Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

noone

Sustanon+primabolan eczane kürüne girdim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

noone    0

Merhabalar herkese,

24 yaşında bir kardeşinizim.  Yaklaşık 6 haftadır mounjaro 5mg kullanıyorum. Tartıda 5-6 kilo kaybım oldu fakat çok az yediğimden dolayı kas kütlesi de kaybettim. 3 senelik spor geçmişim var son 1 senedir adam akıllı dikkat bile etmiyorum. Daha 120 kg dan 89 90 bandına naturel olarak inip kas kütlesi koymuştum fakat hayatımdaki bazı olumsuzluklardan dolayı spora gidemedim ve tekrar 115 bandına çıkmıştım. Son 2 aydır düzenli ( haftada min 4 ) olarak devam ettim.

Spora ilk başladığımda vücut ölçülerim (Naturel) :

• Kilo 113.75
  • Yağ Kütlesi 33.9 Oran 29.8
  • Kemik kütlesi 5.3
  • Protein Kütlesi 15.9
  • Su ağırlığı 58.5
  • Kas kütlesi 74.4
  • İskelet kası 46.2 olarak çıktım.

Kür öncesi:

• E2 22.95
  • Fsh 1.82
  • LH 2.84
  • Total Test 3.51 Geldi

Eski halime dönmeyi bir an önce istediğimden küre girmeye karar verdim. 3 haftadır kür içindeyim ilk 2 hafta düşük doz başladım ilk hafta 1 sustanon vuruldum sadece cuma günü. 2. hafta salı 1 sustanon 2x100 primobolan girdim. Kürün 3. haftasına girmeden yaptığım ( toplam 2 susta 2 primo enjekte olmuş hali ) kan sonuçlarım berbat geldi bana göre o sonuçlarda lipid profili de baktırdım.

Kan testi sonuçlarım:

• HDL 35
  • LDL 140
  • Trigliserid 56
  • Total Kolesterol 186
  • T3 3.26
  • T4 0.8
  • TSH 1.357
  • FSH 0.26
  • LH 0.2den az geldi ve LH ölçmedi bile
  • E2 41.44
  • Prolaktin 15
  • Total testo 7.81 çıktı.

1 ay sonra ölçüldüğümde ( Kürün ilk haftası )

• Kilo 108.40
  • Yağ Kütlesi 32.8
  • Kemik kütlem 5.1
  • Protein Kütlesi 15.1
  • Su Ağırlığı 55.4
  • Kas Kütlesi 70.4
  • İskelet Kası 43.6

Çıktı moral bozuldu ama sanırım kaslarımdaki glikojen ve su depoların boşalttım tamamen.Şu an 3. haftadayım aktif olarak ve bu hafta pazartesi 1 sustanon 2x100 primobolan girdim. Salı günü yarım arimidex kullandım. Cuma günü ise 1x100 primobolan 1x250 susta girecem ve cumartesi kalan yarım arimidexi alacağım.

• İlaç tedariği olarak hiç sıkıntım yok elimde Tamoksifen Arimidex Klomen var.
  • Her gün 4 tane krillom marka omega 3 atıyorum.
  • Nac 1200 günde 1 kullanıyorum.
  • Her hafta 1 adet d vit 50k IU kullanacağım 8 hafta boyunca ( 2 defa kullandım). 
  • Multimineral Multivitamin ocean. 
  • Vitamin C 1000mg Ocean.

Şu anda hissiyat olarak eskiye göre daha cesaretli daha agresif ve libidosu yüksek biri olarak devam ediyorum. Arimidexi 3 güne bir yarım 0.5mg almaya çalışıyorum fakat genellikle enjeksiyondan 24 saat sonra östrojen pikini engelleyim diye 24 saat sonra alıyorum. Pazartesi kür enj salı arimidex. Cuma kür enj cumartesi arimidex şeklinde. Arimidexe özellikle E2 41 çıktıktan sonra başladım. e2 41 çıktığı günün ertesi 20 mg 1 adet tamoksifen aldım ve daha sonra almadım. Şu an meme ucu hassasiyeti kaşınma libido düşüklüğü ödem gibi sorunlarım yok. E2 yükselmesine dair hiçbir belirtim gözükmüyor.

Sormak istediğim şeyler şunlar:

1. Benim bu küre bu yağ oranında girmem hata mıydı ? 
  2. Bu kürü ben 10 hafta sürdüreceğim. Kısa mı uzatmak gerekir mi ? 
  3. Yağ profili bu durumdayken nelere dikkat edilmeli ? 
  4. Arimidex ve Tamoksifen kullanımı nasıl olmalı ? Aynı devam mı ?
  5. FSH LH ın 2 sustanon 2x100 primobolan ile bu kadar sıfırlanması ne kadar normal ?
  6. Sonuçta baskılanacaktı ama bu kadar hızlı bu kadar düşmesi iyi mi kötüye mi delalet ? 
  7. FSH LH ı azda olsa etkinleştirmek için bir süre Klomen kullanmak gerekli mi ? 
  8. E2 değerimi bu aralıkta tutmalı mıyım düşürmeli miyim ellemeyim uçsun mu ? 
  9. Sizin bana önereceğiniz bir öneri tavsiye var mı ? 

Saygı çerçevesinde olduğu sürece her türlü eleştiri ve yorumu yapabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.191

Valla sayfa dolusu yazı var ama pek birşey anlamadım. Sen kg verdikten sonra şimdi bulk mı yapmak için küre girdin sustanon ve primo ile? Güncel Formunu koyar mısın ona göre yorum yapalım. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    968

Anlayabildiğim kadar yorumlayacağım;

Amacın zayıf olmak değil, kendini kas kütlesi kaybetmeden yağ kütlesi kaybetmeye odaklamışsın. SAÇMALIK! haftada 2 gün enjeksiyonun var, 500 sustanon 300 rimobolan kullanıyorsun. Pazartesi-Çarşamba enjeksiyon günlerin. Bu da saçma. Kafana göre SERM'ler kullanıyorsun, bu da gerçekten saçma. SERM'ler her ne kadar jinekomastiyi engeller gibi gözükse de senin IGF değerlerin üzerine de etki yaratır. E2'nin vücudunda kullanılmasını bloke eder. Yoksa herkes günde 1 tamoxifen içecek kadar akıllı.

Sorularına cevabım.

1. Evet, bu küre girmen hataydı.
  2. Bu kürü hemen kesmelisin, sadece sustanon kullan. Haftada 3 enjeksiyona böl 1 sustanonu.
  3. Yağ profilinden kastın ne?
  4. Kan testleri sonucu kullanmalısın, nolvadex kür içi kullanılmaz.
  5. Fazlasıyla normal.
  6. "                    "
  7. "                    "
  8. 1. soruna verdiğim cevap.
  9. 1. soruna verdiğim cevap.

Dostum, küre girmen büyük bir saçmalık, bu yağ oranında ilaç kullanımı gereksiz ötesidir. Yine %30'dan fazla yağ oranın var, bu kür sana hiç bir şey katmayacak. Önceliğin yağ oranını %15'lere indirmek olmalı. Yani aşağı yukarı 75'lere kadar düşmelisin ilaç kullanmak için. Bu yağ oranında rimobolan sana kas falan kazandırmaz, rimobolanın prospektüsünü açıp okuduysan kullanım amacı zayıflık yaşayan hastalara kilo aldırmak için kullanılan bir ilaçtır. Senin yağ oranın fazlasıyla var, kilon yüksek. Sen bu kiloda bulk mu düşünüyorsun? Kas kaybını engellemez öyle aman aman bir şekilde, sustanon tamam diyebiliriz ki yaptığın diyetten ötürü üreme fonksiyonların tam verimle çalışmıyor ve testosteron düşüklüğü yaşıyorsun. Yağ yakımına etki sağlayacak testosteron etken maddeli bu ilacı kullanabilirsin.

noone, 14 saat önce yazdı:

Eski halime dönmeyi bir an önce istediğimden küre girmeye karar verdim.

Yani, bir kaç ayda vücut öyle değişmez. Açık konuşayım, kabak bile o kadar sürede yetişmezken sen neden bu panik? Ayriyetten o ölçüldüğün makineler ayrı bir kafa. Gidip bir daha ölçünsen farklı bir şey çıkacak, yapman gereken şey testosteronu 250'de haftalık tutup 3 enjeksiyon ve diyet. Bunun dışında PCT'ye girsen daha büyük sorunlar yaşarsın emin ol.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noone    0

Kürü bırakacağım hocam zaten açıkcası bu ölçülerle benim de içime hiç sinmiyordu. Bundan sonra bir süre böyle kürsüz devam haftada 1 sustanon devam edeceğim. Peki bundan sonrası için sorularım olacak sustanonu ne kadar süre devam edeyim sustanon devam ederken aks kapalı kalacak mı yani fsh lh hala sıfır mı devam edeceğim. Sustanonu da kessem sadece klomen kullanarak 2 3 ay devam etsem nasıl olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    968
noone, 1 saat önce yazdı:

Kürü bırakacağım hocam zaten açıkcası bu ölçülerle benim de içime hiç sinmiyordu. Bundan sonra bir süre böyle kürsüz devam haftada 1 sustanon devam edeceğim. Peki bundan sonrası için sorularım olacak sustanonu ne kadar süre devam edeyim sustanon devam ederken aks kapalı kalacak mı yani fsh lh hala sıfır mı devam edeceğim. Sustanonu da kessem sadece klomen kullanarak 2 3 ay devam etsem nasıl olur

dostum sustanonu kessen bir PCT protokolü izlemen gerekecek, evet sustanon kesilebilir. Ancak kas kaybı ve enerji düşüklüğü olur bu durumda. Şöyle ki; Yolunda 60km/h hızla giden bir arabayı sağa çekmişsin ve çekiciye bindirip 90km/h ile götürüyorsun. Evet, çekici seni hedefine daha hızlı ulaştıracak bu senaryoda, ancak çekiciden indirsen arabanı tekrardan 0'dan 60'a çıkartman için bir yol kat etmen gerekecek.

PCT protokolü için sustanonu kestikten 21-25 gün sonra (undeconate esteri en uzun ester, kandan çıkmasını beklemelisin) bir kan testi ver, sana bir PCT önerelim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    345
noone, 1 saat önce yazdı:

tabiki sustanon devam ederken aks kapalı kalacak hem ilaç kullanıp hem aksı açık tutmak mümkün değil ayda 15-20 bin tl ayırırım dersen hem ilaç hem de hcg + hmg kullanıp aksın salgıladığı hormonları sağlayabilirsin ama çok ciddi bir maliyet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noone    0

haftada 1 sustanon ile ne elde edebilirim. Kas kütlesi kazanma olmaz sanıyorum ? Tek istediğim kas kaybetmemek zaten zayıflarken onu korusam yeterli.

Fuhrer, 29.05.2026 - 15:26 yazdı:

Anlayabildiğim kadar yorumlayacağım;

Amacın zayıf olmak değil, kendini kas kütlesi kaybetmeden yağ kütlesi kaybetmeye odaklamışsın. SAÇMALIK! haftada 2 gün enjeksiyonun var, 500 sustanon 300 rimobolan kullanıyorsun. Pazartesi-Çarşamba enjeksiyon günlerin. Bu da saçma. Kafana göre SERM'ler kullanıyorsun, bu da gerçekten saçma. SERM'ler her ne kadar jinekomastiyi engeller gibi gözükse de senin IGF değerlerin üzerine de etki yaratır. E2'nin vücudunda kullanılmasını bloke eder. Yoksa herkes günde 1 tamoxifen içecek kadar akıllı.

Primabolan sert diyet döneminde kas kaybını engelleme amaçlı da kullanılıyor diye biliyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    9

Benim en çok merak ettiğim sustanon ve primabolanı nasıl tedarik ediyorsun.

Ben her yolu deniyorum edemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış    0

harbiden he kürü falan boşver de şu Primo işini nası çözdün 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9

ilaçları eczaneden mi temin ettiniz akrabanız falan değilse vermiyolar çünkü benim daha önce sustanon aldığım eczacı tanıdık artık reçetesiz verilmiyor kesinlikle demişti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noone    0

Elini kolunu sallayarak alamazsın. Son dönemlerde kapandı onun önü. Kendimi açık etmemek için net bilgi veremem fakat çok rahat alabiliyorum 

Hangi eczane olduğu önemli değil benim için desem yeterli olur

Buraya soru sorma sebebim de ilaçları bilmemem değil. Benim bildiğim dozlar ve test aralığı ile overdose etkileri arasında çok fark olması. Bu iş her ne kadar tıbbi bilgi gerektirse de deneyen ve sadece bu işin içinde olan sporcular da gayet iyi biliyorlar. Primo susta kürü içinse mounjaro glp1 gip analogu kullanıyorum. O dönem aşırı kayıpları engellemek için girdim açıkcası. İlaçların müthiş verimle çalışıp bana kupkuru vücut versin değil amacım sadece 3 yıldır yaptığım spordan gelen kütleyi korumak hayat şartlarından ötürü 92 den 120 ye çıktım. Bu dozlar ve yağ oranında müthiş bi aromatize olma potansiyeli var evet bunu ön görerek girdim zaten. Dozları yarıya düşürüp bir süre daha devam etmek istiyorum. Clen ve türevi yağ yakıcıların akut yan etkilerinden taşikardi vb çekindiğim için kullanmak istemedim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lorderlik    3

sustanon mounjaro devam edip yağ oranını düşürmeni öneririm lipitlerin nasıl bu kadar bozulabiliyor anlamış değilim sağlıklı beslenmiyor musun 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noone    0
lorderlik, Bir saat önce yazdı:

sustanon mounjaro devam edip yağ oranını düşürmeni öneririm lipitlerin nasıl bu kadar bozulabiliyor anlamış değilim sağlıklı beslenmiyor musun 

mounjaro döneminde hiç beslenemiyorum desem yeridir. çok sağlıksız ilerliyorum maalesef ama düzene bindiricem. lipid profilim normalde de buna yakındı ama bu kadar kötü değildi. ldl 120 hdl 45-46 seviyesinde geziyordum ilaçla devam edersem riskli bölgelere girecek gibi. 

sustanon dozlaması yukarda diğer hocamın bahsettiği gibi mi dersiniz siz de hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    9
noone, 14 saat önce yazdı:

mounjaro döneminde hiç beslenemiyorum desem yeridir. çok sağlıksız ilerliyorum maalesef ama düzene bindiricem. lipid profilim normalde de buna yakındı ama bu kadar kötü değildi. ldl 120 hdl 45-46 seviyesinde geziyordum ilaçla devam edersem riskli bölgelere girecek gibi. 

sustanon dozlaması yukarda diğer hocamın bahsettiği gibi mi dersiniz siz de hocam

Sustanon aromatizayonu engellemek için 5 günde yarım doz vuruyordum yine de e2 referansın iki katı çıkıyordu yani 2ye bölmek bile yetersiz kaldı 3e bölmek en mantıklısı.

Bu arada nasıl reçete ile mi alıyorsun reçetesiz mi az ip ucu ver bari 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.