Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dess

Hayalini kurduğumuz fiziğe ulaşmak için kaç tane kür yapılmalı?

Önerilen İletiler

Dess    5

Herkese selamlar,

Kaç kürde o fiziğe sahip oluruz?

SORULARIM:

1. 3 yıl doğal ve disiplinli bir şekilde spor yapıp sonrasında koca bir fizik isteyen, yarışmak isteyen birisi kaç kür de veya ne kadar süre ilaç kullanarak o insta da gördüklerimize dönebilir? (beslenme, antrenman vs bunların iyi olduğunu kabul edersek)
  2. Bunu başarabilmek için ilaçtan birkaç yıl hiç ayrılmamak, sürekli blast cruze yapmak mantıklı mı? tek yol bu değil diye düşünüyorum çünkü blasr cruze olayı 20 yıl önce yokmuş. enjeksiyon koekum olduğu için değil de en temiz şekilde o aşamaya nasıl geçeceğimi merak ediyorum.

Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi okumak isterim, teşekkürler herkese iyi forumlar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    226

Vücuduna göre yarışmak istediğin kategoriye göre değişir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    59

genetiğine disiplinine maddiyata bağlı,
genetik kötü + disiplin yok => kötü sonuç
genetik iyi + disiplin kötü => ortalama
genetik kötü + disiplin iyi => ortalama
iyi genetik + iyi disiplin => mükemmel sonuç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    45

bahsettiğin kütle ne senin kütlen ne bunlardan bahsetmen lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    687

öncelikle güzel kardeşim, "INSTAGRAM" uygulamasında gördüğün fizikleri hiç bir zaman aynada göremeyeceksin. Sebebi açık ve net, günümüzde internette fotoğraf paylaşırken direkt fotoğrafı tekte çekip atmıyorsun, o fotoğrafı çekerken ışıkla oynuyorsun, poz veriyorsun, pump alıyorsun, bazen ayarlarla oynuyorsun cart curt. Yani kısacası herkes kendini en iyi şekilde gösteriyor ve o sayede öyle efsanevi gözüküyor.

ikinci olarak, dostum birisine bakıp "şöyle olsam yeter" kafasından çıkmalısın. kişilerin arka planını görmüyorsun, kimisi 500 tren acetat alırken öyle gözüküyordur diğeri 375 testosteron kullanarak öyle gözüküyordur. burada önemli olan senin kendine yol çizmen, birilerine bakarsan her zaman kötü olursun. önemli olan senin kendini nasıl geliştirdiğindir, eğer gidip de 600 tren acetat alıp iyi gözüküyorsan bu sürdürülebilir bir şey değil. ilaç kesilince o formun gidecek, demek istediğim o formu sürdürebilmek adına işler yapman.

sürdürülebilirlik konusunu şöyle açıklayım sana, bu iş ilaç ile olmuyor. evet, ilaç önemli bir etken, ancak bizler genelde yılda 2 kür yaparız ve arasını cruise ile geçiririz. yani sürdürülebilir bir durum, sağlık sorunu yaşamayız ve yıllar boyunca formumuzu koruruz. demek istediğim şu kardeşim, eğer ilaç ile olsa bak piyasada en kaliteli kürü gidersin 3 ayına 60.000₺ verirsin. aşağı yukarı 1-2 cluba gidince ezeceğin para, eğer dediğin gibi bir durum olsaydı o fizikleri sadece instada değil aynı zamanda gerçekte de görürdün. Herkes sokakta Jeremy Buendia gibi gezerdi, 60.000₺ şu zamanda hiç parası.

ÖZETLE

ILAÇLAR SIHIRLI DEĞNEK DEĞILDIR

• Beğen 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.621

Valla benim hayalim cbum gibi olmak sen söyle kaç kür yeter :)) 

• Ödül 1
  • Cool 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    110
Askabar, 14.03.2026 - 22:20 yazdı:

Valla benim hayalim cbum gibi olmak sen söyle kaç kür yeter :)) 

Ben de bi sarms var.Bi arkadaş tencere imalatcısı tayland'dan gelirken getirdi,3 haftaya cbumdan daha iyisin hemide 0 zarar hatta faydalı.1500tl+kargo hayırlı alışverişler B|

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Amacın instaboy olmaksa dümenden  idman dümenden  beslenme yuksek doz testo bolde deca anapolon la bulk atarsın (kurun 8 haftası olmadan saglık patlar genelde :D) sonra  testo prop maste prop tren acetat  winstrol clen ile definasyon  kürü ile dümenden diyet yapıp dümenden forma girersin güzel bir zortfit gym ısıgında foto çekersin al sana işte o hayal ettiğin fizik :D Ya da gerçekten bu işi profosyonel yapan birinden destek alıp seviyene ve hedeflerine göre akıllı bir planlamayla periyodik tahlil kontrolleriyle ve anlık cıkan sorunlara karsı profonesyonel bir müdahale ile cok daha güvenli ve iyi olur senin için   belki kısa vadede instaboy olmazsın ama uzun vadede instaboyları cebinden cıkarırsın dostum bu iş bir maraton ve bizim sermayemiz de beden sağlıgımız  ona iyi ve akıllı davranmalıyız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.621
Preworkout, 10 saat önce yazdı:

Ben de bi sarms var.Bi arkadaş tencere imalatcısı tayland'dan gelirken getirdi,3 haftaya cbumdan daha iyisin hemide 0 zarar hatta faydalı.1500tl+kargo hayırlı alışverişler B|

3 hafta çok geç ya benim yarın sabah olmam lazım :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    170
Askabar, 8 saat önce yazdı:

3 hafta çok geç ya benim yarın sabah olmam lazım :D

Vakıa suresini oku çalışmana, ilaca, pct ye hiç bişeye gerek yok, hem zengin hem de cbum gibi olursun.

• Beğen 2
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dess    5
Preworkout, 15.03.2026 - 23:56 yazdı:

acil o hale gelmem gerektiğine dair bir ifadem olmadı. 3 yıldır tek bir antrenman bile aksatmadan devam ediyorum. doğru zamanı bekliyorum ilaç kullanımı için, yaşım 29 , evliyim , çocuk sahibiyim. Askeri personelim ve sağlık raporumu yenilemeyi bekliyorum vücuduma zarar vermek için. yani 16y.o model değilim. bu süreçte de araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum. sadece merak ettiğim sordum, kokusu çıkartılmadan saçma sapan dozlara kalkışmadan yapıldığında ne kadar sürer acaba diye. herhangi bir acelem yok zaten bu sporu çok seviyorum. ben ne zaman şu adam kadar iyi olurum da demedim, sıfırdan başlayan ortalama natural bir vücutlu birisinin ilaç desteğiyle kaç yılda ciddi anlamda dikkat çekici hale gelebileceğini öğrenmek istedim. ilaçların sihirli değnek olmadığını bildiğim için böyle bir soru sordum zaten. öyle aptalca düşüncelerim olsaydı ilk kürümde ya da ikinci kürümde olacağıma inanıyor olur buradan bu soruyu sormazdım. @Askabar @Tarık34 

Seviyeyi düşük tutan 3 kullanıcıya ortak cevap.

Dess, 14.03.2026 - 12:07 yazdı:

Herkese selamlar,

Kaç kürde o fiziğe sahip oluruz?

SORULARIM:

1. 3 yıl doğal ve disiplinli bir şekilde spor yapıp sonrasında koca bir fizik isteyen, yarışmak isteyen birisi kaç kür de veya ne kadar süre ilaç kullanarak o insta da gördüklerimize dönebilir? (beslenme, antrenman vs bunların iyi olduğunu kabul edersek)
  2. Bunu başarabilmek için ilaçtan birkaç yıl hiç ayrılmamak, sürekli blast cruze yapmak mantıklı mı? tek yol bu değil diye düşünüyorum çünkü blasr cruze olayı 20 yıl önce yokmuş. enjeksiyon koekum olduğu için değil de en temiz şekilde o aşamaya nasıl geçeceğimi merak ediyorum.

Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi okumak isterim, teşekkürler herkese iyi forumlar. :)

Hayır yazdığım soruda da o aşamaya acele etmediğimi, temiz şekilde ilerlemek istediğimi ve blast crueze yapmanın önemini sormuşum. İnsanlar gerçekten bazen haklı konuşuyor spor yapanlar konusunda. Keşke daha zekice temsil etseniz diğer sporlar gibi bu sporu da.

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.621
Dess, 30 dakika önce yazdı:

ilaçların sihirli değnek olmadığını bildiğim için böyle bir soru sordum zaten. öyle aptalca düşüncelerim olsaydı ilk kürümde ya da ikinci kürümde olacağıma inanıyor olur buradan bu soruyu sormazdım. @Askabar @Tarık34 

Seviyeyi düşük tutan 3 kullanıcıya ortak cevap.

Dostum burada ki asıl mesele senin hayallerin. Kimse hayalinde nasıl bir fizik kurduğunu bilemez o yüzden hayallerimde ki fizik diyince herkes yüksek beklentiler içerisinde olduğunu düşünür. Bence sen kür yapma ama vucuduma zarar vermek için bekliyorum tarzı düşünce yapısından kurtulunca kür yapmayı düşünürsün.  Bende 30 Yaşında evli 2 çocuk babasıyım. Sana bir arkadaş olarak verebileceğin en net tavsiye güvendiğin bir koç ile çalışıp süreci ona bırakman olur

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ed4wert4
      Selamlar öncelikle, Spora başlayalı 4 ay oldu bu süreçte 78 kilodan 73-74lü kilolara düşmeyi başardım bu düşüşleri sağlarken kaldırdığım ağırlıklar da arttı (spora yeni başladığım için vücudun kaslanmaya olan açlığını kullanıp yağ yakarken az da olsa kas yaptım) daha az faydayı göze alarak daha az yan etki için Sarms kürüne başlamayı düşünüyorum. Amacım almam gereken kalori kadar veya biraz daha azını alarak Yağ yakmaya devam edip tertemiz kas kütlesi eklemek.
      Biraz araştırma yaptım YK-11 bunun için en iyisi diyorlar YK-11i bu yazdığım hedefler doğrultusunda ne ile kombine edebilirim ve internetteki 600-700tllik komik fiyatlardaki ürünlerin gerçek olma ihtimali nedir, gerçeğini nereden veya kimden bulabilirim ?
      şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler...
    • Yazan: Theviper35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate YENİ PLAN VARYASYONU 1:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate Boldenon YENİ PLAN VARYASYONU 2:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate Boldenon Deca Sizce bu varyasyonlardan hangisini yapmamı tavsiye edersiniz? 
    • Yazan: Abuj
      Üstatlar merhabalar,
      Haftada 4 veya 5 gün fitnes antrenmanı yapıyorum. Daha önce 4'er ay olmak üzere 2 defa boldenon kürü yaptım. Sivilcelenme nedeniyle o kürü bıraktım. Şu an ZPHC Marka Testosteron Enanhtat ve HUMAX Marka Primobolon Kürü yapıyorum. Şu an kürün 4. ayındayım ve haftada toplamda 2 ml Testosteron ile 4 ml Primobolon kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 39 Boyum 1.77 Kilom 78 SORULARIM:
      Bu dozaj uygun mudur?  Salondaki 3 ayrı hocaya danıştım ve bir hocamız testo'yu 2'ye çıkar rimo'yu 1'e düşür dedi. Bir diğer hocamız rimoyu daha fazla almalısın dedi. Bir başka hocamızda bu miktarlar fazla dedi. Tabi herkesin tecrübesi farklıdır ama 3 ayrı görüş olunca işin içinden çıkamadım. Dozaj ayarını nasıl yapmalıyım. Su an ki haftada 2ml testo + 4 ml rimo uygun mudur?  Bu kürü ne kadar süre yapabilirim? Ne zaman ara vermeliyim? Sorumluluk bana ait olmak üzere hocalarımızdan yardım beklemekteyim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Torento33
      Merhabalar tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum yaş33 boy1.83 kg77 üç yıllık spor geçmişim var tabi ara verdiğimde oldu sıkıntım genetik yapım bunlarla ilgili çok makale ve forum okudum okuduklarımı uyguladım fakat bir türlü belirli bir ölçüyü geçemedim ve sonunda steroid kürüne girmiş bulundum girmeden önce bazı testler yaptırdım e2 lh FSH alt ast çok şükür bir sıkıntı yok herşey normal..testo e bolde dianabol 10 haftalık bir küre girdim 13. Günümdeyim fakat kilom aynı ve su tutma başlamadı sadece aşırı terleme var.bı yanlışım var mı yoksa ben mi biraz sabırsız davranıyorum teşekkürler.
    • Yazan: ahmettones
      Merhaba herkese iyi forumlar,
      KÜR İÇERİĞİM: (20 Hafta)
      Testosteron 300mg Boldenon 400mg Anavar 10mg SORULARIM:
      Kıymetli abilerim kürümü yorumlayıp dipnotlar verebilir misiniz? Nelere dikkat edilmeli? İpuçları nelerdir? Dozajlarım nasıl olmalı? Tüm yorum, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.