Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KnossosR

Içeriğinin %50 oranda dolu olduğunu düşündüğüm ilacın %80 doluluğa getirilebilmesi hk.

Önerilen İletiler

KnossosR    1

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?

Elimde %40-50 oranda dolu bir testosteron enanthate var. İçeriği %80 doluluğa getirmek istiyorum, herhangi bir eczanede satılan bir ürün eklemek istiyorum. Karışımın zararı olmasın; apse, ödem yapmasın istiyorum. Ne ekleyebilirim, ekleyebilir miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.185

Kardeşim senin pasta mı puding mi tarifi istiyorsun? İlacı %40 dan %80 getirmek istiyorsun? Ee eczanede satılan bir ürün? Ee karışımın zararı olmasın? Ee apse ödem yapmasın? O kadar anlamsız cümleler var ki. Eczaneden ilacın doluluğunu arttırmak için ne alacaksın testosteron (sustanon) mu? Elindeki ilacın içine eczaneden aldığın testosteron mu karıştıracaksın? Karışımın zararı olmasın ne demek?

Neyse ben okudukça sinirlendim. Varsa anlayan arkadaşlar yardımcı olsun.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843

ne koyacaksın dostum? saf testosteron kullanıp yeniden sentezle istersen? apse yapan yüksek konsantre ilaçlar düşük konsantrasyona düşürülebilir. içeriğine MCT eklenir ve bu durum düzeltilir. Eczaneden hiç de bir şey ekleyemezsin bu arada, 500mg/ml konsantrasyonuna sahip bir testosteron bulabilirsen anca o zaman. Ona da yapacağın matematik hesabı yerine at gitsin o %50 dolu ilacını.

Boş bir konu, tavsiye alamayacağın bir konu, saçmalıktan ibaret. 

• ahahaha 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    29
KnossosR, 7 saat önce yazdı:

Elimde %40-50 oranda dolu bir testosteron enanthate var. İçeriği %80 doluluğa getirmek istiyorum, herhangi bir eczanede satılan bir ürün eklemek istiyorum. Karışımın zararı olmasın; apse, ödem yapmasın istiyorum. Ne ekleyebilirim, ekleyebilir miyim?

1 birim vurmak yerine 2 birim vurursan aynı hesaba gelir (%40'tan %80)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    9
KnossosR, 8 saat önce yazdı:

1 vurcağına 5 vur tam gaz devam

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.