Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

alpxieg

5 aydır aktif bulk kürümde ilaç planlamasını nasıl değiştirmeliyim?

Önerilen İletiler

alpxieg    19

Merhaba herkese,

Yaklaşık 5 aydır kürdeyim. Bu süreçte çok fazla ilaç ekleme çıkarma yaptım, benim için çok verimli geçmedi. 500 mg testosteron ile başladım, 300 mg boldenon ekledim; boldenonu çıkarıp masteron ekledim, ardından trenbolon ekleyip testosteron dozunu düşürdüm vs. Sabit bir şekilde düzgünce ilerlesem muhtemelen çok daha fazla verim alacaktım. Şu an masteronu kesip 250 mg testosteron + reta ile karın kaslarını görene kadar diyete devam edip, ardından bulk yapmak istiyorum. Elimde çok fazla boldenon mevcut, dozajlama ve ilaçlar için fikrinizi istiyorum.

600 mg testosteron + 300 mg boldenon ve yanına NPP eklemeyi düşünüyordum normalde, ancak burada yüksek dozajlar hakkında uyaran çok insan görüyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli.

İlaçları şimdiden alıp kenara atacağım, güncel formumu aşağıya ekliyorum.

IMG_4064.png

IMG_4155.jpeg

IMG_4241.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.093
alpxieg, 6 dakika önce yazdı:

600 mg testosteron + 300 mg boldenon ve yanına NPP eklemeyi düşünüyordum normalde, ancak burada yüksek dozajlar hakkında uyaran çok insan görüyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli. İlaçları şimdiden alıp kenara atacağım, güncel formumu aşağıya ekliyorum.

testosteronu arttırmaktan korkma, olası testosterondan doğacak problemlerde zaten önlem alırsın. 875-1'lere çıkman o kadar da korkulacka bir durum değil.

Anabolik skoru gram veya mg cinsinden ölçmek mantıksız, 700 tren acetat 250 enanthate = 600 t.e 300 boldenon değildir. Veya 350 halotestin 200 enanthate = 300 npp 250 enanthate değildir. O yüzden yüksek kullan testosteronu korkma.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    12

şuan için testo reta yeterli,500 mg 300 bolde kullandığınız döneme ait e2 sonucunuz varmı dozajlamayı ona göre yapmak lazım ne çok dipte olmalı e2,nede yüksek npp eklediğiniz zaman prolaktin ve e2 de yükselecektir bolde ve npp birlikte yük oluşturabilir

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
Human, 35 dakika önce yazdı:

şuan için testo reta yeterli,500 mg 300 bolde kullandığınız döneme ait e2 sonucunuz varmı dozajlamayı ona göre yapmak lazım ne çok dipte olmalı e2,nede yüksek npp eklediğiniz zaman prolaktin ve e2 de yükselecektir bolde ve npp birlikte yük oluşturabilir

500 test 300 boldede e2 15lere kadar düştüğü için 600 mg test ile başlamak istemiştim aslında e2 den dolayı boldeyi çıkarmıştım

Fuhrer, 36 dakika önce yazdı:

testosteronu arttırmaktan korkma, olası testosterondan doğacak problemlerde zaten önlem alırsın. 875-1'lere çıkman o kadar da korkulacka bir durum değil.

Anabolik skoru gram veya mg cinsinden ölçmek mantıksız, 700 tren acetat 250 enanthate = 600 t.e 300 boldenon değildir. Veya 350 halotestin 200 enanthate = 300 npp 250 enanthate değildir. O yüzden yüksek kullan testosteronu korkma.

Hocam çok teşekkür ediyorum peki sizce çalışan maste enantat aramakla uğraşmak mantıklı mı kiminle konuşsam maste enantat kullan diyor saç problemi yaşadığım içinde uzak durmak istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg, 43 dakika önce yazdı:

Merhaba herkese,

Yaklaşık 5 aydır kürdeyim. Bu süreçte çok fazla ilaç ekleme çıkarma yaptım, benim için çok verimli geçmedi. 500 mg testosteron ile başladım, 300 mg boldenon ekledim; boldenonu çıkarıp masteron ekledim, ardından trenbolon ekleyip testosteron dozunu düşürdüm vs. Sabit bir şekilde düzgünce ilerlesem muhtemelen çok daha fazla verim alacaktım. Şu an masteronu kesip 250 mg testosteron + reta ile karın kaslarını görene kadar diyete devam edip, ardından bulk yapmak istiyorum. Elimde çok fazla boldenon mevcut, dozajlama ve ilaçlar için fikrinizi istiyorum.

600 mg testosteron + 300 mg boldenon ve yanına NPP eklemeyi düşünüyordum normalde, ancak burada yüksek dozajlar hakkında uyaran çok insan görüyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli.

İlaçları şimdiden alıp kenara atacağım, güncel formumu aşağıya ekliyorum.

IMG_4064.png

IMG_4155.jpeg

IMG_4241.jpeg

Bu süreçte antrenman ve beslenmen kardiyon nasıldı? Before after gayet iyi seviye de kullandığın markalar verimli yada verimsiz dediklerin hangisi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
GomuGomuFuseN, 5 dakika önce yazdı:

Bu süreçte antrenman ve beslenmen kardiyon nasıldı? Before after gayet iyi seviye de kullandığın markalar verimli yada verimsiz dediklerin hangisi 

Başlangıçta kardiyo sabah akşam şeklinde 40 dakika yapıyordum 2200 kalori 50 yağ 200 karb 230 protein makrolarımda bu şekildeydi uzun bir süre şimdi 1500-1800 arası alıyorum yağ protein ağırlıklı karb yok denecek kadar az.

Marka olarakta testo e nessie masteron zphc 30ml boldenon zphc nessie pharmacom tren humax nessie

Hepside çalışıyordu bir problem yaşamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
alpxieg, 27 dakika önce yazdı:

Hocam çok teşekkür ediyorum peki sizce çalışan maste enantat aramakla uğraşmak mantıklı mı kiminle konuşsam maste enantat kullan diyor saç problemi yaşadığım içinde uzak durmak istiyorum

piyasada çalışan masteron bulmak imkansıza yakın, bence gerek yok masterona %100 efektifliğini göremezsin şu formda. Ama al, kullan, dene. Belki bana iyi gelmedi sana iyi gelecek, bilemeyiz.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Fuhrer, 47 dakika önce yazdı:

piyasada çalışan masteron bulmak imkansıza yakın, bence gerek yok masterona %100 efektifliğini göremezsin şu formda. Ama al, kullan, dene. Belki bana iyi gelmedi sana iyi gelecek, bilemeyiz.

masteron alacak olsaydınız hangi markanınkini tercih ederdiniz hocam şuan. mast e piyasada zaten yok ama mast p için öneririniz nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
alpxieg, Bir saat önce yazdı:

500 test 300 boldede e2 15lere kadar düştüğü için 600 mg test ile başlamak istemiştim aslında e2 den dolayı boldeyi çıkarmıştım

açıkcası mast e bana gereksiz geliyor zaten mast p nin iki katı kadar fiyat farkı var nerdeyse.ester farkıyla mast p daha mantıklı bi seçim oluyor ve doluluğu hammaddesi daha garanti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
sven, Şimdi yazdı:

açıkcası mast e bana gereksiz geliyor zaten mast p nin iki katı kadar fiyat farkı var nerdeyse.ester farkıyla mast p daha mantıklı bi seçim oluyor ve doluluğu hammaddesi daha garanti.

ekstra olarak önerilerim bulk için test+mast test+eq ya da test mast npp. bence eqli nppyi beraber kullanman gereksiz kalır kontrol etmek çok zorlaşıyor. npp zaten yeterince anabolik yanına kontrolu kolaylaştırmak için mast eklemek daha mantıklı. direkt testosteorn ve boldenoneda devam edebilirsin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
sven, 5 dakika önce yazdı:

masteron alacak olsaydınız hangi markanınkini tercih ederdiniz hocam şuan. mast e piyasada zaten yok ama mast p için öneririniz nedir

2 flakon alırdım, E2 değerimi 90-100 arasına çekecek kadar testosteron kullanırdım. 2. 3. hafta eğer o östrojen seviyesi aynı ve hissiyat gittiyse o markadan devam ederdim. Kullandığım bir kaç marka var, isim vermeyeceğim ilerleyen günlerde size öneride bulunurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Fuhrer, Şimdi yazdı:

2 flakon alırdım, E2 değerimi 90-100 arasına çekecek kadar testosteron kullanırdım. 2. 3. hafta eğer o östrojen seviyesi aynı ve hissiyat gittiyse o markadan devam ederdim. Kullandığım bir kaç marka var, isim vermeyeceğim ilerleyen günlerde size öneride bulunurum.

önerileriniz çoğumuz için önemli objektif olduğunuz için genel olarak teşekkür ederim. suan cruisedayım dediğiniz denemeyi yapmak için ilk önce testosteronu yukseltip sonra masteronu kademeli eklemeyi düşünüyorum. konuda ayrı şekilde masteronu büyüme döneminde nasıl değerlendiriyorsunuz? aktif piyasada primobolana ulaşım zor ve pahalı boldenoneda açıkcası kan değerlerimi mahvediyor ve yönetmesi zorlaşmaya başladım benim için. öneriniz ne olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
sven, 7 dakika önce yazdı:

Evet dvp sordum 60 dolar fiyat aldım çevremde kullanıp memnun olanda yok pharmacom satan eleman getirmiş masteron e o da 65 euro diyor o ilaca o fiyatı vermeye değer mi hiç sanmıyorum sanırım test bolde gideceğim şuanlık ucuzluğundan ve test yaptırmalarından dolayı belki nessie masteron prop ekleyebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
alpxieg, Şimdi yazdı:

Evet dvp sordum 60 dolar fiyat aldım çevremde kullanıp memnun olanda yok pharmacom satan eleman getirmiş masteron e o da 65 euro diyor o ilaca o fiyatı vermeye değer mi hiç sanmıyorum sanırım test bolde gideceğim şuanlık ucuzluğundan ve test yaptırmalarından dolayı belki nessie masteron prop ekleyebilirim

ekonomi olarak evet boldenone daha mantıklı oluyor ama açıkcası bilmiyorum bi kaç ay önce farklı düşünüyordum ama boldenonenu kendim için artık iyi bi anabolizan olarak görmüyorum. kas yapımı ortalama verdiği yan etkiye değmiyor gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
sven, Şimdi yazdı:

önerileriniz çoğumuz için önemli objektif olduğunuz için genel olarak teşekkür ederim. suan cruisedayım dediğiniz denemeyi yapmak için ilk önce testosteronu yukseltip sonra masteronu kademeli eklemeyi düşünüyorum. konuda ayrı şekilde masteronu büyüme döneminde nasıl değerlendiriyorsunuz? aktif piyasada primobolana ulaşım zor ve pahalı boldenoneda açıkcası kan değerlerimi mahvediyor ve yönetmesi zorlaşmaya başladım benim için. öneriniz ne olur?

masteronu şöyle değerlendireyim, eğer HGH kullanacaksan bence masteron biçilmiş kaftandır. E2 değerini 70-100 arasında sorunsuz tutabileceğin bir masteron ve 800-1200 arası testosteron kullanarak 10-12 iu generic veya 4-6 iu genotropin tarzı bir growth kullanımıyla emin ol 1gr tren 1gr deca 2 gr testosteron küründen %100 daha fazla verim alırsın.

Masteron karaciğeri yormaz, bu sayede daha sağlıklı karaciğer = daha sağlıklı IGF üretimi, E2 değerini düşürmez, yüksek E2 = yüksek IGF, sayesinde yüksek testosteron kullanırsın ve growthla bunu kombinlemen... İnanılmaz.

Ancak growth kullanmayacaksan ve testosteron + masteron kullanacaksan bence değmez, onun yerine testosteron + npp daha da iyi iş yapacaktır. Masteron bir nebze diüretiktir hatta growth kaynaklı su tutumunu da azaltır bir nebze olsa. Masteronun efektifliği bence bulk döneminde yukarıda bahsettiğim gibidir. EQ kullanamıyorsan AI kullanarak bunu dengelersin zaten, masteron sana ne NPP/Deca gibi güç kazandırır ne de rimobolan gibi bir görüntü verir.

Ayrıyetten güncel piyasada çalışan  masteron = çalışan rimobolan desek yeridir. Genel kanı, trenbolonenin bile çalışmadığı yönünde. Hammadde fiyatlarında 1kg trenbolone = 250-300gram masteron, 1kg rimobolan = 2.5 kilo masteron, genel masteronlara EQ koyuluyor artık Çin'de masteron üretimi durduğundan dolayı. Benim dediğim taktik ile en az zararla bu işten sıyrılırsınız. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

masteronu şöyle değerlendireyim, eğer HGH kullanacaksan bence masteron biçilmiş kaftandır. E2 değerini 70-100 arasında sorunsuz tutabileceğin bir masteron ve 800-1200 arası testosteron kullanarak 10-12 iu generic veya 4-6 iu genotropin tarzı bir growth kullanımıyla emin ol 1gr tren 1gr deca 2 gr testosteron küründen %100 daha fazla verim alırsın.

Masteron karaciğeri yormaz, bu sayede daha sağlıklı karaciğer = daha sağlıklı IGF üretimi, E2 değerini düşürmez, yüksek E2 = yüksek IGF, sayesinde yüksek testosteron kullanırsın ve growthla bunu kombinlemen... İnanılmaz.

Ancak growth kullanmayacaksan ve testosteron + masteron kullanacaksan bence değmez, onun yerine testosteron + npp daha da iyi iş yapacaktır. Masteron bir nebze diüretiktir hatta growth kaynaklı su tutumunu da azaltır bir nebze olsa. Masteronun efektifliği bence bulk döneminde yukarıda bahsettiğim gibidir. EQ kullanamıyorsan AI kullanarak bunu dengelersin zaten, masteron sana ne NPP/Deca gibi güç kazandırır ne de rimobolan gibi bir görüntü verir.

Ayrıyetten güncel piyasada çalışan  masteron = çalışan rimobolan desek yeridir. Genel kanı, trenbolonenin bile çalışmadığı yönünde. Hammadde fiyatlarında 1kg trenbolone = 250-300gram masteron, 1kg rimobolan = 2.5 kilo masteron, genel masteronlara EQ koyuluyor artık Çin'de masteron üretimi durduğundan dolayı. Benim dediğim taktik ile en az zararla bu işten sıyrılırsınız. 

açıkcası büyük bi offseason gibi değilde daha lean bulk hatlarımı koruyarak sürdülebilir ve olabilidiğince sorunsuz devam etmek istiyorum. npp tarafı size olarak mantıklı geliyor ama genel olarak ödem su tutumunu çok arttırmasından çekiniyorum o yüzden açıkcası biraz fikirsel olarak yardıma ihtiyacım var. zaten ana büyümenin yüksek testosterondan kaynaklandığını düşünüyorum açıkcası ekstra büyümek için npp veya bolde eklemek yerine testosteron dozumu arttırmayı tercih edebilirim. hammadde sorunu gerçekten büyük bi problem geçmişte 2 kez masteron kullandım düşük dozajda ama tabi bunu tahlil kontroluyle ne kadar dolu olduğunu anlamadan yaptım ama hissiyat olarak baktığımda dolu gelmişti. aradan çok uzun zaman geçmedi ama labların durumu belli olmuyor avrupada kaliteli diye adlandırılan lablar bile bozduğunu dikkate alırsak gerçekten biraz kumar gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    12
sven, 57 dakika önce yazdı:

mast p için 30ml zphc ler iyi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Fuhrer, 47 dakika önce yazdı:

Generic gh dediğiniz çin gibi mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
sven, 1 saat önce yazdı:

O bizim ülkenin piyasasında öyle normalde enanthate daha ucuza geliyor bizim piyasada propu enanthate parasına satıyorlar enanthatı normal fiyatının çok üzerinde satıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

Hocam bir şey sormak istiyorum daha fazla diyete devam etmeden kilomu sabit tutacak kalorilere çıksam veya ufak ufak kilo alıp sürece şimdiden başlasam problem olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
berkay16, 57 dakika önce yazdı:

O bizim ülkenin piyasasında öyle normalde enanthate daha ucuza geliyor bizim piyasada propu enanthate parasına satıyorlar enanthatı normal fiyatının çok üzerinde satıyorlar.

artık hammaddeden mi neyden kaynaklı bilmiyorum ama genel mast prop daha mantıklı aktif türkiye piyasasında. siz hocam zaten yurtdışından çekiyorsunuz malları sanırım sizin için sorun olacak bi durum değil primoyuda uyguna alıyorsunuzdur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
gönderildi (düzenlendi)
sven, 10 dakika önce yazdı:

artık hammaddeden mi neyden kaynaklı bilmiyorum ama genel mast prop daha mantıklı aktif türkiye piyasasında. siz hocam zaten yurtdışından çekiyorsunuz malları sanırım sizin için sorun olacak bi durum değil primoyuda uyguna alıyorsunuzdur.

Primo yurt dışında bile pahalı ya 😂 çinden ethyl oleatlı primo 200 85$'a alınabiliyor ama ethyl kleate crp yükseltiyor, güvenilir markalarda da flakonu 45€ civarına geliyor. Masteronda durum şu zaten türkiyede kısa ester popüler işi bilmeyen herkes kısa ester kullanıyor, satıcılar da kısa esteri daha ucuza alıyor içindeki hammadde az olduğu için mesela masteronda 3:2 gibi bir fiyat oranı var genellikle aklırken enanthatı 30€'ya alıyorsan propu 20€'ya alıyorsun piyasada da masteron diyince herkesin aklına prop geliyor şimdi adam 20€ ya aldığı propu 45-50$ a satmak varken neden enanthate getirip 60$'a satsın 20 hafta masteron kullanacak birinin 400mg kullanmak için 8 flakon prop 4 flakon enanthata ihtiyacı var propu sattığında daha fazla miktar satabilecek ticari olarak prop getirmek çok daha mantıklı.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

Primo yurt dışında bile pahalı ya 😂 çinden ethyl oleatlı primo 200 85$'a alınabiliyor ama ethyl kleate crp yükseltiyor, güvenilir markalarda da flakonu 45€ civarına geliyor. Masteronda durum şu zaten türkiyede kısa ester popüler işi bilmeyen herkes kısa ester kullanıyor, satıcılar da kısa esteri daha ucuza alıyor içindeki hammadde az olduğu için mesela masteronda 3:2 gibi bir fiyat oranı var genellikle aklırken enanthatı 30€'ya alıyorsan propu 20€'ya alıyorsun piyasada da masteron diyince herkesin aklına prop geliyor şimdi adam 20€ ya aldığı propu 45-50$ a satmak varken neden enanthate getirip 60$'a satsın 20 hafta masteron kullanacak birinin 400mg kullanmak için 8 flakon prop 4 flakon enanthata ihtiyacı var propu sattığında daha fazla miktar satabilecek ticari olarak prop getirmek çok daha mantıklı.

aynen katılıyorum mast e prop arasında maks 10 15 euro dolar oynuyor topluda e getirende pahalıya satıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
alpxieg, 52 dakika önce yazdı:

Hocam bir şey sormak istiyorum daha fazla diyete devam etmeden kilomu sabit tutacak kalorilere çıksam veya ufak ufak kilo alıp sürece şimdiden başlasam problem olur mu ?

20 hafta olmuş güzel kütle koyup yağ kaybetmişsin bence trt geçip alt karnında kalan yağları temizleyip kışın tekrar bulk yapabilirsin bulka ne kadar yağsız başlarsan süreç o kadar uzun ve verimli geçer insülin direncinin başladığı yerde bulk biter veya mini cut yapıp bulka devam edersin ama şuan bulka başlamak için iyi bir noktada değilsin bulka başlarsan tekrar göbekleniceksin.

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

20 hafta olmuş güzel kütle koyup yağ kaybetmişsin bence trt geçip alt karnında kalan yağları temizleyip kışın tekrar bulk yapabilirsin bulka ne kadar yağsız başlarsan süreç o kadar uzun ve verimli geçer insülin direncinin başladığı yerde bulk biter veya mini cut yapıp bulka devam edersin ama şuan bulka başlamak için iyi bir noktada değilsin bulka başlarsan tekrar göbekleniceksin.

Bende o şekilde düşünüyorum evet ama şuan tartım falanda o kadar yavaşladı ki psikolojik olarakta çok etkiliyor yaklaşık 9 aydır diyetteyim 140kg başladım 84 kiloya düştüm şuan tartıda 300 gram eksilirse şükrediyorum aynaya bakmak lazım aslında tartıya değil ama tartı psikolojik olarak son 1 aydır falan çok etkiliyor 😀 Dediğiniz gibi tamamen alt karnı temizledikten sonra bulk yapayım kışa kadar umarım halletmiş olurum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: Dağaslanı
      Herkese merhabalar,
      Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:

• Yazan: Sinan06
      Merhabalar Peptid Türkiye ailesi,
      Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun var mı küre engel olacak . Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim. Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gideceğim. Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
      Pazartesi
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Perşembe
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Kullanacağım vitaminler
      Nac 600 C vitamini Omega 3 C vitamini D 3 Magnezyum B komplex Çinko Selenyum. Kişisel bilgilerim:
      Boy : 173 Kilo:87 Yağ oranım %16 civarı Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak. Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacağım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara  vermediğim dönemdeki kür yaptığım dönemdeki formumu da ekliyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiğiniz bir şeyler var mı , buradan aylık olarak form paylaşımı yapacağım.

• Yazan: mustaro
      Herkese iyi forumlar,
      10 yılı aşkın spor tecrübem var daha önceden iki adet kür tecrübem oldu.
      İLK KÜRÜM:
      1-5 hafta 30 mg turinabol 1-12 hafta 400 mg testo enanthat İKİNCİ KÜRÜM:
      1-8 hafta 500 mg testosteron enathat 8-21 hafta 700 mg testo enathat 10-20 hafta 300 mg npp Şeklindeydi. Testosteronu yüksek tutma nedenim npp den oluşacak dhn'in deca dick sorununa yakalanmamak için ve ayrıca dht türevi ilaç koymadığımdan ötürü ki oldukça da işe yaradı zaten npp nin yaratacağı prolaktin kaynaklı ve deca dick sorunlarına yakalanmadım. Bu iki küre başlamadan önce en temel hareket olan bench pressten örnek vermem gerekirse 140 kg pr ım vardı 85 kg idim. Şuan 90 kg civarındayım bench press pr kür bitiminde 200 kg idi tam olarak şuan pct sürecindeyim lh ve fsh normal seviyelerine geldikten sonra bir süre dinlenip ilaçsız tüm değerler normal seviyelerinde iken bu küre gireceğim, yağ oranım %14 civarlarında.
      Bu kürde deca yerine npp kullanma nedenim kısa ester ile oluşabilecek yan etkiler kötü hissettirirse bırakınca kolayca yan etkilerden çıkabilmekti ancak dediğim gibi bir yan etki yaşamadım. O yüzden bu yeni kürde kendimide fazla delmek istemediğimden ötürü deca koymayı düşünüyorum. Kürlerimde bolde kullanmıyorum bende kan yoğunluğu normaldede fazla çünkü trenbolone hiç girmek istemiyorum gaba antagonisti ve norepinefrini arttırdığından ötürü bana göre bu sürecte bana pozitiften çok negatif yazacakmış gibime geliyor.
      YENİ KÜRÜMDE HANGİ İLAÇLARI KULLANMALIYIM?
      İlaç planlaması hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: evange
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      14 hafta günde 1ml(10 mg) lgd4033 16 hafta haftalık 500 mg testosteron enanthate SORULARIM:
      Sizce bu kür bulk kürü için mantıklı bir kür mü?  Ligandrol sıvı form şeklindedir, 14 hafta kullanmak riskli midir? Teşekkürler, saygılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp