisi minimum düzeyde olan, uykuyu iyileştirecek ve sadece subq kullanılan neler eklenebilir? (Örneğin ipamorelin, cjc dacsiz vb. şeyler bu duruma iyi gelir mi?) Tecrübeli arkadaşlar özellikle düşük dozajlı, sistemi çok yormayacak önerilerde bulunursa çok sevinirim.
Herkese iyi forumlar!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.139

antrenman öncesi veya sabahları hgh alabilirsin, gece almak zorunda değilsin. Eksojen büyüme hormonu kullanırken bir sektragog eklemek çok da verimli olmayacaktır, %1-%2 belki etki sağlarlar ama yerinde olsam bunun yerine testosteron eklerdim ama bunu istemediğini belirttiğine göre ekleyeceğin her şey para israfından öteye geçmeyecektir.

uyku kalitesi için magnezyum, çinko ve melatonin gibi takviyeler kullanabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jake    0

Fuhrer, 47 dakika önce yazdı:

antrenman öncesi veya sabahları hgh alabilirsin, gece almak zorunda değilsin. Eksojen büyüme hormonu kullanırken bir sektragog eklemek çok da verimli olmayacaktır, %1-%2 belki etki sağlarlar ama yerinde olsam bunun yerine testosteron eklerdim ama bunu istemediğini belirttiğine göre ekleyeceğin her şey para israfından öteye geçmeyecektir.

uyku kalitesi için magnezyum, çinko ve melatonin gibi takviyeler kullanabilirsin. 

Yabancı forumlarda TRT veya hormon kullanımıyla ilgili araştırma yaparken bazı kullanıcıların subq yani kullanacaksan şu esteri kullanma şeklinde yönlendirmeleriyle karşılaştım. Ancak yaptığım detaylı araştırmalarda, özellikle Sipionat ve Enantat gibi esterlerin de deri altı olarak güvenle kullanılabildiğine dair pek çok güncel kaynak ve kullanıcı deneyimi gördüm. Kafamın karışmaması ve süreci doğru yönetebilmek adına bu konuyu tecrübeli arkadaşlara sormak isterim. Ayrıca testosterona sıcak bakmama nedenim saç dökülmesinden korkuyor olmamdan kaynaklanıyor.

Bu konuda bilgim sıfıra yakın, soracağım sorular saçma ise kusura bakmayın lütfen.

Öncelikle bu bilgi doğru mu, yani Testosteron Sipionat ve Enantat kas içi yerine deri altı olarak kullanılabilir mi ve eczane ürünleri bu yönteme uygun mu? Eğer subq kullanılacaksa süreç nasıl işlemeli, hangi iğne uçları tercih edilmeli ve insülin ucu veya 27G gibi ince uçlar yeterli oluyor mu? Ayrıca ilaç yağ bazlı olduğu için enjeksiyon sırasında akışkanlık sorunu gibi zorluklar yaşanıyor mu ve dozaj sıklığını haftada bire ikiye bölmek bu kullanımda şart mı yoksa daha mı avantajlı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.139
Jake, 48 dakika önce yazdı:

Yabancı forumlarda TRT veya hormon kullanımıyla ilgili araştırma yaparken bazı kullanıcıların subq yani kullanacaksan şu esteri kullanma şeklinde yönlendirmeleriyle karşılaştım. Ancak yaptığım detaylı araştırmalarda, özellikle Sipionat ve Enantat gibi esterlerin de deri altı olarak güvenle kullanılabildiğine dair pek çok güncel kaynak ve kullanıcı deneyimi gördüm. Kafamın karışmaması ve süreci doğru yönetebilmek adına bu konuyu tecrübeli arkadaşlara sormak isterim. Ayrıca testosterona sıcak bakmama nedenim saç dökülmesinden korkuyor olmamdan kaynaklanıyor.

Bu konuda bilgim sıfıra yakın, soracağım sorular saçma ise kusura bakmayın lütfen.

Öncelikle bu bilgi doğru mu, yani Testosteron Sipionat ve Enantat kas içi yerine deri altı olarak kullanılabilir mi ve eczane ürünleri bu yönteme uygun mu? Eğer subq kullanılacaksa süreç nasıl işlemeli, hangi iğne uçları tercih edilmeli ve insülin ucu veya 27G gibi ince uçlar yeterli oluyor mu? Ayrıca ilaç yağ bazlı olduğu için enjeksiyon sırasında akışkanlık sorunu gibi zorluklar yaşanıyor mu ve dozaj sıklığını haftada bire ikiye bölmek bu kullanımda şart mı yoksa daha mı avantajlı? 

istediğinizi sorabilirsiniz, genel olarak sorulan çoğu soruyu cevaplıyorum. Mantık çerçevesi dışında sorulan ve tembellik edip ufak bir forum araştırmasıyla çözülecek soruları cevaplamıyorum. Sorduğunuz sorudan çıkarımım kas içi enjeksiyondan çekindiğiniz ve bu sebeple testosteron kullanmak istemediğiniz sanırım. Şahsen hiç bir şekilde deri altına yağ bazlı anabolik steroid enjekte etmezdim. Kullanacağınız çoğu ürün %2 BA %20 BB konsantrasyonuyla üretiliyor ve bundan kaynaklı benzil alkolün enjeksiyon bölgesini tahriş etmesine mütevellit PIP sorunları yaşamanız kuvvetle muhtemel. Bunun yerine kas içi enjeksiyonu tercih ederim.

Kas içi enjeksiyon konusu gerçekten oldukça basit bir mesele, bunu çözmeniz zaman alacaktır. Eğer öğrenmek isterseniz size bir taktik vereyim, enjeksiyonları eczaneden alacağınız bir vitamin ilacıyla veya benim kanaatimce en uygun ilaç olan "METACARTIN 1g/5ml IM/IV çözelti" ile öğrenin. Öncelik kas gruplarınız omuzlar olsun, omzunuzdan enjeksiyon yapın. Bölgeyi steril etmeniz dahilinde bu ilacı adeleye zerk edin. Bu ilaç IM/IV ve hatta SUBQ kullanıma da uygun olduğundan enjeksiyon tecrübesi kazanmanız açısından oldukça işe yarayacaktır. Tek sıkıntısı enjeksiyon sonrası 3-5 dakika fena bir ağrı hissedersiniz, bu da ilacın su bazlı olmasından kaynaklanır. Bu dediğim taktik ile 10-20-30 enjeksiyon yaparsanız zaten enjeksiyon sistemini kolaylıkla çözüp testosteron enjeksiyonuna geçebilirsiniz. Metacartin için overdose olma durumu söz konusu değil. Günde 15-20 ml enjekte ederseniz belki... Günlük 1 ml sınırınız olsun yine de ve bunu kardiyodan 30-45 dakika önce yaparsanız güzel bir pre cardio olur size. Hatta growth enjeksiyonunuzu da kardiyodan 2 saat önce yaparsanız lipoliz anlamında oldukça sağlam etki alırsınız.

Testosteronun saç dökmesi konusunda, size bir TRT önermeyeceğim. Çünkü güncel bir kan testiniz yok. Önereceğim doz 375 mg olacaktır muhtemelen. Bu da referansın oldukça üstünde tutacaktır değerinizi. Saç dökülmesi olayını yaşayabilirsiniz, yaşamanız dahilinde ilacı keserseniz PCT yapmanız gerekecek ve sistemi yeniden açmanız gerekecek. Bence bunun yerine kür süresince pazartesi perşembe şeklinde 250iu, 250iu HCG kullanın ve dökülme olduğu takdirde ilacı kesip açık döngünüzle devam edebilirsiniz. AHK-CU, GHK-CU tarız peptidler bu konuda size yardımcı olacaktır.

Undeconate esterini bulabilirseniz testosteronun haftada 1 enjeksiyon yeterli olacaktır, ama eminim bulamazsınız bulsanız bile çoğu enanthate oluyor içeriği. Direkt enanthate temin edip pazartesi perşembe enjeksiyon yapmalısınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    57
Fuhrer, 22 saat önce yazdı:

istediğinizi sorabilirsiniz, genel olarak sorulan çoğu soruyu cevaplıyorum. Mantık çerçevesi dışında sorulan ve tembellik edip ufak bir forum araştırmasıyla çözülecek soruları cevaplamıyorum. Sorduğunuz sorudan çıkarımım kas içi enjeksiyondan çekindiğiniz ve bu sebeple testosteron kullanmak istemediğiniz sanırım. Şahsen hiç bir şekilde deri altına yağ bazlı anabolik steroid enjekte etmezdim. Kullanacağınız çoğu ürün %2 BA %20 BB konsantrasyonuyla üretiliyor ve bundan kaynaklı benzil alkolün enjeksiyon bölgesini tahriş etmesine mütevellit PIP sorunları yaşamanız kuvvetle muhtemel. Bunun yerine kas içi enjeksiyonu tercih ederim.

Kas içi enjeksiyon konusu gerçekten oldukça basit bir mesele, bunu çözmeniz zaman alacaktır. Eğer öğrenmek isterseniz size bir taktik vereyim, enjeksiyonları eczaneden alacağınız bir vitamin ilacıyla veya benim kanaatimce en uygun ilaç olan "METACARTIN 1g/5ml IM/IV çözelti" ile öğrenin. Öncelik kas gruplarınız omuzlar olsun, omzunuzdan enjeksiyon yapın. Bölgeyi steril etmeniz dahilinde bu ilacı adeleye zerk edin. Bu ilaç IM/IV ve hatta SUBQ kullanıma da uygun olduğundan enjeksiyon tecrübesi kazanmanız açısından oldukça işe yarayacaktır. Tek sıkıntısı enjeksiyon sonrası 3-5 dakika fena bir ağrı hissedersiniz, bu da ilacın su bazlı olmasından kaynaklanır. Bu dediğim taktik ile 10-20-30 enjeksiyon yaparsanız zaten enjeksiyon sistemini kolaylıkla çözüp testosteron enjeksiyonuna geçebilirsiniz. Metacartin için overdose olma durumu söz konusu değil. Günde 15-20 ml enjekte ederseniz belki... Günlük 1 ml sınırınız olsun yine de ve bunu kardiyodan 30-45 dakika önce yaparsanız güzel bir pre cardio olur size. Hatta growth enjeksiyonunuzu da kardiyodan 2 saat önce yaparsanız lipoliz anlamında oldukça sağlam etki alırsınız.

Testosteronun saç dökmesi konusunda, size bir TRT önermeyeceğim. Çünkü güncel bir kan testiniz yok. Önereceğim doz 375 mg olacaktır muhtemelen. Bu da referansın oldukça üstünde tutacaktır değerinizi. Saç dökülmesi olayını yaşayabilirsiniz, yaşamanız dahilinde ilacı keserseniz PCT yapmanız gerekecek ve sistemi yeniden açmanız gerekecek. Bence bunun yerine kür süresince pazartesi perşembe şeklinde 250iu, 250iu HCG kullanın ve dökülme olduğu takdirde ilacı kesip açık döngünüzle devam edebilirsiniz. AHK-CU, GHK-CU tarız peptidler bu konuda size yardımcı olacaktır.

Undeconate esterini bulabilirseniz testosteronun haftada 1 enjeksiyon yeterli olacaktır, ama eminim bulamazsınız bulsanız bile çoğu enanthate oluyor içeriği. Direkt enanthate temin edip pazartesi perşembe enjeksiyon yapmalısınız.

Hocam konu dışı ama, HCG kür içi kullanımı doğru mu sizce? Haftalık 1000iu şeklinde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    76

derin uyumak istiyorsan , yatmadan 1 saat önce yarım atarax , 5 htp (solgar) , l-thenaine içmeni öneririm , sabah kalktığında hafif sersemlik olabilir kahvaltıdan sonra duzeliyor , kesintisiz uyursan (tuvalete kalkma vs olmadan ) sabah sersemlik olmaz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    57
gönderildi (düzenlendi)
0xhex, 2 saat önce yazdı:

derin uyumak istiyorsan , yatmadan 1 saat önce yarım atarax , 5 htp (solgar) , l-thenaine içmeni öneririm , sabah kalktığında hafif sersemlik olabilir kahvaltıdan sonra duzeliyor , kesintisiz uyursan (tuvalete kalkma vs olmadan ) sabah sersemlik olmaz 

Atarax gerçekten çok etkili yaz aylarında bazen çok terlediğim dönemlerde saç içimde görünmeyen egzama yaşıyorum ve geceleri uyuyamıyorum iğne batması gibi sağlı sollu önlü arkalı saç içimde batma yaşıyorum ara sıra ve atarax içip uyuduğumda hem batma bitiyor derin uyku çekiyorum.

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    76
klorsex, 1 dakika önce yazdı:

Atarax gerçekten çok etkili yaz aylarında bazen çok terlediğim dönemlerde saç içimde görünmeyen egzama yaşıyorum ve geceleri uyuyamıyorum iğne batması gibi sağlı sollu önlü arkalı saç içimde batma yaşıyorum ara sıra ve atarax içip uyuduğumda hem batma bitiyor derin uyku çekiyorum.

5 sene kullandım her gece :) , bırakalı 2-3 ay oldu, 5htp ve l-teanine ile devam ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11

Uyku büyük prblem ben de de özellikle antreman yaptığım güner antremanın saati ne olursa olsun büyük sıkıntı.

Bende uyku için bir çok takviye kullanıyorum Tahminen kortizol çok yükseliyor antremanda ayrıca kalori açığı daha da yükseltiyor.

Deliksiz 6 saat uyusam mutlu oluyorum son 3 gündür arada uyanık sürede olsa (Saat3 gibi uynaıyorum) 6saat 50 dakka civarı uyuduğumdan mutlu oluyorum.

Protein Ocean ın Relaxını aldım onun biraz işe yaradığını hissediyorum

Yoksa her gece zaten magnezium ve çinko içiyorum ayrıca Yatmadan evvel Glisinde içiyorum.

Zphc WEllnes mix ilk başlarda güzel etki etmişti (İpamorelin ve CJC1295) şimdi biraz azaldı gibi.

En son DSIP peptid aldım Grimlabs daha denemek nasip olmadı yakında ona başlayacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp