Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

umud sarıdoğan

Kürümün 3. hafta kan testlerine göre ilaçlarım çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

3 haftadır kürdeyim 2.hafta kan testi verdim orijinalliğini test etmek için ürünlerin.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enantahate
  • Trenbolone Enanthate
  • Boldenon
  • Oxandrolone

KAN TESTLERİM:

IMG_1408.png IMG_1407.png IMG_1405.png IMG_1406.png IMG_1404.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    734
umud sarıdoğan, 24 dakika önce yazdı:

kür tren testo bolde ox

optimum veya rezz lab kullanıyorsun değil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
umud sarıdoğan, 1 dakika önce yazdı:

hayır

yaş, yağ oranı, spor geçmişi, kullandığın ilaçların dozları, güncel vücut ölçüleri ve kilo nedir? 

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, Şimdi yazdı:

yağ oranı, spor geçmişi, kullandığın ilaçların dozları, güncel vücut ölçüleri ve kilo nedir? 

haftalık 300 testo 200 tren 300 bolde 210 ox 177 boyum 93 kiloyum 2 yıl doğal yaptım bir süre saldım çok kilo aldım hem hızlıca kilo vermek hemde tekrar forma girmek için koruyucularım her şeyim tam yağ oranı tam bilmiyorum ama çok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
umud sarıdoğan, Şimdi yazdı:

haftalık 300 testo 200 tren 300 bolde 210 ox 177 boyum 93 kiloyum 2 yıl doğal yaptım bir süre saldım çok kilo aldım hem hızlıca kilo vermek hemde tekrar forma girmek için koruyucularım her şeyim tam yağ oranı tam bilmiyorum ama çok 

dostum öncelikle ilaç konusu hakkında pek bir fikrin ve bilgin yok, eminim ki kilon da fazla. Yaptığın protokol bence çok saçma, eminim vücut hatların kapalıdır ve bir arkadaşın veya instagramda koçluk(!) yapan bir eleman sana bu ilaçları sattı. Bu forumda gezinseydin emin ol bu durumda ilaç kullanmanın saçma olacağını anlardın.

İlaçların çalışıyor, ama içeriğini bilemeyiz. 200 trenin içinde belki 50 tren bile olabilir, kan testiyle anlaşılacak durumlar değil. Testosteron değerin düşük çıkmış beklenene göre, son enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin? İlaç markan nedir?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

dostum öncelikle ilaç konusu hakkında pek bir fikrin ve bilgin yok, eminim ki kilon da fazla. Yaptığın protokol bence çok saçma, eminim vücut hatların kapalıdır ve bir arkadaşın veya instagramda koçluk(!) yapan bir eleman sana bu ilaçları sattı. Bu forumda gezinseydin emin ol bu durumda ilaç kullanmanın saçma olacağını anlardın.

İlaçların çalışıyor, ama içeriğini bilemeyiz. 200 trenin içinde belki 50 tren bile olabilir, kan testiyle anlaşılacak durumlar değil. Testosteron değerin düşük çıkmış beklenene göre, son enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin? İlaç markan nedir?

bu formdaydım 5 ay önce çok fazla alkol falan derken çok kilo aldım tanıdığım birisinden aldım tavsiye almak için doğrusunu öğrenmek için burdayım kan testini enjeksiyondan 1 gün sonra verdim 2.haftamdayken verdim kan testini

bea6bf82-ef04-4277-ab66-b30e7178f9f5.jpeg IMG_1137.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
umud sarıdoğan, 4 saat önce yazdı:

bu formdaydım 5 ay önce çok fazla alkol falan derken çok kilo aldım tanıdığım birisinden aldım tavsiye almak için doğrusunu öğrenmek için burdayım kan testini enjeksiyondan 1 gün sonra verdim 2.haftamdayken verdim kan testini

urunler merdiven altı ve bomboş  küründe saçma. kullanacaksan only test ya da test boldenone yapmalısın tren sana fazla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 3 dakika önce yazdı:

urunler merdiven altı ve bomboş  küründe saçma. kullanacaksan only test ya da test boldenone yapmalısın tren sana fazla

bomboş olsa testo nasıl yüksek çıkıyor bana anlatır mısınız merak ettim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
umud sarıdoğan, 47 dakika önce yazdı:

bomboş olsa testo nasıl yüksek çıkıyor bana anlatır mısınız merak ettim 

dostum testosteron en ucuz hammadde sana merdiven altı lablerin sırrını anlatayım. 250mglık test enathta 150 mg test koyarlar anaboliklere örneğin boldenonenada 250mglığına 100-125mg test koyarlar treninde underdose olur. ondan sonra dersin kan testimde testosteronum yüksek çıktı o bu. 

oxandrolone yerine underdosed winstrol katarlar oldu sana türkiye merdiven altı pharma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, Şimdi yazdı:

oxandrolone yerine underdosed winstrol katarlar oldu sana türkiye merdiven altı pharma

etkisi var ama nasıl anlayabilirim tam plarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55

etkisi var ama nasıl anlayabilirim tam plarak

anlayamazsın özellikle ürünlerin orjinalini kullanmadan hiç anlayamazsın. mesela önceden orjinal tren kullanmıssındır nasıl hissetiridğini aşağı yukarı karşılaştırırsın. adamlar her ürününü 700tlye satıyor xD sence trenin maliyetiyle testin primonun anavarın maliyeti aynı olabilir mi ki aynı fiyatta satsınlar.düzgün markalar al benim önerim türkiye piyasında ulaşımıda kolay uygunda nessie humax ve zphc. zphc bi tık daha pahalı geliyor ama nessieler hem ekonomik hem dolu humaxlarda aynı şekilde.böyle ne olduğu belirsiz ürünlere para verip hem kendi sağlığınızı hemde vaktinizi çalıyorsunuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 1 dakika önce yazdı:

anlayamazsın özellikle ürünlerin orjinalini kullanmadan hiç anlayamazsın. mesela önceden orjinal tren kullanmıssındır nasıl hissetiridğini aşağı yukarı karşılaştırırsın. adamlar her ürününü 700tlye satıyor xD sence trenin maliyetiyle testin primonun anavarın maliyeti aynı olabilir mi ki aynı fiyatta satsınlar.düzgün markalar al benim önerim türkiye piyasında ulaşımıda kolay uygunda nessie humax ve zphc. zphc bi tık daha pahalı geliyor ama nessieler hem ekonomik hem dolu humaxlarda aynı şekilde.böyle ne olduğu belirsiz ürünlere para verip hem kendi sağlığınızı hemde vaktinizi çalıyorsunuz.

satıcım kendisi kullanıyor etkileri iyi zphc ile 100 tl fark var ondan almaktansa bunda etkisini gördüm bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55

satıcım kendisi kullanıyor etkileri iyi zphc ile 100 tl fark var ondan almaktansa bunda etkisini gördüm bilmiyorum

zphc medicinedir muhtemeln ürünleri aldığın fiyatlar ne sana verdiği fiyatlar ne illaki etki görürsün sadece 250mg testosteron alsan bile bariz farklar yaşanır lakin muhtemeln aldığın dozajın yarısı vucduna giriyor girmiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 19 dakika önce yazdı:

zphc medicinedir muhtemeln ürünleri aldığın fiyatlar ne sana verdiği fiyatlar ne illaki etki görürsün sadece 250mg testosteron alsan bile bariz farklar yaşanır lakin muhtemeln aldığın dozajın yarısı vucduna giriyor girmiyor

sahte mi kesin olarak bu ilaçlar ona göre başka satıcı bulayım 2.haftadan testim yanlış mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
umud sarıdoğan, 2 saat önce yazdı:

sahte mi kesin olarak bu ilaçlar ona göre başka satıcı bulayım 2.haftadan testim yanlış mı

2 3 hatfa daha devam edip test ver e2 düşmezse muhtemelen ilaçların sahte. markayı kesinlikle değiş testten genel çıkarım yapmak zordur.

umud sarıdoğan, 2 saat önce yazdı:

urunler ne fiyat verdin hepsi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
sven, 3 dakika önce yazdı:

2 3 hatfa daha devam edip test ver e2 düşmezse muhtemelen ilaçların sahte. markayı kesinlikle değiş testten genel çıkarım yapmak zordur.

dostum arkadaşın küründe tren var, trende e2 değeri yanıltıcı olur. adamın treni çalışıyor, ille de 300 bolde 300 testo diye e2 sıfır olacak diye bir kaide yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
Fuhrer, Şimdi yazdı:

dostum arkadaşın küründe tren var, trende e2 değeri yanıltıcı olur. adamın treni çalışıyor, ille de 300 bolde 300 testo diye e2 sıfır olacak diye bir kaide yok.

evet aslında biraz hissiyatsal yaklaşmak gerek ama 1:1 oranda trenden bağımsız herhalde 10 insandan 9 u referans altına düşer. herhalde prolaktin artışından aşağı yukarı gerçek ostrojen değerleri hakkında çıkarım yapılır. açıkcası marka miimli ve kendimde gördüğüm kadarıyla sahte. her ürününü 700 750e satıyorlar mümkün olabilcek birşey değil herhalde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
sven, Şimdi yazdı:

evet aslında biraz hissiyatsal yaklaşmak gerek ama 1:1 oranda trenden bağımsız herhalde 10 insandan 9 u referans altına düşer. herhalde prolaktin artışından aşağı yukarı gerçek ostrojen değerleri hakkında çıkarım yapılır. açıkcası marka miimli ve kendimde gördüğüm kadarıyla sahte. her ürününü 700 750e satıyorlar mümkün olabilcek birşey değil herhalde.

kürde tren varsa, tren çalışıyorsa E2 değerinden belli olur. E2 değerin bozuksa bil ki tren çalışıyordur, bazı istisnasi durumlar var ama ülkemiz genelinde ölçülen çoğu E2 ölçme yöntemleri bu tarzda çalışıyor. 

İlaç underdosedir veya çalışan partileri vardır, bu bizi ilgilendirmez. Kan testine baktığımızda ilacın çalıştığını görüyoruz, ama bilmiyoruz ki içeriğinde ne var... Belki arkadaşa çalışanı denk geldi, bu demek olmuyor ki tüm partiler çalışıyor. Ondan dolayı arkadaşın bize istediği konuya odaklanalım: İlaç çalışıyor mu? Evet, çalışıyor. Bitti. Gidip de bu arkadaşa hayat dersi vermenin anlamı yok, belki 200 vurduğunu sanıyor 40 vuruyor belki 300 vuruyor orasını yorumlamak gereksiz kaçıyor.

• Tamam 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
umud sarıdoğan, 1 saat önce yazdı:

Knk ürünler kesin sahte ztn, kafalarına göre doldurmuşlar 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    40
umud sarıdoğan, 18 saat önce yazdı:

3 haftadır kürdeyim 2.hafta kan testi verdim orijinalliğini test etmek için ürünlerin.

ilaçların bence çalışıyor ama daha iyi bir markaya yönelebilirsin bu markayı görüyorum son zamanlarda yerli olabilir ilk partileri dolu olup referans kazanmaya çalışıyor olabilirler tavsiye olarak zphc çok var piyasada onlardan alabilirsin zphc.com yada zphc.hk bu sitelerden doğrulayabildiğin ilaçlar orjinaldir.

formun gayet iyi orjinal ilaç çok iyi antrenman(çok fazla değil) ve güzel bir beslenme ile istediğin kütleye gelirsin.

sven, 12 saat önce yazdı:

dostum bende trenbolon kullanıyorum e2 bende düşmüyor arimideks kullanmama rağmen düşmüyor buna göre ilaçların sahte demek doğru değil. Trenbolon gerçekten e2 yi yanıltıyor.

Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

kürde tren varsa, tren çalışıyorsa E2 değerinden belli olur. E2 değerin bozuksa bil ki tren çalışıyordur, bazı istisnasi durumlar var ama ülkemiz genelinde ölçülen çoğu E2 ölçme yöntemleri bu tarzda çalışıyor. 

evet hocam arimidekse rağmen düşmedi 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 13 saat önce yazdı:

İlaç underdosedir veya çalışan partileri vardır, bu bizi ilgilendirmez. Kan testine baktığımızda ilacın çalıştığını görüyoruz, ama bilmiyoruz ki içeriğinde ne var... Belki arkadaşa çalışanı denk geldi, bu demek olmuyor ki tüm partiler çalışıyor. Ondan dolayı arkadaşın bize istediği konuya odaklanalım: İlaç çalışıyor mu? Evet, çalışıyor. Bitti. Gidip de bu arkadaşa hayat dersi vermenin anlamı yok, belki 200 vurduğunu sanıyor 40 vuruyor belki 300 vuruyor orasını yorumlamak gereksiz kaçıyor.

teşekkürler açıklayıcı yorumunuz için gelen geçen sahte çöp möp demektense daha iyi bir şekilde açıkladınız verimim kötü olursa son kutuları kullanıp başka markaya geçebilirim 3.haftadayım gelişimim iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: rawbb
      Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
      Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: xdescri
      Kür dönemindeyim süreç olaraksa bulk diyebiliriz. @berkay16 @Fuhrer @GHOST
      SORULARIM: 
      İlaçlar çalışıyor mu? Kan testi sonuçlarımda hangi referans değerlerim kırmızı alarm veriyor? Ne tür önlemler almamı tavsiye edersiniz? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.