Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

tirtir

10 hafta only testo

Önerilen İletiler

tirtir    0

Arkadaşlar 2 yıldır bu sporu yapıyorum artık bir kür yapmaya karar verdim aşşağıdaki gibi bir kür düşünüyorum maksat vucüdum ne reaksiyon gösterecek ve ilk kürüm olsun vucüt bir alışsın ilaçlara diye aşşağıdaki kür çizelgesinde sizce armidex kullanımı koruyucu takviyeler de herheangi bir sıkıntı varmıdır fazlasını istemiyorum sadece bu ilaçları kullancağım yanına bişey eklemeyeceğim sadece başlangıç ve kendimi deneme açısından bu kürü yapacağım kür sonu pct için test yaptıracağım ama sizce bu tarz bir kürün maximum zararı ne olur pct olarak ne önerirsiniz nasıl kullanmammı önerirsiniz cevaplar için şimdiden tşk ederim bu arada yaş 27 boy 182 kilo 72 yağsız bir vücut tipim var 

1.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
2.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
3.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
4.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
5.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
6.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
7.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
8.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
9.hafta 500mg testo enantat             +25mg 1 adet proviron
10.hafta 500mg testo enantat           +25mg 1 adet proviron

Kür Boyunca Koruyucu NAC 600 + Boxenol B12 + ZİNCO 220 + ESTER C SOLGAR

Kür Boyunca 4 Günde 1 Tablet Arimidex

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Sayrox    60

@tirtir Proviron'u aradan çıkar kardeşim

Nac 600 aradan çıkar kür sert değil gerek yok sürekli balgam attırır kullandığına pişman eder

Boxenol B12 aradan çıkar gerek yok sen zaten et tavuk balık yiyeceksin ekstra vitaminin faydasından çok zararı var

 

Testo 600 mg kullan 10 hafta değil 12 hafta kullan daha iyi olur.

Arimidex her 2 günde bir sabah 1 tablet şeklinde kullan.

Senin PCT basit 15 - 21 gün arası oral PCT yaparız testesteron artışı için önce kürünü bitir Test yaptır testislerin durumuna göre ayarlarız PCT gerek bile olmayabilir bu kürde belli olmaz her şey Test ile. Winstrol kullanmıyorsan diğer steroidleri kullanırken karaciğer koruyucusuna gerek yok sebze ye yeşillik ye vurdur gitsin. Başarılar ;)

 

 

tarihinde Sayrox tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tirtir    0

@Sayrox Eyvallah kardeşim verdiğin cevap için tşk ederim boxenol u nac 600 ü zaten ne olur ne olmas diye koymuştum armidex kullanımı haftalık 500 mg ' a kadar 2 günde 1 tablet değil mi birde proviron u neden çıkarmam ne açıdan yararı olur ilk kürüm olucak proviron ağırmı gelir yani pek anlamadım :D saolasın cevap için her konuya bakıyorum adam sadece testo kürü yapmak istiyor mesela aradan 1000 tane şey söleniyor ben bu konuyu açtım çünki herkezde bilgi sahibi olsun only testo küründe bilinçli olsun bir boldenon kullan diyor biri deca kullan diyor ya tabiki hocalarda maximum verim almak için bunları öneriyor eyvallah da böle bir konununda sabitlenip ne olduğunu ne olacağını ne kullanacağını nasıl kullanacağını insanların bilmesini isterim ben gibi tşk ederim cevabın iççin bu arada sadece only testo yanına hiçbirşey almayacağım 

tarihinde tirtir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158

haftalık 500-600mg test e için 2 günde çeyrek adex kullanman en optimali, aromatizasyona daha uygun. Çünkü adex çok güçlü bi hap 600mg testo için eğer 1 tablet alırsan aldıktan 6-8 saat sonra muhtemelen e2 diplersin 4 gün beklersen 4. gün de e2 çok yüksek olmuş olacak çok iniş çıkış yaşarsın gerek yok.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60

Atletik bir sporcu kür girerken Testesteron'un östrojen e dönüşmesini istemez Arimidex veya Anazole her 2 günde 1 tablet olarak kullanılması gerekir. 

 

Proviron Anti-Östrojen görevi görür vücudtaki östrojeni bloklar her 2 günde bir tablet Arimidex veya Tavsiyem Anazole kullanmak zaten östrojen'in gazabından sizi korur.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tirtir    0

O Zman Proviron u kürden komple çıkarıp 2 günde bir yarım tablet arimidex alımı ile kür e giriş yapıyorum 12 haftaya uzatmaya karar verdim only testo kürüm bana hayırlı olsun kür sonu pct için 15 gün sonra teste çıkıp buraya test sonuçlarını yazıp sizden pct için yardımlarınızı bekliyorum hocalarım şimdiden çok teşekkür ettim cevaplar için

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60

Tamamdır dostum pct kolay son enjeksiyondan 19-20 gün sonra testlerini yaptır ayarlarız güzel beslen temiz beslen iyi ķütle alacaksın yağ oranında azalacak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proforce    0

Merhabalar bende aynı küre girmeyi düşünüyorum yaşım 29 boy :1.80 kilo : 77 yaklaşık 7 yıldır Spor yapıyorum arkadaşa önerdiğiniz kuru yapmama sıkıntı olurmu ? Şimdilik günde kILO  başına 2 gr protein 4 gram karbon hidrat ve 1 gr yağ alıyorum kürde nasıl beslenmeliyim? Aynen  devam mı edeyim beslenmeye. Pct için nasıl bir test yaptırılıyor? Ve kurun kaçıncı haftasında yapılması gerekiyor cevaplar için şimdiden teşekkürler 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×