Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Klitsch

Testosteron kullanımı sonrası total testo:497 çıkmasına rağmen bir çok sorunla boğuşmaya başladım! tavsiyeleriniz ne olur?

Önerilen İletiler

Klitsch    0

Selamün Aleyküm,

Öncelikle böyle bilgilendirici bir foruma katkısı olan herkese teşekkür ederim yeni farkına vardım. Ufak bir sorun yaşıyorum tecrübelerinizden faydalanmak istedim.33 yaşındayım ergenlik dönemine kadar boks yapmış ve sonrasında spor geçmişi olan biriyim yaklaşık 2022 yılında vucut geliştirme ile ilgilendim.2 yıl önce haftalık 500mg sustanon kullandım sanırım 1 yıla yakın çok faydasını gördüm cahildim hala öyleyim ve biriktim bıraktıktan sonra 2 yıl içinde çok güçlü enerjikliğim devam etti sunuda belirtmek isterim sustanondan öncede libidom çok yüksekti sustanonu bıraktıktan sonrada yüksekti kan tahlili vs yaptırmadım kullanmam artık diyerek.

Sorunun başladığı yer ise Nisan ayinin 10nunda hitech marka bir enanthate iğnesi oldum ne olduysa ondan sonra başladı yüzüme garip seğirmeler vs kalbimin hisli atması (sustanon bıraktıktan sonra kalp usg temizdi)derken 1hafta 10 gun gibi bir surede bunlar geçti sonrasında libido düşüşü yaşadım en ufak seylerde bile erekte olurken hic olmuyordu sadece fiziksel şekilde sertleşme yaşıyordum sol meme ucumda bir kaşıntı başladı bir günden kisa surdu galiba ve o kadar sıkıntılı bir süreç atlattık bas ağrıları halsizlik uyku hali yemekten sonra uyuma hissi sporda ağırlık bile kaldirmada zorlanma bel çevremde yağlanma  vs maneviyata yönelerek çok şükür ki bunların hepsini 20. gün önce toparladım gücümde yerinde ve düzeldim.

Bu arada haziran 1inde üroloji doktoruyla görüştüm dertlerimi anlattım sadece total testosteron ile serbest testosterona bakmış total 497 cikmisti serbest 21.7ngl cikmisti  o zamanlar bile sorunlarım ediyordu yaklaşık 20 gündür penisim kendi kendine erekte olabiliyor ama %100 değil fiziksel olarak %100 oluyor sabah sertliklerim sürekli var bazen %70 bazen %100 benim sorunum Abilerim kardeşlerim şuan ben biraz daha beklemeliyim vücudu akışına bırakmalı miyim. Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin diğer bir sorumda yıllık 8-12 hafta gibi sustanon kullanmaya düşünüyorum bu süreçte birazda olsa kaybettiklerimi almak niyetiyle tatbikî bu kez doktor kontrolünde düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Wassat26    87
gönderildi (düzenlendi)
Klitsch, 9 saat önce yazdı:

Selamün Aleyküm,

Öncelikle böyle bilgilendirici bir foruma katkısı olan herkese teşekkür ederim yeni farkına vardım. Ufak bir sorun yaşıyorum tecrübelerinizden faydalanmak istedim.33 yaşındayım ergenlik dönemine kadar boks yapmış ve sonrasında spor geçmişi olan biriyim yaklaşık 2022 yılında vucut geliştirme ile ilgilendim.2 yıl önce haftalık 500mg sustanon kullandım sanırım 1 yıla yakın çok faydasını gördüm cahildim hala öyleyim ve biriktim bıraktıktan sonra 2 yıl içinde çok güçlü enerjikliğim devam etti sunuda belirtmek isterim sustanondan öncede libidom çok yüksekti sustanonu bıraktıktan sonrada yüksekti kan tahlili vs yaptırmadım kullanmam artık diyerek.

Sorunun başladığı yer ise Nisan ayinin 10nunda hitech marka bir enanthate iğnesi oldum ne olduysa ondan sonra başladı yüzüme garip seğirmeler vs kalbimin hisli atması (sustanon bıraktıktan sonra kalp usg temizdi)derken 1hafta 10 gun gibi bir surede bunlar geçti sonrasında libido düşüşü yaşadım en ufak seylerde bile erekte olurken hic olmuyordu sadece fiziksel şekilde sertleşme yaşıyordum sol meme ucumda bir kaşıntı başladı bir günden kisa surdu galiba ve o kadar sıkıntılı bir süreç atlattık bas ağrıları halsizlik uyku hali yemekten sonra uyuma hissi sporda ağırlık bile kaldirmada zorlanma bel çevremde yağlanma  vs maneviyata yönelerek çok şükür ki bunların hepsini 20. gün önce toparladım gücümde yerinde ve düzeldim.

Bu arada haziran 1inde üroloji doktoruyla görüştüm dertlerimi anlattım sadece total testosteron ile serbest testosterona bakmış total 497 cikmisti serbest 21.7ngl cikmisti  o zamanlar bile sorunlarım ediyordu yaklaşık 20 gündür penisim kendi kendine erekte olabiliyor ama %100 değil fiziksel olarak %100 oluyor sabah sertliklerim sürekli var bazen %70 bazen %100 benim sorunum Abilerim kardeşlerim şuan ben biraz daha beklemeliyim vücudu akışına bırakmalı miyim. Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin diğer bir sorumda yıllık 8-12 hafta gibi sustanon kullanmaya düşünüyorum bu süreçte birazda olsa kaybettiklerimi almak niyetiyle tatbikî bu kez doktor kontrolünde düşünüyorum.

Merhaba,

Total teston iyi yerde, belli ki döngün açık ve tıkır tıkır işliyor. Hitech sonrası döngün açılmış yani. Biraz zaman geçmesi gerekiyor acele etme. Yumurtanı sarısıyla ye, çinkonu magnezyumunu d3k2'ni creatinini eksik etme. Bol bol güneşe çık sabah güneşlerini kaçırma. İyi uyu

Ereksiyon tarafını E2 ve prolaktin de güçlü etkiliyor. Onlara da baktırman lazım.

Ereksiyon birçok faktöre bağlı, psikoloji, kötü kolestrol, kötü beslenme sigara alkol fastfood aburcubur

Faktörleri düzelte düzelte git bir noktada düzelteceksin.

Tavsiye olarak günlük 5mg tadalafil kullanabilirsin. Bir tık destek olur sana.

Ayrıca bir başlıkta ben hi tech ile ilgili soru sormuştum, baya kötü yorumlar gelmişti. Enanthate diye kullandığın şeyin içinde ne vardı kim bilir

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp