Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hakanxvl

2026 yaz dönemi öncesi definasyon günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

hakanxvl    3

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

Konuya girerken ilk yazacağım şeyi uyarım olarak yapayım ben ilaca başlarken bu yola doktorum ile giriştim onun önerisi üzerine aldım ve doz ayarlamam vs gibi konuları onun kararı ile ilerletiyorum forumda 18 ve altı yaşındaki kardeşlerim için uyarımdır ilaca başlarken doktorunuza danışın ve sürecinizi bilgili kişiler ile ilerletiniz.

Bundan 6 ay öncesinde ön çapraz bağ ve menüsküs ameliyatı oldum ameliyata girmeden önce 79 80 kg arasında gidip gelen ortalama bir fizikteydim ameliyattan sonra yaklaşık 3 ay boyunca yatakta olmak 4. 5. ayımı dışarı çıkamadan hareketsiz evde geçirmem üzerine bu süreçte de yeme içme alışkanlığıma dikkat etmemem sonucu 6 ayda 108 kiloya geldim ortalama 6 ay da 20 25 kg civarı bir kilo artışım oldu bundan dolayı son zamanlar da çok ön planda olan

• OZEMPIC
  • RETATRUTIDE
  • MOUNJARO

Tarzı ilaçlara doktorum ile birlikte girişme kararı aldım. Kullandığım ilaç illegal olmadığı için marka ve fiyat verebileceğimi düşünüyorum eczaneden özel olarak reçetesiz alınabildiği için lilly nin 05mg mounjaro 4 flakonluk ürününü kullanıyorum buna ortalama 14.000 civarı bir fiyat ödedim - kalem değil şırınga enjeksiyon.

ENJEKSİYON İLK GÜNÜ:

• Boy: 1.78 cm
  • Kilo: 108.6 kg

Detaylı bölgelerden mezura ile ölçüm almadım genel kilomu  baz alarak ilerliyicem tartıya bakmayı ve sonuca göre karalar bağlamayı seven bir birey değilim , değişen güncellenen fiziğime bakarak yola devam edicem bu sonuçta fotoğrafları buraya da ekliyicem.

235f9ee9-e40b-4dd8-ac46-ecb375ae4fe5.thumb.png.2fcd1dccf182fea40ac149bc264cee9a.png 69b7d868b89c4_yan1.thumb.png.bd2b14ca9067f090e74aab6b98ab7347.png 69b7d85f60068_dz.thumb.png.79b91c273d3b5dfe58a635b39066e912.png

Enjeksiyonu yaptığım gün çektiğim fotoğraflar bunlar. 

SÜRECE DAİR:

İlk enjeksiyonu 14 mart cumartesi günü yaptım doktorun söylediği yan etkileri kusma , mide bulantısı , mide ağrısı gibi yan etkiler di enjeksiyonu sabah saatleri 10 gibi yaptım akşama kadar herhangi bir bulanma kusmam olmadı , akşama kadar herhangi bir şey yememiştim  akşam saat 18.00 civarlarında tavuk pilav ve salata klasik öğünü yedim ardından 5 dakika sonrasında inanılmaz bir mide bulantısı ile yediğim her şeyi çıkardım o gün içerisinde bir şey yiyemedim sonraki gün kalktığımda tokluk hissi vardı yemek yemek istemiyordum 15 marta denk geliyor yani dün kalktığım da bir şey yemedim normal de sağlıklı olanı bu değil ancak ben yediğim zaman kusacağımı düşündüğüm için yemek istemedim tuhaf bir şekilde akşama kadar acıkmadım gün içerisinde orta boy americano içtim az da olsa bir mide bulantısı yaptı ancak kusma yaşamadım akşam saat 8 9 civarı 14 ünde şekerimin düşmesi üzerine bi baş ağrısı yaşamıştım bundan kaynaklı bir adet çikolata yedim farklı bir öğün yapmadan günü kapattım yattım.

16 mart bugüne kalktığımız da saat 9.5 civarların da kalktım kalktığım dan beri bir şey yiyemedim hala tokluk hissediyorum sadece 1 lt su içtim güne bu şekilde devam ediyorum. 2-3 günde bir güncellemeyi düşünüyorum yeni enjeksiyonlar da gelişmeler de güncelliyicem umarım forumdaki arkadaşları bilgilendirir yardımcı olur.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    171

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.

Kararınıza saygı duymakla beraber bence kötü bir durumda değilmişsiniz hiç bu işlere bulaşmasaydınız keşke. (Gastrit sorunu yaşadığım için yemek sonrası mide bulantıntısını tahmin edebiliyorum, zayıflamak için bu sorunu yaşamak tercihim olmazdı).Ek olarak çevremde benzer takviyeleri kullananlarda sürekli tuvalete çıkma sorunu var benzer bir yan etki bekleyebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı, umarım dilediğinizden daha iyi bir sonuç alırsınız.

Bol şans...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam bu ilaca başlamamda ki temel problem kilo değil evet dediğiniz gibi durum   olarak çok kötü değildim kardiyo ve  disiplinli bir süreç  ile halledilebilecek bir kilodayım ancak ilaca doktorun da start vermesini sağlayan sebeplerden birisi de , kolesterol ve şeker değerlerim kötü çıktı gizli şeker var diyerek onu da düzenlemesi amacı ile başlattı. Ek yan etkilere değinirsem de doktorum enjeksiyon sonrası 1 2 gün bu yan etkileri çekersin sonraki süreçte vücudun ilaca alıştıktan sonra yan etkileri çekmezsin demişti hayırlısı bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    171

@hakanxvl Değerlerin %90 kilodan kaynaklı o şekilde çıkmıştır diye tahmin ediyorum.(Sonuçta 4.5 ay neredeyse 0 hareket istirahat etmişsiniz.) Amacım burda sizi pişman etmek veya yargılamak kesinlikle değil fakat sağlık bir kere gidince eski hali gerçekten yakalanmıyor. Hemen başlamak yerine farklı birkaç doktorla da görüşebilirdiniz. Yan etkiler konusunda da ilacın olayı aslında iştah kesmek, tecrübe etmediğimden dolayı kesin bir yargıda bulunamıyorum fakat söylediğiniz gibi yan etki. Yani kimisinde 2 günde kesilir kimisinde hiç kesilmez.:) Toparlamam gerekirse artık bir sürece karar vermişsiniz ve başlamışsınız aman MCT gruplarını ve düzenli tahlil vermeyi ihmal etmeyin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3
Tarık34, 4 saat önce yazdı:

@hakanxvl Değerlerin %90 kilodan kaynaklı o şekilde çıkmıştır diye tahmin ediyorum.(Sonuçta 4.5 ay neredeyse 0 hareket istirahat etmişsiniz.) Amacım burda sizi pişman etmek veya yargılamak kesinlikle değil fakat sağlık bir kere gidince eski hali gerçekten yakalanmıyor. Hemen başlamak yerine farklı birkaç doktorla da görüşebilirdiniz. Yan etkiler konusunda da ilacın olayı aslında iştah kesmek, tecrübe etmediğimden dolayı kesin bir yargıda bulunamıyorum fakat söylediğiniz gibi yan etki. Yani kimisinde 2 günde kesilir kimisinde hiç kesilmez.:) Toparlamam gerekirse artık bir sürece karar vermişsiniz ve başlamışsınız aman MCT gruplarını ve düzenli tahlil vermeyi ihmal etmeyin.

est hocam fikirler her zaman önemlidir benim için bana uysa da uymasa da bundan 4 5 sene öncesinde reşit değilken kilom ortalamaydı hayatım boyunca kötü beslendim sağlıklı beslenmekten hep uzaktım bundan 4 5 sene öncesin gene şekerim koles vs sınrın üzerinde geldi 16 yaşındaki bir cocuk için şeker hastalığına gider denmişti onun üstünde sporla tanışmam zaten 16 yaşında oldu bu durum üzerine tekrar kötüye dönünce bu durum ile tekrar karşılaştım aile içinde de hastalık oldugu için riske atmak istemedim , ekstra farklı doktorlara ulaşıp bilgi almak isterdim ancak kırıkkalede yaşıyorum dahiliye kısmın da 1 adet profesör var diğer ulaşıp bilgi alabileceğim doktorlar zaten şuan süreci ilerlettiğim kişinin öğrencileri oldugu için elimde pek o imkan yok  durum böyle olunca da pek düşünmeden girişmek istedim umarım süreç benim için güzel geçer. 

yorumun benim için değerli hocam teşekkür ederim yorumun için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: akcaoglu
      Herkese merhabalar, tecrübeli üyelerin fikirlerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım olan bir süreçteyim. Kısaca geçmişimden, başarısız olan ilk peptit deneyimimden ve güncel durumumdan bahsedip değerli tavsiyelerinizi almak istiyorum.
      Spor Geçmişim ve Kilo Alım Süreci Yaklaşık 3 sene öncesine kadar her gün aktif olarak spor yapan ve powerlifting ile uğraşan biriydim. Ağırlıklarım sürekli artıyordu, 2 yıl boyunca durmadan çok verimli idmanlar çıkardım. O dönem genelde 110-120 kg bandındaydım. Ancak iş gereği evden çalışmaya başlamamla birlikte sporu tamamen bıraktım. 3 yıllık hareketsizlik sonucunda 155 kg'a kadar çıktım ve kas kütlemin altına inanılmaz bir yağ tabakası eklendi.
      Mounjaro Deneyimim Geçtiğimiz aylarda Mounjaro kullanmaya karar verdim. İştahımı ve açlık ataklarımı gerçekten muazzam kesti. Günde maksimum 2 öğün yiyordum, genelde 1 öğün bile fazlasıyla yetiyordu ve zerre açlık hissetmiyordum. İlk ay 2.5 mg ile başladım, ikinci ay 5 mg'a yükselttim. Fakat bu süreçte iki büyük sorun yaşadım:
      Spora gitmedim. Hiçbir şey yemememe rağmen tartıda bir türlü kilo veremedim. İlaç bittikten sonra yenisini alamadım çünkü fiyatlar çok yüksekti (5 mg'ı eczaneden yaklaşık 14.000 TL'ye almıştım). Güncel Durumum İlacı bıraktıktan sonra tekrar spora yazıldım ancak 3 sene önceki istikrarım henüz yok, haftada 3-4 gün gidebiliyorum. Beslenme tarafında ise güncel kilom (155 kg) için kalori ihtiyacım çok yüksek çıkmasına rağmen ben günlük 2000 kalori bandında kalıyorum. Makro dağılımımda proteini çok yüksek tutuyorum; günde ortalama 250 gr - 300 gr arası protein alıyorum. Buna rağmen 1.5 hafta geçmesine rağmen yine kilo veremedim. Düz taban olduğum ve kilom çok yüksek olduğu için kardiyo beni inanılmaz zorluyor, bu yüzden yapmıyorum. Sadece ağırlık idmanlarını (eski altyapımın da etkisiyle) hakkını vererek yapıyorum. Şimdi ise Retatrutide kullanmayı planlıyorum. Bu ilacı kullanırken eskisinin aksine kesinlikle sporla desteklemem gerektiğinin bilincindeyim. @M.O.K @m41a4 @berkay16 @scythe @Ruthless @Wassat26 @RyokoHama
      Siz değerli üyelere sorularım şunlar:
      Beslenme: Bu kadar yüksek protein alıp 2000 kaloride kalmama rağmen neden kilo verememiş olabilirim? Retatrutide kullanırken beslenme ve makro planlamamı (özellikle protein/karbonhidrat/yağ dağılımı) nasıl yapmalıyım? Antrenman: Kardiyo yapamayan, ağır kilolu ve eski bir powerlifter olarak bu süreçte nasıl bir antrenman sistemi izlemeliyim? (Ağırlık antrenmanlarının şiddeti, set-tekrar aralıkları vb.) Peptit Kullanımı: Retatrutide sürecinde nelere dikkat etmeliyim? Dozajlama ve spor adaptasyonu konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Annem için bir sorum var , Mounjaro kullananların yardımını bekliyorum.
      ANNEM HK:
      Tip2 diyabet Karaciğer enzimleri de yüksek ve ultrasonda grade 3 yağlı karaciğer göründü.  Tiroid değerleri yüksek levotrin kullanıyor  KAN TESTLERİ HK:
      Açlık kan şekeri 182 HbA1c 7.6 Trigliserid 365 Total kolesterol 350 LDL 245 SORULARIM:
      Bu tabloda Mounjaro sizce uygun olur mu? Yoksa kolesterol/trigliserid ve karaciğer değerleri yüksek olduğu için sorun yaratabilir mi? Benzer durumda kullanıp fayda gören ya da doktorundan bu konuda net bilgi alan var mı? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve fikirlerini paylaşan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Rma
      Merhaba  herkese,
      Milli Savunma Üniversitesi sınavlarına çalışıyorum vs diyerek formu berbat hale getirdim şu anda 92-93 kilo falanım hedefim en kısa sürede en max verimi alıp normal diyet programına dönebilmek 3-4 hafta boyunca günde 1000-1200 arası sadece tavuk ve yanında sodyum için turşu salata vs. tüketerek çok hızlı verim almak istiyorum! Bu süreçte arkadaşımdan dızladığım mounjaro var 4 tane 2.5mg lık aslında mounjaro bitene kadar yani 4 hafta böyle gitmek istiyorum. Güncel yağ oranım tahminen %17 bareminde.
      SÜREÇ DAHİLİNDE KULLANILACAKLAR:
      2.5mg / hafta mounjaro Clenbuterol  SORULARIM:
      Bu süreçte bu beslenmede dikkat etmem gerekenler var mı? Varsa nedir? Nelerdir? Ekstra süreç içinde hangi vitamin, mineral vs kullanmamı önerirsiniz? @berkay16 hocam siz sanki daha önce mounjaro kullanmıştınız öyle hatırlıyorum bana ne önerebilirsiniz ilk oluyor kullandığım marka Lilly eczaneden temin ediliyor. Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.