Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

PLACEBOEFFECT94

Hayatımın ilk rebound dönemi olacak! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Liseden beri bu sporu düzenli çoğunlukla natürel olarak yapmaktayım. Fakat kür geçmişim var.  Boy 190 cm güncel kilo 84 yağ oranı yüzde 8-9 gibi. 10 haftalık başarılı bir definasyon döneminden çıkıyorum. Hayatımın ilk rebound dönemi olacak , yardım rica ediyorum .

Definasyon kürüm :

• 1-10 hafta 500 test enanthate
  • 1-6 hafta günlük 30 mg winstrol 7.8. Hafta günlük 40 mg winstrol 9-10. Hafta günlük 50 mg winstrol  
  • 1-10 Hafta günlük 20 mg oxandralone
  • 1-10 hafta 300 mg masteron

10 hafta hep aynı şeyleri yedim yalnızca haftalık gramajlar değişti. kaloriler yüksek başlayıp her hafta kademe kademe düştüm. İtiş çekiş bacak antrenman sisteminde 3 idman 1 off gün yapıyorum. Son 4 hafta diyetim bu şekildeydi carb cycling yaptım.

DİYET:

1. Öğün

• 50 gr yulaf 
  • 50 gr ananas veya yaban mersini 
  • 3 tam yumurta
  • 1 salatalık 
  • 1 ölçek whey protein 

Öğün 2

• 55 gr pirinç veya 220 gram patates
  • 180-200 gr tavuk göğüs veya et bonfile veya mezgit 
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 100-150 gr sebze

Antrenman sonrası öğünüm buna öğün 3 diyelim 

• 60 gr pirinç kreması / unu
  • 2 ölçek whey 
  • 50 gr yaban mersini

Öğün 4

• 55 gr pirinç veya 220 gr patates
  • 180-200 gr tavuk gögüs veya dana bonfile veya somon 
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ( somon yersem o gün zeytinyağı iptal ) 
  • 100-150 gr sebze

Öğün 5

180-200 gr tavuk göğüs veya dana bonfile veya mezgit balığı 
10 gr çiğ badem 
100 - 150 gr sebze 

Toplam:

• Günlük tuz 8 gr
  • Günlük Su tüketimi en az 6 litre bazen 7-8 lt içtiğim oluyordu.
  • makrolar : protein 237 gr 
  • yağ : 48 gr
  • carb : 162 gr

Şimdi bu yazdığım makrolar gramajlar günlerdi yani itiş günlerim , çekiş günleri low carb yani karblar gramaj olarak yarıya düşüyor , 0 günlerinde karb zaten yok yulafmış pirinçmiş meyveymiş vs . Haftada 2 high 2 low 3 0 karb yaptım. *Off daylerde* tuz 5 gram su 4 litre en az Off günlerde evde yatarak geçirmedim karın idmanı ve kardiyomu  hafif yapıyordum örneğin 30 dk çıkmazsa 20-25 dk eğimli yürüyüş gibi .

Yazdıgım karbonhidrat gramajını eş dönem dönem değiştirdiğin alternatifler :

• 100gr pirinç =100 gr pirinç unu =100 gr yulaf=100 gr pirinç patlağı 
  • 100 gr pirinç = 400 gr normal  patates değiştirdim dönem dönem.
  • 10 gr zeytinyağı= 10 gr çiğ kuruyemiş değiştirdim

Kullandığım supplementler :

• izole whey tabiki 
  • kreatin monohidrat günlük 9 gram 
  • 1 ölçek eaa intra workout yaptım 
  • sitrülin 6 gram intra workout
  • preworkout
  • glutamin gün içinde bölerek 20 gram
  • yatmadan önce 2 ölçek 30 gram kazein protein 

Cheatlerdede genellikle sağlıklı ev yemeği yedim örneğin o gün 3 kaynamış yumurta yemedimde yine evde 3 yağda yumurta yedim gibi düşünün. İşte eti Airfryerda yağsız yapmadımda tavada yağlı yaptım cheat günü . Cheatler böyleydi bende öyle dışarıda pizzaymış hamburgermiş yok . Bazı cheat günleri normal öğünüm yerine süt ve süt ürünleri tükettim protein süt yoğurt quark vs gibi.

Definasyon dönemini başarılı bitirdim kas kütlemi koruyarak yüzde 20 yağlardan yüzde 8-9 gibi bir yağ oranına düştüm. Rebound off season Kür şu şekilde pazartesi start veriyorum .

Pazartesi başlayacağım off season Büyüme kürüm: 

• 1.-24. Hafta test enanthate haftalık 500 mg
  • 1-24 hafta haftalık 150 mg masteron
  • 1.-24. Hafta haftalık 400 mg boldenone 
  • 1.-4. Hafta haftalık 200 mg npp 5-24. Hafta haftalık 300 mg npp
  • 1.24. Hafta günlük 6 iu growth 3 iu sabah 3 iu idman sonu
  • 5.Haftadan itibaren kür sonuna kadar itiş ve bacak günleri idman sonu 100 mcg igf 1 
  • 5. Haftadan itibaren insülin hassasiyetime 20 gr carb için 1 iu lantus

Şimdi ilk defa rebound yapıp büyüyeceğim .  makrolar olarak protein ve yağı sabit tutmayı  düşünüyorum . Haftalık carbı ve total kaloriyi ne kadar artırmam gerekiyor ? Rebound tecrübem yok yardım ricadır . Rebound metabolizma hızının düştüğü vücudun yağlanmaya ve kas kazanmaya çok elverişli olduğu bir dönem . Doğru ve başarılı geçirip bambaşka bir vücutla hayata devam etmek istiyorum . Amacım six packi kaybetmeden temiz kütle koymak . 

Biraz uzun oldu detay verdim . Tavsiye ve yardımlar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    338

Boldenonu daha düşük başla 500/400 muhtemelen e2 <10 gibi bir şey olur growth hormonuna yazık olur boldeden eksilen dozu masterona kaydırabilirsin hem npp'nin yan etkileri için de iyi olur. Veya bu kadar karıştırmak yerine  750 test 375 bolde başla sonra testosteronu modifiye edersin 4 ilaçla kür yapmaya gerek var mı emin değilim bir de çok fazla oral kullanmışsın kan testi yaptırdın mı lipidlerin ne durumda ?

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    125

10 hafta winstrol gitme knk winstrol yerine günde 30mg anavar git hiç değiştirmeden. Winstrol çok fazla karaciğer e yük bindiriyor bende alt ast 100 ü geçiyordu öyle sôyleyeyim. 

Sistemin onun dışında iyi duruyor growth sabah vurunca çok yoruyor ama profesyonel hedef yoksa gece vur hepsini daha iyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Boldenonu daha düşük başla 500/400 muhtemelen e2 <10 gibi bir şey olur growth hormonuna yazık olur boldeden eksilen dozu masterona kaydırabilirsin hem npp'nin yan etkileri için de iyi olur. Veya bu kadar karıştırmak yerine  750 test 375 bolde başla sonra testosteronu modifiye edersin 4 ilaçla kür yapmaya gerek var mı emin değilim bir de çok fazla oral kullanmışsın kan testi yaptırdın mı lipidlerin ne durumda ?

Teşekkürler hocam führer hoca da geçen aynı fikri verdi kesinlikle dikkate alacağım . 
kalori artışıyla ilgili yardımcı olabilirmisin peki ?

Lipidlerim küre göre iyi durumda çok riskli bir durumum yok geçen sene trenbolone kürümde ldl 212 idi bu kürde koruyucularla düşük doz kolestrol ilacıyla 189 a çektim . Üst sınır 150 diye hatırlıyorum. Hdl alt sınır 55 , 51 çıktı . Winstrol ağır bir ilaç onu kestim şimdi bunları toparlarım . Alt ast biraz yükseldi karaciğer dinlenir şimdi tabletler komple çıktı uzun sürede tablet kullanmayacağım 1 sene falan , bilirubin kreatinin vs normal toksik bir durum yok . Kan hemogram değerlerim iyi . Organlara baktırdım olumsuz bir durum yok damar tıkanıklığı yok kalp kardiyovasküler performansım yüksek . Karaciğerde yağlanmam yok , böbrekler dehşet çalışıyor günde belki 20-30 defa küçük tuvalete çıkıyorum .Sağlıklı beslenme , koruyucuları tam alma , kardiyoları düzenli yapmanın etkisi büyük . He öyle dev gibi bodybuilder değilim zaten fitim hatlar belirgin spor yaptığım ağırlık çalıştığım belli oluyor , bana yüzde 10-15 yağ oranında 100-105 kilo spora düzenli giden adamla yarışmacı bodybuilder fiziği arasında hatlı kaslı olsam yeterli . benim naçizane görüşüm  şöyle 120-130 kg adamlarda o dev kütlenin yanında çok yüksek kalori diyetlerin ve ilaçların organlara çok zarar verdiği görüşündeyim . Aşağıya bir form bıraktım . Bunun üzerine 2-3 senede 10-15 kg temiz kas koyarsam bana yeterli . 

IMG_7502.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26, 2 saat önce yazdı:

Winstrol ve Oxa yı direk çıkar...

Hocam o kür bitti zaten .dikkat ettiysen  Büyüme dönemiyle alakalı sorularım olmuştu . Tablet kür yok offseasonda . 

Rma, 2 saat önce yazdı:

10 hafta winstrol gitme knk winstrol yerine günde 30mg anavar git hiç değiştirmeden. Winstrol çok fazla karaciğer e yük bindiriyor bende alt ast 100 ü geçiyordu öyle sôyleyeyim. 

Sistemin onun dışında iyi duruyor growth sabah vurunca çok yoruyor ama profesyonel hedef yoksa gece vur hepsini daha iyi.

Definasyon bitti zaten . Tabletler çıktı. 

Growth gece vurunca uykusuzluk yapıyor bende garip bir şekilde .2. olarak sentetik büyüme hormonu almak vücudun büyüme hormonu üretmesini durdurmuyor . Spor yapan fit sağlıklı bir erkek vücudu gece zaten 1-1,5 iü büyüme hormonu salgılıyor . Sabah katabolik etki kortizol tavanken kan şekeri diplerdeyken vurmakta mantıklı . Katabolik dtkiyi terse çevirip yağ asitlerini kana karıştırıyor , artı igf 1 salgılatıyor .  O yüzden gece başlamıştım ama uykusuzluk yapınca sonra sabah aç karna kardiyo öncesİ ve ağırlık idman sonu aç karna yine kardiyo öncesi vuruyorum bu sistemde ilerliyorum .kardiyo yap eve git duş al derken 1 saat geçiyor idman sonrası öğüne kadar ,  bu ilacın etki göstermesi için yeterli oluyor . Igf 1 ölçtüreceğim zaten ekstra . Bu sabah ve idman sonu bölerek vurma sisteminde growthun yorgunluk vs Kötü bir etkisini yaşamadım . 6 ünitede bende karpal tünel ödem falanda yapmıyor . Her bünye farklı .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    11
PLACEBOEFFECT94, 2 saat önce yazdı:

Hocam o kür bitti zaten .dikkat ettiysen  Büyüme dönemiyle alakalı sorularım olmuştu . Tablet kür yok offseasonda . 

Definasyon bitti zaten . Tabletler çıktı. 

Bende de gh gece uykusuzluk yapmıştı nedense. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    338
PLACEBOEFFECT94, 4 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam führer hoca da geçen aynı fikri verdi kesinlikle dikkate alacağım . 
kalori artışıyla ilgili yardımcı olabilirmisin peki ?

Lipidlerim küre göre iyi durumda çok riskli bir durumum yok geçen sene trenbolone kürümde ldl 212 idi bu kürde koruyucularla düşük doz kolestrol ilacıyla 189 a çektim . Üst sınır 150 diye hatırlıyorum. Hdl alt sınır 55 , 51 çıktı . Winstrol ağır bir ilaç onu kestim şimdi bunları toparlarım . 

2-3 senede 10-15 kg kas gayet makul bir hedef 3 off seasonda yapabilirsin bence dozları ağırdan al ilaçları ana kas yapıcı mekanizma olarak düşünme ortalama dozlarla başla gainzler durana kadar devam et durunca kaloriyi arttır yine ilerleme göremiyorsan o zaman dozları arttırırsın, boldenone kullanırken boldenone dozunu arttırmak biraz vakit alıyor stacklenmesi uzun sürdüğü için burda yapabiliceğin 2 şey var testoyu yükseltip boldeyi arttırmak yerine ai eklemek veya 3. Bir anabolik sokmak mesela tıkandığın yerde npp girebilirsin küre enanthate ve cypionate'a göre nispeten daha kısa ester olduğu için daha hızlı çalışacaktır veya kan değerlerin iyiyse oral olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 7 saat önce yazdı:

2-3 senede 10-15 kg kas gayet makul bir hedef 3 off seasonda yapabilirsin bence dozları ağırdan al ilaçları ana kas yapıcı mekanizma olarak düşünme ortalama dozlarla başla gainzler durana kadar devam et durunca kaloriyi arttır yine ilerleme göremiyorsan o zaman dozları arttırırsın, boldenone kullanırken boldenone dozunu arttırmak biraz vakit alıyor stacklenmesi uzun sürdüğü için burda yapabiliceğin 2 şey var testoyu yükseltip boldeyi arttırmak yerine ai eklemek veya 3. Bir anabolik sokmak mesela tıkandığın yerde npp girebilirsin küre enanthate ve cypionate'a göre nispeten daha kısa ester olduğu için daha hızlı çalışacaktır veya kan değerlerin iyiyse oral olabilir.

Oral gerek yok abi . Oral devri kapandı . Dünyada hiçbir ciddi pro bodybuilder , koç offseasonda oral strroid tercih etmez . Belki oxandralone belli yerlerde . Orallar genel olarak  Lipidleri çok bozuyor , kan basıncını çok oynatıyor , karaciğeri gereksiz yoruyor . Karaciğer yorulursa enzimler çalışmaz iştah biter off season çöp olur . En ağır injectable steroid trenle 12 hafta kür yapabiliyorken oralları kimse 4-6 haftadan fazla zorlamaz vücuda verdiği zararı sen düşün . Zaten off season vücut için ağır bir süreç , idmanlar sert kaloriler yüksek vücut sürekli sindirimle metabolik faaliyetlerle uğraşıyor  , birde oral eklemek gereksiz .

Su tutumu ve balon gains verir gibi görünmesini saymıyorum bile .Anadrol dansbol bunlar suyu tutar balon yapar sonra aldığın suyu geri atar  sıfıra sıfır kalırsın.bu orallar cahiliye devriydi millet birşey bilmezken arnold falan danabol giriyordu .  Ifbb Prolar ne yapıyorsa ona bakıp kendini onların minyatür acemi hali olarak görüp doz ayarı çekeceksin olay bundan ibaret .  Benim ingilizcem çok ileri seviye ben ifbb proları bunların koçlarını sürekli takip ediyorum , Şu an proların off season kürleri 750 mg - 1,5 gr arası test , yanına 1- 1,5 gr primo , yanına npp 400-800 mg ,  ihtiyaca göre son birkaç hafta tren girebiliyorlar , bolde ve oral devri bitti , ben eczane primo bulsam boldenonea elimi sürmem gerek yok .

600 testo 400 boldedense mesela  1 gr testo 700 mg primo sana daha az yan etkiliyle daha çok şey katar . Ferrari varken neden eşeğe bineyim ? Bunların yanına prolar vücut toleransına göre genelde 6-18 iü arası growth giriyorlar , yanına insülin .  Growthta doz çok oynuyor çünkü 9 iuda dumbell tutamayacak kadar eli uyuşanda var , 18 iuda banamısın demeyende var .ama öte yandan geçen igf testlerini inceledim 9 iu ve üstü growth enjeksiyonlarında dozlarda serum igf 1 değerleri hemen hemen eşitleniyor . bu iş böyle yapılmakta bende proların kas kütlesi çok daha az haliysem katkı aldığım az yan etki yaşadığım düşük dozlardan başlayıp aynı protokolleri kürleri uygularım . 

berkay16, 7 saat önce yazdı:

Dediğin diğer herşey gayet makul ve mantıklı sadece oral steroid kısmına takıldım :)  değerli yorumların için teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    338
PLACEBOEFFECT94, 9 dakika önce yazdı:

Dediğin diğer herşey gayet makul ve mantıklı sadece oral steroid kısmına takıldım :)  değerli yorumların için teşekkürler. 

Off season'da oral bence de çok mantıklı değil ama bazı insanlar pre workout anadrolu çok seviyor özellikle ağırlık artışı durduğunda plato aşmak için 3-4 hafta kullanıyorlar.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    338

Boldenone devri bitti kısmına katılmıyorum proların en az yarısı boldenone kullanıyordur yüksek dozlarda primonun enjeksiyon volümü ve maliyeti insanları çok yoruyor, ben boldeden 0 yan etki gören biriyim ilaç tercihi kişiden kişiye değişir

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, Şimdi yazdı:

Boldenone devri bitti kısmına katılmıyorum proların en az yarısı boldenone kullanıyordur yüksek dozlarda primonun enjeksiyon volümü ve maliyeti insanları çok yoruyor, ben boldeden 0 yan etki gören biriyim ilaç tercihi kişiden kişiye değişir

Olabilir hocam maddi sebeplerden tercih edenler mutlaka vardır . Ama bu işte maddiyatı bitirmiş adamlar primocu bence .  Benzer etkileri daha az yan etkiyle alabilmek varken . 

Ayrıca  araştırdığım kadarıyla nppde kötü etkiler yaşayıp npp yerine bolde gidende var . Mesela Adamın prolaktin uçuyor idman yapacak yemek yiyecek enerjisi kalmıyor kür çöp oluyor . Tabi boldenone dahil olursa  bu senaryoda primo kürden çıkıyor . Genellikle etki yan etkiye göre tercihler değişebiliyor . Boldenin iştah açma özelliğini çok övüyorlar . Off seasonds bu büyük avantaj , uzun  süre hep aynı şeyleri bıkmadan usanmadan yemek zorundayız temiz kütle için , buda bir süre sonra bayabiliyor . Dendiği kadar varsa sıtf iştah açsın diye her off seasona eklerim bundan sonra .  Benimde ilk tecrübem olacak boldenone ve npp ile ,  umarım verimli geçer . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar . İgf 1 deneyimleyeceğim . Kullanım olarak growth gibi deri altı karından enjeksiyon ve bölgesel kas içi enjeksiyon olarak 2 kullanım şekli var. bölgesel enjeksiyon daha önce hiç yapmadım . Özellikle gelişmesini istediğim bölgede benim için bu omuz ve bacak , bölgesel enjeksiyon düşüncem var . Fakat bu bölgesel enjeksiyonun o bölgede ilacın emilimini ve çalışma kapasitesini artırma durumu bir şehir efsanesimi yoksa gerçeklik payı varmı ? Bilgisi olan arkadaşlar ve hocalarımız paylaşırsa sevinirim . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.190
PLACEBOEFFECT94, 11 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar . İgf 1 deneyimleyeceğim . Kullanım olarak growth gibi deri altı karından enjeksiyon ve bölgesel kas içi enjeksiyon olarak 2 kullanım şekli var. bölgesel enjeksiyon daha önce hiç yapmadım . Özellikle gelişmesini istediğim bölgede benim için bu omuz ve bacak , bölgesel enjeksiyon düşüncem var . Fakat bu bölgesel enjeksiyonun o bölgede ilacın emilimini ve çalışma kapasitesini artırma durumu bir şehir efsanesimi yoksa gerçeklik payı varmı ? Bilgisi olan arkadaşlar ve hocalarımız paylaşırsa sevinirim . 

Efsane tamamen normal enj yap zaten ilac çalışıyorsa gorevininyapar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.