Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Altay1995

Enjeksiyon sonrası baş dönmesi+terrleme ve baygınlık durumu yaşadım! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Altay1995    1

Arkadaşlara merhaba,

4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.70
  • Kilo: 72

KÜR PLANIM HK: (Haftalık)

• Testosteron Enanthate 1ml x 2
  • Boldenon 1ml x 2

Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;

• AŞIRI BAŞ DÖNMESİ
  • AŞIRI TERLEME
  • BAYGINLIK HİSSİ

Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    318

Sebebi bariz anksiyete eğer 2ml ilaç deri altında kalmış olsa elinle çok net hissedebiliceğin bir sertlik olurdu enjeksiyon yaptığın bölgede. İlaçlar hakkında hiç bir şey bilmediğini varsayıyorum muhtemelen prof dediğin kişi de ilaçlar hakkında en ufak fikir sahibi değil gibi yol yakınken ya bırak ya da işi daha iyi bilen birisiyle devam et. Kullandığın marka da merdiven altı boş steril olmayan bir marka.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    9

PROTONLABS KENDİM KULLANIYORUM yüksek ihtimal heyecandan ötürü olmuştur korkulacak bir şey yok ateş çıkması yoksa iler ki süreçte

berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Sebebi bariz anksiyete eğer 2ml ilaç deri altında kalmış olsa elinle çok net hissedebiliceğin bir sertlik olurdu enjeksiyon yaptığın bölgede. İlaçlar hakkında hiç bir şey bilmediğini varsayıyorum muhtemelen prof dediğin kişi de ilaçlar hakkında en ufak fikir sahibi değil gibi yol yakınken ya bırak ya da işi daha iyi bilen birisiyle devam et. Kullandığın marka da merdiven altı boş steril olmayan bir marka.

Hocam proton konusunda 2.kürümü proton kullandım ilaçlar çalışıyordu ama bi tuhaflık vardı önceki markalarım 200-400mg ları gibi değildi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Altay1995    1

hocam ne gıbı tuhaflık vardı , doktor ilaç kas ve deri arasında kalmış dedi, bu tansiyon terleme ve baygınlık yapar mı ? 2 doktor gözüktüm özel hastanede ıkısı de bu ilaçların bu şekilde yan etkisi yok normalde dedi 

berkay16, 14 dakika önce yazdı:

Sebebi bariz anksiyete eğer 2ml ilaç deri altında kalmış olsa elinle çok net hissedebileceğin bir sertlik olurdu enjeksiyon yaptığın bölgede. İlaçlar hakkında hiç bir şey bilmediğini varsayıyorum muhtemelen prof dediğin kişi de ilaçlar hakkında en ufak fikir sahibi değil gibi yol yakınken ya bırak ya da işi daha iyi bilen birisiyle devam et. Kullandığın marka da merdiven altı boş steril olmayan bir marka.

hocam destek aldığım kısının türküye ve Avrupa şampiyonlukları var , ayağımda zaten ödem oluştu sertlik ve sıklık 1 hafta yasadım daha yeni yeni geçiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    841
Altay1995, 38 dakika önce yazdı:

hocam ne gıbı tuhaflık vardı , doktor ilaç kas ve deri arasında kalmış dedi, bu tansiyon terleme ve baygınlık yapar mı ? 2 doktor gözüktüm özel hastanede ıkısı de bu ilaçların bu şekilde yan etkisi yok normalde dedi 

hocam destek aldığım kısının türküye ve Avrupa şampiyonlukları var , ayağımda zaten ödem oluştu sertlik ve sıklık 1 hafta yasadım daha yeni yeni geçiyor 

destek aldığın kişi sana 500 testo 500 bolde mi yazdı? Ülkede elini nereye atsan herkes Türkiye Avrupa şampiyonu, bu ilaç işinde başarıya bakmayacaksın dostum. Sağlıklı bir süreç geçirmek istiyorsan kişinin bilgisine bakacaksın. Yurt dışında preplerde 1gr tren acetat yazanı da görüyorum, bu demek olmuyor ki o koç işi biliyor. Önemli olan kendi sağlığın ise o zaman bu işi sana noktası noktasına anlatacak birisiyle çalışacaksın, doktor gidip de boldenonun yan etkisini bilmez. Yaşadığın durum ilacın yan etkisi değil yaşadığın durum yanlış enjeksiyondan kaynaklı bir durum, bu ilaç içerisindeki çözücülerden kaynaklı durum. Bu durumu abarttığından adım gibi eminim, enjeksiyon korkun var ise bu işe hiç bulaşmaman en faydalısıdır. 2ml testo 2ml bolde sana istediğini vermez. Ilaç satıcılarını zengin edersin sadece, bu tavsiyemi ister dinle ister dinleme sana kalmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Altay1995    1
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 24 dakika önce yazdı:

destek aldığın kişi sana 500 testo 500 bolde mi yazdı? Ülkede elini nereye atsan herkes Türkiye Avrupa şampiyonu, bu ilaç işinde başarıya bakmayacaksın dostum. Sağlıklı bir süreç geçirmek istiyorsan kişinin bilgisine bakacaksın. Yurt dışında preplerde 1gr tren acetat yazanı da görüyorum, bu demek olmuyor ki o koç işi biliyor. Önemli olan kendi sağlığın ise o zaman bu işi sana noktası noktasına anlatacak birisiyle çalışacaksın, doktor gidip de boldenonun yan etkisini bilmez. Yaşadığın durum ilacın yan etkisi değil yaşadığın durum yanlış enjeksiyondan kaynaklı bir durum, bu ilaç içerisindeki çözücülerden kaynaklı durum. Bu durumu abarttığından adım gibi eminim, enjeksiyon korkun var ise bu işe hiç bulaşmaman en faydalısıdır. 2ml testo 2ml bolde sana istediğini vermez. Ilaç satıcılarını zengin edersin sadece, bu tavsiyemi ister dinle ister dinleme sana kalmış.

Kardeşim neden abartayım , ben burda sorunuma çözüm bulmak için konu açtım. 10 dakika içerisinde 2 sefer bayıldım ve aşırı derecede terleme yaptı ilaç , evden ambulans aldı beni , haftada 2 kez 1 ml Enantat 1 ml boldenon yazdı aldığım kişi , ve kalçadan yap dedi , iğneyi vuracak kişi kalçadan vuramadı bacaktan yaptı oda sorun oldu 

tarihinde Altay1995 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Büyük ihtimalle zararsız bir vücut refleksi. Tehlikeli değil ama rahatsız edici. Enjeksiyon tekniğini biraz değiştirirsen büyük oranda geçer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    4

3 aydır aktif kürdeyim geçen gün bende aynı sorunu ilk defa yaşadım bayılma noktasına kadar geldim normalde kalçadan enjeksiyon yapıyorum  tek olduğum için omuzdan yapayım dedim piskolojim bozuldu göz kararması baş dönmesi terleme nefes darlığı 1 ml ilaç enjekte anca edebilirim sonrasında sıkarak ilaçı çıkardım 10 dk sonrasında geçti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hologlv    0

Omuzdan alınca banada ufak bas agirisi yapıyor ama herzaman değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: 6arrows
      omuz enjeksiyonu sırasında kan kontrolünde enjeksiyona kan gelirse farklı bir noktaya aynı ilacı kan ile beraber enjekte etmek doğru mu? yoksa o ampül çöp mü oluyor
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: centuriofilius
      Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.