Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kisetet55

Tb-500 dozajlama ve kullanım hakkında yardıma ihtiyacım var

Önerilen İletiler

kisetet55    60

Herkese iyi formlar. Tb-500 kullanacağım sizce nasıl olmalı bunun kullanımı? Yaptığım araştırmalarda ne kadar yüksek doz kullanılırsa o kadar etkili olacağı yazılı ve kimisi günlük kimisi haftalık 2ye bölerek kullanım uygun olacağı söyleniyor. Sizce dozajlama ve kullanımı nasıl olmalı tecrübeli yada bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mnefb    2
kisetet55, 3 saat önce yazdı:

Herkese iyi formlar. Tb-500 kullanacağım sizce nasıl olmalı bunun kullanımı? Yaptığım araştırmalarda ne kadar yüksek doz kullanılırsa o kadar etkili olacağı yazılı ve kimisi günlük kimisi haftalık 2ye bölerek kullanım uygun olacağı söyleniyor. Sizce dozajlama ve kullanımı nasıl olmalı tecrübeli yada bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Selamlar ben Bpv-157 ile beraber kullandım. Bpc-157 her gün kullanıyorken Tb-500 haftada 5mg olacak şekilde kullandım. Ben 2 ye değil 3e böldüm dozajı.

Günlük kullanım genellikle spor sonrası toparlanma oluşan enflamasyonu azaltmak için en azından yabancı forumlarda internet sitelerinde böyle dendiğinden.

Ben omuzdaki sakatlık sonrası daha yüksek mg ve hafta3 günü tercih ettim gayettte memnun kaldım Bpc-157 ile beraber.

Bir aksilik çıkmaz ise ağustos yada eylülde karışık olanları alacağım ( bpc157-tb500 Wolverine stack diyorlar) Kolay bulunmuyor ama Glow da var ona da Ghk-cu ekleniyor. Bu ürünlerden alıp günlük kullanmayı planlıyorum genel spor toparlanması ve dinçleşme için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    60
mnefb, 35 dakika önce yazdı:

Selamlar ben Bpv-157 ile beraber kullandım. Bpc-157 her gün kullanıyorken Tb-500 haftada 5mg olacak şekilde kullandım. Ben 2 ye değil 3e böldüm dozajı.

Günlük kullanım genellikle spor sonrası toparlanma oluşan enflamasyonu azaltmak için en azından yabancı forumlarda internet sitelerinde böyle dendiğinden.

Ben omuzdaki sakatlık sonrası daha yüksek mg ve hafta3 günü tercih ettim gayettte memnun kaldım Bpc-157 ile beraber.

Bir aksilik çıkmaz ise ağustos yada eylülde karışık olanları alacağım ( bpc157-tb500 Wolverine stack diyorlar) Kolay bulunmuyor ama Glow da var ona da Ghk-cu ekleniyor. Bu ürünlerden alıp günlük kullanmayı planlıyorum genel spor toparlanması ve dinçleşme için.

sizin toparlanma süreci kaç ayı buldu?  bpc-157 mevcut onuda kullanacağım günlük 1mg kullanma kararı aldım. tb-500 ile alakalı aklımda sorular vardı ama konuyu açtıktan sonra onuda günlük 1mg şeklinde kullanacağım. amaç hızlı toparlanmak. toparlanma aşaması tamamlandıktan sonra dozajlamayı düşürmeyi dünüyorum. hatta sizinde dediğiniz gibi bpc ve tb mix olanlar var erişebiliyorum da o şekilde mix alıp kullanmayı düşünüyorum ama ilk hedef ayrı ayrı kullanmak - sakatlık çok can sıkıcı ve uzun süredir devam ediyor.

daha önce de kullanmayı düşünüyordum ama epey maliyetli olduğu için hep erteledim şuanda çin peptidleri maliyeti düşük olduğundan yüksek doz hızlı toparlanma amacındayım. umarım öyle de olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    956
kisetet55, 9 dakika önce yazdı:

sizin toparlanma süreci kaç ayı buldu?  bpc-157 mevcut onuda kullanacağım günlük 1mg kullanma kararı aldım. tb-500 ile alakalı aklımda sorular vardı ama konuyu açtıktan sonra onuda günlük 1mg şeklinde kullanacağım. amaç hızlı toparlanmak. toparlanma aşaması tamamlandıktan sonra dozajlamayı düşürmeyi dünüyorum. hatta sizinde dediğiniz gibi bpc ve tb mix olanlar var erişebiliyorum da o şekilde mix alıp kullanmayı düşünüyorum ama ilk hedef ayrı ayrı kullanmak - sakatlık çok can sıkıcı ve uzun süredir devam ediyor.

daha önce de kullanmayı düşünüyordum ama epey maliyetli olduğu için hep erteledim şuanda çin peptidleri maliyeti düşük olduğundan yüksek doz hızlı toparlanma amacındayım. umarım öyle de olur. 

çin peptidleri satıcısında kaç dolar bpc ve tb

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    60
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

çin peptidleri satıcısında kaç dolar bpc ve tb

40ar dolara aldım.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.