Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Adrian

Sahte cinnatropinler hk.

Önerilen İletiler

Adrian    109

Merhaba arkadaşlar, uzun bir zaman  önce sahte aburahan testosteron enanthate'e denk gelmiştim, burada fotoğraflarını paylaşmıştım, ilaçları çok uzun zamandır aynı kişiden iranlı bir arkadaştan alıyorduk, kendisi zphc ve humax veriyor yine aynı şekilde bu iranlı arkadaştan cinnatropin de alıyorduk fakat maalesef ki cinnatropin lerinde içini boşaltmışlar.

Kendisine durumu aktardığımızda böyle bir şeyin olamayacağını söyledi ki kim yoğurdum ekşi diyecek.. hatta cinna'lar direkt iran değil dubai üzerinden geliyormuş :D velhasıl kelam cinnatropin ve aburahan alırken dikkat edin, kan testi sonucu boş çıkması durumunda geri alım garantisi verebilecek kişilerden almayı özen gösterin, ilacı sen bozmuşsun benim ilacım dolu diyenlerden uzak durun :)  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.176

Cok önceden beri bilinen birseydi bu hocam zaten. Dubai falan degil bizzat tr de üretildiği videoları görmüştüm kaybolan mesaj tarzında bana geldi rica ettim ama yollamadılar orijinal videosunu etiketleri bir yerde şişeleri kalemleri bi yerde ama bu cinna icin degil pfizer geno icinde geçerli hatta daha bile fazladır pfizer genoların sahtesi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
Adrian, 1 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, uzun bir zaman  önce sahte aburahan testosteron enanthate'e denk gelmiştim, burada fotoğraflarını paylaşmıştım, ilaçları çok uzun zamandır aynı kişiden iranlı bir arkadaştan alıyorduk, kendisi zphc ve humax veriyor yine aynı şekilde bu iranlı arkadaştan cinnatropin de alıyorduk fakat maalesef ki cinnatropin lerinde içini boşaltmışlar.

Kendisine durumu aktardığımızda böyle bir şeyin olamayacağını söyledi ki kim yoğurdum ekşi diyecek.. hatta cinna'lar direkt iran değil dubai üzerinden geliyormuş :D velhasıl kelam cinnatropin ve aburahan alırken dikkat edin, kan testi sonucu boş çıkması durumunda geri alım garantisi verebilecek kişilerden almayı özen gösterin, ilacı sen bozmuşsun benim ilacım dolu diyenlerden uzak durun :)  

Test yaptirdiniz mi hocam dubaiden geldigi iddia edilen cinnalara. Bende ayni sahistan dubai uzerinden geldigi iddia edilen cinnalardan aldım beyaz çıktı satıcı değişimi kabul etti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NilahSom    0
yhy789, 1 saat önce yazdı:

Test yaptirdiniz mi hocam dubaiden geldigi iddia edilen cinnalara. Bende ayni sahistan dubai uzerinden geldigi iddia edilen cinnalardan aldım beyaz çıktı satıcı değişimi kabul etti

Hocam humax ve zphclarında da birşey olabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
NilahSom, 41 dakika önce yazdı:

Hocam humax ve zphclarında da birşey olabilir mi

Onlarda sorunn yokta biri bu cinnalara test yaptırsa herkes rahatlar gibi üzerinde kod falan var dogrulama icin ilk defa gordum cinnada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109
yhy789, 8 saat önce yazdı:

Test yaptırdım boş hocam, testten önce hissiyat zaten sıfırdı, en son tek seferde 10 üniteye yakın vurdum kafayı kırıp çalışmıyor :) normal de 2 ünite kullansam 2 gün sonra el bileklerinde sabahları şişlik oluyordu.. Daha önce de bozuk içerisi donmuş beyazlaşmış ürün yollamıştı, sen dolaba koymamışsındır diyip suçu bize atmıştı eyvallah demiştik kötü niyetli düşünmemiştik fakat bile isteye içeriği boş ürün satıyor.

SPECTRE, 8 saat önce yazdı:

Cok önceden beri bilinen birseydi bu hocam zaten. Dubai falan degil bizzat tr de üretildiği videoları görmüştüm kaybolan mesaj tarzında bana geldi rica ettim ama yollamadılar orijinal videosunu etiketleri bir yerde şişeleri kalemleri bi yerde ama bu cinna icin degil pfizer geno icinde geçerli hatta daha bile fazladır pfizer genoların sahtesi.

Evet türkiye de orijinalinden çok sahte pfizer gennotropin var, çok uzun zamandır cinna ve aburahanda sahtesine hiç denk gelmemiştim fakat ben bile sahtesine denk geldiysem çoğu arkadaş farkında olmadan bunları hep kullanmıştır, sahte aburahan testoların içerisine de 80mg testosteron cypionate koymuşlar yine insaflı davranmışlar :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
Adrian, 7 saat önce yazdı:

Dediğin olayın benzerini yaşadım ve bu konuda biraz araştırma yaptım. Bahsettiğin ürünler 15 iü olan cinnalar aslında. 15 iü olanını alıp 30 a çeviriyorlar bu şekilde 3-5 iü vurup test yapınca ürün çalışıyor görünüyor fakat yarı dolu ürün almış olunuyor aslında. Ben şahsen o ürünü dedim 10 iü da 18 çıktı test sonucu başka üründe 5-6 iü da 19 çıkmıştı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
Askabar, 2 saat önce yazdı:

Dediğin olayın benzerini yaşadım ve bu konuda biraz araştırma yaptım. Bahsettiğin ürünler 15 iü olan cinnalar aslında. 15 iü olanını alıp 30 a çeviriyorlar bu şekilde 3-5 iü vurup test yapınca ürün çalışıyor görünüyor fakat yarı dolu ürün almış olunuyor aslında. Ben şahsen o ürünü dedim 10 iü da 18 çıktı test sonucu başka üründe 5-6 iü da 19 çıkmıştı. 

Bahsettiginiz ürün bu şekilde mi

Screenshot_20260419_200445_Gallery.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.