Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ayaz666

Böbreklerimde protein kaçağı olduğu için sporu bırakmam söylendi! sizce ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

ayaz666    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

10 yıldır bu sporu yapıyorum fakat, 2 ay önce tansiyonum olduğunu söylediler ve tansiyon hapına başladım böbreklerimde sorun olduğunu protein kaçağım olduğunu söylediler sporu bırak dediler ayaklarımda da şişme ve ağrılar oldu ürik asit artmış ve enfeksiyon varmış kanımda antibiyotik kulandım şuan iyim spora devam edebiliriyim sizce? @metinav

GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.74
  • Kilo: 90

KAN TESTLERİM:

IMG_0040.thumb.jpeg.e59b0cf0baa171e89234f59f2ab3f249.jpeg IMG_0039.thumb.jpeg.48f5c4033a669c01e544c9d9c1a2a72b.jpeg IMG_0038.thumb.jpeg.d814c29cc0463afa3f38f994333f0819.jpeg IMG_0037.thumb.jpeg.b10741b0d57443d93b75bda448e853e8.jpeg IMG_0036.thumb.jpeg.cf3af9f0be1036f37a8ac91358abc12d.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusufdemir1995    327

Boldeden kaynaklı tansiyon böbreklerde hasar enfeksiyon vs vs cok uzun söyleyeceklerim var ama inan yazmaya üşendim şuan. Kısacası ni nefrolojiye git gözük. Kürü tamamen kes 3-5 ay en azından hicbir kür yapma supplement alma 2 hafta antrenmanlara ara ver ilaç alma steroid veya supplement. Bol su ic düzenli tansiyon takibi yap düzeltilemeyecek şeyler değil

• Beğen 3
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ayaz666    2

cevap için cok tesskur ederim 2 aydır ilaçı kestim bol su içiyorum sadece testo ile devam etsem sorun olurmu? spora 1 aydır spora gitmıyorum

tarihinde ayaz666 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    777
ayaz666, 21 dakika önce yazdı:

cevap için cok tesskur ederim 2 aydır ilaçı kestim bol su içiyorum sadece testo ile devam etsem sorun olurmu? spora 1 aydır spora gitmıyorum

sistemin açılmıştır zaten, nefrolojiye gittikten sonra sonuca göre testo kullan daha mantıklı olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ayaz666    2
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

sistemin açılmıştır zaten, nefrolojiye gittikten sonra sonuca göre testo kullan daha mantıklı olur

cevap için teşşekür ederım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murat159    11

Hocam mümkünse özel bir hastanede sistatin c testine de bakın derim , böbrek için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ayaz666    2

nefrolojiye gitim böbreklerime ultason baktılar bişi olmadıgını söyledir egk cekıldım kalp ultrasonuna girdim temiz dediler tansiyon hapımı degıstırıp ürik asit ıcın ürkoliz dir bi hap kulnıyorum ilk kulandıgım tansıyon ilaci idrar sökturucu oldugu ıcın bıraktırdı 

suan genel olarak iyim proteini kestım hafif yiyorum tansiyon aleti aldım günlük bakıyorum

14-9 13 -8 arası geziyor

E4FD3BBF-3BCB-453E-BDBF-0EAF9F8D4475.jpeg

tarihinde ayaz666 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.625

Öncelikle çok geçmiş olsun. Aşırı ileri düzeyde değil allahtan. Mutlaka bol su iç. Astraglaus ve üzüm çekirdeği extrası kullan. Kreatin dahil toz bir şey kullanma. Bol c vitamini al ve düzenli tansiyon ölçtür takip et. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    44
ayaz666, 17 dakika önce yazdı:

nefrolojiye gitim böbreklerime ultason baktılar bişi olmadıgını söyledir egk cekıldım kalp ultrasonuna girdim temiz dediler tansiyon hapımı degıstırıp ürik asit ıcın ürkoliz dir bi hap kulnıyorum ilk kulandıgım tansıyon ilaci idrar sökturucu oldugu ıcın bıraktırdı 

suan genel olarak iyim proteini kestım hafif yiyorum tansiyon aleti aldım günlük bakıyorum

14-9 13 -8 arası geziyor

E4FD3BBF-3BCB-453E-BDBF-0EAF9F8D4475.jpeg

Hocam nefronlarda sorun yoksa topluyor şükürler olsunki. Benimde her zaman en koktuğum bolgedir böbrekler. Tüm ilaçları bırakın TRT doz Testo düşün haftada max 175 150 alın yani sporu belli bir süre bırakın. Hafif kardiyolar yapın. Çok sağlıklı beslenin. Proteini azaltın. Kısacası Gerçek profesyonel sporcuların sağlık sezonunu uygulayın antremansız biçimde.

yusuf hocamın dedikleride mantıklı öylede yapabilirsin. Yeterince sağlıklı beslenirsen bu yazdan sonraki off sezona kaliyeli girebilirsin. Kendini yinede salma diyetine full uy. İlaca bir daha gireceksen en zararsızları ile gir primo masteron Testo haricinde kullanmayı düşünme bile

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murat159    11

Geçmiş olsun hocam , vesile olmuştur belki komple ilacı kesersiniz , bana da  benzer durum oldu birşey çıkmadı ileri tetkiklerde ama ilaçları hayatımdan çıkarmama vesile oldu , 6 aydır temizim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Rma
      Steroid kürlerinde karaciğer ve böbreklere binen yük çok fazla oluyor bu dönemde kreatin gibi bir supplement kullanmak böbreklere daha fazla yük binmesine neden olur mu yoksa ben mi durumu çok abartmışım?
    • Yazan: bilinc
      Herkese selamlar,
      Şu anda only testo-p(300mg) ve GH 2 ünite kullanıyorum ancak böbrek ve karaciğer koruyucu önerinizi almak isterim 
    • Yazan: ardaesat
      Merhaba,
      15 hafta testo e ve boldenon kürü düşünüyorum, 5 yıldır bir böbreğimde küçük bir kist var, her sene kontrol ettiriyorum ve kiste karşı bir ilaç kullanmıyorum, bu kürü yapmamın bir sakıncası olur mu?
    • Yazan: Tunahankrc
      4 ay önce 20 haftalık bir kür yaptım. PCT yaptım ve her şey yolundaydı fakat 4 ay sonra ultrason çekildim başka bir rahatsız için alt, ast gayet iyiyken karaciğerimde 1 kademe yağlanma, böbrek değerleri kan ve idrarda herhangi bir sorun yokken ultrason da parankim ekosu grade 1 olacak şekilde artmıştır denildi bunun sebebi ne olabilir ?
      GEÇMİŞ KÜRÜM:
      1-20 hafta 500 mg testosteron enantat  1-20 hafta 500 mg boldenon 1-8 hafta 250 mg deca  SORULARIM:
      Böbrekleri nasıl sağlıklı hale getirebilirim? Doktor yüzde 80 çalışıyor dedi ve ilaç uygun görmedi su içmek dışında öneriniz var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese selamlar,
      Milk thistle Kidney Gibi karaciğer, böbrek koruyucuları artık pahalı olduğu için aktardan deve dikeni tohumu aldım çay yapar gibi demleyerek kullanıyorum karaciğerlerim için fakat aktardan böbrek koruyucu ne alabilirim onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.