Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

grey50

Düşük testosteron seviyesi sebebiyle sustanon kullanmaya başladım! sürece dair sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

grey50    5

Hocalarım, herkese merhabalar.

Uzun süredir düşük testosteron sorunuyla mücadele ediyorum. 2023 sonunda hem üroloji hem de endokrinoloji doktorlarıyla görüştüm. O dönem 132 kiloydum ve doktorlar kilo vermem gerektiğini söyledi. Aradan geçen sürede disiplinli bir şekilde 28 kilo vererek 104 kiloya düştüm ancak buna rağmen testosteron değerlerimde bir düzelme olmadı; seviyeler hep düşük seyrediyor.

Bu süreçte düzenli Çinko ve Testoxx gibi takviyeler de kullandım fakat sonuç değişmedi. Son olarak yeni görüştüğüm doktorum, artık TRT protokolüne geçmemiz gerektiğini belirterek 2 haftada bir 250mg Sustanon reçete etti. 3 aylık bir kullanım sonrası tekrar test verip süreci değerlendireceğiz, muhtemelen uzun vadeli bir TRT yolculuğu olacak.

Konuyla ilgili sadece forumlarda okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim, tecrübem yok.

Bazı spesifik sorularım var:

1. Reta (Retatrutide) Kullanımı: Yaklaşık 1,5 aydır Reta kullanıyorum ve çok memnunum (5 kilo verdim, iştah kontrolü sağladı). Sustanon ile birlikte Reta kullanmaya devam etmemin tıbbi veya etkileşimsel bir sakıncası olur mu?
  2. Koruyucular: TRT dozunda (250mg/14 gün) herhangi bir koruyucu (AI, karaciğer desteği vb.) kullanmam gerekir mi?
  3. Kombinasyon: Madem artık doğal sınırı geride bırakıp dışarıdan hormon alımına başladım; bu süreçte Sustanon ile birlikte kullanıldığında yağ yakımını veya kas kütlesini destekleyecek, TRT protokolünü bozmayacak başka bir ürün/takviye önerir misiniz?

Screenshot_5464.jpg Screenshot_5463.jpg Screenshot_5462.jpg

Tecrübeli hocalarımın ve bu yoldan geçmiş arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    241

Reta kullanabilirsin testosterone'un herhangi bir ilaçla etkileşimi yok biyoözdeş bir hormon. Karaciğer koruyucular orallar ve dhb ile şart diğer anaboliklerle olursa iyi olur only testoda gereksiz maliyet. Aradığın kombinasyon test + growth hormone.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    5
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

Reta kullanabilirsin testosterone'un herhangi bir ilaçla etkileşimi yok biyoözdeş bir hormon. Karaciğer koruyucular orallar ve dhb ile şart diğer anaboliklerle olursa iyi olur only testoda gereksiz maliyet. Aradığın kombinasyon test + growth hormone.

Tesekkür ederim hocam. Bi başlayıp nelerin değişeceğini görmek istiyorum. =) 

Yarısmaya hazırlanan bi arkadaş haftalık aridimex kullan mutlaka dedi. Ne dusunuyorsun bu konuda ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241
grey50, 16 dakika önce yazdı:

Tesekkür ederim hocam. Bi başlayıp nelerin değişeceğini görmek istiyorum. =) 

Yarısmaya hazırlanan bi arkadaş haftalık aridimex kullan mutlaka dedi. Ne dusunuyorsun bu konuda ? 

Mart ayındaki test natural gibi duruyor serbest testodan değilse ve estradiol 32 ise hiç gerek yok ama en mantıklısı test yaptırıp bakmak duruma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    5
berkay16, 58 dakika önce yazdı:

Mart ayındaki test natural gibi duruyor serbest testodan değilse ve estradiol 32 ise hiç gerek yok ama en mantıklısı test yaptırıp bakmak duruma.

Hocam hiç kür vs yapmadım bu zamana kadar. Tek kullandıgım Reta onun hakkında ki tüm bilgileri buradan öğrendim zaten =) Bu zamana kadar supplement ve türevlerini kullandım. =) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241
grey50, 46 dakika önce yazdı:

Hocam hiç kür vs yapmadım bu zamana kadar. Tek kullandıgım Reta onun hakkında ki tüm bilgileri buradan öğrendim zaten =) Bu zamana kadar supplement ve türevlerini kullandım. =) 

Şuan sustanon vuruyorsan enjeksiyonların ortasında e2 testi yaptır muhtemelen enjeksiyondan sonraki 2-3 gün baya peak yapıyordur estradiol 250mg sustanonu tekte verince prop ve fenilpropiyonat peak yaptırıyordur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    5
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Şuan sustanon vuruyorsan enjeksiyonların ortasında e2 testi yaptır muhtemelen enjeksiyondan sonraki 2-3 gün baya peak yapıyordur estradiol 250mg sustanonu tekte verince prop ve fenilpropiyonat peak yaptırıyordur.

Henüz başlamadım hocam. Eczaneden sipariş geçtim. Artık istek ve reçeteye göre getiriyormus depolar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241
grey50, 49 dakika önce yazdı:

Henüz başlamadım hocam. Eczaneden sipariş geçtim. Artık istek ve reçeteye göre getiriyormus depolar

Tesroject diye flakon formunda olanı stoklarda varsa birdahakine onu almayı dene en azından haftada 2-3 enjeksiyon yaparsan arimidexle uğraşmazsın 125mg testo aşırı aromatize etmiyorsa vücudun ai gerektirmez yağsız olduğunda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostum 2 haftada bir sustanonla kanında testo e2 bir aşagı bir yukarı sörf yapacak gerçekten gıcık oluyorum türkiyedeki saglık sistemine hala sustanonu tedavi olarak kullanıyorlar dostum için 4 tane ester var 4  b unun 2 si cok hızlı kalan 2 side cok geç açılan esterler yanı sen sureklı hormonel dalgalanma yasayacaksın buda vucudun en sevmedıgı sey libidodan tut akneye ruh haline östrjen artmasına jinoya ereksiyona herseyıni ekliyor  bu işi avrupa ve amerikada testo e ve testo cyp ile yapıyorlar yarılanma ömürleri 5-7 gün olan tek ester ilaçlar hafta 1-2 enjeksıyonla cok daha stabil hormon seviyesine sahip oluyorsun illada eczane kullancam sustanon kullanacaksan kullanacagın dozu günlük veya 2 günde 1 olacak şekilde dozajlara bölmen lazım kısa esterler kanda stabil seviyede kalsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241

yağ oranın düşükse bd 0.33x12.7mm insülin enjektörüne çek ilaçları gün 6 ya böl 0.16ml olucak şekilde doz kaybı yaşamazsın omuzlardan haftada 3 kez enjeksiyon yaparsın ben her gün yapıyorum bu enjektörle iğne ince olduğu için scar tissue riskini azatlıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    5
berkay16, 14 saat önce yazdı:

Tesroject diye flakon formunda olanı stoklarda varsa birdahakine onu almayı dene en azından haftada 2-3 enjeksiyon yaparsan arimidexle uğraşmazsın 125mg testo aşırı aromatize etmiyorsa vücudun ai gerektirmez yağsız olduğunda.

Sağ olun hocam eczacima sorarım bu markayı. Bencede haftalık 125 daha uygun olur gibi ama hiç bı fikrim yok streoidlerle alakalı. Enjeksiyonu büyük ihtimalle hastanede yaptirirm, kendim yapacağını düşünmüyorum ilk etaplarda :)

berkay16, 11 saat önce yazdı:

yağ oranın düşükse bd 0.33x12.7mm insülin enjektörüne çek ilaçları gün 6 ya böl 0.16ml olucak şekilde doz kaybı yaşamazsın omuzlardan haftada 3 kez enjeksiyon yaparsın ben her gün yapıyorum bu enjektörle iğne ince olduğu için scar tissue riskini azatlıyor.

Yağ oranim %18 civarında. Ama fikir güzel :) omuzundan yapabilirim :)

AnabolikLover, 13 saat önce yazdı:

Dostum 2 haftada bir sustanonla kanında testo e2 bir aşagı bir yukarı sörf yapacak gerçekten gıcık oluyorum türkiyedeki saglık sistemine hala sustanonu tedavi olarak kullanıyorlar dostum için 4 tane ester var 4  b unun 2 si cok hızlı kalan 2 side cok geç açılan esterler yanı sen sureklı hormonel dalgalanma yasayacaksın buda vucudun en sevmedıgı sey libidodan tut akneye ruh haline östrjen artmasına jinoya ereksiyona herseyıni ekliyor  bu işi avrupa ve amerikada testo e ve testo cyp ile yapıyorlar yarılanma ömürleri 5-7 gün olan tek ester ilaçlar hafta 1-2 enjeksıyonla cok daha stabil hormon seviyesine sahip oluyorsun illada eczane kullancam sustanon kullanacaksan kullanacagın dozu günlük veya 2 günde 1 olacak şekilde dozajlara bölmen lazım kısa esterler kanda stabil seviyede kalsın.

Bir de nebido diye bı ilaç varmış hocam, o galiba 3 ay kadar gidiyormuş. Sustanon sonrası onuda deneyebiliriz demişti doktor.
@berkay16 üstadın da onerisini uygulayabilirim. Haftalık 125 veya İnsülin iğnesiyle omuzdan daha sık aralıklarla yapabilirim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241

Nebido çok daha mantıklı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: turkicc
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kendi halimde haftada 3,4 gün hareketsiz kalmamak için spor yapıyorum. Testosteron seviyem uzun bir süre 200'lü seviyelerdeydi, ereksiyon sorunları yaşıyordum, libidom yok gibiydi doktor doktor gezdim ve 7, 8 gün önce sustanon 250 vuruldum (doktor dedi). İlk 2 gün çok güzeldi ama 5,6 gündür eskisi gibiyim 3,4 gündür sabah ereksiyonu olmuyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 20 Boy: 1.80 Kilo: 95 Yani pik yapması gereken zamanlarda yine eskisi gibiyim libidom artmadı sebebi ne olabilir? 
    • Yazan: testis torsiyonu
      Arkadaşlar aşırı pısırık cesaretsiz hissediyorum anabolik herhangi bir ürün kullanmıyorum testesteron 367ngdl çıktı referans içinde ama cesaretsiz hissediyorum ömür boyu trt yapmalı mıyım ne sıklıkla kan tahlili vermem gerekecek ne gibi yan etkiler görürüm günlük hayatımı cinsel hayatımı gerçekten etkiler mi? Testis küçülmesi ne kadar tolere edilebilir çünkü bazı ürologlar hastalarını trt başlatıyor ancak trtde hcg kullanmadan testis küçülmesi önlenmez diye biliyorum hcgde zamanla tolerans gösteriyor bu tolerans git gide artacaksa bu yolun sonu ne? Açıkçası ben 1 kutu ashwagandha 1 kutu tonkgat ali kutularca d vitamini çinko magnezyum a b vitaminleri kullandım ama hiç bir halta yaramıyor işin sonu trt gibi göründü bana çünkü gün içindeki beyin sisinden kas kütlesi koymadaki azlıktan antrenmanda sık sık overtraining olmaktan gün içinde enerjisizlikten ve cesaretsizlikten bıkmış durumdayım şuan 21 yaşındayım maksatım gerçekten kas kütlesi koymak değil ama canımı sıkıyor bu testosteron resmen psikolojim bozuldu 3-4 senedir bunla uğraşıyorum kompleks haline geldi.
      ANKSİYETE DURUMUM HK:
      Ders çalışırken veya herhangi birşey yaparken kafamın içi susmuyor sürekli birşeyler söylüyor beni sürekli yetersizliklerimden vuruyor normalde özgüvensiz biei değilim ama mesela biriyle tartışıyorum bi an cesaretsizlik oluyor ya bu seni döverse sanki erkekliğimi almışlar gibi hissediyorum bu 3 senedir böyle üstesinden gelmeye çalışıyorum ama artık kendi kendime konuşmaya başladım sus abartıyorsun bokunu çıkarma gibisinden sık sık oluyor uyuyorum uyanıyorum duşa giriyorum direkt kafam başlıyor ders çalışıyorum başlıyor günlük bi aktivite yapıyorum başlıyor sıra ara kriz tutuyor bazen anlık geçiyor bazense bi gün boyunca çok az oluyor bunun için önce psikoloğa mı psikiyatra mı gitmeliyim ilaç tedavisine yönelmeli miyim genelde hastalara ne gibi protokoller uygulanıyor devlet hastanesine gitmeli miyim gerçekten hayat kalitemi etkilemeye başladı.
    • Yazan: 3B7R
      Herkese iyi forumlar,
      Kürümü 16. Haftasında sonlandırmayı düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: (Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık)
      Testosteron Enanthate (375 mg) Boldenon (375 mg) SORULARIM:
      Sonrasında definasyon kürüne gireceğim için pct yapmalı mıyım? TRT doz devam mı etmeliyim? Ve iki kür arası süreç ne kadar olmalı? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: phyascho
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3. kürümü bitirmiş bulunmaktayım ve akabinde kan verip sonuçları aldığımda total testosteron seviyem >1500 üzeri fakat free testosteron değerim 2 falandı. 24 Hafta hiç kesmeden devam etmiştim kürüme. Bunun sebebi nedir?
      Ekstra olarak kafama göre kürüme;
      Trenbolone Acetat Npp Ekledim, çıkardım ve shbg kaynaklı olduğunu düşündüm çünkü d vitamini eksikliğim vardı. Ne TRT nedde CRUISE yapmamıştım. Vücudumu hiç dinlendirmedim yarın kan tahlili vereceğim.
      24 HAFTALIK BİTEN KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 1000mg Npp 300mg Trenbolone Acetat 300mg Boldenon 500mg KÜR İÇİ MCT DÖNGÜM:
      50mg Proviron (her gün) kan testınden sonra 2 ay boyunca  7bın uı d vıtamını 100 mg provıron (her gün)
    • Yazan: ghettoMonk
      Merhabalar,
      Kişisel özelliklerim:
      Yaklaşık 7 senedir spor yapıyorum 5 senesi MMA son 2 senesi de vücut geliştirme Yaşım 20 Kilom 78 Boyum 1.80 Yağ oranım düşük Nispeten beni tatmin eden bir fiziğim var diyebilirim. Yaptığım sporları profesyonellik seviyesinde ciddiye alarak yapıyorum. Antrenman, beslenme ve dinlenme pek sekmez. Malum yaz ayındayız ve ben 2 aydır diyetteyim, her sabah da 1 saat kardiyom var. Geçen günlerde kendimde bazı semptomlar fark ettim bunlardan bazıları depresyon, halsizlik, ani anksiyete, uykuya dalamama, sürekli yorgunluk, libidoda değişiklikler vs. Sonrasında dahiliyeye gidip sorunlardan bahsettim ve kan testi yaptırdım, testosteron alt sınıra yakın çıktı. Düzenli D vitamini kullanıyorum, ZMA alıyorum, alkol tüketimim yok, uykum olabildiğince düzenli (son zamanlarda dalamıyorum) ve sağlıklı besleniyorum. Bu yaşta bu kadar düşük testosteron beni gerçekten çok rahatsız etti. Sporun ölene kadar hayatımda olacağını da hesaba kattığımda TRT'ye geçmek çok mantıklı geliyor.
      Haftalık 120mg Test Enanthate ve sperm üretiminin durmaması için de haftada 3 kez 500iu HCG yapmayı düşünüyorum. Ve bunu ömür boyu sürdürmeyi planlıyorum. Kan testimi ve güncel formumu ekte bırakıyorum (Sensitif Total Testosteron referans aralığı 2.7 ile 8 küsürmüş ben de doktorun yanına tekrar gidince öğrendim). @metinav @rastlantisal @GHOST @AS1L @Diver
      Değerli hocalarım yorumlarınızla bana bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.