Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

brutallicx

Only testosteron küründe kas içi değil de deri altı enjeksiyon yapmanın zarar veya faydaları nelerdir?

Önerilen İletiler

brutallicx    2

Forumu neredeyse 2 senedir sessiz sedasız takip ediyorum ama bu benim açtığım ilk konu başlığı olacak, o yüzden şimdiden herkese merhabalar :) 37 yaşındayım, boyum 1.70 şu anda bir değişim sürecindeyim, 102 kilodan 70 kiloya düştüm ve yağ oranımı %18 civarına kadar çektim. Bu pazartesi kan değerlerimi ölçtürüp nasipse ilk kürüme start vermek istiyorum. Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim, Burak Hoca'dan aldığım noxy retatrutide bu süreçte bana cidden çok faydalı oldu ve kür boyunca da kullanmaya devam edeceğim.

Artık amacım sadece zayıflamak değil ilk 2 ayda yağ yakımına devam edip kas kütlesini korumak, sonrasında da yavaş yavaş vücut kompozisyonunu değiştirmek. Planım toplam 16 haftalık Testo Enanthate kürü. Ancak klasik kas içi yerine özellikle altını çizmek istiyorum; ilacı her gün deri altı mikro dozlarla vuracağım. Yabancı forumlarda ve videolarda epey araştırdım, deri altı yapıp her gün mikro doz vurunca kan seviyelerinin çok daha stabil kaldığını söylüyorlar. Yağ oranım %18'lerde olduğu için her gün ufak dozlar almanın aromatize riskini de ciddi oranda azalttığı konuşuluyor, bu da bana epey mantıklı geldi. Dozajlar göze az gelebilir farkındayım ama riske atmak istemiyorum, malum artık 20'li yaşlarda değiliz :) Kürü 4. ayın sonunda bitirecek şekilde dozu ve beslenmeyi beraber kademeli artıracağım.

Kalori ve mg planlamam şu şekilde:

• 1. Ay: Haftalık 150 mg Testo — 1600 Kalori
  • 2. Ay: Haftalık 175 mg Testo — 1800 Kalori
  • 3. Ay: Haftalık 200 mg Testo — 2000 Kalori
  • 4. Ay: Haftalık 250 mg Testo — 2200 Kalori

Aranızda daha önce testo e'yi bu şekilde her gün deri altı mikro dozlarla uygulayanınız oldu mu? Yabancı kaynaklardaki bu stabilite ve düşük östrojen muhabbeti pratikte de işe yarıyor mu gerçekten? Dozajın ve kalorinin bu şekilde kademeli artması, 37 yaşında girilen bu ilk kür planlaması için sizce nasıl? @metinav

Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz benim için önemli bro'lar, tecrübelerinizi bekliyorum. 

Saygılarımla :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mete670    5

Hocam, ben de forumda görüp denemiştim. Haftalık 200 mg cruise dozunu pazartesi, çarşamba ve cuma olacak şekilde üçe bölmüştüm. Ancak anlamadığım bir şekilde inanılmaz bir halsizlik yaşıyordum. Ayrıca enjeksiyon bölgesinde, deri altında kitle oluşuyordu ve günlerce vurduğum yerde ağrılı bir şekilde kalıyordu. Bu yüzden vazgeçip kas içine yapmaya başladım sorunlarım çözüldü ve enerjim yerine geldi. Psikolojik de olabilir ama hiç öyle olduğunu düşünmüyorum

tarihinde mete670 tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brutallicx    2
mete670, 5 dakika önce yazdı:

Hocam, ben de forumda görüp denemiştim. Haftalık 200 mg cruise dozunu pazartesi, çarşamba ve cuma olacak şekilde üçe bölmüştüm. Ancak anlamadığım bir şekilde inanılmaz bir halsizlik yaşıyordum. Ayrıca enjeksiyon bölgesinde, deri altında kitle oluşuyordu ve günlerce vurduğum yerde ağrılı bir şekilde kalıyordu. Bu yüzden vazgeçip kas içine yapmaya başladım sorunlarım çözüldü ve enerjim yerine geldi. Psikolojik de olabilir ama hiç öyle olduğunu düşünmüyorum

Bu arada uygulamayı insülin iğnesiyle göbek bölgesinden mi yapmıştınız hocam?

Eğer bahsettiğiniz gibi geçmeyen ağrılı bezeler oluşur veya enerjimde beklenmedik bir düşüş yaşarsam hiç ısrarcı olmam. Kıymetli uyarıların ve tecrübeni paylaştığın için tekrar çok teşekkür ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mete670    5
brutallicx, 42 dakika önce yazdı:

Bu arada uygulamayı insülin iğnesiyle göbek bölgesinden mi yapmıştınız hocam?

Eğer bahsettiğiniz gibi geçmeyen ağrılı bezeler oluşur veya enerjimde beklenmedik bir düşüş yaşarsam hiç ısrarcı olmam. Kıymetli uyarıların ve tecrübeni paylaştığın için tekrar çok teşekkür ederim.

Evet, göbek bölgesinden yaptım. İlk olarak turuncu insülin iğnesi kullanmıştım ama iğnesi çok ince olduğu için şırıngaya çekmek inanılmaz vakit alıyordu. Sonrasında kahverengi uçlu iğneye geçtim. Yine de bu yaşadığım yan etkilerin ve verimsizliğin sebebini bir türlü anlayamadım. Yabancı forumlarda da bu mikro doz deri altı uygulamasını bayağı kullanan varmış, bir şeyi yanlış yaptığımı da düşünmüyorum daha tecrübeli arkadaşlar yazarsa ben de aydınlanabilirim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
brutallicx, 4 saat önce yazdı:

Forumu neredeyse 2 senedir sessiz sedasız takip ediyorum ama bu benim açtığım ilk konu başlığı olacak, o yüzden şimdiden herkese merhabalar :) 37 yaşındayım, boyum 1.70 şu anda bir değişim sürecindeyim, 102 kilodan 70 kiloya düştüm ve yağ oranımı %18 civarına kadar çektim. Bu pazartesi kan değerlerimi ölçtürüp nasipse ilk kürüme start vermek istiyorum. Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim, Burak Hoca'dan aldığım noxy retatrutide bu süreçte bana cidden çok faydalı oldu ve kür boyunca da kullanmaya devam edeceğim.

Artık amacım sadece zayıflamak değil ilk 2 ayda yağ yakımına devam edip kas kütlesini korumak, sonrasında da yavaş yavaş vücut kompozisyonunu değiştirmek. Planım toplam 16 haftalık Testo Enanthate kürü. Ancak klasik kas içi yerine özellikle altını çizmek istiyorum; ilacı her gün deri altı mikro dozlarla vuracağım. Yabancı forumlarda ve videolarda epey araştırdım, deri altı yapıp her gün mikro doz vurunca kan seviyelerinin çok daha stabil kaldığını söylüyorlar. Yağ oranım %18'lerde olduğu için her gün ufak dozlar almanın aromatize riskini de ciddi oranda azalttığı konuşuluyor, bu da bana epey mantıklı geldi. Dozajlar göze az gelebilir farkındayım ama riske atmak istemiyorum, malum artık 20'li yaşlarda değiliz :) Kürü 4. ayın sonunda bitirecek şekilde dozu ve beslenmeyi beraber kademeli artıracağım.

Kalori ve mg planlamam şu şekilde:

• 1. Ay: Haftalık 150 mg Testo — 1600 Kalori
  • 2. Ay: Haftalık 175 mg Testo — 1800 Kalori
  • 3. Ay: Haftalık 200 mg Testo — 2000 Kalori
  • 4. Ay: Haftalık 250 mg Testo — 2200 Kalori

Aranızda daha önce testo e'yi bu şekilde her gün deri altı mikro dozlarla uygulayanınız oldu mu? Yabancı kaynaklardaki bu stabilite ve düşük östrojen muhabbeti pratikte de işe yarıyor mu gerçekten? Dozajın ve kalorinin bu şekilde kademeli artması, 37 yaşında girilen bu ilk kür planlaması için sizce nasıl? @metinav

Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz benim için önemli bro'lar, tecrübelerinizi bekliyorum. 

Saygılarımla :)

Kısaca boş iş, nekroz yaşama ihtimalin çok yüksek. Stabil olmasına çok takılıyorsan düzenli enjeksiyonlarını yaparsın, geçersin. Marjinal olmanın alemi yok: bu ilaçlar kas içi enjeksiyon için üretiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brutallicx    2
BBurak, 29 dakika önce yazdı:

Kısaca boş iş, nekroz yaşama ihtimalin çok yüksek. Stabil olmasına çok takılıyorsan düzenli enjeksiyonlarını yaparsın, geçersin. Marjinal olmanın alemi yok: bu ilaçlar kas içi enjeksiyon için üretiliyor.

Marjinallik veya fantezi aramıyorum, sırf dalgalanma olmasın diye bu kadar ince hesap yapıyorum. Senin bahsettiğin klasik kas içi yöntemlerin de tıkır tıkır çalıştığını biliyorum zaten. Vaktini ayırıp uyardığın için eyvallah hocam, kazasız belasız antrenmanlar dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    304

ben günlük 0.1ml şeklinde denemiştim ilacın yağı miglyol-812'ydi yani olabilicek en hızlı emilen yağ buna rağmen 1 haftaya kadar acıyan kızarık şişlikler kalıyordu ancak xyosted diye bir kalem var amerikada susam yağıyla tek seferde 0.5ml enjeksiyon şeklinde deneyip vücudunun nasıl tepki verdiğini görebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brutallicx    2
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

ben günlük 0.1ml şeklinde denemiştim ilacın yağı miglyol-812'ydi yani olabilicek en hızlı emilen yağ buna rağmen 1 haftaya kadar acıyan kızarık şişlikler kalıyordu ancak xyosted diye bir kalem var amerikada susam yağıyla tek seferde 0.5ml enjeksiyon şeklinde deneyip vücudunun nasıl tepki verdiğini görebilirsin.

Merhaba zphc testo tedarik ettim bu süreçte. Eğer bahsettiğiniz gibi bir doku reaksiyonu veya geçmeyen sertlikler yaşarsam hiç macera aramadan direkt standart kas içi düzene dönerim. Bu arada aylardır gerek reta olsun gerek diğer konular olsun yazılarınızı dikkatle takip ediyorum. Değerli bilgileriniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    2
brutallicx, 1 saat önce yazdı:

Marjinallik veya fantezi aramıyorum, sırf dalgalanma olmasın diye bu kadar ince hesap yapıyorum. Senin bahsettiğin klasik kas içi yöntemlerin de tıkır tıkır çalıştığını biliyorum zaten. Vaktini ayırıp uyardığın için eyvallah hocam, kazasız belasız antrenmanlar dilerim.

Abi selam her gün kas içi enj yapmanı şiddetle tavsiye ederim son 5 6 aydır cruise blast fark etmeksizin enantathe esterlerini dahi her gün enjeksiyon yapıyorum ve farkı kesinlikle çok hissediliyor her gün değilse bile günaşırı vurman süper olur deri altını önermiyorum gerçekten kafanda soru işareti kalmasındansa ağrı sızıdansa kas içi vurup rahatına bakmanı tavsiye ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brutallicx    2
makinist, 11 dakika önce yazdı:

Abi selam her gün kas içi enj yapmanı şiddetle tavsiye ederim son 5 6 aydır cruise blast fark etmeksizin enantathe esterlerini dahi her gün enjeksiyon yapıyorum ve farkı kesinlikle çok hissediliyor her gün değilse bile günaşırı vurman süper olur deri altını önermiyorum gerçekten kafanda soru işareti kalmasındansa ağrı sızıdansa kas içi vurup rahatına bakmanı tavsiye ederim

Selamlar, öncelikle değerli cevabın için çok teşekkür ederim. Bu her gün vurma işinde pratiklik açısından hangi iğne ucunu tercih ettiğini ve hangi bölgeleri rotasyona soktuğunu merak ettim. Tavsiyelerin çok işime yarayacak, şimdiden sağ ol. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    304
brutallicx, 54 dakika önce yazdı:

Selamlar, öncelikle değerli cevabın için çok teşekkür ederim. Bu her gün vurma işinde pratiklik açısından hangi iğne ucunu tercih ettiğini ve hangi bölgeleri rotasyona soktuğunu merak ettim. Tavsiyelerin çok işime yarayacak, şimdiden sağ ol. :)

12.7mm 29g bd insülin iğnesi kullanmanı tavsiye ederim omuzlardan ve yeterince yağsızsan vastus ve ventrogluteal yapabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brutallicx    2
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

12.7mm 29g bd insülin iğnesi kullanmanı tavsiye ederim omuzlardan ve yeterince yağsızsan vastus ve ventrogluteal yapabilirsin.

Elimde 120 adet olması lazım bundan sevindim :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.