Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

a4tech

Ilk kürüm olacak, tavsiyeleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

a4tech    6

Merhabalar, 

Yaş:41, çok uzun süredir de  spor yapıyorum. Bu hafta forumda tavsiye edilen kan ve hormon testlerini yaptırıp sorun yok ise küre başlayacağım. Aslında rimobolan + oxa yapacaktım ama forumda ve internette araştırdığım kadarıyla ilk kür testo olmalı diye çok yoğun görüş var bende kayıtsız kalamadım buna. 

• Pazartesi: 0.5 ml Testosteron ent + 1 ml Primobolan
  • Perşembe: 0.5 ml Testosteron ent + 1 ml Primobolan

10-12 hafta, ben 10 hafta yapmayı planlıyorum ama siz ne dersiniz pik süresi kısa. Birde primo'yu eklesem mi eklemesem mi karar veremedim. Elimde eczane rimobolan var. Ayrıca süreç içerisinde hangi haftada ikinci kan ve hormon testlerini yaptırayım?  Kürün sonunda pct için bir doktora gideceğim. Kür süresince başka tavsiyeleriniz var mı? besin desteği, vitamin vb. gibi 

Şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    443
gönderildi (düzenlendi)

ilk kürde primo ve anavar gayet kullanılabilir ürünler ama primoyu testo dozuna bu kadar yakın kullanırsan muhtemelen e2 çok düşer 300mg test 200 primo daha ideal bir başlangıç noktası olur 4. Hafta test yaptırıp yine test:primo oranını düzeltirsin, 10 hafta çok kısa, 12 bence yeterli değil eğer elinde yeterince primo varsa 16 hafta duruma göre 20 hafta yapman daha mantıklı olur. Kürde ekstra bir tavsiyeye ihtiyacın yok antioksidanları arttırabilirsin sabah akşam uzun salım c vitamini ve nac, yağlı öğünlerle beraber yüksek epa balık yağı(günlük total 2-3gr epa+dha), b complex, d3k2 vs.

Form da yükle ama güncel durumunu bilmiyoruz yağlıysan önce zayıflaman daha iyi olur yağ oranın %15-16'nın üzerindeyse insülin hassasiyetin çok iyi değilse ilaçları çöpe atmış olursun.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
a4tech    6

Forumda tavsiye edilen testleri yaptırım, sonuçlar aşağıdaki gibi, engel olacak veya düzeltilmesi gereken bir değer var m?.  Rahatsızlığımdan dolayı geçen hafta başlayamadım. Yarın  başlamayı düşünüyorum. Sadece testo olacak, istersem sonradan rimabolon ekleyebilir miyim?

image.png.9b617148cea0feecf4ed6f1e67dce575.png

image.png.0f63a8c6fcc1b87fb4d99ab4fd58a168.png

image.png.e97544b557c2280db246e10de2d9cacd.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
a4tech, 42 dakika önce yazdı:

Forumda tavsiye edilen testleri yaptırım, sonuçlar aşağıdaki gibi, engel olacak veya düzeltilmesi gereken bir değer var m?.  Rahatsızlığımdan dolayı geçen hafta başlayamadım. Yarın  başlamayı düşünüyorum. Sadece testo olacak, istersem sonradan rimabolon ekleyebilir miyim?

image.png.9b617148cea0feecf4ed6f1e67dce575.png

image.png.0f63a8c6fcc1b87fb4d99ab4fd58a168.png

image.png.e97544b557c2280db246e10de2d9cacd.png

Total testo değerin 836 geldi ise ve 41 yaşındasın, ben olsam kesinlikle küre girip bu doğal yüksek sınırımı riske atmazdım. Çok iyi değer, bozmazdım.

Serbest testo artırmanın doğal yollarını arardım mesela günlük 9-10mg boron takviyesi kullanmak gibi.

Sen bu yaşta küre girip çıktığında 800'lü total testo değerine geri dönebilecek misin risk analizini iyi düşünüp taşınman lazım

• Beğen 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
a4tech    6
Wassat26, 13 dakika önce yazdı:

Total testo değerin 836 geldi ise ve 41 yaşındasın, ben olsam kesinlikle küre girip bu doğal yüksek sınırımı riske atmazdım. Çok iyi değer, bozmazdım.

Serbest testo artırmanın doğal yollarını arardım mesela günlük 9-10mg boron takviyesi kullanmak gibi.

Sen bu yaşta küre girip çıktığında 800'lü total testo değerine geri dönebilecek misin risk analizini iyi düşünüp taşınman lazım

Testo kullanımından sonrası tedavi ile aynı değerlere gelemez miyim? Genelde kullananlar toparlayamıyor mu?  Şimdi inanılmaz kafamı karıştırdın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
a4tech, 50 dakika önce yazdı:

Testo kullanımından sonrası tedavi ile aynı değerlere gelemez miyim? Genelde kullananlar toparlayamıyor mu?  Şimdi inanılmaz kafamı karıştırdın. 

TRT denilen olayda (testosteron yerine koyma tedavisi) insanlar senin doğal sınırın olan 800-1000 aralığında kalabilmek için ömür boyu haftalık 80-150mg arası testosteron kullanıyorlar. 

Sen buna zaten genetik olarak sahipsin. Yarışmacı olma gibi bir hedefin yoksa benim fikrim kesinlikle dışarıdan vücuduna hormon sokma. Hormon harici anabolik steroid grubundan hiçbir şey sokma orallar dahil.

PCT yani tedavi sonrası büyük çoğunluk aynı değerlerine dönebiliyor ancak bu tamamen genetik şans. Bi de yaş faktörü var. 

Yağsızlaşma gibi bir hedefin varsa diet yap. Zaten sen 300-400 kalori kessen jilet gibi form çıkar alttan hiç gerek yok anabolizanlara.

Elindeki genetik şans faktörünün kıymetini bil, altın tepsiyle iade etme hediyeyi... 41 yaş ve 836 total testo nimettir.

Şu anda hissiyat olarak ne durumdasın bilmiyorum ama, dediğim gibi serbest testoyu biraz yukarı çektiğinde o 836'yı iliklerine kadar hissedeceksin.

Serbest testoyu doğal yollarla artırmanın methodlarını araştır. 9-10mg günlük boron takviyesini dene, 3-4 hafta içinde farkı hissedebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    2
Wassat26, Bir saat önce yazdı:

Serbest testoyu doğal yollarla artırmanın methodlarını araştır. 9-10mg günlük boron takviyesini dene, 3-4 hafta içinde farkı hissedebilirsin.

Ya Boron u tr de bulabildin mi? Laren firmasının Sassolibor ürünü var birde Viabor firmasının Boron Complex diye bir ürünü var onun dışında düzgün ürün yok piyasada. İthal ürünler de sahte midir nedir belli değil Boron olsun Tongkat Ali olsun mecbur gidip almak lazım yurtdışından. Tongkat Ali nasıl acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
onuri, 9 dakika önce yazdı:

Ya Boron u tr de bulabildin mi? Laren firmasının Sassolibor ürünü var birde Viabor firmasının Boron Complex diye bir ürünü var onun dışında düzgün ürün yok piyasada. İthal ürünler de sahte midir nedir belli değil Boron olsun Tongkat Ali olsun mecbur gidip almak lazım yurtdışından. Tongkat Ali nasıl acaba 

Tab İlaç firmasının TABVITAMINS Boron ürünü var ben kullandım geçmişte. Eczaneden alabilirsin.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    2
Wassat26, 41 dakika önce yazdı:

Tab İlaç firmasının TABVITAMINS Boron ürünü var ben kullandım geçmişte. Eczaneden alabilirsin.

Ya Trendyolda o ürün hakkında böyle bir yorum gördüm ondan kıllandım :D

aman.thumb.png.1e13784c844764e12f52387097ed07bb.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
onuri, 30 dakika önce yazdı:

Ya Trendyolda o ürün hakkında böyle bir yorum gördüm ondan kıllandım :D

aman.thumb.png.1e13784c844764e12f52387097ed07bb.png

Benim kullandığım dönemde serbest testo bu şekilde gelmişti

image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam böyle bir ürün buldum ama etkili mi ki bu tarz ürünler doğal sporcuyum katkı sağlayacaksa kullanmak isterim 

IMG_2480.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ChemEng    6
Wassat26, 15.08.2026 - 18:08 yazdı:

Ben kullaniyorum T4B ilacin var(yasak mi firma ismi bilemedim) onun bor takviyesi 3mg gunluk 4 tablet aldim yaklasik 2 aydir 12 mg aldim ama ise yaramadi benim de testom 630  civari ama shbg yuksek cikinca kendim arastirip denemeye karar vermistim sonuc cok oynamadi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
ChemEng, 7 dakika önce yazdı:

Ben kullaniyorum T4B ilacin var(yasak mi firma ismi bilemedim) onun bor takviyesi 3mg gunluk 4 tablet aldim yaklasik 2 aydir 12 mg aldim ama ise yaramadi benim de testom 630  civari ama shbg yuksek cikinca kendim arastirip denemeye karar vermistim sonuc cok oynamadi.

Proviron veya oxandrolone (anavar) SHGB'yi çok sert düşürür bilgine. Ama kendi doğal döngünü de baskılar. Sonuçta ikisi de anabolik steroid

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ChemEng    6
Wassat26, 17 dakika önce yazdı:

Proviron veya oxandrolone (anavar) SHGB'yi çok sert düşürür bilgine. Ama kendi doğal döngünü de baskılar. Sonuçta ikisi de anabolik steroid

Evet onlara bulasmadan kontrol etmeye calistim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
Wassat26, 39 dakika önce yazdı:

Yanlış araştırmalar gösteriyorki 125-150mg proviron bile anlamlı lh fsh baskısı göstermedi.Yani anlicağınız yüksek dozda proviron bile nekadar aas olsa bile lh fsh baskılamaz fakat androjen reseptörüne bağlanıp farklı genleri aktive edebilir androjen reseptörünün çalışma prensibini değiştirebilirler mTOR,mAPK/Erk,PI3K/Akt,Kinaz etkileşimleri.

Kaynak: ScienceDirectsciencedirect.com×pubmed.ncbi.nlm.nih.govpubmed.ncbi.nlm.nih.gov×

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
Swizzz, 10 dakika önce yazdı:

Yanlış araştırmalar gösteriyorki 125-150mg proviron bile anlamlı lh fsh baskısı göstermedi.Yani anlicağınız yüksek dozda proviron bile nekadar aas olsa bile lh fsh baskılamaz fakat androjen reseptörüne bağlanıp farklı genleri aktive edebilir androjen reseptörünün çalışma prensibini değiştirebilirler mTOR,mAPK/Erk,PI3K/Akt,Kinaz etkileşimleri.

Kaynak: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/0020729288902068ScienceDirectsciencedirect.comhttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2892728/pubmed.ncbi.nlm.nih.govpubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Ona bakarsan ben cahil gibi only anavar yapmıştım 2025 yılı yazında, 50 gün günde 2 tablet 100 tablet anavar bitirdim. Başlangıçta total testom 450 idi. 50 gün sonra baktım yine 450. 

Günlük 20mg oxa kullanımı döngümü hiç etkilemedi. Ama kolestrol değerlerimin içinden geçmişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    6
Swizzz, 11 dakika önce yazdı:

Kaynak: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/0020729288902068ScienceDirectsciencedirect.comhttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2892728/pubmed.ncbi.nlm.nih.govpubmed.ncbi.nlm.nih.gov

testo boldeküründe günlük 50 mg proviron kullanmayı düşünüyorum, 2 hafta dolu 2 hafta boş şeklinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
Sinan35, 28 dakika önce yazdı:

testo boldeküründe günlük 50 mg proviron kullanmayı düşünüyorum, 2 hafta dolu 2 hafta boş şeklinde

Tercih edebilirsin ama ben senin yerinde olsam anapolon,dianabol kullanırdım öströjen eseptörlerini kontrol altında tutarak özellikle ERa. çünkü zaten boldenonun androjen reseptör afinitesi çok yüksek değil proviron kandaki ilaçların bağlanma seviyelerini nekadar ekstra yükseltse bile boldenon kullanıyorken çokda mantıklı olucağını sanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
Wassat26, 31 dakika önce yazdı:

Ona bakarsan ben cahil gibi only anavar yapmıştım 2025 yılı yazında, 50 gün günde 2 tablet 100 tablet anavar bitirdim. Başlangıçta total testom 450 idi. 50 gün sonra baktım yine 450. 

Günlük 20mg oxa kullanımı döngümü hiç etkilemedi. Ama kolestrol değerlerimin içinden geçmişti.

Tamam fakat burdaki konu farklı ben provirondan bahsediyorum.Senin durumuna gelirsek ayrıca  bu %70 genetik faktör kimisi nor-19 kullanıyorken bile lh fshı bi nebze açık kalabiliyor :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp